2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kizlar sonucumu aldim olumsuz
Canım hiç üzülme. Rabbim çok daha güzel bi zamanda nasip etsin inşallah. Korka korka gidecektin kontrollere. 2 3 kez kan için sonra kese kalp atımı derken 4 5 kez peşpeşe gitmen lazımdı. Allah korusun kendi sağlığına bişey olabilirdi. İkici denemede tutar inşallah.

Insallah canim cok sIKIN bir yandanda hayirlisi boyleymis diyorum allah kimsenin kucagini bos birakmasin Elbet birgun once Karnim sonra kucagimi doldurur rabbim

Insallah canim cok sIKIN bir yandanda hayirlisi boyleymis diyorum allah kimsenin kucagini bos birakmasin Elbet birgun once Karnim sonra kucagimi doldurur rabbim
İnşallah canım. Rabbim büyük. Hayırlısı böyle demekki. Zor zahmetli bi yol bu yol. Rabbim emeklerimizi karşılıksız bırakmasın inşallah.

Kızlar progestanı yada jeli bırakınca sizdede acaba bişey olur mu hissi oluştu mu? Doktor çok güzel konuştu, sonucu aldım çok güzel çıkmış çok şükür. Ama ben yine bişey olur mu diye başladım kendi kendime..

Bendede aynı korku var canım iğneyi bırakalı 1 hafta oldu jelide bu hafta sonu bırakıcam sanki hafif kasıklarım ağrısa hıh bişeyler oluyor diyorumbu arada gözün aydın canım çok sevindim herşeyin yolunda olmasına bende yarın gidiyorum inşallah iyi olur benimkide biraz nefes alırım

Bende iğneyi cuma günü bıraktım. Normalde bugün yaptırmam lazımdı 4 günde 1di. Bıraktım kullanmıyorum, Progestan fitilide bıraktım dün gece yaptım en son. Şimdi ufak bi ağrı olsa bişey mi oluyo diyorum. İnşallah sende güzel haberlerle döneceksin.

bugün ikili tarama için mhrs den randevu almıştım.akşama iptal oldu diye mesaj geldi.şimdi başka bir doktorun buldum ona aldım.bakalım buda iptal olacakmı.bide kızlar bu ikili taramadaki ultrason kontrolü vajinalmi oluyor yoksa karından mı baktılar

Merhaba kızlar benim de transferim 20 ocakti. Transfere gore 12+0im ultrasona gore de daha önde. Doktorum da dun icin ilaclari kesebilirsin demisti. Ama ben cok tedirginim. Sizin ilaclarinizi ne zaman kesti doktorunuz. Vallahi simdi kalkip igneye gidicem o kadar icim huzursuz

Karından bakıyorlar canım ense kalınlığı ve burun kemiğine sonra da kan veriyorsun vajinal değil merak etme

Bende olmadı hatta sevindim kurtuldum diye

Hiç gerek yok... kes dediyse kes rahat ol bence... ben 11 artı 3 te kestim kes dediler.

Karından bakıyorlar canım ense kalınlığı ve burun kemiğine sonra da kan veriyorsun vajinal değil merak etme
iyi bari ya sevindim.çünkü randevu iptal olunca erkek bi doktordan aldım şimdi.daha öncede çok erkek doktora denk geldim gerçi de genede insan rahat edemiyor.

Benimde iptal olmuştu. Randevusuz gidince de birsürü gerildim işte dün. Karından bakıyorlar ama net göremezse vajinal bakabilir yazıyor internette. Dün ben doktor hiç konuşmadan inceleyince korktum ilk başta. Kötü bişey mi var dedim hatta. Mhrs iptal ediyor randevuyu maalesef. Kan sonucu aynı gün çıktı benim. Ve gerçekten bi sıkıntım olmazsa Allahın izniyle 1 ay filan dayanayım dışarı çıkmayım diyorum.

banada aynısı oldu işte.sabah 7 nisana randevu almıştım akşam msj geldi iptal oldu diye.buda erkek doktor ama baktım uzman doktor 20 yıl tecrübesi var ona aldım.artık hazırlıklı giderim vajinal bakarsada yapacak bişey yok.bebeğim iyi olsunda gerisi önemli değil.benimde kan sonucu çabuk çıkarsa hemen yakın bi güne randevu alır gider gösteririm.inşallah hiç bir sıkıntın olmaz canım.sabret çıkma dışarı en iyisi.ben iş için bir gün durup bir gün gidiyorum ama imkanım olsa çıkmam bende.

iyi bari ya sevindim.çünkü randevu iptal olunca erkek bi doktordan aldım şimdi.daha öncede çok erkek doktora denk geldim gerçi de genede insan rahat edemiyor.
Canım bana 10. Haftama kadar Hep vajinal baktı doktorum kanama alanım olduğundan görebilmek için. Ama sonra göremez oldu çünkü bebekler yukarı çıkmıştı artık vajinal bakması için haftanın küçük olması lazım artık karından daha net görülüyor çünkü

en son gittiğimde doktorun dediğine göre 8+3 tüm karnımdan bakmıştı.o zaman bile görebildiyse gittiğimde 12.ci haftaya girmiş olcam hayli hayli görür o zaman

Ben her ultrasona vajinal muayenede yapılabilir gibi hazırlıklı gidiyorum. Bencede önemli olan bebekler. Hastaneler boş olduğu için çabuk çıkıyor kan sonucu. Dediğin gibi sabredip oturucam evde. Sende çok çok dikkat et.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…