2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canim ben bugün gittim doktora progestan günlük üç tane alıyordum bir de progestan dec yapıyordum göbekten iğneyi biraktirdi ama progestan bi hafta 3 tane alicam günlük sonraki hafta iki sonra 1 ve öylece biraktiracskmis

Merhaba kizlar ilk 3 ayda kaç kilo aldınız? Ben 5 kilo aldim, çok üzgünüm bir de bu karantina çıktı. Hareketsiz kaldık
Canim kiloyu takma çok onemli değil ben ilk gebeligimde 25 kilo aldim doğumdan sonra hepsi gitti. Doğumla 10 kilo gitti sonra yavaş yavaş gitti hatta çok zayıfladım.şuan önemli olan sağlıklı olmak

ya kızlar bende her gün baş ağrısı olmaya başladı.normalde migrenim var.ama hamile kaldığımdan beri hiç ağrımadı.şimdi 3 gündür ağrıyor.bide kahvaltı yaptım,güzelde yedim.yarım saat oldu midem nasıl kazınıyor sanki hiç bir şey yememiş gibi

Geçen gün bende de oldu üç gün geçmedi.normalmiş

Canim demek ki bebegin gelişimi önde. Gelişim önde diye bence değiştirme haftayı adet tarihinegöre önde ya da geri olabilir

Ama bebek gelişimine göre doğmuyor mu? Doktorda değiştirdi gebe kartında. Bebek ultrasonda kaç haftalıksa onu baz aldı.

Ben bıraktım tamamen. Zaten bana doktorum 12 haftalık olunca bırakıcaz demişti. Geçen haftada 12+0da kes dediler. Dün ki doktorda hiç lekelenme kanama oldu mu dedi olmadı dedim. Bırak o zaman öyle planlanmış zaten en başından dedi.

Canım hap olarak mı alıyordun sen progestanı

Kızlar bugün yaptırdım 2 li taramayı kan 1 haftaya çıkıcak yanlız kafam karıştı doktorum ense kalınlığı felan iyi dedi ama yurt dışına göderilen bir test varmış orada yüzde yüz bir sakatlık olup olmadığını net söylüyormuş burdakiler yüzde 80 veya 90 10 luk bir risk olabiliyormuş fiyatıda 3bin 500 sizden istedilermi

Ben direk onu yaptırdım canım diğer testler kesn sonuç vermiyo diye. Benim yaptırdığım Nifty test fiyatı 2000lira civarındaydı sana önerdikleri hangisi?

Merhaba sizler ikili test hakkında ne düşünüyorsunuz.yaptirmayi düşünen var mı?
Çoğumuz yaptırdık veya yaptırmayı düşünüyoruz canım. Kesin sonuç vermese de bebekle alakalı önemli bi tarama. Sen düşünmüyo musun yaptırmayı?

2lo test guvenilir degil. Bende negatif cikti down sendromluydu bebek... yani yanilma payi buyuk.
Avrupada Nifty test yuzde 99 gercekligi var deniliyor.

Ben direk onu yaptırdım canım diğer testler kesn sonuç vermiyo diye. Benim yaptırdığım Nifty test fiyatı 2000lira civarındaydı sana önerdikleri hangisi?
Banada iki tane önerdi ama isimlerini hatırlamıyorum birisi 3 bin 500 diğeri 2bin 500 dedi kan sonucun çıksın ona göre bakalım risk grubunda çıkarsan yaptır dedi birde ona nasıl bakılıyor kandanmı yoksa sıvı mı alıyorlar bu arada yaşım 34 35 yaş ve üzerinden kesin istiyorum dedi

ben d
2lo test guvenilir degil. Bende negatif cikti down sendromluydu bebek... yani yanilma payi buyuk.
ben daha önce bununla ilgili yorumları çok okumuştum nifty testi yaptırıp sonucu kötü gelipte sağlıklı bebek doğuran çok kişi var.annemlerin komşusunun kızınada ikili taramalardan sonra bebeğinin down sendromlu olma riski yüksek dendi kızın hamileliği zehir oldu ama hiç aldırmayı düşünmedi ve çok şükür bebeği sağlıklı doğdu.yani hangi teste ne kadar güveneceğiz bilmiyorum.yaş faktörü de çok etkili diyorlar.ben 37 yaşımdayım.bakalım o gün gelince ne olacak.

Evet doktorumda aynısını söyledi hatta aksi olursa tazminat bile ödüyorlarmış gerçi öyle olduktan sonra ne önemi varda hayırlısı bakalım inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde alırız bebeklerimizi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…