2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
benim de dün başım ağrıdı parol içtim bende.doktor zararı olsa vermezdi heralde klorobeni.sonuçta yutacağın bişeyde değil.belki rahatlatır seni biraz

Doktorda yutmayacaksın sonuçta bi zararı yok dedi. Parolde gebelerde rahat kullanılan tek ilaç dedi.

Bende pekmez yedim oda yakıyor ama yumuşatıyor. Ballı sütte içiyorum. Ihlamur içiyorum iki gündür. Bal karabiber midemi bulandırır mı bilemedim. Hoş benim bulantım çok azaldıda.

Kızlar benden sürekli sarı akıntı geliyor sizde de var mi

Bendende geliyor canım.

canım zaten doğuma 2 yada 3 ay akala işten tamamen ayrılacağım.bebeğime kendim bakacağım için bırakacağım işi.
O zaman doğum paranı almak için sabret sadece canım ama istersen şu ara rapor Alabilirsin
Valla ara ara bende nedense oluyor anlam da veremiyorum
Bulandırmıyor canım korkma çünkü öyle acı bi tadı yok direk bal tadını alıyorsun yakıyor hafif boğazını Dene derim. Benimde azalmaya başladı bulantılarım.
valla bu sarı leke çözemedim neden geliyor aynı tuvaletimi yapmış gibi rengi

Benim idrar rengimde koyulaştı. Hamilelikten kaynaklı bence.

Kızlar merhaba çoğunuz hamile maşallah biz de tüp bebek icin tedaviye başlayacağız dün öğrendik tüp bebek yaptırmamız gerektiğini süreç nasıl korkularım var hiç bilgim yok olmaz diye çok korkuyorum bana yardımcı olur musunuz:)

Perinatolog ben de istiyorm ama gerek var mı bilmiyorum.

Hay allah ya evet eğitim sektöründe olmayanlar ya da öğtetmen öğretim üyesi olmayan işçi ve memurlar çalışıyor bu sadece virüsünyayılımını yavaşlatır ama yine de yayılır

Aman olur diyorlar sa iyi madem tek öyle olsun korkmayalım neye korkacağımızı şaşırdım
Ben iğne yaptırmaya gittim işte bugün, ellerimde eldiven ağzımı burnumu kapattım mendille 3 kez filan mendil değiştirdim. Hastalık olmasa şimdi bulantım kayboldu diye ne çok takardım kafama.

Onu kullanma bence. Sirkeli suyla gargara yap daha iyi

Ben iğne yaptırmaya gittim işte bugün, ellerimde eldiven ağzımı burnumu kapattım mendille 3 kez filan mendil değiştirdim. Hastalık olmasa şimdi bulantım kayboldu diye ne çok takardım kafama.
Aynen aynen bende hiç kafama takmıyorum onu şimdi derdim boğazım acımasın ateşim çıkmasın

Sormak istediklerini sorabilirsin canim . Bu arada tedavin hayirli olsun inşallah ilk denemende yüzün güler

Sormak istediklerini sorabilirsin canim . Bu arada tedavin hayirli olsun inşallah ilk denemende yüzün güler
Allah tazı olsun canım insallah Eşim hala kendini toparlanamadı onun haline çok üzülüyorum ama bir an önce başlamamız lazım insallah bende sorun yok eşim kaynaklı bizim problemimiz öncelikle çok zorlu bir süreç mi ? Olmaz diye çok korkuyorum

Biraz stresli bir süreç evet ama kendini strese sokmamaya bak . Benim 2. Tup bebek denememde oldu canim ilki hic tutmadı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…