- 5 Aralık 2019
- 2.157
- 3.800
- 133
- 31
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #10.321
Ben eşime göre daha rahatım insallah olur diye düşünüyorum yumurta toplama süreci falan acılı oluyor nıBiraz stresli bir süreç evet ama kendini strese sokmamaya bak . Benim 2. Tup bebek denememde oldu canim ilki hic tutmadı.
aynen canım.bizler maalesef patronun ağzına bakıyoruz sağlığımız konusunda.eşim evde ben işte.oda arada mecburiyetten dışarı çıkıyor,korkusundan bana bişey olur diye aynı evin içinde bana yakınlaşmıyor.ben zaten bebeğim için korku içindeyim.umarım bir an önce yeni önlemler alınırHay allah ya evet eğitim sektöründe olmayanlar ya da öğtetmen öğretim üyesi olmayan işçi ve memurlar çalışıyor bu sadece virüsünyayılımını yavaşlatır ama yine de yayılır
randevusuz gidince de çok bekleniyor ya.gerçi şu an giden çok yoktur ama çoğu hastanede bu durum var.aciliyeti olmayan randevuları iptal ediyorlar ama bizim ki önemli.sonuçta hamileyiz ve karnımızdaki bebeğin sağlığı söz konusu.yada bu ikili tarama 14.haftaya kadar yapılabiliyormuş ya beklesenmi ki biraz bilemedimRandevunuz iptal oldu msj gelmiş 182den. Ayın 1i için tüp bebek doktorumdan randevu aldım. Onu mu beklesem pazartesi randevusuz mu gitsem bilemedim..
canım ben devlet hastanesinde yaptırdım.yumurta toplama süreci anestezi altında yapıldı ve hiç birşey anlamıyorsun haliyle.o yüzden ondan korkmaBen eşime göre daha rahatım insallah olur diye düşünüyorum yumurta toplama süreci falan acılı oluyor nı
Ben eşime göre daha rahatım insallah olur diye düşünüyorum yumurta toplama süreci falan acılı oluyor nı
Peki transferden sonra yatmamız gerekiyor mu biz kimseye söylemeyi düşünmüyoruz ama görümcem Antalya’da öyle gerekiyorsa ona söyleyeceğiz mecburYumurta toplamada anestezi veriliyor o yüzden bir sey hissetmiyorsun. Anestezinin etkisi geçtikten sonra biraz ağrın oluyor ama öyle dayanılmayacak gibi degil.
Yani canım Rabbim nasip ettiyse her türlü tutuyor yaşayacak ömrü olsun Allah ol desin yeterPeki transferden sonra yatmamız gerekiyor mu biz kimseye söylemeyi düşünmüyoruz ama görümcem Antalya’da öyle gerekiyorsa ona söyleyeceğiz mecbur
Yol gideceğim de kuzum Antalya’dan Isparta’ya 1.5 saatlik bir yol ama ilk gun olmazsa yatayım söyleriz artık yeter ki tutunsunlar bebeklerimYani canım Rabbim nasip ettiyse her türlü tutuyor yaşayacak ömrü olsun Allah ol desin yeterama benim 3. Denemem diğerlerinde işe başladım olmadı bu sefer 12 gün yattım yemeğimi annem yatağıma getirdi sadece WC kalktım çorabımı bile kendim giymedim. Allah’a şükür tuttu yatabilme imkanın varsa dinlen
Canım dinlenmeden çıkma doktorum bana ilk 3 günde tutunma oluyor demişti ama şehir dışından tedavi gören çok kişi var kendi aracınız ile gidecekseniz eğer arka koltukta uzanarak dönebilirsinYol gideceğim de kuzum Antalya’dan Isparta’ya 1.5 saatlik bir yol ama ilk gun olmazsa yatayım söyleriz artık yeter ki tutunsunlar bebeklerimÇok korkuyorum
Kendi aracımızla gideceğiz canım söylemek istemiyordum kimseye ama kimseye söylemeyin diyerek bir fun orda kalsak daha iyi olur herhaldeCanım dinlenmeden çıkma doktorum bana ilk 3 günde tutunma oluyor demişti ama şehir dışından tedavi gören çok kişi var kendi aracınız ile gidecekseniz eğer arka koltukta uzanarak dönebilirsin
