- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #10.481
Clear blue canimDijital test nasıl oluyor canım? Hiç görmedim ilk kez duydum.
Bende acaba 72.623mü diyorum.Ben bu sefer başka bi kan testi yaptırdım ama ilk hamileliğimde beta hcg 80.20 papp a da 1.66 çıkmış şimdi baktım. Ama benimki ara değerdi down sendromu orta riskli olarak çıkmıştı. Seninki normaldir belki canım.
Bu arada bebeğin sağlıklı doğdu dimi..Ben bu sefer başka bi kan testi yaptırdım ama ilk hamileliğimde beta hcg 80.20 papp a da 1.66 çıkmış şimdi baktım. Ama benimki ara değerdi down sendromu orta riskli olarak çıkmıştı. Seninki normaldir belki canım.
Hakkında hayırlısı olsun. Sen kanını verirsin.Clear blue canim
Amin canim yarin Kan vermeye gidecegim insallah hayirli haberle gelirimHakkında hayırlısı olsun. Sen kanını verirsin.
Rabbim hakkında hayırlısını versin. İnşallah güzel haberler alırsın.Amin canim yarin Kan vermeye gidecegim insallah hayirli haberle gelirim
Gözünaydın canim inşallah bizde güzel haberler alırızKızlar kontrole gittim tekrar. İkili test sonucu için. Kan değerleri çok güzel dedi doktor. Progestanı bırakabilirsin dedi. 1 ay sonra gelebilirsin tekrar kontrol amaçlı dedi.
Gözün aydın canim darısı bize inşallah...Kızlar kontrole gittim tekrar. İkili test sonucu için. Kan değerleri çok güzel dedi doktor. Progestanı bırakabilirsin dedi. 1 ay sonra gelebilirsin tekrar kontrol amaçlı dedi.
Gözün Aydın canım. Enfeksiyon için birşey dediKızlar kontrole gittim tekrar. İkili test sonucu için. Kan değerleri çok güzel dedi doktor. Progestanı bırakabilirsin dedi. 1 ay sonra gelebilirsin tekrar kontrol amaçlı dedi.
gözün aydın canım.darısı bizlerede olsun inşallahKızlar kontrole gittim tekrar. İkili test sonucu için. Kan değerleri çok güzel dedi doktor. Progestanı bırakabilirsin dedi. 1 ay sonra gelebilirsin tekrar kontrol amaçlı dedi.
Gözünaydın canim inşallah bizde güzel haberler alırız
Gözün aydın canim darısı bize inşallah...
Gözün Aydın canım. Enfeksiyon için birşey dedi
Mi ya da sordun mu
gözün aydın canım.darısı bizlerede olsun inşallah
evet canım Allaha şükür sağlıklı doğdu. Gözün aydın bu arada canım sağlıkla da kucağına alırsın inşallahBu arada bebeğin sağlıklı doğdu dimi..
Ben de kilo vermeme rağmen göbeğimden dolayı eski kotlarımı giyemiyorumsizinde belimiz kalınlaştımı? transferde daha kilolu olduğum halde bol gelen şeyler,zayıfladığım halde göğüs ve bel bölgesinden daracık oluyor.bugün işe gidiyorum tayt giydim mecbur.pantolonların bel kısmı da sıkıyor
Ben yaptırdımAranizda nifty test yaptiran yokmu
benim daha göbek kısmında çok bişey yok,belki hafta olarak benden öndesindir senBen de kilo vermeme rağmen göbeğimden dolayı eski kotlarımı giyemiyorumvücudumuz yavaş yavaş değişmeye başlıyo :)
Ben zaten göbekliydim. Ama şu an karnım sert gibi eşim değişti şekli sanki diyor.sizinde belimiz kalınlaştımı? transferde daha kilolu olduğum halde bol gelen şeyler,zayıfladığım halde göğüs ve bel bölgesinden daracık oluyor.bugün işe gidiyorum tayt giydim mecbur.pantolonların bel kısmı da sıkıyor
Çok teşekkür ederim canım inşallah.evet canım Allaha şükür sağlıklı doğdu. Gözün aydın bu arada canım sağlıkla da kucağına alırsın inşallah
Evet değişme başlıyor gibi.Ben de kilo vermeme rağmen göbeğimden dolayı eski kotlarımı giyemiyorumvücudumuz yavaş yavaş değişmeye başlıyo :)
1 hafta öndeyim canım ama benim ikinci gebeliğim bu, ikincilerde daha erken çıkıyomuş göbekbenim daha göbek kısmında çok bişey yok,belki hafta olarak benden öndesindir sengöğüslerimin büyüdüğünü fark ediyordum ama belimin bu kadar kalınlaştığını bugün farkettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?