2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kuzum ben de beklemek istiyordum ama eşimin iki ayda sperm sayısında ciddi azalma oldu olanlar da iyice azalır diye korkuyorum o yüzden
Bence takviye yapın bi müddet. Ben hastaneye gitmeye can atıyordum. Şimdi korkuyorum ya bişey olursa diye. Tüp bebekte 2 güne 1 kontrol için gitmek gerekiyor.

Kızlar ben daha fazla geciktirmeden pazartesi gidicem hastaneye kısmetse. Randevular hep iptal ediliyor zaten. Hızlıca işimi halledip çıkmaya bakıcam. Allahın izniyle güzel çıkarsa 2 3 hafta gitmem gerekmeyecek zaten sanırım.

Bence takviye yapın bi müddet. Ben hastaneye gitmeye can atıyordum. Şimdi korkuyorum ya bişey olursa diye. Tüp bebekte 2 güne 1 kontrol için gitmek gerekiyor.
Takviye kullanmasına rağmen azalma oldu canım o yüzden endişeleniyorum ben

hadi hayırlısı olsun canım.inşallah herşey de yolunda gider hiç bir sorun çıkmaz.sonrasında da dediğin gibi belli bir süre gitmen gerekmez,hem havalar hemde şu ortalık biraz düzelir belki bende eğer herşey daha kötüye gitmezde randevu alabilirsem nisanın 7 sinde ikili tarama için gitmeye çalışcam

Takviye kullanmasına rağmen azalma oldu canım o yüzden endişeleniyorum ben
Farklı yerlerde mi yapıldı testler? Farklı yerlerse eğer sonuç çok değişkenlik gösterebiliyor. Benim eşim hem sabah akşam keçiboynuzu özü yedi hemde promen k içti. 5 milyon civarı artmıştı totalde sperm sayısı. Hareketli sperm sayısıda çoğalmıştı.

Ben 12 martta gitmiştim doktor ultrasonla bakınca 11 gün sonra ikili tarama için gel dedi. 11 gün sonrasıda 23'ü yani bu pazartesi oluyordu. Tabi o zaman bu virüs olayları yoktu. Ben randevulu gideyim diye mhrsden randevu aldım ondada 27 marta bulabildim. Dedim bişey olmaz 4 gün altı üstü. Dün bi msj geldi randevunuz iptal diye. Yeni randevularda nisana var. Benim minnak o zamana haftasını geçirmiş oluyo allahın izniyle. Pazartesi gidip şansımı deniycem illaki bi doktor bulurum.

İnşallah canım güzel çıkar bugün kuzenimle konuştuk oda tüp bebekle 7 aylık hamile ikili tarama iyi çıkarsa üçlü tarama yapmıyormuş bazı doktorlar sadece organ tarama yapıyormuş inşallah bizimkilerde güzel çıkarda çok sık sık gitmek zorunda kalmayız bende çarşamba gidicem hayırlısı inşallah

Bende ikili tarama güzel çıkarsa üçlü tarama çokta gerekli değilmiş diye biliyorum. Detaylı ultrason mu organ tarama dediğin? İnşallah güzel çıkar. Şimdiden ne olacak acaba endişesi var üstümde. Stresten, heyecandan hastanede her ölçümde tansiyonum yüksek çıkıyo valla. Kuzeninede sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim. Bizlerede tabiki, kimsenin sevinci yarım kalmasın inşallah.

Amin canım inşallah şu kötü günleri atlatıp yavrularımızı sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalımDetaylı ultrasonla bakılıyormuş

inşallah bulursun canım.daha fazla zaman geçmemiş olur.yani hamilelerinde bir şekilde takibi yapılması gerekiyor.

İkili tarama testleri uzun sürebiliyo maske eldiven tak mutlaka ve saçlarını da şal gibi bişeyle kapatırsan çok iyi olur. İnşallah iyi sonuçlar alırsın

Evet canım ilki özelde ikinci devlette yapıldı azalma olmustu hareket ve sayıda

İkili tarama testleri uzun sürebiliyo maske eldiven tak mutlaka ve saçlarını da şal gibi bişeyle kapatırsan çok iyi olur. İnşallah iyi sonuçlar alırsın

Gelir gelmez duşa girip kıyafetlerimi yıkarım zaten. Uzanırken bone takarım olmazsa vardı evde. Teşekkür ederim inşallah güzel bi sonuç çıkar.

Evet canım ilki özelde ikinci devlette yapıldı azalma olmustu hareket ve sayıda

Spermin bekleme süresine görede değişebilir. Devlette tekrar bi test yaptırın bence. Zaten devlet farklı zamanda yapılmış 3 ayrı test isteyecek.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…