2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar sizin bebekler kaç haftalık çıkıyor? Benim dünkü ultrasona göre bugün 12+6 oluyor. Boyuda dün 63.8 mm'ydi. Takvimdede güncelledim hatta haftasını.

Benim de sarı akıntım devam ediyor arada ksık ağrımda oluyor ama eskisi kadar değil çünkü antibiyotik baya rahatlattı beni. Doktorumla görüştüm bugün fitil kullanmamı istedi sabah akşm

Kızlar bende acayip mide bulantısı var bugün tam 3 aylık oldu yani 12+0. Göbeğim şiş ama tuvalete gidemediğim için de olabilir. Kilo verdim ama pantolon olmuyor hamile pantolonu aldım çok rahat ettim biri hediye geldi. Tavsiye ederim.

Sadece mide bulantısı değil baygınlık geçirecek gibi halsizim de psikolojik mi acaba sürekli yatmak istiyorum dün biraz hareket ettim çok yoruldum. Akşam onda yığıldım ama uyuyamadım da yattım öyle... konsantre olamıyorum bişey okuyamıyorum film bile izlerken baygınlık geliyor.

Bende de var o. Bi türlü kitap okuyamıyorum. Bir kitap zor bitirdim transferden sonra. Okurken baygınlık geliyor sanki. Uykum hep var zaten benim.

Kizlar bende Kan verdim sonucu aksama alacakmisim gene test yaptim cikmadi koca bir tek cizgi umudum kalmadi 12 gun bugun 5 gun embiriyosu transfer edilmisti

Bi de giyim mevzusu, giyiyorum ter basıyor çıkarıyorum üşüyorum. Habire giyin çıkar yıldım
O bendede var. Cok terliyorumm soyunuyorum soyununca usuyorum
Ben de geçen hafta verdim haftaya çıkıcak. Genetiğe baktırdığımız için gerek olmaz sanıyodum ben ama alakası yokmuş
Yo evet gerek yok dediler bana ben kendim icime sinmedi nasilsa beleş diye yaptiriyorum. Sana niye oyle dedilerki canim. Baska ne tespit edilebiliomuski?

Kizlar ayrintili ultrason vermistim cuma gunu. Orda mesanesi buyuk gorunuyor dedi. Endiselenip baska doktor cagirdi. Baska doktor gelesiye bebeginiz idrarini yapti. Mesanenin boyu normale döndü dedi. Endiselendim yinede.. bilgisi olan varmii

O bendede var. Cok terliyorumm soyunuyorum soyununca usuyorum
Yo evet gerek yok dediler bana ben kendim icime sinmedi nasilsa beleş diye yaptiriyorum. Sana niye oyle dedilerki canim. Baska ne tespit edilebiliomuski?
Bilmiyorum ki canım doktoruma da güvendiğim için tamam dedim yaptırdım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…