- 5 Ekim 2011
- 6.001
- 9.889
- 398
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #10.241
önemli birşey değildir bence canım hiç canını sıkma bunaBende progestandan dolayı hep olurdu. Bu ilk kez oldu. Yumurtlama dönemi olan akıntı gibi sarı renkli. Hastaneye de gidemiyoruz. Ne olacak böyle meçhul.
doktor beni 11.haftada çağırdı ikili test için.benim bildiğim 12.ve 14. haftalar arası yapılıyorKızlar ikili test kacinca haftalarda yapiliyor netten baktim ama kesin bi hafta yok
İnşallah canım. Çok hastayım zaten.önemli birşey değildir bence canım hiç canını sıkma buna
Benim 10+3 çıktı geçen perşembe ultrasonda. Doktor 10 gün sonra gel dedi, yani aslında önümüzdeki pazartesi için çağırdı. Ben 27 marta randevu bulabildim. 12+4 oluyor galiba gideceğim gün.doktor beni 11.haftada çağırdı ikili test için.benim bildiğim 12.ve 14. haftalar arası yapılıyor
I Iro0706 16mart 2.deneme 3.gun iki embriyo medical park izmir ahmet zeki hocaMerhaba kızlar ocak ayı icin burda toplanalım bilgi alışverişi için var mı ocakta transfer olmayi bekleyen ya da transfer olup sonuc bekleyen neler yemeliyiz nelere dikkat etmeliyiz konuşalım hep beraber
@Pelosh01 14 Ocak
@Martenitsa 14 Ocak / 2. deneme / İzmir Tınaztepe / Erdal Aktan / 5. gün embriyosu
@Kelebek04 15 Ocak / 2 adet 4. gün embriyosu
@mahirinannesi88 15 Ocak
@Yagmur3582 17 Ocak / 2. deneme / İzmir İrenbe /A.Ö. Erdoğdu / 2 adet 3. gün embriyosu
@Little Butterflies 18 Ocak
@esrayılmz03 18 Ocak
@Translokasyon1521 18 Ocak / / 5. gün dondurulmuş / pgt
@Almiraa 18 Ocak
@windrose123 20 Ocak /İzmir İrenbe / 5. gün embriyosu / pgt
@nisandeniz 20 Ocak
@mivfjourney 20 Ocak
@MatMag 20 Ocak
@canimmkendimm 20 Ocak
CeReN_with E CeReN_with E 21 Ocak
@Germinal 22Ocak
@dLr001 23 Ocak
@Mavichimen 24 Ocak
@denizmar 24 Ocak
@Samrali 24 Ocak /Samsun Medikal
B Birumutbekleyen B Birumutbekleyen 27 Ocak
@zeynep8734 29 Ocak / Brüksel tüp bebek / dondurulmuş 2. ilk başarılı
kelebekmkelebek 21 Ocak 5.gun embriyo 3.deneme
@teolog8579 23 Ocak 5.gun embriyo 1.deneme
@duygukaktus 16.Ocak 3.gün embriyo(2 adet) 1.deneme
@Mirayseval 29 Ocak 5.gun embriyo
@denizmar 1.deneme 3.gün embriyo(2Adet) Maslak Acıbadem Bülent Traş
farketmez heralde canım ya.ne yapalım ne zamana randevu bulursak o zaman gideceğiz.bana da 11.hafta dedi.erken gibi geldi ama 12.haftaya girmiş olcam o zamanBenim 10+3 çıktı geçen perşembe ultrasonda. Doktor 10 gün sonra gel dedi, yani aslında önümüzdeki pazartesi için çağırdı. Ben 27 marta randevu bulabildim. 12+4 oluyor galiba gideceğim gün.
farketmez heralde canım ya.ne yapalım ne zamana randevu bulursak o zaman gideceğiz.bana da 11.hafta dedi.erken gibi geldi ama 12.haftaya girmiş olcam o zaman
özele herkesin gücü yetmez ki canım.bizimde gücümüz yetmez ona.bebekler sağlıklı olsunda hastane doktor çok mühim değil.sonuçta herkes özele gitmiyorSıkıntı olmaz o zaman canım. Tüp bebekten çok hamilelikte özele gitmek gerekiyormuş galiba. Ateş pahası özellerde. 7 8 bin lira sigorta yaptırsak.
Nasıl oldun canım boğazın acıyordu iyi misinSıkıntı olmaz o zaman canım. Tüp bebekten çok hamilelikte özele gitmek gerekiyormuş galiba. Ateş pahası özellerde. 7 8 bin lira sigorta yaptırsak.
