2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Nasıl yapılıyor? Sadece ultrason ve kan değil mi?
Aynen detaylı bir şekilde ultrasonla baktı ense kalınlığı burun kemiği kordondaki damar sayısı uzuvlarına baktı ölçtü sonra da kan verdim bir hafta sonra çıkar dedi ararız dedi

Aynen detaylı bir şekilde ultrasonla baktı ense kalınlığı burun kemiği kordondaki damar sayısı uzuvlarına baktı ölçtü sonra da kan verdim bir hafta sonra çıkar dedi ararız dedi
İnşallah güzel çıkar. Bende pazartesi için heyecan yapıyorum şimdiden. İnşallah yolundadır herşey.

İnşallah güzel çıkar. Bende pazartesi için heyecan yapıyorum şimdiden. İnşallah yolundadır herşey.
Amin canım inşallah. Yolundadır inşallah stres yapma şimdiden. Çilemiz bitmiyor valla keseydi kalp atışıydı derken şimdi testleri bekliyoruz bi korkuyla bide şu virüs belası kafayı yedirtecek bana valla ağzım burnum hep uçuk attı stresten bağışıklığım çöktü resmen

Bende hastayım 4 gündür. Hastaneye bile gidemedim. Evde balla pekmezde geçiştirdim. Pazarteside korka korka gidicem gelicem.

Kızlar mide bulantılarınız ne durumda sanki artık azalıyor gibi benim tiksinmem de hafiften geçiyor gibi olması gereken bu sanırım ama bundan bile korkar olduk
bende hala oluyor.aç oluyorum ama iştahımı kesiyor.bazen yedikten sonra midemle mücadele ediyorum çıkarmayım diye ama çıkıyor.transferden sonra çok kusmadığım halde 3 kiloya yakın verdim.sizin haftalara gelince benimde geçer belki

Tabi daha devam eder sizin benim de son bir iki gündür hafif azaldı yani gene çıkarırım da kendimi tutuyorum :)

Tabi daha devam eder sizin benim de son bir iki gündür hafif azaldı yani gene çıkarırım da kendimi tutuyorum :)
umarım en kısa zamanda hepimiz bu dertten kurtuluruz.benim bide sırt bel ağrım var.yatakta uzun süre yatınca daha çok oluyor.hamile kalmadan önce hafta sonu normal kalktığım saatten biraz fazla yatayım sırtım belim ağrırdı.şimdi daha şiddetli ağrıyor.artı karnım ve kasıklarımda ağrıyor.karnım büyüyünce nasıl olacak bilmiyorum

Benimde kasıklarım ağrıyor arada batma oluyor ama benim idrar yolu enfeksiyonum var ondan oluyor antibiyotik kullanıyorum henüz geçmedi

Benimde kasıklarım ağrıyor arada batma oluyor ama benim idrar yolu enfeksiyonum var ondan oluyor antibiyotik kullanıyorum henüz geçmedi
Bende kendimde enfeksiyondan şüpheleniyorum. Bu arada benimde mide bulantım geçti gibi bişey. 12 haftada geçer derlerdi zaten hep. Benim tam başlaması gereken zamanda başlamıştı. Bitmesi gereken zamanda bitecek galiba.

Yarının stresi sardı şimdiden. Randevusuz gidicem kimi bulucam bakalım. Virüs korkusu zaten başa bela. İnşallah gittiğim doktor yerindedirde ona gözükürüm yine. Kan verme işlemi var bide. Kalabalık değildir inşallah. Dün bi kadının videosunu gördüm o da çok etkiledi beni. Dikkat ettiği halde bulaşmış.

Hangi video o?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…