- 14 Mart 2008
- 6.069
- 5.238
- 723
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #10.281
Evet şükür dediğin gibi çok yükselmemiş bende takip ediyorum şimdi kendimi boğazom baya acıyor iki yudum soğuk su içtim hemen şişmeye hazır hale geldiAteşim dün 37.8 çıktı takip ettim yükselse gidecektim. 38 üstü bebeğe zararlı diyorlar çünkü. 37.4 oldu sonra. 37ye düştü uyuyana kadar. Sabahta 36ya düşmüştü. Benim gittiğim hastanede corona vakası varmış. Yakında başka hastane var orada kadın doğum yok kadın doğum bölümü olan bi hastaneye git diyorlar.
Benim ateşimi ıhlamur düşürdü. Dün 37.8 olduğunda eşim ıhlamur yaptı. 37.4 oldu içtikten sonra. 37ye düştü uyuyana kadarda. Ateş düşürücü özelliği var diyordu zaten İnternet sitelerinde. Boğazım için bal pekmez yiyorum. Sende ballı sıcak süt üç pekmez ye.Evet şükür dediğin gibi çok yükselmemiş bende takip ediyorum şimdi kendimi boğazom baya acıyor iki yudum soğuk su içtim hemen şişmeye hazır hale geldiBir de korkuyorum ateşim çıkarsa diye
Insallah canim oyledir benimde normalde adet gunum acaba ondanmi bilemiyorum 4 gunum kaldi teste insallah hayirlisi olur hepimiz icinBence hiç moralini bozma test yapmayana kadar bilemezsin ne olduğunu. Bu arada bende de oluyor du kasıklarda ara ara batma sancı. Benim adet gününe yakın bacağıma da sancı atmıştı bel ağrısı hepsi vardı. Şimdi çok şükür 11 haftalık olduk sende güzel düşün . Rabbim inşaallah güzel haber almayı nasip eder
Ayni canim 12 si transfer gunuydu benimIyi aksamlar kizlar ben yeni uye oldum buraya.transferimin 8.ci gunundeyim benim gibi hala sonuc bekleyen varmi varsa yazarsa sevinirim
Tesekkur ederim canim bilgin icin rahatladimBen transferimin 8.gunundeyim ve hic birsey hissetmiyorum.ve bugune kadar hala kabizlik sorunu cekiyorum.ne yapmam gerekiyo yada hic bisey hissetmemem normalmi
Ballı süt içiyorum canım sürekli ılık su içiyorum bende şükür şişmeden kurtaracağım galiba sadece acıyor ama Şişlik yok bir de ben idrar yolu için antibiyotik kullanıyorum sanırım o da engelliyor şişmesini çok şükür yani :)Benim ateşimi ıhlamur düşürdü. Dün 37.8 olduğunda eşim ıhlamur yaptı. 37.4 oldu içtikten sonra. 37ye düştü uyuyana kadarda. Ateş düşürücü özelliği var diyordu zaten İnternet sitelerinde. Boğazım için bal pekmez yiyorum. Sende ballı sıcak süt üç pekmez ye.
Benim gibi olmadan atlatırsın inşallah canım. Ben sabaha kadar uyuyamadım yine.Ballı süt içiyorum canım sürekli ılık su içiyorum bende şükür şişmeden kurtaracağım galiba sadece acıyor ama Şişlik yok bir de ben idrar yolu için antibiyotik kullanıyorum sanırım o da engelliyor şişmesini çok şükür yani :)
İnşallah canım ya. Şişmedi hala boğazım ama acıyo ateşim de yok çok şükür ballı süt içecem şimdi geneBenim gibi olmadan atlatırsın inşallah canım. Ben sabaha kadar uyuyamadım yine.
Sağol canım teşekkür ederiz.@canimmkendimmkelebekmkelebek kızlar kendinize çok dikkat edin bir an önce iyi olursunuz inşallah bende dün patronum izin vermişti bir gün daha evdeydim ama bugün gene işe geldim.sokaklar metrolar bomboş.benim gibi işçi sınıfı dışarda işte.bir an önce sokağa çıkma yasağı gelmeli.çok tedirgin oluyorum
çok tedirginim bende.bebek olduğu içinde en büyük korkum ondanSağol canım teşekkür ederiz.
evet kimse çıkmıyor dışarı dikkatli ol sayı gittikçe artıyor Allahım esirgesin
@canimmkendimmkelebekmkelebek kızlar kendinize çok dikkat edin bir an önce iyi olursunuz inşallah bende dün patronum izin vermişti bir gün daha evdeydim ama bugün gene işe geldim.sokaklar metrolar bomboş.benim gibi işçi sınıfı dışarda işte.bir an önce sokağa çıkma yasağı gelmeli.çok tedirgin oluyorum
aynen mecburiyetten çıkıyoruz işte.ama bugün erken çıkcam yarında gelmeyeceğim.pazarteside duruma göre bakarız dedi patron.en azında 2 gün evde olcamSağol canım teşekkür ederim. Sende çok dikkat et. İnan bende istiyorum sokağa çıkma yasağı gelmesini. Ben çıkmıyorum hadi eşimde çıkmaz kendi işi sonuçta ama binlerce insan mecburen işe gidiyor. Toplu taşıma kullanıyor. Risk giderek büyüyor. Çalışmak zorunda olan insanlar ne yapsın mecbur gidiyorlar.
benim de dün başım ağrıdı parol içtim bende.doktor zararı olsa vermezdi heralde klorobeni.sonuçta yutacağın bişeyde değil.belki rahatlatır seni birazSon iğnem için sağlık ocağına gittim. Doktora muayene oldum gitmişken. Parol ve kloroben gargara verdi. Parol kullanılıyor biliyorum ama klorobende çok kararsızım. Bi yandan boğazım mahvoldu hergün daha kötü oluyo, bi yandan bebek için çok korkuyorum.
Allah korusun canım bir an önce doğum iznin dolsa da alıp çoksan keşkeçok tedirginim bende.bebek olduğu içinde en büyük korkum ondanne emeklerle bugüne geldik.dikkat ediyoruz ama ne kadar korunabiliyoruz emin değilim.Evden çıkarken Allahım sana emanetiz deyip çıkıyorum
Canım ben Her gün ballı süt içtim günde 2 kez hatta bi de limon bal ılık su karıştırdım içtim çok iyi geldi boğazıma dünde kaşığa bal koydum karabiber döktüm yedim yakıyor boğazı ama çok iyi geliyor dene istersenSon iğnem için sağlık ocağına gittim. Doktora muayene oldum gitmişken. Parol ve kloroben gargara verdi. Parol kullanılıyor biliyorum ama klorobende çok kararsızım. Bi yandan boğazım mahvoldu hergün daha kötü oluyo, bi yandan bebek için çok korkuyorum.
canım zaten doğuma 2 yada 3 ay akala işten tamamen ayrılacağım.bebeğime kendim bakacağım için bırakacağım işi.Allah korusun canım bir an önce doğum iznin dolsa da alıp çoksan keşke
Canım ben Her gün ballı süt içtim günde 2 kez hatta bi de limon bal ılık su karıştırdım içtim çok iyi geldi boğazıma dünde kaşığa bal koydum karabiber döktüm yedim yakıyor boğazı ama çok iyi geliyor dene istersen
bu sarı akıntı sırayla herkeste olmaya başlıyor.galiba normal bi durum.çünkü daha önce başka bir topikteyken hamile olan bir kaç arkadaşta sarı akıntı olduğunu demişti yanlış hatırlamıyorsam.Kızlar benden sürekli sarı akıntı geliyor sizde de var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?