2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
T Translokasyon1521 ben özellikle istemedim gittiğim merkez yapıyodu cinsiyet belirleme ve genetik tanı. Ama kafam karıştı şuan bana boşu boşuna mı test yaptırdılar? Bi de ucuz bişey de değil yani.

Vallah canim tam bilgim yok. Ama bana mesela sordular istiyonmu diye. Bende evet nasilsa bedava dedim. Belki baska patolojilerde gozukurdur sormak lazim.

Vallah canim tam bilgim yok. Ama bana mesela sordular istiyonmu diye. Bende evet nasilsa bedava dedim. Belki baska patolojilerde gozukurdur sormak lazim.
Olabilir canım belki dr risk almak istemedi bilemiyorum Neyse sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil :)

Bizim burda çoğumuzun ikinci üçüncü denemesi canım. Benimde ikinci deneme. Olmadıysa bile sıkma canını. Zaten zor dönemlerdeyiz. Sürekli kontrol gerekiyor. Yüreğimiz ağzımızda.
Benim anlamadigim Konu su canim tutmasa bile bir kanama falan olmuyormu onceden ne bilim herhangi bir durum hala sonucum cikmadi beklemek yoruyor insani

Kizlar ayrintili ultrason vermistim cuma gunu. Orda mesanesi buyuk gorunuyor dedi. Endiselenip baska doktor cagirdi. Baska doktor gelesiye bebeginiz idrarini yapti. Mesanenin boyu normale döndü dedi. Endiselendim yinede.. bilgisi olan varmii
Ayrıntılı ultrason için daha zamanımız var diye biliyorum canım ben. 16 20 haftalar arası değil mi o?

Benim anlamadigim Konu su canim tutmasa bile bir kanama falan olmuyormu onceden ne bilim herhangi bir durum hala sonucum cikmadi beklemek yoruyor insani
Benim ilkine embriyo çok güzel bu embriyoyla gebelik oluşur dediler. Tabi sonra ekledi doktorum tutmazsada endişelenme geride çok güzel embriyolarin var dedi. Ama ben hiç olmuş gibi hissetmedim transferden sonraki günlerde. 11.gün kan verdim hcg 0 çıktı. İlaçları bıraktım. 10 gün sonra başladı kanamam. Kullandığımız ilaçlar engelliyorlar kanamayı.

Anladim canim cok sagol benimde ilk deneme ya umutluydum iyi embriyo dedim tutar ama bakalim genede bir umut Kan testini bekliyorum evdeki testlerde cikmadi olsaydi cikardi diyorum

Ayrıntılı ultrason için daha zamanımız var diye biliyorum canım ben. 16 20 haftalar arası değil mi o?
Bu yaptırdığımız da detaylı ultrason canım bebeğin organlarına falan bakıyo. O haftalarda da var hepsinin zamanı farklı. O zaman da el ayak parmaklarına diğer organlarına falan bakıcak gelişime göre işte.

Bizse 12 haftalikken ayrintili ulttason var. Ensesine bakti parmaklarina bakti. Kalbin tum odalarina bile bakti. Mesanesine bakti...
20 haftalikken yine 2nci detayli ultrason var benim

Kızlar probiyotik olarak ne kullanıyorsunuz. Gerçekten bezdum daaa, dufalak filan işe yaramıyo nbc mi öyle bi marka var kullanan var mı bağırsaklarım çalışmıyor hiç

Anladim canim cok sagol benimde ilk deneme ya umutluydum iyi embriyo dedim tutar ama bakalim genede bir umut Kan testini bekliyorum evdeki testlerde cikmadi olsaydi cikardi diyorum
Rabbim gönlüne göre versin. Benim İlki tutmadığında ben ağlamadım bile. İkinci tutar dedim. Senin için inşallah sürpriz olur.

Bizse 12 haftalikken ayrintili ulttason var. Ensesine bakti parmaklarina bakti. Kalbin tum odalarina bile bakti. Mesanesine bakti...
20 haftalikken yine 2nci detayli ultrason var benim

Ben daha büyük olunca bakılıyor diye biliyordum. 1 ay gitmiycem bi aksilik çıkmazsa ve dayanabilirsem. Sonrasında detaylı ultrason için bi yer bulup gidicem. Tüp bebek doktorum yapıyorsa onada gidebilirim. Araştırıcam bakalım. Rabbim o günleri göstersin inşallah.

Progestan fitili bıraktım canım. Enfeksiyon için gyno lomexındi kullandığım fitil. Bi zararı olmadı bana.
Anladım canım. Evet zaten fitilin zararı olmuyormus sordum ben de genelde çoğu gebe kullanıyormuş.
Yok canım olmaz kanama kullandığın ilaçlar kanama olmasını engelliyor benim ilk transferim de ilaçları bıraktıktan 5 gün sonra ikincisini de de bir haftaya yakın sonra kanamam geldi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…