- 22 Ocak 2020
- 411
- 390
- 23
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #10.141
İnan o kadar savunmasız oluyolar ki doğduklarında biraz vicdanlı olup dokunmasınlar bebelereBende eşim ve ben dışında birinin kucağına alışsın istemiyorum. Eşimede güveniyorum eminim çok güzel ilgilenir o da. Banada yardım eder, zaten bütün süreçte eşim yardım etti. Bencede yardıma gelen bebeği kucağına alıp ilgilenmek yerine evin diğer işleriyle ilgilenir. Daha şimdiden diyoki sen çok titizsin kimseden sakınma çocuğu mikroba ihtiyacı var. Dedim sakınırım hiç yalan söyleyemiycem, ama öyle kimseye öptürmem filan deme diyo, bebek öpülmez zaten dedim. Güzel güzel yer yapıyo şimdiden.
Benimde cumartesi günü var acaba o güne kadar ülkenin durumu ne olacak gidebilecek myiizYa benim inanılmaz derecede psikolojim bozuldu bu durumdan ötür panik atak nöbetlerim tuttu normalde bu tarz bi şey olsaydı kendi kendimi telkin ederek atlatırdım ama şimdi kendimden çok bebeği düşünüyorum. Şu risk kalkmadan kimseyle görüşüp evden çıkmayı düşünmüyorum doktor kontrol dışında normal de heycanla kontrol günü beklerken şimdi gelmese de dışarı çökmek zorunda kalmasam diyorum Cumartesi kontrol var cumartesiye kadar ne olup biticek belki dediğin gibi gidemicez bile ama nasıl olcak. Elbet geçicek herşey yoluna giricek ama nasıl ve ne sonuçlarla allah sonumuzu hayır etsin inşallah rabbim önce bizi bebeklerimizi ve ailemizi korusun inşallah
sokağa çıkma yasağı bile gündemde şu an.evet türkiyenin daha az vakayla atlatması için bu önlemler gerekli ama bizimde kritik zamanlarımız hastaneye gitmemiz gereken durumlarımız oluyor.Artık herkes için en hayırlısı olsun.Allahım evlatlarımızıda bizleri de korusunYa benim inanılmaz derecede psikolojim bozuldu bu durumdan ötür panik atak nöbetlerim tuttu normalde bu tarz bi şey olsaydı kendi kendimi telkin ederek atlatırdım ama şimdi kendimden çok bebeği düşünüyorum. Şu risk kalkmadan kimseyle görüşüp evden çıkmayı düşünmüyorum doktor kontrol dışında normal de heycanla kontrol günü beklerken şimdi gelmese de dışarı çökmek zorunda kalmasam diyorum Cumartesi kontrol var cumartesiye kadar ne olup biticek belki dediğin gibi gidemicez bile ama nasıl olcak. Elbet geçicek herşey yoluna giricek ama nasıl ve ne sonuçlarla allah sonumuzu hayır etsin inşallah rabbim önce bizi bebeklerimizi ve ailemizi korusun inşallah
İnan o kadar savunmasız oluyolar ki doğduklarında biraz vicdanlı olup dokunmasınlar bebelereo kadar ufakken sadece annesine ihtiyacı var büyüyünce alıyo zaten mikrobu kimse kusura bakmasın valla canım kayınvaliden de biraz geri dursun sinir oluyorum böyle şeylere birden herkes her şeyin en iyisini bilen kişi oluyo sen hiç bişey bilmeyen. En iyisi kulaklarını kapatmak
Benimde 27sinde ikili tarama testim var. Eşim gitmeyelim diyo, ama haftası geçecek gitmek lazım. Bilmiyorum ne olacak halimiz.
Eşime kalsa gitmeyelim diyo ama çok önemli ve haftasını geçirmek istemiyorum. Eldiven takıcam, ağzımı mendille kapatıp sürekli değiştiricem mendili. Hastanenin arka kapısından direkt kadın doğum bölümüne gidicem. Zaten gelir gelmez kıyafetleri makinaya atıyorum. İkili test nasıl çıkacak korkusundan ziyade ya bişey olursa korkusu sardı.Benim de 27si ama özel muayenehane. Burası küçük yer zaten orda da doktor önlem almıştır. Siz giderken eldiven maske ile gidin. Eve gelince giysileri makinaya atıp iyice temizlenin. Gitmemek olmaz bence ...
kızlar kontrolden geldim çok şükür bi problem yok❤ benim hesaba göre 9+1 olduydu ama doktor 8+3 dedi.onunki doğrudur heralde.11.hafta 2li tarama için gelirsin dedi ilaçlarımı o zamana kadar kullanmaya devam etcem.idrar kültürü ve idrar testi istedi.ilişki durumunu sordum.bir süre daha dikkat etmeniz iyi olur dedi.bide hastane girişinde sadece hastaları içeri alıyorlardı.ve herkesin ateşini ölçüp öyle alıyorlar içeriye.hasta yakınları olmadığı için içeriside sakindi kalabalık değildi.maske takip girdim çıktım ama içim birazda olsa rahat etti
Maşallah büyümüşsünüz bilekızlar kontrolden geldim çok şükür bi problem yok❤ benim hesaba göre 9+1 olduydu ama doktor 8+3 dedi.onunki doğrudur heralde.11.hafta 2li tarama için gelirsin dedi ilaçlarımı o zamana kadar kullanmaya devam etcem.idrar kültürü ve idrar testi istedi.ilişki durumunu sordum.bir süre daha dikkat etmeniz iyi olur dedi.bide hastane girişinde sadece hastaları içeri alıyorlardı.ve herkesin ateşini ölçüp öyle alıyorlar içeriye.hasta yakınları olmadığı için içeriside sakindi kalabalık değildi.maske takip girdim çıktım ama içim birazda olsa rahat etti
aynen canım bence gatada vardır aynı önlemler.bide ben gene alttan bakar diye bekliyordum normal karnımdan baktı ultrasonla.ama suratsız bi doktorduİdrar bendende alıp bakıldı, kanlarımda alındı. Miniğine maşallah. Benimde bazen geriden geliyor bazen tam zamanında çıkıyor. Hastaneyle ilgili tedbirler içinde çok sevindim. Orda varsa gatada da vardır diye düşünüyorum.
