- 5 Ekim 2011
- 6.001
- 9.889
- 398
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #10.121
çok geçmiş olsun canım.umarım bir an önce sona erer bu sıkıntıların.beninde dün hafif bir kanama olmuş gibiydi.pedimde az bişey vardı ama kurumuştu.baya korktum.gece sabah falanda gene hiç birşey yoktu.yarında kontrolüm var zatennasılsınız kızlar yazamadım dün gene pembe lekelenmem oldu acile gittim akşam serum taktı doktorum bu akşam tekrar gideceğim yine takacak bakalım kanama alanım var henüz geçmeyen ama minimuma inmiş öyle söyledi bakalım siz neler yaptınız
valla senin kv de de fazla rahatmış.insan tek çocuğunun düğün hazırlığı sürecinde yanında olmazmi.değişik insanhayırlısı canım.sen sağlıkla bi kucağına alda gerisini o zaman düşünürsün
Sağol canım. Yani ikiz gebelikler de oluyormus öyle diyor doktorum ama tabi bu kadar sıklıkla olmuyor dedi cuma gittim ben acile dün de gittim belki de enfeksiyon vardır o da yapabilir dedi antibiyotik başladık bakalımGeçmiş olsun canım. Neden oluyormuş peki, net bişey söyleyen yok mu?
Sağol canım inşallahçok geçmiş olsun canım.umarım bir an önce sona erer bu sıkıntıların.beninde dün hafif bir kanama olmuş gibiydi.pedimde az bişey vardı ama kurumuştu.baya korktum.gece sabah falanda gene hiç birşey yoktu.yarında kontrolüm var zaten
çok şükür canım
İnşallah canım devamlı olması beni korkutuyor artık neredeyse 11 haftalık olacağız. Aynen öyle yapıyorum ayağımın alTı yüksek de sadece doktor için çıkıyorum hep yatıyorum evdeHiç canını sıkma canim . Allah 'ın izni ile hiçbir şey olmaz . Biliyorsun ki benim transferin 7. Gününden itibaren hep lekelenmem oldu. Sen sadece ayağının altina yastık koy uzan yat başka hiçbir şey yapma
Aminn canımSağol canım. Yani ikiz gebelikler de oluyormus öyle diyor doktorum ama tabi bu kadar sıklıkla olmuyor dedi cuma gittim ben acile dün de gittim belki de enfeksiyon vardır o da yapabilir dedi antibiyotik başladık bakalım
Sağol canım inşallahinsan herşeyden korkuyor gerçekten benim tuvalete gidince peçeteye sildiğimde geldi normal d ede düşük riskim olduğundan doktor pembe leke de gel demişti ondan gittim mecbur. İnşallah sende hayırlı haberlerle gelirsin
Anladim . Kv isine geldigi gibi hareket ediyor ozaman biraz firsatci..Biz eşimle hep yalnız bırakıldık. Nişan nikah düğün hazırlıkları hepsinde yalnızdık biz. Hastane sürecindede öyleydik. Ama şimdi yer yapıyo hep kendine, inan zoruna gidiyor insanın. Ben o kadar zorluk çektim kim vardı yanımda diyorum. Amaaan ne bileyim. Sağlıkla bi doğsunda bebek bi şekilde mesafe koyarım galiba.
kızlar bence kıymetlerını bılın hıc almayanlar ılgılenmeyenler var. ne güzel sızı veya bebegı dusunup bırseyler alıyorlar ısteseler hıc almazlar sadece sevmeye gelırler. ama içlerinden gelıo heveslerı var demekkı. benım ne kayınvalıde var ne kayınbaba. herseyı kendımız yapcazcanım tabiki bizde evlatlarımız için herşeyi almak yapmak isteriz.ama bırak alacak durumu varsa alsında yapsında.sende başka eksiklerini alırsın.benim bebeğin odasınıda kayınbabam alacak.şimdiden parasını ayırmış.eşime bile vermiyor paraya bana verecekmiş.Allah razı olsun.yapmasa yapmaz.sende böyle düşün.babaannesi sonuçta.bırak alsın
aynen canım.yapmasa yapmazlar.sağolsun şimdiden düşünüp parasını ayırmış.yapmayada mecbur değil sonuçta.o konuda hiç bişey diyemem valla.Allah razı olsunkızlar bence kıymetlerını bılın hıc almayanlar ılgılenmeyenler var. ne güzel sızı veya bebegı dusunup bırseyler alıyorlar ısteseler hıc almazlar sadece sevmeye gelırler. ama içlerinden gelıo heveslerı var demekkı. benım ne kayınvalıde var ne kayınbaba. herseyı kendımız yapcaz
Hemde nasıl. Allah büyük ne olacak zamanla görcez.Anladim . Kv isine geldigi gibi hareket ediyor ozaman biraz firsatci..
