2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
çok geçmiş olsun canım.umarım bir an önce sona erer bu sıkıntıların.beninde dün hafif bir kanama olmuş gibiydi.pedimde az bişey vardı ama kurumuştu.baya korktum.gece sabah falanda gene hiç birşey yoktu.yarında kontrolüm var zaten

Biz eşimle her hazırlığı kendimiz yaptık. Hepimiz sağlıkla doğuralım inşallah canım.

Geçmiş olsun canım. Neden oluyormuş peki, net bişey söyleyen yok mu?
Sağol canım. Yani ikiz gebelikler de oluyormus öyle diyor doktorum ama tabi bu kadar sıklıkla olmuyor dedi cuma gittim ben acile dün de gittim belki de enfeksiyon vardır o da yapabilir dedi antibiyotik başladık bakalım
Sağol canım inşallah insan herşeyden korkuyor gerçekten benim tuvalete gidince peçeteye sildiğimde geldi normal d ede düşük riskim olduğundan doktor pembe leke de gel demişti ondan gittim mecbur. İnşallah sende hayırlı haberlerle gelirsin

İnşallah canım devamlı olması beni korkutuyor artık neredeyse 11 haftalık olacağız. Aynen öyle yapıyorum ayağımın alTı yüksek de sadece doktor için çıkıyorum hep yatıyorum evde

Aminn canım yarını sabırsızlıkla ve korkuyla bekliyorum.bebeklerimizin hareketlerini hissedince biraz rahatlarmıyızki.şimdi herşeyden korkuyoruz acaba bişey mı oldu diye.ayy senin ikiz ya.hareketleri hissedilince seninki ne değişik olur yaa.içerde sürekli bi hareketlilik olur heralde

Anladim . Kv isine geldigi gibi hareket ediyor ozaman biraz firsatci..

kızlar bence kıymetlerını bılın hıc almayanlar ılgılenmeyenler var. ne güzel sızı veya bebegı dusunup bırseyler alıyorlar ısteseler hıc almazlar sadece sevmeye gelırler. ama içlerinden gelıo heveslerı var demekkı. benım ne kayınvalıde var ne kayınbaba. herseyı kendımız yapcaz

aynen canım.yapmasa yapmazlar.sağolsun şimdiden düşünüp parasını ayırmış.yapmayada mecbur değil sonuçta.o konuda hiç bişey diyemem valla.Allah razı olsun

Allah kolaylık versin canım. Benimde kayınbabam yok. Eşimle alıştık herşeyimizi kendimiz yapmaya. Yine sorun etmezdik, hallederdik. Benimde annem yok mesela. Bu süreçte ne büyük eksiklik hissettim.

Progestan fitili yaptım mı yapmadım mı hatırlamıyorum.
Bekliycem akşam yapıyorum zaten tekrar. Bişey olmaz galiba. Hem yapmışta olabilirim.

Canım sana tavsiyem bebek daha ufakken babası dışında kimseye verme ben annem dahil kimsenin kucağına vermedim herkes uzaktan sevdi. Doktorumuz da özellikle uyarmıştı. Sen ya da eşin söylersiniz kayınvaliden diğer işleri yapar. Sen sezeryanlı da olsan ilgilenebilirsin bebeğinle kimse merak etmesin

Bende eşim ve ben dışında birinin kucağına alışsın istemiyorum. Eşimede güveniyorum eminim çok güzel ilgilenir o da. Banada yardım eder, zaten bütün süreçte eşim yardım etti. Bencede yardıma gelen bebeği kucağına alıp ilgilenmek yerine evin diğer işleriyle ilgilenir. Daha şimdiden diyoki sen çok titizsin kimseden sakınma çocuğu mikroba ihtiyacı var. Dedim sakınırım hiç yalan söyleyemiycem, ama öyle kimseye öptürmem filan deme diyo, bebek öpülmez zaten dedim. Güzel güzel yer yapıyo şimdiden.

koronada vaka sayısı iyice arttı ya bu gidişle yavrularımızın kontrollerinede gidemeyecek duruma gelcez galiba.ben yarın ki kontrolü bi hayırlısıyla atlatırsam belki 2-3 hafta sonra gel diyecek ama aranızda ikili tarama zamanları gelenler var.bizimkilerede bişey kalmadı ama o zamana kadar ülke ne durumda olacak belli değil.Allah hepimizin yardımcısı olsun

Ya benim inanılmaz derecede psikolojim bozuldu bu durumdan ötür panik atak nöbetlerim tuttu normalde bu tarz bi şey olsaydı kendi kendimi telkin ederek atlatırdım ama şimdi kendimden çok bebeği düşünüyorum. Şu risk kalkmadan kimseyle görüşüp evden çıkmayı düşünmüyorum doktor kontrol dışında normal de heycanla kontrol günü beklerken şimdi gelmese de dışarı çökmek zorunda kalmasam diyorum Cumartesi kontrol var cumartesiye kadar ne olup biticek belki dediğin gibi gidemicez bile ama nasıl olcak. Elbet geçicek herşey yoluna giricek ama nasıl ve ne sonuçlarla allah sonumuzu hayır etsin inşallah rabbim önce bizi bebeklerimizi ve ailemizi korusun inşallah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…