2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet şükür dediğin gibi çok yükselmemiş bende takip ediyorum şimdi kendimi boğazom baya acıyor iki yudum soğuk su içtim hemen şişmeye hazır hale geldi Bir de korkuyorum ateşim çıkarsa diye

Evet şükür dediğin gibi çok yükselmemiş bende takip ediyorum şimdi kendimi boğazom baya acıyor iki yudum soğuk su içtim hemen şişmeye hazır hale geldi Bir de korkuyorum ateşim çıkarsa diye
Benim ateşimi ıhlamur düşürdü. Dün 37.8 olduğunda eşim ıhlamur yaptı. 37.4 oldu içtikten sonra. 37ye düştü uyuyana kadarda. Ateş düşürücü özelliği var diyordu zaten İnternet sitelerinde. Boğazım için bal pekmez yiyorum. Sende ballı sıcak süt üç pekmez ye.

Insallah canim oyledir benimde normalde adet gunum acaba ondanmi bilemiyorum 4 gunum kaldi teste insallah hayirlisi olur hepimiz icin

Ballı süt içiyorum canım sürekli ılık su içiyorum bende şükür şişmeden kurtaracağım galiba sadece acıyor ama Şişlik yok bir de ben idrar yolu için antibiyotik kullanıyorum sanırım o da engelliyor şişmesini çok şükür yani :)

Benim gibi olmadan atlatırsın inşallah canım. Ben sabaha kadar uyuyamadım yine.

@canimmkendimm kelebekmkelebek kızlar kendinize çok dikkat edin bir an önce iyi olursunuz inşallah bende dün patronum izin vermişti bir gün daha evdeydim ama bugün gene işe geldim.sokaklar metrolar bomboş.benim gibi işçi sınıfı dışarda işte.bir an önce sokağa çıkma yasağı gelmeli.çok tedirgin oluyorum

Sağol canım teşekkür ederiz.
evet kimse çıkmıyor dışarı dikkatli ol sayı gittikçe artıyor Allahım esirgesin

Sağol canım teşekkür ederiz.
evet kimse çıkmıyor dışarı dikkatli ol sayı gittikçe artıyor Allahım esirgesin
çok tedirginim bende.bebek olduğu içinde en büyük korkum ondan ne emeklerle bugüne geldik.dikkat ediyoruz ama ne kadar korunabiliyoruz emin değilim.Evden çıkarken Allahım sana emanetiz deyip çıkıyorum

Sağol canım teşekkür ederim. Sende çok dikkat et. İnan bende istiyorum sokağa çıkma yasağı gelmesini. Ben çıkmıyorum hadi eşimde çıkmaz kendi işi sonuçta ama binlerce insan mecburen işe gidiyor. Toplu taşıma kullanıyor. Risk giderek büyüyor. Çalışmak zorunda olan insanlar ne yapsın mecbur gidiyorlar.

Son iğnem için sağlık ocağına gittim. Doktora muayene oldum gitmişken. Parol ve kloroben gargara verdi. Parol kullanılıyor biliyorum ama klorobende çok kararsızım. Bi yandan boğazım mahvoldu hergün daha kötü oluyo, bi yandan bebek için çok korkuyorum.

aynen mecburiyetten çıkıyoruz işte.ama bugün erken çıkcam yarında gelmeyeceğim.pazarteside duruma göre bakarız dedi patron.en azında 2 gün evde olcam

benim de dün başım ağrıdı parol içtim bende.doktor zararı olsa vermezdi heralde klorobeni.sonuçta yutacağın bişeyde değil.belki rahatlatır seni biraz

çok tedirginim bende.bebek olduğu içinde en büyük korkum ondan ne emeklerle bugüne geldik.dikkat ediyoruz ama ne kadar korunabiliyoruz emin değilim.Evden çıkarken Allahım sana emanetiz deyip çıkıyorum
Allah korusun canım bir an önce doğum iznin dolsa da alıp çoksan keşke Canım ben Her gün ballı süt içtim günde 2 kez hatta bi de limon bal ılık su karıştırdım içtim çok iyi geldi boğazıma dünde kaşığa bal koydum karabiber döktüm yedim yakıyor boğazı ama çok iyi geliyor dene istersen

canım zaten doğuma 2 yada 3 ay akala işten tamamen ayrılacağım.bebeğime kendim bakacağım için bırakacağım işi.

Kızlar benden sürekli sarı akıntı geliyor sizde de var mi
bu sarı akıntı sırayla herkeste olmaya başlıyor.galiba normal bi durum.çünkü daha önce başka bir topikteyken hamile olan bir kaç arkadaşta sarı akıntı olduğunu demişti yanlış hatırlamıyorsam.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…