kızlar bence kıymetlerını bılın hıc almayanlar ılgılenmeyenler var. ne güzel sızı veya bebegı dusunup bırseyler alıyorlar ısteseler hıc almazlar sadece sevmeye gelırler. ama içlerinden gelıo heveslerı var demekkı. benım ne kayınvalıde var ne kayınbaba. herseyı kendımız yapcaz
Canım sana tavsiyem bebek daha ufakken babası dışında kimseye verme ben annem dahil kimsenin kucağına vermedim herkes uzaktan sevdi. Doktorumuz da özellikle uyarmıştı. Sen ya da eşin söylersiniz kayınvaliden diğer işleri yapar. Sen sezeryanlı da olsan ilgilenebilirsin bebeğinle kimse merak etmesinBi benimkimi böyle acaba cidden bilmiyorum artık. Hep dert yandım size ne kadar yalnız bırakıldığımdan, hiç yardım görmediğimden. Kv şimdi melek oldu sanırsın her anımda o vardı. Bi kaç aya şehirdışına gidecek. Doğuma yakın gelir rabbim kısmet ederse. Sana yardım edicem yanında kalırım dedi. Dedim iyi bak değişiyo. Teşekkür ederim, zaten x'de elinden geleni yapar çok yardımcı oluyor bana dedim eşimden bahsederek. Olur mu, sen sezeryan olursan o ne anlasın operasyon sonrası sana bakmaktan, ben sana yardım ederim sen zaten çok oturup kalkamazsın dinlenirsin. Bu sırada bebeğin gazını çıkarmak üstünü değiştirmek altını değiştirmek hepsini ben hallederim onlar hep bana kalır diyo. Şimdi ne var bunda sen abartıyosun da diyebilirsiniz ama, bana burda amaç sadece bebekle oyuncak gibi oynamakmış gibi geliyor.
Canım sana tavsiyem bebek daha ufakken babası dışında kimseye verme ben annem dahil kimsenin kucağına vermedim herkes uzaktan sevdi. Doktorumuz da özellikle uyarmıştı. Sen ya da eşin söylersiniz kayınvaliden diğer işleri yapar. Sen sezeryanlı da olsan ilgilenebilirsin bebeğinle kimse merak etmesin
Hemde nasıl. Allah büyük ne olacak zamanla görcez.
Eşimde aynısını diyordu, hasta çünkü.Covid 19 şüphesi var deyip karantinaya aldırsana kayınvalideyi...şaka tabi.
Ya benim inanılmaz derecede psikolojim bozuldu bu durumdan ötür panik atak nöbetlerim tuttu normalde bu tarz bi şey olsaydı kendi kendimi telkin ederek atlatırdım ama şimdi kendimden çok bebeği düşünüyorum. Şu risk kalkmadan kimseyle görüşüp evden çıkmayı düşünmüyorum doktor kontrol dışında normal de heycanla kontrol günü beklerken şimdi gelmese de dışarı çökmek zorunda kalmasam diyorum Cumartesi kontrol var cumartesiye kadar ne olup biticek belki dediğin gibi gidemicez bile ama nasıl olcak. Elbet geçicek herşey yoluna giricek ama nasıl ve ne sonuçlarla allah sonumuzu hayır etsin inşallah rabbim önce bizi bebeklerimizi ve ailemizi korusun inşallahkoronada vaka sayısı iyice arttı yabu gidişle yavrularımızın kontrollerinede gidemeyecek duruma gelcez galiba.ben yarın ki kontrolü bi hayırlısıyla atlatırsam belki 2-3 hafta sonra gel diyecek ama aranızda ikili tarama zamanları gelenler var.bizimkilerede bişey kalmadı ama o zamana kadar ülke ne durumda olacak belli değil.Allah hepimizin yardımcısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?