2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
doktor beni 11.haftada çağırdı ikili test için.benim bildiğim 12.ve 14. haftalar arası yapılıyor
Benim 10+3 çıktı geçen perşembe ultrasonda. Doktor 10 gün sonra gel dedi, yani aslında önümüzdeki pazartesi için çağırdı. Ben 27 marta randevu bulabildim. 12+4 oluyor galiba gideceğim gün.

I Iro0706 16mart 2.deneme 3.gun iki embriyo medical park izmir ahmet zeki hoca

Benim 10+3 çıktı geçen perşembe ultrasonda. Doktor 10 gün sonra gel dedi, yani aslında önümüzdeki pazartesi için çağırdı. Ben 27 marta randevu bulabildim. 12+4 oluyor galiba gideceğim gün.
farketmez heralde canım ya.ne yapalım ne zamana randevu bulursak o zaman gideceğiz.bana da 11.hafta dedi.erken gibi geldi ama 12.haftaya girmiş olcam o zaman

farketmez heralde canım ya.ne yapalım ne zamana randevu bulursak o zaman gideceğiz.bana da 11.hafta dedi.erken gibi geldi ama 12.haftaya girmiş olcam o zaman

Sıkıntı olmaz o zaman canım. Tüp bebekten çok hamilelikte özele gitmek gerekiyormuş galiba. Ateş pahası özellerde. 7 8 bin lira sigorta yaptırsak.

Sıkıntı olmaz o zaman canım. Tüp bebekten çok hamilelikte özele gitmek gerekiyormuş galiba. Ateş pahası özellerde. 7 8 bin lira sigorta yaptırsak.
özele herkesin gücü yetmez ki canım.bizimde gücümüz yetmez ona.bebekler sağlıklı olsunda hastane doktor çok mühim değil.sonuçta herkes özele gitmiyor

Kizlar moralim cok bozuk transfer olali 1 hafta oldu bugun arada bicak saplanmis gibi agri oluyor doktoruma sordum normal degil dedi bekleyeceksin dedi boyle olan varmi acaba

Kan alıp ultrasonla baktı canım. Ultrasonda da her şey normal ve yolunda dedi. Sonuç 10 gün sonra çıkıyormuş ama bana bi sonra ki randevundan geldiğinde sonucu öğrenirsin bu kritik zamanda hastane ye gelme dedi. Bu arada ikili tarama testi 11-14 hafta arası yapılıyor

özele herkesin gücü yetmez ki canım.bizimde gücümüz yetmez ona.bebekler sağlıklı olsunda hastane doktor çok mühim değil.sonuçta herkes özele gitmiyor
Kızlar ben burada özele gidiyordum. Doktorumun bana eşinle beraber görmek istediğinde gel ama tahlillerini devlette yaptır boşuna para dökme dedi bi sonraki randevuyu 5 haftaya sonra ya verdi ben o kadar bekleyemeyeceğim için arada özele gideceğim özellikle cinsiyet için

Kizlar moralim cok bozuk transfer olali 1 hafta oldu bugun arada bicak saplanmis gibi agri oluyor doktoruma sordum normal degil dedi bekleyeceksin dedi boyle olan varmi acaba
Bence hiç moralini bozma test yapmayana kadar bilemezsin ne olduğunu. Bu arada bende de oluyor du kasıklarda ara ara batma sancı. Benim adet gününe yakın bacağıma da sancı atmıştı bel ağrısı hepsi vardı. Şimdi çok şükür 11 haftalık olduk sende güzel düşün . Rabbim inşaallah güzel haber almayı nasip eder

Peşpeşe 2 tüp bebek tedavisi gördüm, iğneler vitaminler birsürü masraf çok şükür değdi. Bebek içinde para lazım tabi. Devletten memnunum aslında ben tek sıkıntım bişey olduğunda soracak biri yok, doktor randevusu zor bulunuyor.

Nasıl oldun canım boğazın acıyordu iyi misin

Ateşim vardı düştü, ama hala halsizlik kırgınlık çok fena. Aman dikkat edin, hamilelikte daha zor geçiyormuş bu grip.

Valla ben bi detaylı ultrasona özele giderim belki.

Devlette cinsiyeti geç söylüyorlar o yüzden ona özele giderim Doğumuda özelde yapacağım için ara ara giderim büyük ihtimalle. Bu arada üşümeyi sordum doktoruma çünkü ellerim hiç ısınmıyor ve acayip üşüyorum kat kat da giyiniyorum. Bebiş şu anda bende kan aldığı için üşüme çok normalmiş bu durum tansiyon düşüklüğüdr yaparmış

İyi hDi şükür canım. Benimde sanki boğazım şişecek gibi ballı süt içtim bi de balla karabiber karıştırdım yedim küçük bi kaşık faydası oluyormus inşallah birşey olmaz

Benim doktorum tatlı bi kadın ama bakalım söyler belki görünce. Eşime kalsa kesin erkek diyor.

İyi hDi şükür canım. Benimde sanki boğazım şişecek gibi ballı süt içtim bi de balla karabiber karıştırdım yedim küçük bi kaşık faydası oluyormus inşallah birşey olmaz

Aman canım dikkat et. Bol bol portakal ye. Sakınan göze çöp batıyor valla.

Kızlar bişey diycem. Benim kadın doğumcum dedi ki. Folik asiti de kes. Bu ay hiç bir şey kullanmana gerek yok. Bir ay sonra multivitamin başlayacağız dedi. Siz ne durumdasınız? Folik asit devam mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…