2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
aynen büyüyorlar demek ki artık eskisi gibi herşeyde hastaneye de koşamıyoruz Rabbim evlatlarımızı esirgesin
Evet ben perişanım mesela, bugün kasık batmam oldu, belimde ağrı oldu. Uzandım dinleniyorum. Burnum akmaya başladı, halsizim. Korkudan nane limon bile yapamadım çocuğa zararı olursa diye.

aynen yaa.şu vakalar arttıkçada insan hiç gidemiyor korkudan.direk hastaneye gideyim diye aklımdan geçirmiştim ama daha dün bakıldığı için o kalabalığa girmek istemedim.
Gitme bence canım çok riskli şuan da hiç gerek yok dinlen yeterli kanaman olursa başka ama olmaz inşallah boşuna gitme
Evet ben perişanım mesela, bugün kasık batmam oldu, belimde ağrı oldu. Uzandım dinleniyorum. Burnum akmaya başladı, halsizim. Korkudan nane limon bile yapamadım çocuğa zararı olursa diye.
Benim de belim de hafif ağrılar var canım dinlen geçecek inşallah ateşin yoksa korkma normal üşütme de olabilir. Önemli olan ateş bebeğe zararı var ateşin çünkü

Ateşim normal çıkıyor. Yükselirse mecburen gidip serum taktırıcam. İnşallah gerek kalmaz.

Ateşim normal çıkıyor. Yükselirse mecburen gidip serum taktırıcam. İnşallah gerek kalmaz.
Yükselirse direk git canım Allah korusun ama serum takıp hemen kan testi bakıyorlar karantinaya alıyorlar eğer test negatif gelirse o zaman taburcu ediyorlar hastaneye de gidemez olduk hayır belki üşüttük yani

Yükselirse direk git canım Allah korusun ama serum takıp hemen kan testi bakıyorlar karantinaya alıyorlar eğer test negatif gelirse o zaman taburcu ediyorlar hastaneye de gidemez olduk hayır belki üşüttük yani

Korkusu bile yetiyor zaten. Ne işler açtılar başımıza çinliler.

Korkusu bile yetiyor zaten. Ne işler açtılar başımıza çinliler.
önlerine gelen herşeyi canlı cansız demeyip mideye indirmelerinin cezasını kaç millet ödüyor.bizde hamileliğimizin kritik zamanlarını doktora gitmeye korkarak geçiriyoruz.hiç bişeyi kafaya takmayıp rahatlayıp hamileliğimizin keyfini çıkaracaktık güya hepimiz

Zaten o yarasa olayından sonra çıktı bu virüs. Sabah haberlerde bi doktor açıklıyordu bu virüs vahşi hayvanlarda var, yarasada var diye. Bütün dünya çekiyoruz ceremesini. Allah sonumuzu hayır etsin.

Zaten o yarasa olayından sonra çıktı bu virüs. Sabah haberlerde bi doktor açıklıyordu bu virüs vahşi hayvanlarda var, yarasada var diye. Bütün dünya çekiyoruz ceremesini. Allah sonumuzu hayır etsin.
geçenlerde 2011 yapımın Salgın diye bir film seyrettim.birebir bu dönemi anlatmışlar.ordada ilk çinde çıkıyor ve gene çıkış sebebi yarasa.bu kadar benzerliğe pes dedim aminn canım şu günler geçip gitsin bir daha gelmesin.bizde normal bir hamilelik süreci geçirelim artık

Kizlar benim transferimin 7 gunu arada agri geliyor normalmi
herkeste farklı etkileri olabiliyor canım.benim 5. ve 6. gün birer kez çok keskin kasığıma ağrı saplanmıştı bir dahada öyle çok ağrı olmadı galiba.inşallah tutunma belirtileridir seninki de

Canım kızıma hamileyken doktor sol tarafında yat bebek öyle daha kolay beslenir kan dolaşımı açısından sol tarafta yatmak daha iyi demişti

Genelde tamamen taze kan rengi gelirse endişe edin diyorlar belki rahmin büyüyor die ufak catlamalar oluyordur, yine de doktoruna söyle istersen ama bence büyük bir sey yoktur

Endişeye gerek yok o zmn herkeste aynıymış zaten bir şey hissetmiyorum bbazen yaşıyor mu acaba dediğim de oluyor değişik bir süreç mış hamilelik

Canım kızıma hamileyken doktor sol tarafında yat bebek öyle daha kolay beslenir kan dolaşımı açısından sol tarafta yatmak daha iyi demişti
doğrdur tabi ki bi anlamı vardır sol yana yatmanın ama bu seni daha çok strese sokmazmı. kafanda bu düşünceyle yatınca uykuların bile bölünür.bence düzenli ve yeterli uyku uyumakta bizim için çok önemli

Genelde tamamen taze kan rengi gelirse endişe edin diyorlar belki rahmin büyüyor die ufak catlamalar oluyordur, yine de doktoruna söyle istersen ama bence büyük bir sey yoktur
şu an sabit bir doktorum yok canım.devlet hastanesine gittiğim için doktorlar değişiyor artık.ama tekrarı olmadı.jelle geldi bir daha gelmedi bişey.belki olağan bir durumdur

İnşallah artık normal hayata döneriz canım.

Endişeye gerek yok o zmn herkeste aynıymış zaten bir şey hissetmiyorum bbazen yaşıyor mu acaba dediğim de oluyor değişik bir süreç mış hamilelik

Bende bazen diyorum iyi mi acaba diye, batma filan olunca iyiye mi işaret kötüye mi işaret onuda bilmiyorum ki.

Kızlar ıhlamur yada nane limon içen oldu mu hiç?

Ben hiç içmedim canim . Hatirlar misin bilmiyorum ama ceren kan sulandirici kullananların ıhlamur tüketmemesi gibi bir yazı paylaşmıştı. Dedigimi yaptın mi portakal suyunun icine koy pekmezi oyle iç. Ya da içebilirsen balli süt iç

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…