- 27 Temmuz 2018
- 6.652
- 7.365
- 198
- 31
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #10.381
Bence takviye yapın bi müddet. Ben hastaneye gitmeye can atıyordum. Şimdi korkuyorum ya bişey olursa diye. Tüp bebekte 2 güne 1 kontrol için gitmek gerekiyor.Kuzum ben de beklemek istiyordum ama eşimin iki ayda sperm sayısında ciddi azalma oldu olanlar da iyice azalır diye korkuyorum o yüzden
Takviye kullanmasına rağmen azalma oldu canım o yüzden endişeleniyorum benBence takviye yapın bi müddet. Ben hastaneye gitmeye can atıyordum. Şimdi korkuyorum ya bişey olursa diye. Tüp bebekte 2 güne 1 kontrol için gitmek gerekiyor.
hadi hayırlısı olsun canım.inşallah herşey de yolunda gider hiç bir sorun çıkmaz.sonrasında da dediğin gibi belli bir süre gitmen gerekmez,hem havalar hemde şu ortalık biraz düzelir belkiKızlar ben daha fazla geciktirmeden pazartesi gidicem hastaneye kısmetse. Randevular hep iptal ediliyor zaten. Hızlıca işimi halledip çıkmaya bakıcam. Allahın izniyle güzel çıkarsa 2 3 hafta gitmem gerekmeyecek zaten sanırım.
Farklı yerlerde mi yapıldı testler? Farklı yerlerse eğer sonuç çok değişkenlik gösterebiliyor. Benim eşim hem sabah akşam keçiboynuzu özü yedi hemde promen k içti. 5 milyon civarı artmıştı totalde sperm sayısı. Hareketli sperm sayısıda çoğalmıştı.Takviye kullanmasına rağmen azalma oldu canım o yüzden endişeleniyorum ben
Ben 12 martta gitmiştim doktor ultrasonla bakınca 11 gün sonra ikili tarama için gel dedi. 11 gün sonrasıda 23'ü yani bu pazartesi oluyordu. Tabi o zaman bu virüs olayları yoktu. Ben randevulu gideyim diye mhrsden randevu aldım ondada 27 marta bulabildim. Dedim bişey olmaz 4 gün altı üstü. Dün bi msj geldi randevunuz iptal diye. Yeni randevularda nisana var. Benim minnak o zamana haftasını geçirmiş oluyo allahın izniyle. Pazartesi gidip şansımı deniycem illaki bi doktor bulurum.hadi hayırlısı olsun canım.inşallah herşey de yolunda gider hiç bir sorun çıkmaz.sonrasında da dediğin gibi belli bir süre gitmen gerekmez,hem havalar hemde şu ortalık biraz düzelir belkibende eğer herşey daha kötüye gitmezde randevu alabilirsem nisanın 7 sinde ikili tarama için gitmeye çalışcam
İnşallah canım güzel çıkar bugün kuzenimle konuştuk oda tüp bebekle 7 aylık hamile ikili tarama iyi çıkarsa üçlü tarama yapmıyormuş bazı doktorlar sadece organ tarama yapıyormuş inşallah bizimkilerde güzel çıkarda çok sık sık gitmek zorunda kalmayız bende çarşamba gidicem hayırlısı inşallahKızlar ben daha fazla geciktirmeden pazartesi gidicem hastaneye kısmetse. Randevular hep iptal ediliyor zaten. Hızlıca işimi halledip çıkmaya bakıcam. Allahın izniyle güzel çıkarsa 2 3 hafta gitmem gerekmeyecek zaten sanırım.
