2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar kontrole gittim tekrar. İkili test sonucu için. Kan değerleri çok güzel dedi doktor. Progestanı bırakabilirsin dedi. 1 ay sonra gelebilirsin tekrar kontrol amaçlı dedi.
Gözün Aydın canım. Enfeksiyon için birşey dedi
Mi ya da sordun mu

sizinde belimiz kalınlaştımı? transferde daha kilolu olduğum halde bol gelen şeyler,zayıfladığım halde göğüs ve bel bölgesinden daracık oluyor.bugün işe gidiyorum tayt giydim mecbur.pantolonların bel kısmı da sıkıyor

Gözünaydın canim inşallah bizde güzel haberler alırız
Gözün aydın canim darısı bize inşallah...
Gözün Aydın canım. Enfeksiyon için birşey dedi
Mi ya da sordun mu
gözün aydın canım.darısı bizlerede olsun inşallah

Teşekkür ederim kızlar. Hepimiz güzel haberler alalım inşallah.
kelebekmkelebek canım ben progestanın geldiğini farkettim. Sarı sarı gelen o fitil. Onuda bıraktım dün gece itibariyle. Enfeksiyon belirtilerine bakıyorum sarı akıntı dışında bişey yok. Sormadım bende.

Ben de kilo vermeme rağmen göbeğimden dolayı eski kotlarımı giyemiyorum vücudumuz yavaş yavaş değişmeye başlıyo :)

Ben de kilo vermeme rağmen göbeğimden dolayı eski kotlarımı giyemiyorum vücudumuz yavaş yavaş değişmeye başlıyo :)
benim daha göbek kısmında çok bişey yok,belki hafta olarak benden öndesindir sen göğüslerimin büyüdüğünü fark ediyordum ama belimin bu kadar kalınlaştığını bugün farkettim

Ben zaten göbekliydim. Ama şu an karnım sert gibi eşim değişti şekli sanki diyor.
evet canım Allaha şükür sağlıklı doğdu. Gözün aydın bu arada canım sağlıkla da kucağına alırsın inşallah
Çok teşekkür ederim canım inşallah.
Evet değişme başlıyor gibi.

benim daha göbek kısmında çok bişey yok,belki hafta olarak benden öndesindir sen göğüslerimin büyüdüğünü fark ediyordum ama belimin bu kadar kalınlaştığını bugün farkettim
1 hafta öndeyim canım ama benim ikinci gebeliğim bu, ikincilerde daha erken çıkıyomuş göbek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…