2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Com korkuyorum ya Allahım benim de yüzümü güldürsün insallaj
İnşallah canım burda hepimiz o günlerden geçtik çok şükür çoğumuz da hamile sende inşallah güzel haberi alırsın korkma süreç uzun moral olarak güçlü ol

İnşallah canım burda hepimiz o günlerden geçtik çok şükür çoğumuz da hamile sende inşallah güzel haberi alırsın korkma süreç uzun moral olarak güçlü ol
Şnsallah kuzum zaten sizleri görünce moral oluyor bana da Tüm zorluklarına iğnelerine ilaçlarına razıyım yeter ki bebeğim gelsin hayırlısıyla

Eğer kaşığında ağrı ve sarı leken varsa enfeksiyon canım. Ya bu arada cips yiyorum dayanamıyorum artık

Canım gebelere şimdilik bakılıyor ama çok dikkat et lütfen maskesiz gitme çok kötü ortalık bir yere değmeden git gel

Eğer kaşığında ağrı ve sarı leken varsa enfeksiyon canım. Ya bu arada cips yiyorum dayanamıyorum artık

Kasık ağrımda var sarı akıntım da var. Cips bende yedim valla 3 kez filan. Canım çekti napıyım.

Canım gebelere şimdilik bakılıyor ama çok dikkat et lütfen maskesiz gitme çok kötü ortalık bir yere değmeden git gel

Maske alıcam sabah gitmeden bulamadık cuma günü. Eşim eczaneye tembih etmişti bize ayırın gelince diye. Eldiven maskeyle gidicem gelicem mecbur.

Benimde var canım korkma idrar yolu enfeksiyonu maalesef antibiyotik kullanıyorum ben ona rağmen geçmiyor.
maske bulamazsan ağzına birşey sar canım ne olur ne olmaz dokunmadan git gel sengene de

Benimde var canım korkma idrar yolu enfeksiyonu maalesef antibiyotik kullanıyorum ben ona rağmen geçmiyor.
maske bulamazsan ağzına birşey sar canım ne olur ne olmaz dokunmadan git gel sengene de
Antibiyotik bebeklere zararlı değil mi acaba? Bende şal alıcam yanıma maske yoksa onu sararım napayım. Peçete tutunca elim sürekli yüzüme gidiyor çünkü. İnşallah bebek iyidir. Çünkü hiç bi belirtim kalmadı.

Canımhamileler. İçin olan var onlardan kullandırıyor doktor eğer kullanmazsan böbrek iltihabı oluyor o da düşük sebebi onun için kullanmak gerekiyor. İyidir korkma benim de geçti gibi iştahım bile açıldı tiksintim bile geçti

Kızlar bacağına kramp giren varmı benim iki gündür çok kötü bacağıma kramp giriyor

Evet biliyorum enfeksiyonun düşük sebebi olduğunu yarın söyleyim bende doktora. Bende ilk kez tavuk yedim hastayken çok tiksinmiştim ama yiyebildim. Hastalıktan tadını kokusunu almadığım için mi yedim bilmiyorum. Yarın bebek iyi olsunda başka bişey istemiyorum.

Korkma canım iyidir imşallah artık büyüdüler tabi zor zamanların atlattık bize hayırlı haberlerle gel

Merhaba kızlar bir süredir sizi takip edemedim.umarim iyisinizdir.buaralar doktora gitmem gerekiyor 12.haftaya girerken progestan bırak demisti doktorum.bi kontrolle bitakım istiyordum ama korkudan (salgından dolayi)gidemiyorum doktora.bugun birakim diyorum ama...inşallah bir şey olmaz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…