Bende ikili tarama güzel çıkarsa üçlü tarama çokta gerekli değilmiş diye biliyorum. Detaylı ultrason mu organ tarama dediğin? İnşallah güzel çıkar. Şimdiden ne olacak acaba endişesi var üstümde. Stresten, heyecandan hastanede her ölçümde tansiyonum yüksek çıkıyo valla.İnşallah canım güzel çıkar bugün kuzenimle konuştuk oda tüp bebekle 7 aylık hamile ikili tarama iyi çıkarsa üçlü tarama yapmıyormuş bazı doktorlar sadece organ tarama yapıyormuş inşallah bizimkilerde güzel çıkarda çok sık sık gitmek zorunda kalmayız bende çarşamba gidicem hayırlısı inşallah
Amin canım inşallah şu kötü günleri atlatıp yavrularımızı sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalımBende ikili tarama güzel çıkarsa üçlü tarama çokta gerekli değilmiş diye biliyorum. Detaylı ultrason mu organ tarama dediğin? İnşallah güzel çıkar. Şimdiden ne olacak acaba endişesi var üstümde. Stresten, heyecandan hastanede her ölçümde tansiyonum yüksek çıkıyo valla.Kuzeninede sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim. Bizlerede tabiki, kimsenin sevinci yarım kalmasın inşallah.
inşallah bulursun canım.daha fazla zaman geçmemiş olur.yani hamilelerinde bir şekilde takibi yapılması gerekiyor.Ben 12 martta gitmiştim doktor ultrasonla bakınca 11 gün sonra ikili tarama için gel dedi. 11 gün sonrasıda 23'ü yani bu pazartesi oluyordu. Tabi o zaman bu virüs olayları yoktu. Ben randevulu gideyim diye mhrsden randevu aldım ondada 27 marta bulabildim. Dedim bişey olmaz 4 gün altı üstü. Dün bi msj geldi randevunuz iptal diye. Yeni randevularda nisana var. Benim minnak o zamana haftasını geçirmiş oluyo allahın izniyle. Pazartesi gidip şansımı deniycem illaki bi doktor bulurum.
İkili tarama testleri uzun sürebiliyo maske eldiven tak mutlaka ve saçlarını da şal gibi bişeyle kapatırsan çok iyi olur. İnşallah iyi sonuçlar alırsınKızlar ben daha fazla geciktirmeden pazartesi gidicem hastaneye kısmetse. Randevular hep iptal ediliyor zaten. Hızlıca işimi halledip çıkmaya bakıcam. Allahın izniyle güzel çıkarsa 2 3 hafta gitmem gerekmeyecek zaten sanırım.
Evet canım ilki özelde ikinci devlette yapıldı azalma olmustu hareket ve sayıdaFarklı yerlerde mi yapıldı testler? Farklı yerlerse eğer sonuç çok değişkenlik gösterebiliyor. Benim eşim hem sabah akşam keçiboynuzu özü yedi hemde promen k içti. 5 milyon civarı artmıştı totalde sperm sayısı. Hareketli sperm sayısıda çoğalmıştı.
Hiç kimseyi bulamazsam tüp bebek kurulu başındaki hocaya gidicem. O tatlı bi doktor yardımcı olur diye düşünüyorum.inşallah bulursun canım.daha fazla zaman geçmemiş olur.yani hamilelerinde bir şekilde takibi yapılması gerekiyor.
İkili tarama testleri uzun sürebiliyo maske eldiven tak mutlaka ve saçlarını da şal gibi bişeyle kapatırsan çok iyi olur. İnşallah iyi sonuçlar alırsın
Evet canım ilki özelde ikinci devlette yapıldı azalma olmustu hareket ve sayıda
Canım benimde ikili tarama yapıldı bugün bir hafta sonra çıkar dediİkili tarama testinin sonucuda hemen çıkmıyormuş. Ne sıkıntılı dönemlere denk geldik..
Nasıl yapılıyor? Sadece ultrason ve kan değil mi?Canım benimde ikili tarama yapıldı bugün bir hafta sonra çıkar dedi
Bugün bana da yapıldı canım normal ultrason da ense kalınlığı ölçülüyor ve burun kemiğine bakılıyor sonra kan verdim bir hafta sonra çıkacakNasıl yapılıyor? Sadece ultrason ve kan değil mi?
Canım benimde ikili tarama yapıldı bugün bir hafta sonra çıkar dedi
Bugün bana da yapıldı canım normal ultrason da ense kalınlığı ölçülüyor ve burun kemiğine bakılıyor sonra kan verdim bir hafta sonra çıkacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?