- 27 Temmuz 2018
- 6.652
- 7.365
- 198
- 31
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #10.221
Portakal yemiştim, pekmezde içtim. İkisini karıştırıp denemedim. Ihlamur zararsız içilebilir deniyor internette. Ama korkuyorum. Bi yandan çok kötüyüm bişey yapmam lazım diyorum. Sütte içicem.Ben hiç içmedim canim . Hatirlar misin bilmiyorum ama ceren kan sulandirici kullananların ıhlamur tüketmemesi gibi bir yazı paylaşmıştı. Dedigimi yaptın mi portakal suyunun icine koy pekmezi oyle iç. Ya da içebilirsen balli süt iç
Ihlamur icebiliyorsun ama gunde max 2 bardak diyorlar ve duzenli hale pekte getirme bol limon ye tuzlayip portakal c vitamini al bence dePortakal yemiştim, pekmezde içtim. İkisini karıştırıp denemedim. Ihlamur zararsız içilebilir deniyor internette. Ama korkuyorum. Bi yandan çok kötüyüm bişey yapmam lazım diyorum. Sütte içicem.
Bi bardak içtim valla mecburen. Aktar kadında günde 2 bardak içmenin zararı olmaz dedi. Korktum ama napıyim. Bu arada hurma yeme. Çok önermiyolar son zamanlar harici. Çok istiyorsa canın 1 2 tane ye.Ib
Ihlamur icebiliyorsun ama gunde max 2 bardak diyorlar ve duzenli hale pekte getirme bol limon ye tuzlayip portakal c vitamini al bence de
bende 1 saat önce izledim aynı videoyu.banada arkadaşım attı. neyse doğrusunuda söylemiyorlar.ordan burdan duyduğumuz şeylerle korkuya kapılıyoruz.ne yapacağız bilmiyorum.aminn canım Allahım hepimizide, bebeklerimizide korusun.bugünki toplantıdan sokağa çıkma yasağı çıkar diye çok bekledim ama demediler.Bi video gördüm instagramda, bi kadın doktorlara anlatıyor. 100 200 değil binler var diyor. Umre olayıyla kontrol kaybedildi gibi bişey söylüyor. İstanbul çok fena ankarada zekai Tahir doldu doğudada var diyor. Allah yardımcımız olsun. Ne zorluklarla elde ettik bu bebekleri rabbim korusun hepimizi.
Kizlar cirino jel kullanan var mi bende bazen açık yesil geliyor korkuyorum? ustelik hala batmalarim oluyor 11+0 oldum siz dede var mi ayni durum
Bi video gördüm instagramda, bi kadın doktorlara anlatıyor. 100 200 değil binler var diyor. Umre olayıyla kontrol kaybedildi gibi bişey söylüyor. İstanbul çok fena ankarada zekai Tahir doldu doğudada var diyor. Allah yardımcımız olsun. Ne zorluklarla elde ettik bu bebekleri rabbim korusun hepimizi.
Evet ben perişanım mesela, bugün kasık batmam oldu, belimde ağrı oldu. Uzandım dinleniyorum. Burnum akmaya başladı, halsizim. Korkudan nane limon bile yapamadım çocuğa zararı olursa diye.
bende 1 saat önce izledim aynı videoyu.banada arkadaşım attı. neyse doğrusunuda söylemiyorlar.ordan burdan duyduğumuz şeylerle korkuya kapılıyoruz.ne yapacağız bilmiyorum.aminn canım Allahım hepimizide, bebeklerimizide korusun.bugünki toplantıdan sokağa çıkma yasağı çıkar diye çok bekledim ama demediler.
