2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bende hazırlıklı giderim.zaten hastaneye gitme arası uzun olunca acaba iyimi diye kafama çok takılıyor.mide bulantılarımın devam etmesine sırf bu yüzden seviniyorum.demekki bebeğim iyi diye .biraz hareketlerini hissedebilsek azda olsa rahat ederiz diyorum ama bu seferde hareket etmedi diye telaş yapcaz.hepimiz çok dikkat edelim kendimize.şu kötü günlerde bir an önce bitse gitse

Benim azaldı mide bulantım. Sabah açsam oluyor biraz o kadar. Korkmuştum ama çok normalmiş geçmesi. Normalde 11+6 olması lazımdı benimki ultrasona göre 12+6. 1 hafta önden gidiyor. Gebelik takviminde bile değiştirdim. İnşallah rabbim bize hep güzel haberler almayı nasip etsin.

Amin canım inşallah

en son gittiğimde doktorun dediğine göre 8+3 tüm karnımdan bakmıştı.o zaman bile görebildiyse gittiğimde 12.ci haftaya girmiş olcam hayli hayli görür o zaman
Tabi ki görür canım korkma. Son zamanlarda bakacak artık alttan. Yani hazırlıklı ol elbette ama çok düşük bir ihtimal vajinal ikili test yapıldığını hiç duymadım ben

aminn canım inşallah

Tabi ki görür canım korkma. Son zamanlarda bakacak artık alttan. Yani hazırlıklı ol elbette ama çok düşük bir ihtimal vajinal ikili test yapıldığını hiç duymadım ben
son zamanlarda da baksın artık ne olacak şimdide bakarsa yok bakma diyecek halim yok.her türlü hazırlıklı gideceğim

Bugün dün çekilen ultrason görüntüsüne bakarken ilk defa erkek bu çocuk dedim. Bi an öyle doğdu içime. Eşime kalsa zaten erkek. Meraklandım..

Merhaba kizlar ilk 3 ayda kaç kilo aldınız? Ben 5 kilo aldim, çok üzgünüm bir de bu karantina çıktı. Hareketsiz kaldık

Merhaba kizlar ilk 3 ayda kaç kilo aldınız? Ben 5 kilo aldim, çok üzgünüm bir de bu karantina çıktı. Hareketsiz kaldık
Ben hic almadim cunku iki lokma yiyip doyuyorum normalde cok istahli biriydim ama simdi sanki midem kuculdu canim da hic bir sey istemiyor. Karantina ciktigindan beri de evde durmaktan iyice tiksindim herseyden

Ben hic almadim cunku iki lokma yiyip doyuyorum normalde cok istahli biriydim ama simdi sanki midem kuculdu canim da hic bir sey istemiyor. Karantina ciktigindan beri de evde durmaktan iyice tiksindim herseyden
Ben de çok istedim tiksineyim falan ama tersine açıldı iştahım bir de tatlı aseriyorum

Bugün dün çekilen ultrason görüntüsüne bakarken ilk defa erkek bu çocuk dedim. Bi an öyle doğdu içime. Eşime kalsa zaten erkek. Meraklandım..
ben hala bişey hissedemiyorum yaa.bi yanım hep kız diyor ama çevremdende etkileniyor olabilirim.senin 1 ay sonra cinsiyet belli olur zaten, tabi doktorun söylerse ve bebişin gösterirse

ben hala bişey hissedemiyorum yaa.bi yanım hep kız diyor ama çevremdende etkileniyor olabilirim.senin 1 ay sonra cinsiyet belli olur zaten, tabi doktorun söylerse ve bebişin gösterirse
Evet canım muhtemelen belli olur. Eşim ilk günden beri erkek dedi. Ben ne erkek ne kız hiç bişey hissetmiyordum. Bugün bakarken fotoğrafa erkek gibi doğdu içime. Benim kesede fasulye gibi. Öyle olursa erkek derler, inşallah öğrenmeyi sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder rabbim.

Ben nasıl bukadar aldım acaba, ilaçlara da bağlıyordum ama siz almadiginiza göre insan degil.
Ben 1-2 kilo verdim iştahım acayip kapandı herkesin bünyesi farklı canım bebeğin sağlıklı olsun da. Ama sen yine de kilona dikkat et özellikle son aylarda daha çok kilo alınıyo

Ben 1-2 kilo verdim iştahım acayip kapandı herkesin bünyesi farklı canım bebeğin sağlıklı olsun da. Ama sen yine de kilona dikkat et özellikle son aylarda daha çok kilo alınıyo
Ben bu ilaç olayina hiç siginmayayim Benim ilk dogumumda sadece 11 kilo almıştım, bu nu tahmin edemiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…