2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
canım ama mecbur kalırsak gideceğiz ne yapalım.başka bir doktorda olsa güveneceğiz.devlet hastanesinde telefonla bir doktora ulaşmak hiç kolay olmuyor maalesef.sonuçta gideceğin kişide doktor.bırakıp bırakmaman gereken durumları biliyordur.

O videoya ne kadar dogruysa evde cekildi diyorlar yalan diyorlar. Tabi gerceklik payini bende bilmiyorumn
Hastane olduğu çok belliydi canım..

Benim tüp bebek doktorumun özel muayenesinide var. Kan sonuçlarım çıksın ona gideyim olmazsa. Hastanede de süreci bildiği için tanıyor zaten beni.

Ben Özele gidiyorum evet daha pahalı normale göre ama hizmeti de ona göre. Genellememek lazım para tuzağı diye. Orda hastası olmadan ben size bakamam diyemez yani. Bence bi seferlik gidin önemli bi kontrol sonuçta.

Ben Özele gidiyorum evet daha pahalı normale göre ama hizmeti de ona göre. Genellememek lazım para tuzağı diye. Orda hastası olmadan ben size bakamam diyemez yani. Bence bi seferlik gidin önemli bi kontrol sonuçta.
Hastanedeki doktorumun kliniği var. Sonuçlarım çıksın ona görünücem.

Evet devlet hastaneleri tamamen karantina olmuş durumda özellerde alıyor ama devlette ki doktorlar branşları farketmeksizin salgınla mücadele için yoğun bakıma ve virüslü hastalar desteğe gidecekler yetişmediği takdir de özellerdeki doktorlar devreye girecek onun için şuan özel kadar mantıklı birşey yok bence. Bakmadan gönderiyorlar devlette artık. İnşallah canım benim

Özel muayenehane daha iyi bence de. Hem yoğun olmaz temizlenmiş olur daha güvenlidir. Hem öyle eşyadan plastikten kolay bulaşmazmış. Cansız yüzeylerde 2.5 saatt sonra ölüyomuş bu virüs ortalığı her saat silseler olur yani. Toplu taşım yerine araç varsa araçla ya da taksi bence gerçi taksiler pis mi bilemiyorum ama. Eldiven maske ile maksimum önlemle.bir şekilde özel doktora gideceksin canım bi daha devlete gitme şu virüs geçesiye bence.

Hastane olduğu çok belliydi canım..

Benim tüp bebek doktorumun özel muayenesinide var. Kan sonuçlarım çıksın ona gideyim olmazsa. Hastanede de süreci bildiği için tanıyor zaten beni.
Videoda hastane oldugu beli dgldi. Sadece burnunda oksijen hortumu vardi. Evde aynisindan bendede var yani istesem suan Allah korusun kandirmak cok basit olur benim icin.. tiktoktan tanirlarmis kizi oyle diyorlar gerceklik payini bilmiyorum. Firsatcilar cogaldi

Bencede şu dönemde çok daha önemli bende hala özelde kendi tüp bebek doktorumla devam ediyorum zaten biz normal gebelere göre çok farklıyız özel bebekler evet biraz maliyetli ama en azından korkularımızı anında yazıp veya arayıp sorabiliyoruz zaten arkadaşlarında söylediği gibi birkez veriyorsun 10 gün içinde tekrar gidebiliyorsun inşallah şu kötü günler geçer ve bebeklermize sağlıcakla kavuşuruz

Evet özel hastaneler de şu an için pek garanti değil aslında vaka sayısı artıkça özel hastaneler de devreye girecek belki bizim için şimdilik en mantıklısı özel Muaynene normal de hamile kadınlara ne kadar önem verilirken şimdi resmen kendi halimize bırakılmak zorunda kaldık tez zaman da şu günler bitsin artık paranoyak olup çıktık

Aynen en azından devlet gibi değiller canım bir de doktoruna ulaşabiliyor olmak güzel en azından Yasak da gelse telefonla ne yapacağını ne kullanacağını söyleyecek ki bu da iyi birşey.
amin inşallah zaten bizler paranoyak hamileydik şimdi iyice arttı

Kızlar ben de ilaçları bırakmak için bir doktor kontrolüne gideyim diyorum randevu aldim eşim de gitmeyelim hastaneler çok riskli.saglik personellerine dahi bulaşmış virüs ne yapsam bilemedim.

parol içmenin bu dönemde bi sakıncası var mı kızlar.bugün gün boyu başım çok ağrıdı.öğlen 2 de 1 tane parol içmiştim ama hala ağrım aynı şekilde.bir tane daha içsem mi acaba

parol içmenin bu dönemde bi sakıncası var mı kızlar.bugün gün boyu başım çok ağrıdı.öğlen 2 de 1 tane parol içmiştim ama hala ağrım aynı şekilde.bir tane daha içsem mi acaba
Ağrın olduğunda sabah öğle akşam içebilirsin demişti bana doktorum canım

Kızlar ikili test kan sonucu alan var mı? Benim beta hcg 72793 çıkmış. Pppa 620 küsür çıkmış. Yarın gidicem ben bu değerlerle. Beta hcg hep düşük değer oluyor diye biliyordum ben. Bu normal beta hcg değeri sanki.

Kızlar ben de ilaçları bırakmak için bir doktor kontrolüne gideyim diyorum randevu aldim eşim de gitmeyelim hastaneler çok riskli.saglik personellerine dahi bulaşmış virüs ne yapsam bilemedim.

Önlemini al git kontrolunu yaptır canım. Randevu al git. Hastanede kadın doğum bölümü boş zaten.

Parol içebilirsin canım. Ben içtim 2 kez grip atlatırken. Aile hekimi yazdı. Hiç bi zararı yok parolun dedi. Opu sonrası da çok ağrım olmuştu parol içebilirsin demişlerdi.

Ben bu sefer başka bi kan testi yaptırdım ama ilk hamileliğimde beta hcg 80.20 papp a da 1.66 çıkmış şimdi baktım. Ama benimki ara değerdi down sendromu orta riskli olarak çıkmıştı. Seninki normaldir belki canım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…