- 27 Temmuz 2018
- 6.652
- 7.365
- 198
- 31
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #10.301
benim de dün başım ağrıdı parol içtim bende.doktor zararı olsa vermezdi heralde klorobeni.sonuçta yutacağın bişeyde değil.belki rahatlatır seni biraz
Canım ben Her gün ballı süt içtim günde 2 kez hatta bi de limon bal ılık su karıştırdım içtim çok iyi geldi boğazıma dünde kaşığa bal koydum karabiber döktüm yedim yakıyor boğazı ama çok iyi geliyor dene istersen
Kızlar benden sürekli sarı akıntı geliyor sizde de var mi
O zaman doğum paranı almak için sabret sadece canım ama istersen şu ara rapor Alabilirsincanım zaten doğuma 2 yada 3 ay akala işten tamamen ayrılacağım.bebeğime kendim bakacağım için bırakacağım işi.
Valla ara ara bende nedense oluyor anlam da veremiyorumbu sarı akıntı sırayla herkeste olmaya başlıyor.galiba normal bi durum.çünkü daha önce başka bir topikteyken hamile olan bir kaç arkadaşta sarı akıntı olduğunu demişti yanlış hatırlamıyorsam.
Bulandırmıyor canım korkma çünkü öyle acı bi tadı yok direk bal tadını alıyorsun yakıyor hafif boğazını Dene derim. Benimde azalmaya başladı bulantılarım.Doktorda yutmayacaksın sonuçta bi zararı yok dedi. Parolde gebelerde rahat kullanılan tek ilaç dedi.
Bende pekmez yedim oda yakıyor ama yumuşatıyor. Ballı sütte içiyorum. Ihlamur içiyorum iki gündür. Bal karabiber midemi bulandırır mı bilemedim. Hoş benim bulantım çok azaldıda.
Bendende geliyor canım.
Bulandırmıyor canım korkma çünkü öyle acı bi tadı yok direk bal tadını alıyorsun yakıyor hafif boğazını Dene derim. Benimde azalmaya başladı bulantılarım.
valla bu sarı leke çözemedim neden geliyor aynı tuvaletimi yapmış gibi rengi
İnşallah öyledirBenim idrar rengimde koyulaştı. Hamilelikten kaynaklı bence.
Hamilelikte olur diyolar. O kadar su içmeye çok açık renk olması lazım aslında ama hiç açık renk filan değil.İnşallah öyledirbenimde koyulaştı çünkü canım
Aman olur diyorlar sa iyi madem tek öyle olsun korkmayalım neye korkacağımızı şaşırdımHamilelikte olur diyolar. O kadar su içmeye çok açık renk olması lazım aslında ama hiç açık renk filan değil.
aynen yaaa.bende hep onu düşünüyordum.normalde çok şu içince çok çok açık olurdu.şimdi suda içiyoruz ama çok koyuHamilelikte olur diyolar. O kadar su içmeye çok açık renk olması lazım aslında ama hiç açık renk filan değil.
Canım ben 11+0 da gittim ama bebek yatış pozisyonunu değiştirmediği için iki hafta sonra tekrar gidicem. Bu arada benim doktorum perinatolog sen direk kendi doktorunda mı yaptırcaksın yoksa pernatolojiye mi yönlendirdiler
@canimmkendimmkelebekmkelebek kızlar kendinize çok dikkat edin bir an önce iyi olursunuz inşallah bende dün patronum izin vermişti bir gün daha evdeydim ama bugün gene işe geldim.sokaklar metrolar bomboş.benim gibi işçi sınıfı dışarda işte.bir an önce sokağa çıkma yasağı gelmeli.çok tedirgin oluyorum
Ben iğne yaptırmaya gittim işte bugün, ellerimde eldiven ağzımı burnumu kapattım mendille 3 kez filan mendil değiştirdim. Hastalık olmasa şimdi bulantım kayboldu diye ne çok takardım kafama.Aman olur diyorlar sa iyi madem tek öyle olsun korkmayalım neye korkacağımızı şaşırdım
Son iğnem için sağlık ocağına gittim. Doktora muayene oldum gitmişken. Parol ve kloroben gargara verdi. Parol kullanılıyor biliyorum ama klorobende çok kararsızım. Bi yandan boğazım mahvoldu hergün daha kötü oluyo, bi yandan bebek için çok korkuyorum.
Hamilelikten değişiyormuş canım rengi.aynen yaaa.bende hep onu düşünüyordum.normalde çok şu içince çok çok açık olurdu.şimdi suda içiyoruz ama çok koyu
Sirke midemi bulandırıyo, tuzlu suyla gargara yaptım, ama bana mısın demiyor.Onu kullanma bence. Sirkeli suyla gargara yap daha iyi
Aynen aynen bende hiç kafama takmıyorum onu şimdi derdim boğazım acımasın ateşim çıkmasınBen iğne yaptırmaya gittim işte bugün, ellerimde eldiven ağzımı burnumu kapattım mendille 3 kez filan mendil değiştirdim. Hastalık olmasa şimdi bulantım kayboldu diye ne çok takardım kafama.
Gerek olduğunda yönlendiriyolar zaten 4 veya 5 ayda da bi tane tarama var onu perinatolog yapıyo bunu bilmiyorumPerinatolog ben de istiyorm ama gerek var mı bilmiyorum.
Kızlar merhaba çoğunuz hamile maşallahbiz de tüp bebek icin tedaviye başlayacağız dün öğrendik tüp bebek yaptırmamız gerektiğini süreç nasıl korkularım var hiç bilgim yok olmaz diye çok korkuyorum bana yardımcı olur musunuz:)
Allah tazı olsun canım insallahSormak istediklerini sorabilirsin canim . Bu arada tedavin hayirli olsun inşallah ilk denemende yüzün güler
Benim dr da bıraktırdı canım pregnacare ve alg yağına başlattı
Allah tazı olsun canım insallahEşim hala kendini toparlanamadı onun haline çok üzülüyorum ama bir an önce başlamamız lazım insallah bende sorun yok eşim kaynaklı bizim problemimiz öncelikle çok zorlu bir süreç mi ? Olmaz diye çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?