2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şimdi çok korkuyorum ben çok endiseliyim bakalım pazartesi doktorumuz ne dicek

Tamam canım öyle yapalım artık bir gun de olsa dinlenip çıkalım yola tecrübeli sizlerden yardım almasam kalkıp dönerdim ben
Aynen canım o gün otele gidin bence çıkma sonuçta tutunma olcak nasip olursa. Görümcene gidersen yine yatamayacaksan ayağa kalkacaksan hiç söyleme en fazla 200 TL verir bi yerde kalırsınız kafanız rahat olur içinize siner

İnsallah ilk seferde tutunur doktorumdan da emin değilim yani birkaç yerle daha görüşmeye gideceğiz ama suan bir tek bu doktor görüşme yapıyor

İnsallah ilk seferde tutunur doktorumdan da emin değilim yani birkaç yerle daha görüşmeye gideceğiz ama suan bir tek bu doktor görüşme yapıyor
Henğz yeni mi başlayacaksın o zaman dur daha önce iğnelerin var sonra opu var :) yumurta toplama yani sonra eğer çok yumurtan olursa 2 adet dönemi ara vereceksin öyle transfer olcak

Henğz yeni mi başlayacaksın o zaman dur daha önce iğnelerin var sonra opu var :) yumurta toplama yani sonra eğer çok yumurtan olursa 2 adet dönemi ara vereceksin öyle transfer olcak
Evet kuzum daha yeni başlıyorum sizler tecrübelisiniz diye size danışmak istedim :)

Kuzum anneme söylemek istemiyorum söylesem gelir ama çok üzülür diye kimseye söylemek istemiyorum ama gerekiyorsa mecbur söylerim benim niyetim kimseye bir şey söylememekti

Günya ben de kimseye demiyecektim sonra duygusala bağlayıp söylüyosun bende öyle oldu.. bunda üzülecek bir sey yok allah korusun cok daha kötü seyler var dertler var insanlarin basinda ne varmis yani bizim de derdimiz bu ve burda yalniz olmadığını hissedeceksin zaten... :) Transferden sonra 2 saat dinlendirip yolluyorlar. Eger Isparta Antalya gibi bir yol yapacaksan da gittikten sonra muhakkak ama muhakkak cok iyi dinlenmen ve cok iyi bakilman gerekiyor. Ben anneme kostum cünkü hic kimse anne kadar iyi bakamaz.

Şimdi çok korkuyorum ben çok endiseliyim bakalım pazartesi doktorumuz ne dicek
canım benimde ilk denememdi çok şükür tuttu.ama beni hastane beni transfer sonrası göndermedi.o gece orda yatırdı.ertesi gün ben annemlere gittim.evim üst katta olduğu için merdiven çıkmak istemedim.4 gün dinlendim.ama sürekli yatmadım.4.günden sonra işe başladım.herkesinki farklı işte.ama ilk 3-4 gün önemli bence

Evet canım mutlaka ben de bu süreçte annem benimle olsun çok isterim çok şükür çok şükrediyorum yumurtamız var sperm var okur insallah söyleyim o zaman ben annem gelsin yanıma :)

Nerde yaptırdın canım acaba yatmak istesem beni de yatırırlar mı evime ulaşsam hep yatarım kalkmam hiç de işte yol var 1.5 saatlik

Sizinle aynı durumda o kadar cok insan var ki.. Bu virüs olayı ciktigindan beridir hep ücretsiz izine çıkarıldı insanlar zorla... Bu krizde de yine yoksulların tepesine binecekler.. hem maddi hem fiziki bilanço milyonlarca isciye cikacak ya da memura.. Bilemiyorum ki bu düzen nereye kadar böyle gider.. İnsanlar birilerinin sırtına basarak yükselmeyi huy edinmis... herkes kendi gemisini kurtarma derdinde cok acımasız dünya cook.... Sen hangi sehirdeydin?

Benim 14e çok yaklaşmış olunuyor zaten 1inde gidersem. Geçen hafta perşembe doktor 10 gün sonra gel dedi. Önemli dedi. Gün geçtikçe yayılıyor. Pazarteside gidebilirim ben valla.
ya insan be yapacağınıda bilmiyor.o zaman gideceksende çok dikkat et,önlemini iyi al.

Alg yağı balık yağıymış bulantılardan dolayı hiç balık yiyemedim o yüzden. Diğerinin içeriğinde demir çinko b12 d vitamini ve folik asit var

EEee cok iyiymiş ben de arada balık yağı içmeye çalışıyorum aslında ama balık yağı esas son 3 ayda iyiymiş şu anda da faydası vardır illa ki ama bulantı sebebiyle pek içesim gelmiyor. Bilmiyorum bana bir ay boyunca hiç bir şey kullanma demesi garibime gitti. Burda herkes bir şeyler içiyor.

Randevunuz iptal oldu msj gelmiş 182den. Ayın 1i için tüp bebek doktorumdan randevu aldım. Onu mu beklesem pazartesi randevusuz mu gitsem bilemedim..
Devlet mi canım. Randevusuz gitsen almazlar büyük ihtimalle son aylardaki gebelikleri takip ediyolardır sadece.

Kızlar boğaz ağrısı bugün bendede var ben sirke ile gargara yapıyorum bir zararı yoktur herhalde

Nerde yaptırdın canım acaba yatmak istesem beni de yatırırlar mı evime ulaşsam hep yatarım kalkmam hiç de işte yol var 1.5 saatlik
ben ankarada devlet hastanesinde oldum canım.orda herkesi transferden sonra sedyeyle hiç kaldırmadan yatağa getiriyorlar.2 saat yattıktan sonra yataktan kalkmamıza izin verdiler.o gecede orda kaldık.konuş canım yatırma imkanları varsa yatırırlar

Bu benim içtiğim hap şeklinde hiç kokusu falan da yok. Balık şuan da çok önemli haftada en az iki kez balık ye diyo bana doktorum. Özellikle d vitamini çok önemli benimki baya düşük çıkmıştı onun takviyesini bayadır alıyorum. Aslında vermeleri gerek ama biz özellikle sorduk bu dönemde ne kullanabilir diye bence sen de sor canım bunları verir belki

İkili tarama testini yaptıran varmı aranızda kızlar benim çarşamba şimdide onun korkusu başladı

O zaman en mantıklısı orda kalmak olacak insallah yatırıyorlardır :)

bu dönemde memurlarda işçilerde zor durumda şu an.memur arkadaşlarım var.izinleri iptal oldu.ufacık çocukları evde tek başına kaldı.bırakacakları kimseleride yok.onlarda ücretsiz izinede razılar çocukları için ama onu da vermiyorlar.ben Ankara da yaşıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…