- 14 Mart 2008
- 6.069
- 5.238
- 723
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #10.181
En iyisini doktorun bilir canım beni her lekelenmede çağırdı bebeklere baktık sonrada serum verdi evet boş serum ama 2 güne bir 3 tane serum verdi şükür şimdilik iyi yine de korkuyorum kanama alanım var çünkü benimBen evdeyim gecmesini bekliyorum yanlis mi yapiyorum?doktorum gormeden normal dinlen diyor.Peki acilde serum falan mi uygulandi?
Cok sevindim gecmesine
Ayağa gerek olmadıkça kalkma canım ayağının altına yastık koy yüksekte kalsın öyle yat ben WC hariç kalkmadım ve bol su içBen evdeyim gecmesini bekliyorum yanlis mi yapiyorum?doktorum gormeden normal dinlen diyor.Peki acilde serum falan mi uygulandi?
Cok sevindim gecmesine
Onerilerini dikkate alicam cnm,cok sag ol.Bende sorunsuz atlatirim insallahAyağa gerek olmadıkça kalkma canım ayağının altına yastık koy yüksekte kalsın öyle yat ben WC hariç kalkmadım ve bol su iç
İnşallah canım korkma geçer benim 5. Haftada başlamıştı kanamam olmuştu o zaman 11. Haftaya geldim daha 3 gün önce oldu en son onun için korkma Rabbim korusunnOnerilerini dikkate alicam cnm,cok sag ol.Bende sorunsuz atlatirim insallah
canım eğer gebeliğin riskli değilse yada özel bi durum yoksa sağa yada sola yatmak çok önemli değil diye biliyorum.ben hiç buna takılıp dikkat etmedim mesela.çünkü uyku sırasında sağada dönüyoruz solada.coronaya gelince hepimizin korkusu maalesefYa kızlar ben hiç uyuyamıyorum her yerim ağrıyor gibime geliyor sola yatmamiz lazım ya artık pek yatamiyorum .Bir de bu coranadan çok korkuyorum sabahlara kadar rüyamda görüyorum belirsizlik beni çok geriyor n'olacak diye düşünmekten
çok geçmiş olsun canım.bende grip gibiyim kaç gündür.çokta üşüyorum.ama ateşim yok dün bir kaç kez ölçtüm.havalar bi ısındı bi soğudu herkesin dengesi bozuldu.bide şu virüs meselesi var.en ufacık şeyde korkar oldukKırılıyorum hastalıktan kızlar. Kasığımda da batma oldu bi kaç kez.
Kırılıyorum hastalıktan kızlar. Kasığımda da batma oldu bi kaç kez.
Aynen öyle canım herşeyden korkuyoruz. İnşallah geçer bi kaç güne. Bende üşüyorum ama ateşim var gibi, ölçüyorum normal çıkıyor.çok geçmiş olsun canım.bende grip gibiyim kaç gündür.çokta üşüyorum.ama ateşim yok dün bir kaç kez ölçtüm.havalar bi ısındı bi soğudu herkesin dengesi bozuldu.bide şu virüs meselesi var.en ufacık şeyde korkar olduk
Icebiiirsen portakal suyunu sık icine biraz pekmez koy canim öyle iç
Kizlar cirino jel kullanan var mi bende bazen açık yesil geliyor korkuyorum? ustelik hala batmalarim oluyor 11+0 oldum siz dede var mi ayni durum
Isyerinde yoruluyosan git evekızlar jelin gelen kalıntılarının içinde gene pembelik vardı yadaha dün kontrolüm vardı.yolunda olmayan bişey olsaydı doktor görürdü demi.kasığımdada batmalar var.işteyim,izin alıp eve gidip uzansam mı acaba
Canım birşey yoktur bazen oluyor öyle ama bence sen git dinlenkızlar jelin gelen kalıntılarının içinde gene pembelik vardı yadaha dün kontrolüm vardı.yolunda olmayan bişey olsaydı doktor görürdü demi.kasığımdada batmalar var.işteyim,izin alıp eve gidip uzansam mı acaba
Isyerinde yoruluyosan git eve
zaten gelen giden yok dükkana.üstelik klima çalışıyor olmasına rağmen çok soğuk burası çok üşüyorum.en güzeli eve gidip dinlenmem.yoksa kafama takcam rahat edemiycemCanım birşey yoktur bazen oluyor öyle ama bence sen git dinlen
Batma bende de oluyor yattığım halde ama sen gene de izin al git bencezaten gelen giden yok dükkana.üstelik klima çalışıyor olmasına rağmen çok soğuk burası çok üşüyorum.en güzeli eve gidip dinlenmem.yoksa kafama takcam rahat edemiycem
kızlar jelin gelen kalıntılarının içinde gene pembelik vardı yadaha dün kontrolüm vardı.yolunda olmayan bişey olsaydı doktor görürdü demi.kasığımdada batmalar var.işteyim,izin alıp eve gidip uzansam mı acaba
Batma bende de oluyor yattığım halde ama sen gene de izin al git bence
aynen büyüyorlar demek ki artık eskisi gibi herşeyde hastaneye de koşamıyoruz Rabbim evlatlarımızı esirgesinBatma bendede var kızlar. Normal galiba Hepimizde olduğuna göre.
aynen yaa.şu vakalar arttıkçada insan hiç gidemiyor korkudan.direk hastaneye gideyim diye aklımdan geçirmiştim ama daha dün bakıldığı için o kalabalığa girmek istemedim.aynen büyüyorlar demek ki artık eskisi gibi herşeyde hastaneye de koşamıyoruz Rabbim evlatlarımızı esirgesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?