- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #10.401
Canim idrar testi yaniltici olabilir istersen yarin kan ver kacinci gun embriyosuyduKizlar transferin 9.cu gunu test yaptim birsey cikmadi normalmi
inşallah canım benimİkinizin sonuçlarıda güzel çıkar inşallah. Pazartesi ben napıcam bakalım.
Aynen detaylı bir şekilde ultrasonla baktı ense kalınlığı burun kemiği kordondaki damar sayısı uzuvlarına baktı ölçtü sonra da kan verdim bir hafta sonra çıkar dedi ararız dediNasıl yapılıyor? Sadece ultrason ve kan değil mi?
İnşallah güzel çıkar. Bende pazartesi için heyecan yapıyorum şimdiden. İnşallah yolundadır herşey.Aynen detaylı bir şekilde ultrasonla baktı ense kalınlığı burun kemiği kordondaki damar sayısı uzuvlarına baktı ölçtü sonra da kan verdim bir hafta sonra çıkar dedi ararız dedi
Amin canım inşallah. Yolundadır inşallah stres yapma şimdiden. Çilemiz bitmiyor valla keseydi kalp atışıydı derken şimdi testleri bekliyoruz bi korkuyla bide şu virüs belası kafayı yedirtecek bana valla ağzım burnum hep uçuk attı stresten bağışıklığım çöktü resmenİnşallah güzel çıkar. Bende pazartesi için heyecan yapıyorum şimdiden. İnşallah yolundadır herşey.
Canım zaten anestezi altında yapılıyor acılı olmuyor yaniBen eşime göre daha rahatım insallah olur diye düşünüyorum yumurta toplama süreci falan acılı oluyor nı
Com korkuyorum ya Allahım benim de yüzümü güldürsün insallajCanım zaten anestezi altında yapılıyor acılı olmuyor yani
Amin canım inşallah. Yolundadır inşallah stres yapma şimdiden. Çilemiz bitmiyor valla keseydi kalp atışıydı derken şimdi testleri bekliyoruz bi korkuyla bide şu virüs belası kafayı yedirtecek bana valla ağzım burnum hep uçuk attı stresten bağışıklığım çöktü resmen
Izmirde miydin canim sen doktorun kimYok canım gitmiyorum doktorum da birşey demedi ama benim gittiğim doktorum devamlı ikiz ve üçüz gebelere bakan doğumunu yaptıran bir doktor :) tecrübesi çok olduğundan gerek de duymuyorum açıkçası
HYır canım EskişehirIzmirde miydin canim sen doktorun kim
bende hala oluyor.aç oluyorum ama iştahımı kesiyor.bazen yedikten sonra midemle mücadele ediyorum çıkarmayım diye ama çıkıyor.transferden sonra çok kusmadığım halde 3 kiloya yakın verdim.sizin haftalara gelince benimde geçer belkiKızlar mide bulantılarınız ne durumda sanki artık azalıyor gibi benim tiksinmem de hafiften geçiyor gibi olması gereken bu sanırım ama bundan bile korkar olduk
Tabi daha devam eder sizin benim de son bir iki gündür hafif azaldı yani gene çıkarırım da kendimi tutuyorum :)bende hala oluyor.aç oluyorum ama iştahımı kesiyor.bazen yedikten sonra midemle mücadele ediyorum çıkarmayım diye ama çıkıyor.transferden sonra çok kusmadığım halde 3 kiloya yakın verdim.sizin haftalara gelince benimde geçer belki
umarım en kısa zamanda hepimiz bu dertten kurtuluruz.benim bide sırt bel ağrım var.yatakta uzun süre yatınca daha çok oluyor.hamile kalmadan önce hafta sonu normal kalktığım saatten biraz fazla yatayım sırtım belim ağrırdı.şimdi daha şiddetli ağrıyor.artı karnım ve kasıklarımda ağrıyor.karnım büyüyünce nasıl olacak bilmiyorumTabi daha devam eder sizin benim de son bir iki gündür hafif azaldı yani gene çıkarırım da kendimi tutuyorum :)
Benimde kasıklarım ağrıyor arada batma oluyor ama benim idrar yolu enfeksiyonum var ondan oluyor antibiyotik kullanıyorum henüz geçmediumarım en kısa zamanda hepimiz bu dertten kurtuluruz.benim bide sırt bel ağrım var.yatakta uzun süre yatınca daha çok oluyor.hamile kalmadan önce hafta sonu normal kalktığım saatten biraz fazla yatayım sırtım belim ağrırdı.şimdi daha şiddetli ağrıyor.artı karnım ve kasıklarımda ağrıyor.karnım büyüyünce nasıl olacak bilmiyorum
geçmiş olsun canım.hamilelikte sık rastlanan bişeymiş idrar yolu enfeksiyonu.kısa zamanda geçer inşallah.Benimde kasıklarım ağrıyor arada batma oluyor ama benim idrar yolu enfeksiyonum var ondan oluyor antibiyotik kullanıyorum henüz geçmedi
Bende kendimde enfeksiyondan şüpheleniyorum. Bu arada benimde mide bulantım geçti gibi bişey. 12 haftada geçer derlerdi zaten hep. Benim tam başlaması gereken zamanda başlamıştı. Bitmesi gereken zamanda bitecek galiba.Benimde kasıklarım ağrıyor arada batma oluyor ama benim idrar yolu enfeksiyonum var ondan oluyor antibiyotik kullanıyorum henüz geçmedi
Yarının stresi sardı şimdiden. Randevusuz gidicem kimi bulucam bakalım. Virüs korkusu zaten başa bela. İnşallah gittiğim doktor yerindedirde ona gözükürüm yine. Kan verme işlemi var bide. Kalabalık değildir inşallah. Dün bi kadının videosunu gördüm o da çok etkiledi beni. Dikkat ettiği halde bulaşmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?