- 5 Ekim 2011
- 6.001
- 9.889
- 398
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #10.561
bende hazırlıklı giderim.zaten hastaneye gitme arası uzun olunca acaba iyimi diye kafama çok takılıyor.mide bulantılarımın devam etmesine sırf bu yüzden seviniyorum.demekki bebeğim iyi diye .biraz hareketlerini hissedebilsek azda olsa rahat ederiz diyorum ama bu seferde hareket etmedi diye telaş yapcaz.hepimiz çok dikkat edelim kendimize.şu kötü günlerde bir an önce bitse gitseBen her ultrasona vajinal muayenede yapılabilir gibi hazırlıklı gidiyorum. Bencede önemli olan bebekler. Hastaneler boş olduğu için çabuk çıkıyor kan sonucu. Dediğin gibi sabredip oturucam evde. Sende çok çok dikkat et.
Benim azaldı mide bulantım. Sabah açsam oluyor biraz o kadar. Korkmuştum ama çok normalmiş geçmesi. Normalde 11+6 olması lazımdı benimki ultrasona göre 12+6. 1 hafta önden gidiyor. Gebelik takviminde bile değiştirdim.bende hazırlıklı giderim.zaten hastaneye gitme arası uzun olunca acaba iyimi diye kafama çok takılıyor.mide bulantılarımın devam etmesine sırf bu yüzden seviniyorum.demekki bebeğim iyi diye .biraz hareketlerini hissedebilsek azda olsa rahat ederiz diyorum ama bu seferde hareket etmedi diye telaş yapcaz.hepimiz çok dikkat edelim kendimize.şu kötü günlerde bir an önce bitse gitse
Amin canım inşallahBende iğneyi cuma günü bıraktım. Normalde bugün yaptırmam lazımdı 4 günde 1di. Bıraktım kullanmıyorum, Progestan fitilide bıraktım dün gece yaptım en son. Şimdi ufak bi ağrı olsa bişey mi oluyo diyorum. İnşallah sende güzel haberlerle döneceksin.
Tabi ki görür canım korkma. Son zamanlarda bakacak artık alttan. Yani hazırlıklı ol elbette ama çok düşük bir ihtimal vajinal ikili test yapıldığını hiç duymadım benen son gittiğimde doktorun dediğine göre 8+3 tüm karnımdan bakmıştı.o zaman bile görebildiyse gittiğimde 12.ci haftaya girmiş olcam hayli hayli görür o zaman
aminn canım inşallahBenim azaldı mide bulantım. Sabah açsam oluyor biraz o kadar. Korkmuştum ama çok normalmiş geçmesi. Normalde 11+6 olması lazımdı benimki ultrasona göre 12+6. 1 hafta önden gidiyor. Gebelik takviminde bile değiştirdim.İnşallah rabbim bize hep güzel haberler almayı nasip etsin.
son zamanlarda da baksın artık ne olacakTabi ki görür canım korkma. Son zamanlarda bakacak artık alttan. Yani hazırlıklı ol elbette ama çok düşük bir ihtimal vajinal ikili test yapıldığını hiç duymadım ben
Aynen tabi canım her ihtimale karşılıkson zamanlarda da baksın artık ne olacakşimdide bakarsa yok bakma diyecek halim yok.her türlü hazırlıklı gideceğim
Ben hic almadimMerhaba kizlar ilk 3 ayda kaç kilo aldınız? Ben 5 kilo aldim, çok üzgünümbir de bu karantina çıktı. Hareketsiz kaldık
Ben de çok istedim tiksineyim falan ama tersine açıldı iştahımBen hic almadimcunku iki lokma yiyip doyuyorum normalde cok istahli biriydim ama simdi sanki midem kuculdu canim da hic bir sey istemiyor. Karantina ciktigindan beri de evde durmaktan iyice tiksindim herseyden
Olsun ömrümüzde kac kez yasıycaz ki bu günleri? O yuzden kiloya falan takilmamak lazim. Saglikli olalim saglikli olsun yeterBen de çok istedim tiksineyim falan ama tersine açıldı iştahımbir de tatlı aseriyorum
ben hala bişey hissedemiyorum yaa.bi yanım hep kız diyor ama çevremdende etkileniyor olabilirim.senin 1 ay sonra cinsiyet belli olur zaten, tabi doktorun söylerse ve bebişin gösterirseBugün dün çekilen ultrason görüntüsüne bakarken ilk defa erkek bu çocuk dedim.Bi an öyle doğdu içime. Eşime kalsa zaten erkek. Meraklandım..
Öyle tabi , herşeyden önce sağlıkOlsun ömrümüzde kac kez yasıycaz ki bu günleri? O yuzden kiloya falan takilmamak lazim. Saglikli olalim saglikli olsun yeter
Evet canım muhtemelen belli olur. Eşim ilk günden beri erkek dedi. Ben ne erkek ne kız hiç bişey hissetmiyordum. Bugün bakarken fotoğrafa erkek gibi doğdu içime. Benim kesede fasulye gibi. Öyle olursa erkek derler, inşallah öğrenmeyi sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder rabbim.ben hala bişey hissedemiyorum yaa.bi yanım hep kız diyor ama çevremdende etkileniyor olabilirim.senin 1 ay sonra cinsiyet belli olur zaten, tabi doktorun söylerse ve bebişin gösterirse
Bende deli gibi cips istiyorum.Ben de çok istedim tiksineyim falan ama tersine açıldı iştahımbir de tatlı aseriyorum
Ben nasıl bukadar aldım acaba, ilaçlara da bağlıyordum ama siz almadiginiza göre insan degil.Bende deli gibi cips istiyorum.1 kilo aldım almadım denebilir. 1 eksik 1 fazla çıktığı oluyor. Ama hiç takılma yeterki bebekler iyi olsun.
Ondan değil olacaktıBen nasıl bukadar aldım acaba, ilaçlara da bağlıyordum ama siz almadiginiza göre insan degil.
Ben 1-2 kilo verdim iştahım acayip kapandıBen nasıl bukadar aldım acaba, ilaçlara da bağlıyordum ama siz almadiginiza göre insan degil.
Ben bu ilaç olayina hiç siginmayayimBen 1-2 kilo verdim iştahım acayip kapandıherkesin bünyesi farklı canım bebeğin sağlıklı olsun da. Ama sen yine de kilona dikkat et özellikle son aylarda daha çok kilo alınıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?