- 22 Ocak 2020
- 411
- 390
- 23
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #10.581
Her hamilelik farklı oluyo moralini bozma önemli olan senin ve bebeğin sağlığıBen bu ilaç olayina hiç siginmayayimBenim ilk dogumumda sadece 11 kilo almıştım, bu nu tahmin edemiyorum ☹
Ben nasıl bukadar aldım acaba, ilaçlara da bağlıyordum ama siz almadiginiza göre insan degil.
Ondan değil olacaktı
Canim demek ki bebegin gelişimi önde. Gelişim önde diye bence değiştirme haftayı adet tarihinegöre önde ya da geri olabilirKızlar sizin bebekler kaç haftalık çıkıyor? Benim dünkü ultrasona göre bugün 12+6 oluyor. Boyuda dün 63.8 mm'ydi. Takvimdede güncelledim hatta haftasını.
Canim ben bugün gittim doktora progestan günlük üç tane alıyordum bir de progestan dec yapıyordum göbekten iğneyi biraktirdi ama progestan bi hafta 3 tane alicam günlük sonraki hafta iki sonra 1 ve öylece biraktiracskmisKızlar progestanı yada jeli bırakınca sizdede acaba bişey olur mu hissi oluştu mu? Doktor çok güzel konuştu, sonucu aldım çok güzel çıkmış çok şükür. Ama ben yine bişey olur mu diye başladım kendi kendime..
Karindanbugün ikili tarama için mhrs den randevu almıştım.akşama iptal oldu diye mesaj geldi.şimdi başka bir doktorun buldum ona aldım.bakalım buda iptal olacakmı.bide kızlar bu ikili taramadaki ultrason kontrolü vajinalmi oluyor yoksa karından mı baktılar
Canim kiloyu takma çok onemli değil ben ilk gebeligimde 25 kilo aldim doğumdan sonra hepsi gitti. Doğumla 10 kilo gitti sonra yavaş yavaş gitti hatta çok zayıfladım.şuan önemli olan sağlıklı olmakMerhaba kizlar ilk 3 ayda kaç kilo aldınız? Ben 5 kilo aldim, çok üzgünümbir de bu karantina çıktı. Hareketsiz kaldık
Geçen gün bende de oldu üç gün geçmedi.normalmişya kızlar bende her gün baş ağrısı olmaya başladı.normalde migrenim var.ama hamile kaldığımdan beri hiç ağrımadı.şimdi 3 gündür ağrıyor.bide kahvaltı yaptım,güzelde yedim.yarım saat oldu midem nasıl kazınıyor sanki hiç bir şey yememiş gibi
parol bile içmek istemiyorum ama içmesem artarak devam ediyor bu sefer ilaçta fayda etmiyor.Geçen gün bende de oldu üç gün geçmedi.normalmiş
Canim demek ki bebegin gelişimi önde. Gelişim önde diye bence değiştirme haftayı adet tarihinegöre önde ya da geri olabilir
Canim ben bugün gittim doktora progestan günlük üç tane alıyordum bir de progestan dec yapıyordum göbekten iğneyi biraktirdi ama progestan bi hafta 3 tane alicam günlük sonraki hafta iki sonra 1 ve öylece biraktiracskmis
Canım hap olarak mı alıyordun sen progestanıCanim ben bugün gittim doktora progestan günlük üç tane alıyordum bir de progestan dec yapıyordum göbekten iğneyi biraktirdi ama progestan bi hafta 3 tane alicam günlük sonraki hafta iki sonra 1 ve öylece biraktiracskmis
Ben direk onu yaptırdım canım diğer testler kesn sonuç vermiyo diye. Benim yaptırdığım Nifty test fiyatı 2000lira civarındaydı sana önerdikleri hangisi?Kızlar bugün yaptırdım 2 li taramayı kan 1 haftaya çıkıcak yanlız kafam karıştı doktorum ense kalınlığı felan iyi dedi ama yurt dışına göderilen bir test varmış orada yüzde yüz bir sakatlık olup olmadığını net söylüyormuş burdakiler yüzde 80 veya 90 10 luk bir risk olabiliyormuş fiyatıda 3bin 500 sizden istedilermi
Çoğumuz yaptırdık veya yaptırmayı düşünüyoruz canım. Kesin sonuç vermese de bebekle alakalı önemli bi tarama. Sen düşünmüyo musun yaptırmayı?Merhaba sizler ikili test hakkında ne düşünüyorsunuz.yaptirmayi düşünen var mı?
2lo test guvenilir degil. Bende negatif cikti down sendromluydu bebek... yani yanilma payi buyuk.Kızlar bugün yaptırdım 2 li taramayı kan 1 haftaya çıkıcak yanlız kafam karıştı doktorum ense kalınlığı felan iyi dedi ama yurt dışına göderilen bir test varmış orada yüzde yüz bir sakatlık olup olmadığını net söylüyormuş burdakiler yüzde 80 veya 90 10 luk bir risk olabiliyormuş fiyatıda 3bin 500 sizden istedilermi
Banada iki tane önerdi ama isimlerini hatırlamıyorum birisi 3 bin 500 diğeri 2bin 500 dedi kan sonucun çıksın ona göre bakalım risk grubunda çıkarsan yaptır dedi birde ona nasıl bakılıyor kandanmı yoksa sıvı mı alıyorlar bu arada yaşım 34 35 yaş ve üzerinden kesin istiyorum dediBen direk onu yaptırdım canım diğer testler kesn sonuç vermiyo diye. Benim yaptırdığım Nifty test fiyatı 2000lira civarındaydı sana önerdikleri hangisi?
ben daha önce bununla ilgili yorumları çok okumuştum nifty testi yaptırıp sonucu kötü gelipte sağlıklı bebek doğuran çok kişi var.annemlerin komşusunun kızınada ikili taramalardan sonra bebeğinin down sendromlu olma riski yüksek dendi kızın hamileliği zehir oldu ama hiç aldırmayı düşünmedi ve çok şükür bebeği sağlıklı doğdu.yani hangi teste ne kadar güveneceğiz bilmiyorum.yaş faktörü de çok etkili diyorlar.ben 37 yaşımdayım.bakalım o gün gelince ne olacak.2lo test guvenilir degil. Bende negatif cikti down sendromluydu bebek... yani yanilma payi buyuk.
Avrupada Nifty test yuzde 99 gercekligi var deniliyor.
Ben yaptırdım bugün ben çok önemli bir test diye biliyorumMerhaba sizler ikili test hakkında ne düşünüyorsunuz.yaptirmayi düşünen var mı?
Evet doktorumda aynısını söyledi hatta aksi olursa tazminat bile ödüyorlarmış gerçi öyle olduktan sonra ne önemi varda hayırlısı bakalım inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde alırız bebeklerimizi2lo test guvenilir degil. Bende negatif cikti down sendromluydu bebek... yani yanilma payi buyuk.
Avrupada Nifty test yuzde 99 gercekligi var deniliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?