- 5 Ekim 2011
- 6.001
- 9.889
- 398
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #10.161
çok sağol canım.inşallah hiç birimizin yavrusuna birşey olmazGözün aydın canım. Gönlünü ferah tut Allah’ın izniyle bir şey olmaz. Ben de Cuma günü gideceğim ikili test için. 11+2 oluyorum
Benim de cuma günü detaylı ultrason var doktor eldiven maske takıp gel biz burda gerekli önlemler alıyoruz zaten dediBenimde 27sinde ikili tarama testim var. Eşim gitmeyelim diyo, ama haftası geçecek gitmek lazım. Bilmiyorum ne olacak halimiz.
Evet bencede gitmemiz lazım. Önlemimizi alıp gidicez mecburen.Benim de cuma günü detaylı ultrason var doktor eldiven maske takıp gel biz burda gerekli önlemler alıyoruz zaten dediÖnemli yani gitmemiz lazım sanırım
Bende başlarda markete yüklenmeyi doğru bulmadım. Ama tüp bebekti gebelikti derken toplu alışverişe çıkamadık epeydir. Erzak dolabımı doldurmam lazım. Eşim ben tek giderim sen gelme diyo. Şaştım kaldım.kızlar bu arada 2 hafta sokağa çıkma yasağı gelebilirmiş.bence tedarikli olmakta fayda var.
gitsekte yardim edip bişey taşıyamıyoruz.ama alınması gerekiyor.biz hazırlığımızı yapalımda ne olur ne olmaz.bende jelimi ve diğer ilaçlarımı eczaneden borç alıp koyacağım eve.yasak falan çıkarsa ilaçsız kalmayımBende başlarda markete yüklenmeyi doğru bulmadım. Ama tüp bebekti gebelikti derken toplu alışverişe çıkamadık epeydir. Erzak dolabımı doldurmam lazım. Eşim ben tek giderim sen gelme diyo. Şaştım kaldım.
Benim kullandığım ilaç iğne bu hafta bitiyor. Hergün kullandığım oksaparda 4 kutu var evde. Allah sonumuzu hayır etsin.gitsekte yardim edip bişey taşıyamıyoruz.ama alınması gerekiyor.biz hazırlığımızı yapalımda ne olur ne olmaz.bende jelimi ve diğer ilaçlarımı eczaneden borç alıp koyacağım eve.yasak falan çıkarsa ilaçsız kalmayım
amann kuzum dikkat et.bende grip gibiyim dünden beri.havalar bi sıcak bi soğuk.zaten bünyemiz şu an herşeye çok açık.artık hayır demesini öğreneceğiz.her kontrole kadar bebeklerimiz acaba iyimi herşey yolunda mı diye biz kendimizi tüketiyoruz.o yüzden onlar için hayır diyeceğiz artık.hele şu ortamda.Boğazım ağrıyor. Ben hep evdeydim. Perşembe günü kv istedi diye avm'ye gittik. Söylediğim halde burda yok bişey dediler. Kendime o kadar kızıyorum ki şu an. Salak kafam ben gidemem demek çok mu zor..
Bi daha tövbe zaten. Öyle çok korkuyorum ki.amann kuzum dikkat et.bende grip gibiyim dünden beri.havalar bi sıcak bi soğuk.zaten bünyemiz şu an herşeye çok açık.artık hayır demesini öğreneceğiz.her kontrole kadar bebeklerimiz acaba iyimi herşey yolunda mı diye biz kendimizi tüketiyoruz.o yüzden onlar için hayır diyeceğiz artık.hele şu ortamda.
Ateşini ölç canım korkma basit bir üşütme de olabilir kötüyü getirme aklınaBi daha tövbe zaten. Öyle çok korkuyorum ki.
Ateşim yok ölçtüm. Ama korku fena.Ateşini ölç canım korkma basit bir üşütme de olabilir kötüyü getirme aklına
Bende artık hiç bir yere çıkmıyorum bu gün günüm vardı millet toplanmış ben gelemem dedim. Bas bas herkes bağırıyor evde kalın diye. Sende dikkatli ol gitme hiç bir yere. Allah korusun bir şey olsa ilaç felan kullanamayız . Rabbim yardımcımız olsunBoğazım ağrıyor. Ben hep evdeydim. Perşembe günü kv istedi diye avm'ye gittik. Söylediğim halde burda yok bişey dediler. Kendime o kadar kızıyorum ki şu an. Salak kafam ben gidemem demek çok mu zor..
Korkma canım ateşle başlıyor zaten ateşin yoksa muhtemelen boğazında geçecektirAteşim yok ölçtüm. Ama korku fena.
Bende artık hiç bir yere çıkmıyorum bu gün günüm vardı millet toplanmış ben gelemem dedim. Bas bas herkes bağırıyor evde kalın diye. Sende dikkatli ol gitme hiç bir yere. Allah korusun bir şey olsa ilaç felan kullanamayız . Rabbim yardımcımız olsun
Korkma canım ateşle başlıyor zaten ateşin yoksa muhtemelen boğazında geçecektir
Bende üşüyorum canım ya sonra sarınıp yatıyorum korkup ateş ölçüyorum 36.8 çıktı korktum yani neredeyse yükselecek gibi annem de kıZıyor normal diyearanızda çok üşüyen varmı kızlar.iki gündür çok üşüyorum.ateşimi ölçtüm 35.6 yüksek değil.annem hamileler üşür diyor.galiba ondan oluyor
Cnm lekelenmelerin gecti mi ?ben de ikizlere hamileyim 3gundur koyu kahve akintim var ,doktorlar normal diyor ama ben cok endiseliyim 7haftalik suan .Bende üşüyorum canım ya sonra sarınıp yatıyorum korkup ateş ölçüyorum 36.8 çıktı korktum yani neredeyse yükselecek gibi annem de kıZıyor normal diye
Evet canım çok şükür geçti ama Ben neredeyse 2 güne bir acile gittim geceleri hep kahverengi geliyordu 2 gün gecesi pembe oluyordu çok şükür azaldı baya inşalalh senin de geçecek ikizler de hep oluyormus bi de bende enfeksiyon varmış idrar yollarımda o da yaparmış antibiyotik başladıkCnm lekelenmelerin gecti mi ?ben de ikizlere hamileyim 3gundur koyu kahve akintim var ,doktorlar normal diyor ama ben cok endiseliyim 7haftalik suan .
Ben evdeyim gecmesini bekliyorum yanlis mi yapiyorum?doktorum gormeden normal dinlen diyor.Peki acilde serum falan mi uygulandi?Evet canım çok şükür geçti ama Ben neredeyse 2 güne bir acile gittim geceleri hep kahverengi geliyordu 2 gün gecesi pembe oluyordu çok şükür azaldı baya inşalalh senin de geçecek ikizler de hep oluyormus bi de bende enfeksiyon varmış idrar yollarımda o da yaparmış antibiyotik başladık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?