Benim en son 6 haftalık olduğunda bakılmıştı alttan. Hep karından bakıyorlar. Belki ikili testte daha net görmek için alttan bakarlar diyorum. Bilemiyorum. Benim doktorum çok tatlı bi kadın. Tek sorun çok hastası var, randevu zor bulunuyor.aynen canım bence gatada vardır aynı önlemler.bide ben gene alttan bakar diye bekliyordum normal karnımdan baktı ultrasonla.ama suratsız bi doktordubir dahakine farklı bi doktordanmı alsam dedirtti.
evet ya büyümüş miniğim ❤ kalp atışını belki dinletir dedim ama dinletmedi. aynen sonraki zamanlara bizim hesabımıza denk gelir belki.iyi olsunda haftası onların hesabına göre olsunMaşallah büyümüşsünüz bilebazen öyle oluyor canım sonra topluyor minikler korkma bizim de öyle gittiğim hastane hatta sağlık ocağı bile ateş bakmadan içeri almıyorlar
ben rast gele seçtim.benim ilk gebe polikinliğine gidişim ya bilemedim.bu kadın ekranı bana hiç çevirmedi.1 dk içinde baktı.Allahtan ultrason görüntüsünü verdiBenim en son 6 haftalık olduğunda bakılmıştı alttan. Hep karından bakıyorlar. Belki ikili testte daha net görmek için alttan bakarlar diyorum. Bilemiyorum. Benim doktorum çok tatlı bi kadın. Tek sorun çok hastası var, randevu zor bulunuyor.
Ben öncedende şu an gittiğim Doktoruma kontrole giderdim. Tüpbebeğe hazırlık için o yönlendirmişti. İlk kez gebe takibine gidincede hatırladı beni çok sevindi. Bebeğide güzelce inceledi banada izletti. Bence sende tek bi doktor seç ve devam et.ben rast gele seçtim.benim ilk gebe polikinliğine gidişim ya bilemedim.bu kadın ekranı bana hiç çevirmedi.1 dk içinde baktı.Allahtan ultrason görüntüsünü verdibide doktorlar hep değişiyor.3 hafta sonrasına hangi doktoru bulursam onu alacağım
Eşime kalsa gitmeyelim diyo ama çok önemli ve haftasını geçirmek istemiyorum. Eldiven takıcam, ağzımı mendille kapatıp sürekli değiştiricem mendili. Hastanenin arka kapısından direkt kadın doğum bölümüne gidicem. Zaten gelir gelmez kıyafetleri makinaya atıyorum. İkili test nasıl çıkacak korkusundan ziyade ya bişey olursa korkusu sardı.
kızlar kontrolden geldim çok şükür bi problem yok❤ benim hesaba göre 9+1 olduydu ama doktor 8+3 dedi.onunki doğrudur heralde.11.hafta 2li tarama için gelirsin dedi ilaçlarımı o zamana kadar kullanmaya devam etcem.idrar kültürü ve idrar testi istedi.ilişki durumunu sordum.bir süre daha dikkat etmeniz iyi olur dedi.bide hastane girişinde sadece hastaları içeri alıyorlardı.ve herkesin ateşini ölçüp öyle alıyorlar içeriye.hasta yakınları olmadığı için içeriside sakindi kalabalık değildi.maske takip girdim çıktım ama içim birazda olsa rahat etti
sağol canım.Ankara Etlik Zübeyde Hanım hastanesine gidiyorum ben canım.bütün tedavim burda oldu benimHadi geçmiş olsun canım hangi şehir neresi hangi hastane burası?
Gözün aydın canım. Gönlünü ferah tut Allah’ın izniyle bir şey olmaz. Ben de Cuma günü gideceğim ikili test için. 11+2 oluyorumkızlar kontrolden geldim çok şükür bi problem yok❤ benim hesaba göre 9+1 olduydu ama doktor 8+3 dedi.onunki doğrudur heralde.11.hafta 2li tarama için gelirsin dedi ilaçlarımı o zamana kadar kullanmaya devam etcem.idrar kültürü ve idrar testi istedi.ilişki durumunu sordum.bir süre daha dikkat etmeniz iyi olur dedi.bide hastane girişinde sadece hastaları içeri alıyorlardı.ve herkesin ateşini ölçüp öyle alıyorlar içeriye.hasta yakınları olmadığı için içeriside sakindi kalabalık değildi.maske takip girdim çıktım ama içim birazda olsa rahat etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?