- 30 Kasım 2013
- 3.840
- 4.918
- 158
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #10.521
Sen niye genetik yaptirmistinBilmiyorum ki canım doktoruma da güvendiğim için tamam dedim yaptırdım
Sen progesteron fitil mi bıraktın canım yoksa enfeksiyon için mi bıraktınBen dün bıraktım fitili hemen farketti bugün. Çok rahatladım. Korktum bi yandan bebeğe bişey mi olur acaba diye ama bıraktım. Doğurana kadar kullanamayız sonuçta.
Vallah canim tam bilgim yok. Ama bana mesela sordular istiyonmu diye. Bende evet nasilsa bedava dedim. Belki baska patolojilerde gozukurdur sormak lazim.T Translokasyon1521 ben özellikle istemedim gittiğim merkez yapıyodu cinsiyet belirleme ve genetik tanı. Ama kafam karıştı şuan bana boşu boşuna mı test yaptırdılar? Bi de ucuz bişey de değil yani.
Olabilir canım belki dr risk almak istemedi bilemiyorumVallah canim tam bilgim yok. Ama bana mesela sordular istiyonmu diye. Bende evet nasilsa bedava dedim. Belki baska patolojilerde gozukurdur sormak lazim.
Evet en onemlisi oOlabilir canım belki dr risk almak istemedi bilemiyorumNeyse sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil :)
Bizim burda çoğumuzun ikinci üçüncü denemesi canım. Benimde ikinci deneme. Olmadıysa bile sıkma canını. Zaten zor dönemlerdeyiz. Sürekli kontrol gerekiyor. Yüreğimiz ağzımızda.Evet canim zaten hic birsey hissetmiyorum kanamam falanda olmadi hic
Progestan fitili bıraktım canım. Enfeksiyon için gyno lomexındi kullandığım fitil. Bi zararı olmadı bana.Sen progesteron fitil mi bıraktın canım yoksa enfeksiyon için mi bıraktın
Benim anlamadigim Konu su canim tutmasa bile bir kanama falan olmuyormu onceden ne bilim herhangi bir durum hala sonucum cikmadi beklemek yoruyor insaniBizim burda çoğumuzun ikinci üçüncü denemesi canım. Benimde ikinci deneme. Olmadıysa bile sıkma canını. Zaten zor dönemlerdeyiz. Sürekli kontrol gerekiyor. Yüreğimiz ağzımızda.
Ayrıntılı ultrason için daha zamanımız var diye biliyorum canım ben. 16 20 haftalar arası değil mi o?Kizlar ayrintili ultrason vermistim cuma gunu. Orda mesanesi buyuk gorunuyor dedi. Endiselenip baska doktor cagirdi. Baska doktor gelesiye bebeginiz idrarini yapti. Mesanenin boyu normale döndü dedi. Endiselendim yinede.. bilgisi olan varmii
Benim ilkine embriyo çok güzel bu embriyoyla gebelik oluşur dediler. Tabi sonra ekledi doktorum tutmazsada endişelenme geride çok güzel embriyolarin var dedi. Ama ben hiç olmuş gibi hissetmedim transferden sonraki günlerde. 11.gün kan verdim hcg 0 çıktı. İlaçları bıraktım. 10 gün sonra başladı kanamam. Kullandığımız ilaçlar engelliyorlar kanamayı.Benim anlamadigim Konu su canim tutmasa bile bir kanama falan olmuyormu onceden ne bilim herhangi bir durum hala sonucum cikmadi beklemek yoruyor insani
Anladim canim cok sagol benimde ilk deneme ya umutluydum iyi embriyo dedim tutar ama bakalim genede bir umut Kan testini bekliyorum evdeki testlerde cikmadi olsaydi cikardi diyorumBenim ilkine embriyo çok güzel bu embriyoyla gebelik oluşur dediler. Tabi sonra ekledi doktorum tutmazsada endişelenme geride çok güzel embriyolarin var dedi. Ama ben hiç olmuş gibi hissetmedim transferden sonraki günlerde. 11.gün kan verdim hcg 0 çıktı. İlaçları bıraktım. 10 gün sonra başladı kanamam. Kullandığımız ilaçlar engelliyorlar kanamayı.
Bu yaptırdığımız da detaylı ultrason canım bebeğin organlarına falan bakıyo. O haftalarda da var hepsinin zamanı farklı. O zaman da el ayak parmaklarına diğer organlarına falan bakıcak gelişime göre işte.Ayrıntılı ultrason için daha zamanımız var diye biliyorum canım ben. 16 20 haftalar arası değil mi o?
Bizse 12 haftalikken ayrintili ulttason var. Ensesine bakti parmaklarina bakti. Kalbin tum odalarina bile bakti. Mesanesine bakti...Ayrıntılı ultrason için daha zamanımız var diye biliyorum canım ben. 16 20 haftalar arası değil mi o?
Rabbim gönlüne göre versin. Benim İlki tutmadığında ben ağlamadım bile. İkinci tutar dedim. Senin için inşallah sürpriz olur.Anladim canim cok sagol benimde ilk deneme ya umutluydum iyi embriyo dedim tutar ama bakalim genede bir umut Kan testini bekliyorum evdeki testlerde cikmadi olsaydi cikardi diyorum
Amin canim rabbim herkesin gonlune gore versin isteyen herkesin kucagini bos birakmasin allahimRabbim gönlüne göre versin. Benim İlki tutmadığında ben ağlamadım bile. İkinci tutar dedim. Senin için inşallah sürpriz olur.
Bu yaptırdığımız da detaylı ultrason canım bebeğin organlarına falan bakıyo. O haftalarda da var hepsinin zamanı farklı. O zaman da el ayak parmaklarına diğer organlarına falan bakıcak gelişime göre işte.
Bizse 12 haftalikken ayrintili ulttason var. Ensesine bakti parmaklarina bakti. Kalbin tum odalarina bile bakti. Mesanesine bakti...
20 haftalikken yine 2nci detayli ultrason var benim
Anladım canım. Evet zaten fitilin zararı olmuyormus sordum ben de genelde çoğu gebe kullanıyormuş.Progestan fitili bıraktım canım. Enfeksiyon için gyno lomexındi kullandığım fitil. Bi zararı olmadı bana.
Yok canım olmaz kanama kullandığın ilaçlar kanama olmasını engelliyor benim ilk transferim de ilaçları bıraktıktan 5 gün sonra ikincisini de de bir haftaya yakın sonra kanamam geldiBenim anlamadigim Konu su canim tutmasa bile bir kanama falan olmuyormu onceden ne bilim herhangi bir durum hala sonucum cikmadi beklemek yoruyor insani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?