2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gözün aydın canım. Gönlünü ferah tut Allah’ın izniyle bir şey olmaz. Ben de Cuma günü gideceğim ikili test için. 11+2 oluyorum
çok sağol canım.inşallah hiç birimizin yavrusuna birşey olmaz senin için de herşey yolunda gider umarım.herşey normal çıkar inşallah

Benimde 27sinde ikili tarama testim var. Eşim gitmeyelim diyo, ama haftası geçecek gitmek lazım. Bilmiyorum ne olacak halimiz.
Benim de cuma günü detaylı ultrason var doktor eldiven maske takıp gel biz burda gerekli önlemler alıyoruz zaten dedi Önemli yani gitmemiz lazım sanırım

kızlar bu arada 2 hafta sokağa çıkma yasağı gelebilirmiş.bence tedarikli olmakta fayda var.
Bende başlarda markete yüklenmeyi doğru bulmadım. Ama tüp bebekti gebelikti derken toplu alışverişe çıkamadık epeydir. Erzak dolabımı doldurmam lazım. Eşim ben tek giderim sen gelme diyo. Şaştım kaldım.

gitsekte yardim edip bişey taşıyamıyoruz.ama alınması gerekiyor.biz hazırlığımızı yapalımda ne olur ne olmaz.bende jelimi ve diğer ilaçlarımı eczaneden borç alıp koyacağım eve.yasak falan çıkarsa ilaçsız kalmayım

Benim kullandığım ilaç iğne bu hafta bitiyor. Hergün kullandığım oksaparda 4 kutu var evde. Allah sonumuzu hayır etsin.

Boğazım ağrıyor. Ben hep evdeydim. Perşembe günü kv istedi diye avm'ye gittik. Söylediğim halde burda yok bişey dediler. Kendime o kadar kızıyorum ki şu an. Salak kafam ben gidemem demek çok mu zor..

Boğazım ağrıyor. Ben hep evdeydim. Perşembe günü kv istedi diye avm'ye gittik. Söylediğim halde burda yok bişey dediler. Kendime o kadar kızıyorum ki şu an. Salak kafam ben gidemem demek çok mu zor..
amann kuzum dikkat et.bende grip gibiyim dünden beri.havalar bi sıcak bi soğuk.zaten bünyemiz şu an herşeye çok açık.artık hayır demesini öğreneceğiz.her kontrole kadar bebeklerimiz acaba iyimi herşey yolunda mı diye biz kendimizi tüketiyoruz.o yüzden onlar için hayır diyeceğiz artık.hele şu ortamda.

Bi daha tövbe zaten. Öyle çok korkuyorum ki.

Bende artık hiç bir yere çıkmıyorum bu gün günüm vardı millet toplanmış ben gelemem dedim. Bas bas herkes bağırıyor evde kalın diye. Sende dikkatli ol gitme hiç bir yere. Allah korusun bir şey olsa ilaç felan kullanamayız . Rabbim yardımcımız olsun

Aynen öyle canım. Gün yapmanın sırası değil. En iyisini yapmışsın.

Korkma canım ateşle başlıyor zaten ateşin yoksa muhtemelen boğazında geçecektir

İnşallah canım.

aranızda çok üşüyen varmı kızlar.iki gündür çok üşüyorum.ateşimi ölçtüm 35.6 yüksek değil.annem hamileler üşür diyor.galiba ondan oluyor
Bende üşüyorum canım ya sonra sarınıp yatıyorum korkup ateş ölçüyorum 36.8 çıktı korktum yani neredeyse yükselecek gibi annem de kıZıyor normal diye

Bende üşüyorum canım ya sonra sarınıp yatıyorum korkup ateş ölçüyorum 36.8 çıktı korktum yani neredeyse yükselecek gibi annem de kıZıyor normal diye
Cnm lekelenmelerin gecti mi ?ben de ikizlere hamileyim 3gundur koyu kahve akintim var ,doktorlar normal diyor ama ben cok endiseliyim 7haftalik suan .

Cnm lekelenmelerin gecti mi ?ben de ikizlere hamileyim 3gundur koyu kahve akintim var ,doktorlar normal diyor ama ben cok endiseliyim 7haftalik suan .
Evet canım çok şükür geçti ama Ben neredeyse 2 güne bir acile gittim geceleri hep kahverengi geliyordu 2 gün gecesi pembe oluyordu çok şükür azaldı baya inşalalh senin de geçecek ikizler de hep oluyormus bi de bende enfeksiyon varmış idrar yollarımda o da yaparmış antibiyotik başladık

Ben evdeyim gecmesini bekliyorum yanlis mi yapiyorum?doktorum gormeden normal dinlen diyor.Peki acilde serum falan mi uygulandi?
Cok sevindim gecmesine

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…