- 5 Ekim 2011
- 6.001
- 9.889
- 398
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #10.461
canım ama mecbur kalırsak gideceğiz ne yapalım.başka bir doktorda olsa güveneceğiz.devlet hastanesinde telefonla bir doktora ulaşmak hiç kolay olmuyor maalesef.sonuçta gideceğin kişide doktor.bırakıp bırakmaman gereken durumları biliyordur.Bütün kayıtlarım orada. Bütün tahlillerim testlerim orada yapıldı. Bi kaç doktor hemşire direkt tanıyorlar. Eşime göre özel para tuzağıymış, ben zaten panikmişim. Saçmalıyor yani. Şimdi gitsem bile doktor bırak dese neye göre diyecek süreci ne kadar biliyor? Benim gittiğim doktor beni 2 yıl önce tüp bebeğe yönlendiren doktordu. Hemen de hatırladı süreci.
Yani sonuçta o da doktor canım devlet hastanesinde çalışan doktorlar bu salgın süresinde kadın doğum da olsa salgına destek verebilirlermii yazı gelmiş o zaman ne yapacak eşin hiç kontrole gitmeyecek misiniz ? Evet başka doktora anlatmak zor çok haklısın ama o da doktor :) hayatında ilk kez sen hastası değilsin ki.. fikir almış olursun Bilgi edinirsin. kendi doktoruna ulaşma şansın var mi ki en azından tüp bebek doktorun bilgi verse sana en doğrusunu o söyler canım
Şehir olarak neredesin bilmiyorum cnm ama ben olsam bi araştırma yapardım mesela benim doktorum özel Muaynenesi olan bi doktor işlemleri farklı bir merkez de yapıyor Kadın doğumcu hem de tüp bebek uzmanı yani böyle bir doktor bulabilirsen o seni daha iyi yönlendirir kelebeğinde dediği gibi atıyorum bi 300 verirsin sonra kontrol olur onda bi ücret ödemezsin ya da Özel bir tüp bebek merkezini arayıp oradaki bir doktora randevu alabilirsin şimdi bizim durumumuz diğer gebelere göre daha farklı olduğu için doğru yönlendirilmemiz gerekiyor bi kısa çaplı araştırma yap bakalım bu tarz bir çözüm su süreçte senin için en doğrusu bence hiiiç devlete gidip kendini de bebeğini de strese sokup üzme
Hastane olduğu çok belliydi canım..O videoya ne kadar dogruysa evde cekildi diyorlar yalan diyorlar. Tabi gerceklik payini bende bilmiyorumn
canım ama mecbur kalırsak gideceğiz ne yapalım.başka bir doktorda olsa güveneceğiz.devlet hastanesinde telefonla bir doktora ulaşmak hiç kolay olmuyor maalesef.sonuçta gideceğin kişide doktor.bırakıp bırakmaman gereken durumları biliyordur.
Ben Özele gidiyorum evet daha pahalı normale göre ama hizmeti de ona göre. Genellememek lazım para tuzağı diye. Orda hastası olmadan ben size bakamam diyemez yani. Bence bi seferlik gidin önemli bi kontrol sonuçta.Daha önce hiç gitmediğim bi yere gidip baştan anlatıcam bütün süreci. Bırak bırakma neye göre diyecek ki. Tüp bebek bölümünü arıycam bi son şans. Eşime göre özellere güven olmazmış.
Hastanedeki doktorumun kliniği var. Sonuçlarım çıksın ona görünücem.Ben Özele gidiyorum evet daha pahalı normale göre ama hizmeti de ona göre. Genellememek lazım para tuzağı diye. Orda hastası olmadan ben size bakamam diyemez yani. Bence bi seferlik gidin önemli bi kontrol sonuçta.