Söylemeyin o gece otelde kalın canım o da olabilir. Eğer söylersen de en az 3 gün kal derim hazır söylemişken ama yatabilirsen tabi. Gerçi yolun kısaymış arka koltukta uzanıp gidersen sorun olmaz diye düşünüyorum Rabbim korusunKendi aracımızla gideceğiz canım söylemek istemiyordum kimseye ama kimseye söylemeyin diyerek bir fun orda kalsak daha iyi olur herhalde
Kendi aracımızla gideceğiz canım söylemek istemiyordum kimseye ama kimseye söylemeyin diyerek bir fun orda kalsak daha iyi olur herhalde
İnsallah kuzum ya çok endiseliyim insallah ben de sizler gibi kavuşurum bebeğimeSöylemeyin o gece otelde kalın canım o da olabilir. Eğer söylersen de en az 3 gün kal derim hazır söylemişken ama yatabilirsen tabi. Gerçi yolun kısaymış arka koltukta uzanıp gidersen sorun olmaz diye düşünüyorum Rabbim korusun
Kuzum anneme söylemek istemiyorum söylesem gelir ama çok üzülür diye kimseye söylemek istemiyorum ama gerekiyorsa mecbur söylerim benim niyetim kimseye bir şey söylememektiEğer ailenden sana bakabilecek biri varsa yanında kalsın. Ben ilk denemede kalktim sabah kahvaltimi hazırladım akşam esim hazir yemek getirdi . Kismet ama benim de ilk denemem tutmadi. Ikinci denememde annem geldi kelebek gibi her seyimi yatağımda yedim cok şükür bunda pozitifi gördüm
İnşallah canım doktorlar normal hayatına devam edebilirsin diyorlar ama ben yatmak gerektiğine inanıyorum belki psikolojik bilmiyorum ama lütfen şuan onlardan değerli birşey yok gerekirse 3 5 Gün otel de kalın öyle yola çıkınİnsallah kuzum ya çok endiseliyim insallah ben de sizler gibi kavuşurum bebeğime
Benim 14e çok yaklaşmış olunuyor zaten 1inde gidersem. Geçen hafta perşembe doktor 10 gün sonra gel dedi. Önemli dedi. Gün geçtikçe yayılıyor. Pazarteside gidebilirim ben valla.randevusuz gidince de çok bekleniyor ya.gerçi şu an giden çok yoktur ama çoğu hastanede bu durum var.aciliyeti olmayan randevuları iptal ediyorlar ama bizim ki önemli.sonuçta hamileyiz ve karnımızdaki bebeğin sağlığı söz konusu.yada bu ikili tarama 14.haftaya kadar yapılabiliyormuş ya beklesenmi ki biraz bilemedim
Tamam canım öyle yapalım artık bir gun de olsa dinlenip çıkalım yola tecrübeli sizlerden yardım almasam kalkıp dönerdim benİnşallah canım doktorlar normal hayatına devam edebilirsin diyorlar ama ben yatmak gerektiğine inanıyorum belki psikolojik bilmiyorum ama lütfen şuan onlardan değerli birşey yok gerekirse 3 5 Gün otel de kalın öyle yola çıkın
Benim opu çok zordu, sonrası ağrılıydı sıvı birikmesi olduğu için. Taze transfer yapıldı tutmadı. İlk transferde ben hiç bişey yapmadım. Hep yattım. Herşeyi eşim halletti, ben bi su için bi tuvalet için filan kalktım. İkinci dondurulmuş transferdi. Hastaneden çıktık yemek yedik, eve geldik oturdum TV filan izledim. Transferden sonraki 2. Gün duş aldım. 3.gün banyo lavabomu temizlemeye toz almaya başladım. Kitap okudum. İlki kadar kafama takmadım. Çok şükür tuttu. Yanımda eşim dışında kimse yoktu. Transferin 15.gününden itibarende gündelik temizliğimi yapmaya başladım.Peki transferden sonra yatmamız gerekiyor mu biz kimseye söylemeyi düşünmüyoruz ama görümcem Antalya’da öyle gerekiyorsa ona söyleyeceğiz mecbur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?