2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Nerde yaptırdın canım acaba yatmak istesem beni de yatırırlar mı evime ulaşsam hep yatarım kalkmam hiç de işte yol var 1.5 saatlik
Canım sen annene söyle seninle gelsin doktorunla konuş o gece orda yatırsın seni serum alırsın belki ben serum almıştım O gün akşama kadar mesela. Sonra annenle eşinle otele geçin herşeyi ayarla yani transferden önce:)

Peki transferden sonra yatmamız gerekiyor mu biz kimseye söylemeyi düşünmüyoruz ama görümcem Antalya’da öyle gerekiyorsa ona söyleyeceğiz mecbur
Canım hayırlısı olsun hakkınızda içini ferah tut inşallah ilk denemede tutar Ben kıbrısta yaptırmıştım ilk transferden sonra uçakla istanbula geldim sonuç pozitifti ama kimyasal gebelikle sonuçlandı. İkinci transferimde bi gece kaldım şuan 11 haftalık hamileyim. Ayrıca kimseye söylemedik biz devamlı sorup moralimizi bozmasınlar onlar da üzülmesinler diye

Çok sağol normalde ben zaten D vitamini kullanan birisiyim haşimato troidiyim üstelik bunu da söyledim doktora. Selenyum alan ve d Vitamini alan biriyim . ... ama bu süreçte hepsini kesmişlerdi.. Yani 12. hafta bitince mesela D vitamini ve diğerlerini almamda sakınca yok mu ? herhalde yok ki sana da vermişler.. çünkü ilk başta zararlı diye verilmedi bunlar. Kafam çok karıştı insan ki. Doktor bir şey alma diyorsa tekrar tekrar sormak da saçma geliyor. Ama ben dinlemeyip almayı düşünüyorum açıkçası bi şeyler. Bakalım.

Tamam canım annem şehir dışından gelecek söyleyim gelsin insallah benim bebeğim de tutunsun annesine :)

Ne güzel ben de Ankara'da yaşıyordum ama taşınmak zorunda kaldım. Orda büyüdüm orda okudum. Şimdi farklı bir yerdeyim. ama yakın sayılır.

Ben de o şekilde düşünmüştüm kuzum annemler üzülür diye ama yatmam gerekiyorsa söylerim artık mecbur

İkili tarama testini yaptıran varmı aranızda kızlar benim çarşamba şimdide onun korkusu başladı
Canım ben yaptırdım ama bebiş güzel bi pozisyon vermedi iki hafta sonra tekrar gidicem. Kan verdim bi de prenatal test için onun sonuçları da o zaman çıkıcakmış
D vitamini beneğin gelişimi için çok önemli en az folik asit kadar. Bazen özellikle sormak gerekiyo maalesef bi çok hastayla ilgilendikleri için atlıyo olabiliyolar. bi zararı yok ama doktoruna söyle bunları kullanıcam haberiniz olsun diye
Ben de o şekilde düşünmüştüm kuzum annemler üzülür diye ama yatmam gerekiyorsa söylerim artık mecbur
Söylemek istemiyosan bi iki gün kafa dinlicez falan dersin olmadı. İyice düşün canım önünde en az bi iki ayın var

ya insan be yapacağınıda bilmiyor.o zaman gideceksende çok dikkat et,önlemini iyi al.

Maskeyle eldivenle gideyim diyorum sadece kadın doğum bölümüne gidicem önemli olmasa gitmem ama önemli.
Devlet mi canım. Randevusuz gitsen almazlar büyük ihtimalle son aylardaki gebelikleri takip ediyolardır sadece.

Benin gittiğim oldu çok kez ama durum farklı tabi bu kez virüsten dolayı. Gitmesemde test zamanı geçiyor.

Kızlar boğaz ağrısı bugün bendede var ben sirke ile gargara yapıyorum bir zararı yoktur herhalde
[/QUOTE]

Bende tuzlu suyla yaptım kaç kez. Bi zararı olacağını sanmam.

İnsallah hemen başlarlar çok heyecanlanıyorum ve korkuyorum

[/QUOTE]
Evet bi e o var Bizim hastanenin kadın doğum bölümü hep açık kalıcakmış ama gebelerimizi takip etmemiz lazım dediler. Açık olan bi hastaneye gitsen bi seferlik?
Süreç uzun gibi görünüyo ama bi zaman sonra sanki göz açıp kapayıncaya kadar geçmiş gibi. Ben tüp bebek yapmamız gerektiğini öğrenince eve gidene kadar ağlamıştım tek başıma şimdi biri 18 aylık diğeri karnımda inşallah pozitifi ilk denemede görürsünüz canım

Evet bi e o var Bizim hastanenin kadın doğum bölümü hep açık kalıcakmış ama gebelerimizi takip etmemiz lazım dediler. Açık olan bi hastaneye gitsen bi seferlik?

Süreç uzun gibi görünüyo ama bi zaman sonra sanki göz açıp kapayıncaya kadar geçmiş gibi. Ben tüp bebek yapmamız gerektiğini öğrenince eve gidene kadar ağlamıştım tek başıma şimdi biri 18 aylık diğeri karnımda inşallah pozitifi ilk denemede görürsünüz canım
[/QUOTE]
İnsallah canım sorma ben de öyle zaten ben olmayacağını biliyordum bir aydır ağlıyorum dün doktor da söyleyince eşime dünden beri de eşim ağlamaklı sürekli gözleri dolu dün neredeyse düşüyordu hastanede öğrendikten sonra çok üzülüyorum onu böyle görünce insallah biz de hemen kavuşuruz bebeklerimize

[/QUOTE]

Yakınımda bi hastane var, koca hastanede kadın doğum bölümü kalktı. Geciktirmeden gidip geleyim diyorum.

kelebekmkelebek sende ikizlere hamilesin ya peritanologa gidiyor musun ayriyetten gitmeyi düşünüyor musun bir bilgin var mı ne zaman gitmeli

kelebekmkelebek sende ikizlere hamilesin ya peritanologa gidiyor musun ayriyetten gitmeyi düşünüyor musun bir bilgin var mı ne zaman gitmeli
Yok canım gitmiyorum doktorum da birşey demedi ama benim gittiğim doktorum devamlı ikiz ve üçüz gebelere bakan doğumunu yaptıran bir doktor :) tecrübesi çok olduğundan gerek de duymuyorum açıkçası

Öncelikle rabbim en kısa zamanda sağlıklı bir evlat nasip etsinheyecanını çok iyi anlıyorum benim kendi nacizane fikrim ama lütfen yanlış anlama şuan o kadar zor bir dönemden geçiyoruzki inan kontrole doktor her hafta çağırsada görsem derken şimdi inşallah 1 2 ay çağırmasa istiyorum artık sevinemiyorum bile yani söylicem şuki arkadaşım neden en azından bir kaç ay beklemiyorsun tabiki en doğrusunu yinede siz bilirsiniz inşallah rabbim en kısa sürede yüzünü güldürür

Kuzum ben de beklemek istiyordum ama eşimin iki ayda sperm sayısında ciddi azalma oldu olanlar da iyice azalır diye korkuyorum o yüzden

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…