2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnan o kadar savunmasız oluyolar ki doğduklarında biraz vicdanlı olup dokunmasınlar bebelere o kadar ufakken sadece annesine ihtiyacı var büyüyünce alıyo zaten mikrobu kimse kusura bakmasın valla canım kayınvaliden de biraz geri dursun sinir oluyorum böyle şeylere birden herkes her şeyin en iyisini bilen kişi oluyo sen hiç bişey bilmeyen. En iyisi kulaklarını kapatmak

Benimde cumartesi günü var acaba o güne kadar ülkenin durumu ne olacak gidebilecek myiiz
Hayır gitmek mesele değil hastaneler de artık çok tehlikeli ki.. kimin ne olduğu belli değil artık doktor dahil olmak üzere insan kontrole bile korkar hale geldi. İğnelerim devam ediyor sağlık ocağına gidiyordum dün sağlık ocağında ki hemşire bana buraya gelme sen hamilesin burda her çeşit insan var dedi Sağlık kabinine gideceğim artık mecburen umarım ilaç
Vs sıkıntısı yaşamayız zor zamanları atlattık ama benim 3. Aydan da sonra devam edeceğim ilaçlarım varmış bulamazsam diye korkuyorum yavaş yavaş her gittiğimde yazıyor doktor depoluyorum

sokağa çıkma yasağı bile gündemde şu an.evet türkiyenin daha az vakayla atlatması için bu önlemler gerekli ama bizimde kritik zamanlarımız hastaneye gitmemiz gereken durumlarımız oluyor.Artık herkes için en hayırlısı olsun.Allahım evlatlarımızıda bizleri de korusun

Birde diyorki ben çok küçük doğurdum hiç bişey bilmiyorum ama öğrenirim artık bebeğimiz doğunca. İlginç valla. Şimdi ses etmeyim diyorum ama damarıma basmaya devam ederse hiç susamam.

Benimde 27sinde ikili tarama testim var. Eşim gitmeyelim diyo, ama haftası geçecek gitmek lazım. Bilmiyorum ne olacak halimiz.

Benim de 27si ama özel muayenehane. Burası küçük yer zaten orda da doktor önlem almıştır. Siz giderken eldiven maske ile gidin. Eve gelince giysileri makinaya atıp iyice temizlenin. Gitmemek olmaz bence ...

Benim de 27si ama özel muayenehane. Burası küçük yer zaten orda da doktor önlem almıştır. Siz giderken eldiven maske ile gidin. Eve gelince giysileri makinaya atıp iyice temizlenin. Gitmemek olmaz bence ...
Eşime kalsa gitmeyelim diyo ama çok önemli ve haftasını geçirmek istemiyorum. Eldiven takıcam, ağzımı mendille kapatıp sürekli değiştiricem mendili. Hastanenin arka kapısından direkt kadın doğum bölümüne gidicem. Zaten gelir gelmez kıyafetleri makinaya atıyorum. İkili test nasıl çıkacak korkusundan ziyade ya bişey olursa korkusu sardı.

kızlar kontrolden geldim çok şükür bi problem yok ❤ benim hesaba göre 9+1 olduydu ama doktor 8+3 dedi.onunki doğrudur heralde.11.hafta 2li tarama için gelirsin dedi ilaçlarımı o zamana kadar kullanmaya devam etcem.idrar kültürü ve idrar testi istedi.ilişki durumunu sordum.bir süre daha dikkat etmeniz iyi olur dedi.bide hastane girişinde sadece hastaları içeri alıyorlardı.ve herkesin ateşini ölçüp öyle alıyorlar içeriye.hasta yakınları olmadığı için içeriside sakindi kalabalık değildi.maske takip girdim çıktım ama içim birazda olsa rahat etti

İdrar bendende alıp bakıldı, kanlarımda alındı. Miniğine maşallah. Benimde bazen geriden geliyor bazen tam zamanında çıkıyor. Hastaneyle ilgili tedbirler içinde çok sevindim. Orda varsa gatada da vardır diye düşünüyorum.

Maşallah büyümüşsünüz bile bazen öyle oluyor canım sonra topluyor minikler korkma bizim de öyle gittiğim hastane hatta sağlık ocağı bile ateş bakmadan içeri almıyorlar

aynen canım bence gatada vardır aynı önlemler.bide ben gene alttan bakar diye bekliyordum normal karnımdan baktı ultrasonla.ama suratsız bi doktordu bir dahakine farklı bi doktordanmı alsam dedirtti.

aynen canım bence gatada vardır aynı önlemler.bide ben gene alttan bakar diye bekliyordum normal karnımdan baktı ultrasonla.ama suratsız bi doktordu bir dahakine farklı bi doktordanmı alsam dedirtti.
Benim en son 6 haftalık olduğunda bakılmıştı alttan. Hep karından bakıyorlar. Belki ikili testte daha net görmek için alttan bakarlar diyorum. Bilemiyorum. Benim doktorum çok tatlı bi kadın. Tek sorun çok hastası var, randevu zor bulunuyor.

Maşallah büyümüşsünüz bile bazen öyle oluyor canım sonra topluyor minikler korkma bizim de öyle gittiğim hastane hatta sağlık ocağı bile ateş bakmadan içeri almıyorlar
evet ya büyümüş miniğim ❤ kalp atışını belki dinletir dedim ama dinletmedi. aynen sonraki zamanlara bizim hesabımıza denk gelir belki.iyi olsunda haftası onların hesabına göre olsun

ben rast gele seçtim.benim ilk gebe polikinliğine gidişim ya bilemedim.bu kadın ekranı bana hiç çevirmedi.1 dk içinde baktı.Allahtan ultrason görüntüsünü verdi bide doktorlar hep değişiyor.3 hafta sonrasına hangi doktoru bulursam onu alacağım

Ben öncedende şu an gittiğim Doktoruma kontrole giderdim. Tüpbebeğe hazırlık için o yönlendirmişti. İlk kez gebe takibine gidincede hatırladı beni çok sevindi. Bebeğide güzelce inceledi banada izletti. Bence sende tek bi doktor seç ve devam et.

Evde maske yapımı var

Hadi geçmiş olsun canım hangi şehir neresi hangi hastane burası?

Gözün aydın canım. Gönlünü ferah tut Allah’ın izniyle bir şey olmaz. Ben de Cuma günü gideceğim ikili test için. 11+2 oluyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…