Aynı videoyu ben de izledim bence de vaka sayısı çok daha fazla... test yapılmadığı için düşük gösteriliyor... kitimiz yok ya da yetersiz, test yapan lab sayısı az ve üç günde sonuç çıkıyor. Güney kore günde 20bin kişiyi tarıyordu bizde bu yok... ve umre olayı bizi bitirdi.... Arkadaşlar ben sağlıkçı değilim ama fikrim şu bilimle ilgili bir insanım, bu virüs yayılacak buna kimse hiç bi ülke engel olamadı... bizde bu mesele uzun sürecek çünkü dediğim gibi şu an hastaneler yetersiz. Kişiye düşen yatak sayısı dünya ortalamasının çok çok altında... Tek yapmamız gereken evden çıkmamak çok mecbur olmadıkça seyahat etmemek, eldiven maske vs korunmak... yaşlı insanlarla temastan kaçınmak... iyi beslenmek ve stres yapmamak.... çünkü bu bebeğimiz için de iyi değil... buradaki kimseye bişey olmaz ama ülkemizde ölümler artacak vaka sayısı artacak... Umarım ilacını bulup getirirler umarım ki kitlerden daha fazla elde edip test yapma oranımızı artırırız çünkü test yapılamıyor sağlık çalışanları da çok zor durumda.... gerisi Allah'ın takdiri... Önlemimizi alalım... Ha ekonomik yönden de ağır bir durum söz konusu tabii.
Günde 1 bardak ıhlamur içebilirsin limonlu... Doktorumuzla online veya telefon ile de bilgi alma amaçlı görüşebilmemiz lazım aslında...Ben buradaki tavsiyeler sayesinde mantarımı geçirdim.... kaşıntım gitti
Hem de ne gazdı.. allahtan gecti normale döndüm simdi 11. Haftadayim bir sey kalmadi kabizlik disindaKızlar transferin basından beri aşırı gazim var benim sizde de ani durum var mı progestan ampul kullanıyorum Crinone jel birde onlar mi yapıyor acaba sürekli de gaz sancısı oluyor
Video linki var mı kızlarbende 1 saat önce izledim aynı videoyu.banada arkadaşım attı. neyse doğrusunuda söylemiyorlar.ordan burdan duyduğumuz şeylerle korkuya kapılıyoruz.ne yapacağız bilmiyorum.aminn canım Allahım hepimizide, bebeklerimizide korusun.bugünki toplantıdan sokağa çıkma yasağı çıkar diye çok bekledim ama demediler.
Video linki var mı kızlar
maşallah miniğe ❤ inşallah bizede nasip olur hareketlerini görmek.ikili taramada sadece kan mı veriliyormuş,ultrasonda detaylı bi bakma yada ölçüm falan yapıldı mı.bilmediğim için soruyorum canım.benimde 3 hafta sonra varda ikili tarama.Kızlar bu gün kontrolüm vardı. Devlet hastanesinde . Bomboş ya hiç kimse yoktu hastanede. Bu arada muayenemi oldum ikili tarama için kan verdim 10 gün sonra çıkacak dedi. Mecbur olmadıkça hastaneye gelme. Şiddetli kanama ilaçlarla geçmeyen mide bulantısı dışında gelme dedi. Bi daha ki randevuyu da beş hafta sonra ya verdi. Bebişimin el kol bacak hareketlerini izledim Kızlar o kadar güzel bir duygu ki rabbim isteyen herkese yaşatsın❤❤❤❤
ben de hiç öyle bir akıntı olmadı canım.zaten jelden dolayı normal akıntım varsada nasıl bilmiyorumKızlar sarı sümüksü akıntısı olan oldu mu hiç? İlk kez oldu benim. Akıntı hep oluyordu ama öyle sümüksü olmuyordu. Hastaydım ondan mı oldu diyorum ama endişelendim..
Bende progestandan dolayı hep olurdu. Bu ilk kez oldu. Yumurtlama dönemi olan akıntı gibi sarı renkli. Hastaneye de gidemiyoruz. Ne olacak böyle meçhul.ben de hiç öyle bir akıntı olmadı canım.zaten jelden dolayı normal akıntım varsada nasıl bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?