2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim 10+3 çıktı geçen perşembe ultrasonda. Doktor 10 gün sonra gel dedi, yani aslında önümüzdeki pazartesi için çağırdı. Ben 27 marta randevu bulabildim. 12+4 oluyor galiba gideceğim gün.

Ya şu sigorta işini bana da anlatsanıza kızlar. Bana onu bir arkadaşım söyledi. Özel sigorta yaptırırsan özel hastanelerden çok iyi hizmet alırsın filan dedi.. Nedir o olay?

Iyi aksamlar kizlar ben yeni uye oldum buraya.transferimin 8.ci gunundeyim benim gibi hala sonuc bekleyen varmi varsa yazarsa sevinirim

Merhaba isterseniz siz mart ayı tüp bebek transfer grubu açıp sizinle aynı aşamada olanlarla iletişim halinde olursanız sizin için bence daha iyi olur.... Çünkü buradaki dertler biraz farklılaştı.. Ama sorularına elbette cevap verebliriz.

sadece bi kac sorum olacakti

Kızlar bişey diycem. Benim kadın doğumcum dedi ki. Folik asiti de kes. Bu ay hiç bir şey kullanmana gerek yok. Bir ay sonra multivitamin başlayacağız dedi. Siz ne durumdasınız? Folik asit devam mı?
Bana doktorum vitamin baslatti onda da yuksek oranda almam gereken kadar folik asit vardi biraktim ben folbiol kullaniyordum zaten

Kızlar bişey diycem. Benim kadın doğumcum dedi ki. Folik asiti de kes. Bu ay hiç bir şey kullanmana gerek yok. Bir ay sonra multivitamin başlayacağız dedi. Siz ne durumdasınız? Folik asit devam mı?
Ben transfer öncesinden beridir vinalac kullanıyorum bi ona devam edicem sanırım

Ya şu sigorta işini bana da anlatsanıza kızlar. Bana onu bir arkadaşım söyledi. Özel sigorta yaptırırsan özel hastanelerden çok iyi hizmet alırsın filan dedi.. Nedir o olay?
Hamileler için sigortalar var. Her hastanenin farklı oluyor. Bizde baktık biraz 5 6 binden başlıyor 9 10 bine kadar çıkıyor. Kontrolleri doğumu kapsıyor, doğum paketi olarakta geçiyor. Şu an hiç öyle bi parayı doğum için bağlayacak zaman değil bizim için. Ama düşünen için uygun paketler var.

Bu gün benim doktor da folik asiti kesti vitamin kan ilacı ve d vitamini verdi.

Ben kadın doğum bölümüne geçince doktorum folbiolu kesti. İçinde vitaminlerde olan folidays diye bi takviye verdi. Onu kullanıyorum.

O kadar çok hapşırıyorum ki, bu hastalıkla bu kadar hapşırıp öksürmeyle bebek için çok korkuyorum. İnşallah iyidir. Herşey yolundadır.

Canım ben 11+0 da gittim ama bebek yatış pozisyonunu değiştirmediği için iki hafta sonra tekrar gidicem. Bu arada benim doktorum perinatolog sen direk kendi doktorunda mı yaptırcaksın yoksa pernatolojiye mi yönlendirdiler

Benim dr da bıraktırdı canım pregnacare ve alg yağına başlattı

Kadın doğum doktoru çağırdı beni. Başka bi yere yönlendirmediler. Benimki ultrasonda hep hareketliydi inşallah yine öyle olur.

Hamile kalmadan 6-12 ay önce (sigorta şirketine göre değişiyo) özel sigorta yaptırıyosun, zamanın dolunca doğuö teminatı yaptırıyosun belirli miktarda ondan sonra hamile kalman lazım. Bazı sigorta şirketleri hamileyken de yapıyo (acıbadem sigorta gibi) ama sadece indirimlerinden faydalanabiliyosun

Banu çiftçi canlı yayın açmıştı. Akıntı için normal dedi. Ama grip için doktora git dedi. Kararsız kaldım.

Banu çiftçi canlı yayın açmıştı. Akıntı için normal dedi. Ama grip için doktora git dedi. Kararsız kaldım.
Canım senin ateşin varsa ateş bebeğe de tehlikeli Ateşinin neden olduğunu bulmaları lazım maalesef. istersen kendi doktoruna bi sor en azından gripsen bile ona çözüm bulur belki
Ben transferimin 8.gunundeyim ve hic birsey hissetmiyorum.ve bugune kadar hala kabizlik sorunu cekiyorum.ne yapmam gerekiyo yada hic bisey hissetmemem normalmi
canım olabilir de hiç bir belirti olmadan burada hamile olduğunu öğrenen çok fazla arkadaşımız var Korkma yalnız kabız olmamaya çalış bol su iç kayısı ye ıkınmaman gerekiyor kabız zor oluyor biraz bu dönemde sıvı tüket bol bol Ve dinlen

Canım senin ateşin varsa ateş bebeğe de tehlikeli Ateşinin neden olduğunu bulmaları lazım maalesef. istersen kendi doktoruna bi sor en azından gripsen bile ona çözüm bulur belki
Ateşim dün 37.8 çıktı takip ettim yükselse gidecektim. 38 üstü bebeğe zararlı diyorlar çünkü. 37.4 oldu sonra. 37ye düştü uyuyana kadar. Sabahta 36ya düşmüştü. Benim gittiğim hastanede corona vakası varmış. Yakında başka hastane var orada kadın doğum yok kadın doğum bölümü olan bi hastaneye git diyorlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…