Evet devlet hastaneleri tamamen karantina olmuş durumda özellerde alıyor ama devlette ki doktorlar branşları farketmeksizin salgınla mücadele için yoğun bakıma ve virüslü hastalar desteğe gidecekler yetişmediği takdir de özellerdeki doktorlar devreye girecek onun için şuan özel kadar mantıklı birşey yok bence. Bakmadan gönderiyorlar devlette artık. İnşallah canım benimDevlet hastaneleri şu an çok büyük risk altında eşimin abisinin üç gün önce apandisiti patlamak üzere acile gittiler ama hiç bir devlet hastanesi kabul etmedi mecbur özel hastaneye gitmek zorunda kalıp orada ameliyat oldu acil hasta olmak da bi fayda etmiyor şu an tek düşünülen bu salgın inşallah herşey yoluna girer de şu günlerimizi traji komik bir şekilde anlatırız evlatlarımıza
Videoda hastane oldugu beli dgldi. Sadece burnunda oksijen hortumu vardi. Evde aynisindan bendede var yani istesem suan Allah korusun kandirmak cok basit olur benim icin.. tiktoktan tanirlarmis kizi oyle diyorlar gerceklik payini bilmiyorum. Firsatcilar cogaldiHastane olduğu çok belliydi canım..
Benim tüp bebek doktorumun özel muayenesinide var. Kan sonuçlarım çıksın ona gideyim olmazsa. Hastanede de süreci bildiği için tanıyor zaten beni.
Evet özel hastaneler de şu an için pek garanti değil aslında vaka sayısı artıkça özel hastaneler de devreye girecek belki bizim için şimdilik en mantıklısı özel Muaynene normal de hamile kadınlara ne kadar önem verilirken şimdi resmen kendi halimize bırakılmak zorunda kaldık tez zaman da şu günler bitsin artık paranoyak olup çıktıkEvet devlet hastaneleri tamamen karantina olmuş durumda özellerde alıyor ama devlette ki doktorlar branşları farketmeksizin salgınla mücadele için yoğun bakıma ve virüslü hastalar desteğe gidecekler yetişmediği takdir de özellerdeki doktorlar devreye girecek onun için şuan özel kadar mantıklı birşey yok bence. Bakmadan gönderiyorlar devlette artık. İnşallah canım benim
Aynen en azından devlet gibi değiller canım bir de doktoruna ulaşabiliyor olmak güzel en azından Yasak da gelse telefonla ne yapacağını ne kullanacağını söyleyecek ki bu da iyi birşey.Evet özel hastaneler de şu an için pek garanti değil aslında vaka sayısı artıkça özel hastaneler de devreye girecek belki bizim için şimdilik en mantıklısı özel Muaynene normal de hamile kadınlara ne kadar önem verilirken şimdi resmen kendi halimize bırakılmak zorunda kaldık tez zaman da şu günler bitsin artık paranoyak olup çıktık
Bence hiç morelini bozma en garantisi kandan baktırmak digital hiç duymamıştımKizlar yarin kan testi gunum dayanamadim bugun evde digital idrar testi yaptim hamile degilsin yazisi cikti moralim bozuk
Insallah canim cok moralim bozulduBence hiç morelini bozma en garantisi kandan baktırmak digital hiç duymamıştıminşallah hamilesindir canım
Ağrın olduğunda sabah öğle akşam içebilirsin demişti bana doktorum canımparol içmenin bu dönemde bi sakıncası var mı kızlar.bugün gün boyu başım çok ağrıdı.öğlen 2 de 1 tane parol içmiştim ama hala ağrım aynı şekilde.bir tane daha içsem mi acaba
Dijital test nasıl oluyor canım? Hiç görmedim ilk kez duydum.Kizlar yarin kan testi gunum dayanamadim bugun evde digital idrar testi yaptim hamile degilsin yazisi cikti moralim bozuk
Kızlar ben de ilaçları bırakmak için bir doktor kontrolüne gideyim diyorum randevu aldim eşim de gitmeyelim hastaneler çok riskli.saglik personellerine dahi bulaşmış virüs ne yapsam bilemedim.
parol içmenin bu dönemde bi sakıncası var mı kızlar.bugün gün boyu başım çok ağrıdı.öğlen 2 de 1 tane parol içmiştim ama hala ağrım aynı şekilde.bir tane daha içsem mi acaba
Ben bu sefer başka bi kan testi yaptırdım ama ilk hamileliğimde beta hcg 80.20 papp a da 1.66 çıkmış şimdi baktım. Ama benimki ara değerdi down sendromu orta riskli olarak çıkmıştı. Seninki normaldir belki canım.Kızlar ikili test kan sonucu alan var mı? Benim beta hcg 72793 çıkmış. Pppa 620 küsür çıkmış. Yarın gidicem ben bu değerlerle. Beta hcg hep düşük değer oluyor diye biliyordum ben. Bu normal beta hcg değeri sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?