Kan alıp ultrasonla baktı canım. Ultrasonda da her şey normal ve yolunda dedi. Sonuç 10 gün sonra çıkıyormuş ama bana bi sonra ki randevundan geldiğinde sonucu öğrenirsin bu kritik zamanda hastane ye gelme dedi. Bu arada ikili tarama testi 11-14 hafta arası yapılıyormaşallah miniğe ❤ inşallah bizede nasip olur hareketlerini görmek.ikili taramada sadece kan mı veriliyormuş,ultrasonda detaylı bi bakma yada ölçüm falan yapıldı mı.bilmediğim için soruyorum canım.benimde 3 hafta sonra varda ikili tarama.
özele herkesin gücü yetmez ki canım.bizimde gücümüz yetmez ona.bebekler sağlıklı olsunda hastane doktor çok mühim değil.sonuçta herkes özele gitmiyor
Kızlar ben burada özele gidiyordum. Doktorumun bana eşinle beraber görmek istediğinde gel ama tahlillerini devlette yaptır boşuna para dökme dediSıkıntı olmaz o zaman canım. Tüp bebekten çok hamilelikte özele gitmek gerekiyormuş galiba. Ateş pahası özellerde. 7 8 bin lira sigorta yaptırsak.
Bence hiç moralini bozma test yapmayana kadar bilemezsin ne olduğunu. Bu arada bende de oluyor du kasıklarda ara ara batma sancı. Benim adet gününe yakın bacağıma da sancı atmıştı bel ağrısı hepsi vardı. Şimdi çok şükür 11 haftalık olduk sende güzel düşün . Rabbim inşaallah güzel haber almayı nasip ederKizlar moralim cok bozuk transfer olali 1 hafta oldu bugun arada bicak saplanmis gibi agri oluyor doktoruma sordum normal degil dedi bekleyeceksin dedi boyle olan varmi acaba
özele herkesin gücü yetmez ki canım.bizimde gücümüz yetmez ona.bebekler sağlıklı olsunda hastane doktor çok mühim değil.sonuçta herkes özele gitmiyor
Nasıl oldun canım boğazın acıyordu iyi misin
Kızlar ben burada özele gidiyordum. Doktorumun bana eşinle beraber görmek istediğinde gel ama tahlillerini devlette yaptır boşuna para dökme dedibi sonraki randevuyu 5 haftaya sonra ya verdi ben o kadar bekleyemeyeceğim için arada özele gideceğim özellikle cinsiyet için
Devlette cinsiyeti geç söylüyorlar o yüzden ona özele giderim Doğumuda özelde yapacağım için ara ara giderim büyük ihtimalle. Bu arada üşümeyi sordum doktoruma çünkü ellerim hiç ısınmıyor ve acayip üşüyorum kat kat da giyiniyorum. Bebiş şu anda bende kan aldığı için üşüme çok normalmiş bu durum tansiyon düşüklüğüdr yaparmışPeşpeşe 2 tüp bebek tedavisi gördüm, iğneler vitaminler birsürü masraf çok şükür değdi. Bebek içinde para lazım tabi. Devletten memnunum aslında ben tek sıkıntım bişey olduğunda soracak biri yok, doktor randevusu zor bulunuyor.
Ateşim vardı düştü, ama hala halsizlik kırgınlık çok fena. Aman dikkat edin, hamilelikte daha zor geçiyormuş bu grip.
Valla ben bi detaylı ultrasona özele giderim belki.
İyi hDi şükür canım. Benimde sanki boğazım şişecek gibi ballı süt içtim bi de balla karabiber karıştırdım yedim küçük bi kaşık faydası oluyormus inşallah birşey olmazPeşpeşe 2 tüp bebek tedavisi gördüm, iğneler vitaminler birsürü masraf çok şükür değdi. Bebek içinde para lazım tabi. Devletten memnunum aslında ben tek sıkıntım bişey olduğunda soracak biri yok, doktor randevusu zor bulunuyor.
Ateşim vardı düştü, ama hala halsizlik kırgınlık çok fena. Aman dikkat edin, hamilelikte daha zor geçiyormuş bu grip.
Valla ben bi detaylı ultrasona özele giderim belki.
Devlette cinsiyeti geç söylüyorlar o yüzden ona özele giderim Doğumuda özelde yapacağım için ara ara giderim büyük ihtimalle. Bu arada üşümeyi sordum doktoruma çünkü ellerim hiç ısınmıyor ve acayip üşüyorum kat kat da giyiniyorum. Bebiş şu anda bende kan aldığı için üşüme çok normalmiş bu durum tansiyon düşüklüğüdr yaparmış
İyi hDi şükür canım. Benimde sanki boğazım şişecek gibi ballı süt içtim bi de balla karabiber karıştırdım yedim küçük bi kaşık faydası oluyormus inşallah birşey olmaz
Aynen yiyorum canım hiç sorma yaBenim doktorum tatlı bi kadın ama bakalım söyler belki görünce. Eşime kalsa kesin erkek diyor.
Aman canım dikkat et. Bol bol portakal ye. Sakınan göze çöp batıyor valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?