- 27 Temmuz 2018
- 6.652
- 7.365
- 198
- 31
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #10.501
evet doğru söylüyorsun ikinci gebelikte daha çabuk çıkarmış göbek1 hafta öndeyim canım ama benim ikinci gebeliğim bu, ikincilerde daha erken çıkıyomuş göbek
Ben bgn kan verdm sonuc 2 haftaya cikacak dediBen yaptırdım
Benim de sarı akıntım devam ediyor arada ksık ağrımda oluyor ama eskisi kadar değil çünkü antibiyotik baya rahatlattı beni. Doktorumla görüştüm bugün fitil kullanmamı istedi sabah akşmTeşekkür ederim kızlar. Hepimiz güzel haberler alalım inşallah.
kelebekmkelebek canım ben progestanın geldiğini farkettim. Sarı sarı gelen o fitil. Onuda bıraktım dün gece itibariyle. Enfeksiyon belirtilerine bakıyorum sarı akıntı dışında bişey yok. Sormadım bende.
Ne için fitil? Ben kaşıntı için kullanmıştım bi ara.Benim de sarı akıntım devam ediyor arada ksık ağrımda oluyor ama eskisi kadar değil çünkü antibiyotik baya rahatlattı beni. Doktorumla görüştüm bugün fitil kullanmamı istedi sabah akşm
Yok canım idrar yolu enfeksiyonu için bu ama SGK karşılamıyor 100 TL civarında gebelikte en güvenli fitilmiş araştırdım biraz da inşallah faydası olurNe için fitil? Ben kaşıntı için kullanmıştım bi ara.
Bende de var o. Bi türlü kitap okuyamıyorum. Bir kitap zor bitirdim transferden sonra. Okurken baygınlık geliyor sanki. Uykum hep var zaten benim.Sadece mide bulantısı değil baygınlık geçirecek gibi halsizim de psikolojik mi acaba sürekli yatmak istiyorum dün biraz hareket ettim çok yoruldum. Akşam onda yığıldım ama uyuyamadım da yattım öyle... konsantre olamıyorum bişey okuyamıyorum film bile izlerken baygınlık geliyor.
Bana doktorum gyno lomexin diye bi fitil vermişti.Yok canım idrar yolu enfeksiyonu için bu ama SGK karşılamıyor 100 TL civarında gebelikte en güvenli fitilmiş araştırdım biraz da inşallah faydası olur
Yok canım Vagihex fitil araştır istersenBana doktorum gyno lomexin diye bi fitil vermişti.
Ben de geçen hafta verdim haftaya çıkıcak. Genetiğe baktırdığımız için gerek olmaz sanıyodum ben ama alakası yokmuşBen bgn kan verdm sonuc 2 haftaya cikacak dedi
Ben dün bıraktım fitili hemen farketti bugün. Çok rahatladım. Korktum bi yandan bebeğe bişey mi olur acaba diye ama bıraktım. Doğurana kadar kullanamayız sonuçta.Yok canım Vagihex fitil araştır istersen
İlk denemen miydi canım?Kizlar bende Kan verdim sonucu aksama alacakmisim gene test yaptim cikmadi koca bir tek cizgi umudum kalmadi 12 gun bugun 5 gun embiriyosu transfer edilmisti
O bendede var. Cok terliyorumm soyunuyorum soyununca usuyorumBi de giyim mevzusu, giyiyorum ter basıyor çıkarıyorum üşüyorum. Habire giyin çıkar yıldım
Yo evet gerek yok dediler bana ben kendim icime sinmedi nasilsa beleş diye yaptiriyorum. Sana niye oyle dedilerki canim. Baska ne tespit edilebiliomuski?Ben de geçen hafta verdim haftaya çıkıcak. Genetiğe baktırdığımız için gerek olmaz sanıyodum ben ama alakası yokmuş
Evet canim zaten hic birsey hissetmiyorum kanamam falanda olmadi hicİlk denemen miydi canım?
Bilmiyorum ki canım doktoruma da güvendiğim için tamam dedim yaptırdımO bendede var. Cok terliyorumm soyunuyorum soyununca usuyorum
Yo evet gerek yok dediler bana ben kendim icime sinmedi nasilsa beleş diye yaptiriyorum. Sana niye oyle dedilerki canim. Baska ne tespit edilebiliomuski?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?