- 27 Temmuz 2018
- 6.652
- 7.365
- 198
- 31
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #10.421
Genç bi Türk kadın. Babamda dedemde bende virüs var, dedemin kurtulması zor ama babamla ben atlatabilirmişiz diyo, durumum daha kötü olabilirmiş, nasıl bulaştı bilmiyorım çok dikkat ettim diyo. Bende çok korkuyorum.Hangi video o?
İnşallah canım burda hepimiz o günlerden geçtik çok şükür çoğumuz da hamile sende inşallah güzel haberi alırsın korkma süreç uzun moral olarak güçlü olCom korkuyorum ya Allahım benim de yüzümü güldürsün insallaj
Şnsallah kuzum zaten sizleri görünce moral oluyor bana daİnşallah canım burda hepimiz o günlerden geçtik çok şükür çoğumuz da hamile sende inşallah güzel haberi alırsın korkma süreç uzun moral olarak güçlü ol
Eğer kaşığında ağrı ve sarı leken varsa enfeksiyon canım. Ya bu arada cips yiyorum dayanamıyorum artıkBende kendimde enfeksiyondan şüpheleniyorum. Bu arada benimde mide bulantım geçti gibi bişey. 12 haftada geçer derlerdi zaten hep. Benim tam başlaması gereken zamanda başlamıştı. Bitmesi gereken zamanda bitecek galiba.
İnşallah canım öyleymiş hatta Benim pembe lekelerim bile ondanmısgeçmiş olsun canım.hamilelikte sık rastlanan bişeymiş idrar yolu enfeksiyonu.kısa zamanda geçer inşallah.
Canım gebelere şimdilik bakılıyor ama çok dikkat et lütfen maskesiz gitme çok kötü ortalık bir yere değmeden git gelYarının stresi sardı şimdiden. Randevusuz gidicem kimi bulucam bakalım. Virüs korkusu zaten başa bela. İnşallah gittiğim doktor yerindedirde ona gözükürüm yine. Kan verme işlemi var bide. Kalabalık değildir inşallah. Dün bi kadının videosunu gördüm o da çok etkiledi beni. Dikkat ettiği halde bulaşmış.
Eğer kaşığında ağrı ve sarı leken varsa enfeksiyon canım. Ya bu arada cips yiyorum dayanamıyorum artık
Canım gebelere şimdilik bakılıyor ama çok dikkat et lütfen maskesiz gitme çok kötü ortalık bir yere değmeden git gel
Benimde var canım korkma idrar yolu enfeksiyonu maalesefKasık ağrımda var sarı akıntım da var. Cips bende yedim valla 3 kez filan. Canım çekti napıyım.
Maske alıcam sabah gitmeden bulamadık cuma günü. Eşim eczaneye tembih etmişti bize ayırın gelince diye. Eldiven maskeyle gidicem gelicem mecbur.
Antibiyotik bebeklere zararlı değil mi acaba? Bende şal alıcam yanıma maske yoksa onu sararım napayım. Peçete tutunca elim sürekli yüzüme gidiyor çünkü. İnşallah bebek iyidir. Çünkü hiç bi belirtim kalmadı.Benimde var canım korkma idrar yolu enfeksiyonu maalesefantibiyotik kullanıyorum ben ona rağmen geçmiyor.
maske bulamazsan ağzına birşey sar canım ne olur ne olmaz dokunmadan git gel sengene de
Canımhamileler. İçin olan var onlardan kullandırıyor doktor eğer kullanmazsan böbrek iltihabı oluyor o da düşük sebebi onun için kullanmak gerekiyor. İyidir korkma benim de geçti gibi iştahım bile açıldı tiksintim bile geçtiAntibiyotik bebeklere zararlı değil mi acaba? Bende şal alıcam yanıma maske yoksa onu sararım napayım. Peçete tutunca elim sürekli yüzüme gidiyor çünkü. İnşallah bebek iyidir. Çünkü hiç bi belirtim kalmadı.
Canımhamileler. İçin olan var onlardan kullandırıyor doktor eğer kullanmazsan böbrek iltihabı oluyor o da düşük sebebi onun için kullanmak gerekiyor. İyidir korkma benim de geçti gibi iştahım bile açıldı tiksintim bile geçti
Magnezyum eksikliğindendir canım muz ye bol bol ya da magnezyum takviyesi alKızlar bacağına kramp giren varmı benim iki gündür çok kötü bacağıma kramp giriyor
Sağol canım olmazsa alırım takviye çünkü muz yiyemiyorum kabızlık sorunum çok oluyorMagnezyum eksikliğindendir canım muz ye bol bol ya da magnezyum takviyesi al
Korkma canım iyidir imşallah artık büyüdüler tabi zor zamanların atlattık bize hayırlı haberlerle gelEvet biliyorum enfeksiyonun düşük sebebi olduğunu yarın söyleyim bende doktora. Bende ilk kez tavuk yedim hastayken çok tiksinmiştim ama yiyebildim. Hastalıktan tadını kokusunu almadığım için mi yedim bilmiyorum. Yarın bebek iyi olsunda başka bişey istemiyorum.
İnşallah canım. Aslında 2. trimester için rahat geçer derler. Bizde girmek üzereyiz. O yüzden belirtiler gitmiş olabilir.Korkma canım iyidir imşallah artık büyüdüler tabi zor zamanların atlattık bize hayırlı haberlerle gel
Aynen canım bende böyle düşünüyorum sonuçta riskli dönem bitti haber et bize doktordan çıkıncaİnşallah canım. Aslında 2. trimester için rahat geçer derler. Bizde girmek üzereyiz. O yüzden belirtiler gitmiş olabilir.
Yazarım canım. Güzel haberler almak vardır inşallah nasibimde.Aynen canım bende böyle düşünüyorum sonuçta riskli dönem bitti haber et bize doktordan çıkınca
inşallah canımYazarım canım. Güzel haberler almak vardır inşallah nasibimde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?