- 14 Mart 2008
- 6.069
- 5.238
- 723
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #10.781
Korkma canım büyüyor ondan da kaslar ağrı yapıyor olabilir doktoruna telefon etme şansın varsa et yine de içine sinmiyorsaBen yatarken bile var karın ağrım. Kasık ağrısı olsa korkup gidicem valla Allah korusun. Bel ağrımda yokluyor sürekli.
Maalesef yok canım. Tüp bebek bölümü bile kapandı şu an yüksek ihtimalle. Normal diyorlar araştırdım biraz. İnsan korkuyor yinede.Korkma canım büyüyor ondan da kaslar ağrı yapıyor olabilir doktoruna telefon etme şansın varsa et yine de içine sinmiyorsa
Canım doktorum bana yazarken özellikle söyledi aşırı baş dönmesi ve halsizlik yapar korkma diye.Kızlar progestan hap içtikten sonra baş dönmesi yaşayan var mı? Normal mi acaba?
Tüp bebeğe devlet izin vermiyormuş şuan yazı gelmiş canım var olan sikluslarını bitireceklermiş yenisine başlamıyorlarmış. Ama korkma bence de normal arada benim de kasıklarım da ağrı doluluk baskı hissi oluyor bence büyüyorlarMaalesef yok canım. Tüp bebek bölümü bile kapandı şu an yüksek ihtimalle. Normal diyorlar araştırdım biraz. İnsan korkuyor yinede.
Aslında yeni aklıma geldi. Benim adet dönemim yaklaştı galiba. En son 30 aralıkta adet olmuştum. Ondan olmuşta olabilir gibi düşündüm.Tüp bebeğe devlet izin vermiyormuş şuan yazı gelmiş canım var olan sikluslarını bitireceklermiş yenisine başlamıyorlarmış. Ama korkma bence de normal arada benim de kasıklarım da ağrı doluluk baskı hissi oluyor bence büyüyorlar
Canım ben fitil istemedim ağızdan aldım doktor emin misin başını kaldiramazsin dedi uyku ve baş dönmesi yapar dedi ama çok şükür çok hafif hissettim ben günde 3 kez aldım mutlaka tok icKızlar progestan hap içtikten sonra baş dönmesi yaşayan var mı? Normal mi acaba?
Kaç gündür ağrı çekiyorum korkudan gidemiyorumİnşallah bir an önce biter bu virüs. İyice paniğe sevk ediyor bizi. Psikolojik midir nedir ağrı hissediyorum. Ben Ankaradayım. Özel hastaneler dahil dolmuş vaziyette deniyor. İnşallah herşey yolundadır.
Yaa bana söylemedi normalse devam ediyim zaten çarşamba kontrol var :) çok sağol canCanım doktorum bana yazarken özellikle söyledi aşırı baş dönmesi ve halsizlik yapar korkma diye.
bana çok baş dönmesi yaptı canım ya bi de nefes darlığı. Ama ben günde bi tane alıyorum 200mg olandan sen hangisini kullanıyodun? Bi de bıraktın mı artık?Canım ben fitil istemedim ağızdan aldım doktor emin misin başını kaldiramazsin dedi uyku ve baş dönmesi yapar dedi ama çok şükür çok hafif hissettim ben günde 3 kez aldım mutlaka tok ic
İlk hamileliğimde 4,5 ay sürmüştü benim sabır canım az kaldı :) bi kaç ay sonra neden bu kadar yiyorum diceksinBen de sadece meyve çok az peynir ekmek, zorla yiyorum herşeyi bıraksalar sadece yoğurtlu makarna yerim. Canım hiç bir şey istemiyor bazen istiyor geçiyor emin de olamıyorum...ne yemek istediğimi bilemiyorum garip bir şekilde.... meyve kurtarıcı ama ne olacak böyle bana vitamin de aldırmıyor doktorum bu ay kestik herşeyi... önümüzdeki ay multi vitamin kullanacakmışım... kabızlık zaten var... çok ağrım yok ama sarı bir akıntım var canımı sıkan... onun harici bugün iyiysem ertesi gün kötüyüm, baş ağrım oluyor bazen... tiksinti belli bir şeye değil genel...
3 ay bitti ama iştahsızlık bitmedi. Hatta sanki arttı
Bendede hafif ağrı var ama gidemiyorum bende bi yere.Kaç gündür ağrı çekiyorum korkudan gidemiyorum
bende çarşamba günü için tıp merkezinden aldım randevuyu.hem bi kontrol olcam hemde ikili tarama fiyatını sorcam.eğer makul bir fiyat olursa taramayıda orda yaptırıp kontrollerede oraya gitceğim.hastaneden iyice gözüm korktu.iki ara bi derede kaldım.Bendede hafif ağrı var ama gidemiyorum bende bi yere.
Bana doktorum daha 2 gün önce dedi canim hafif sızlama bıçak saplanır gibi kaşık bel ağrıları normal olabilir bu aylarda dedi kivrandiracak kadar olursa ozaman bilgi ver dediMaalesef yok canım. Tüp bebek bölümü bile kapandı şu an yüksek ihtimalle. Normal diyorlar araştırdım biraz. İnsan korkuyor yinede.
Ben de sadece meyve çok az peynir ekmek, zorla yiyorum herşeyi bıraksalar sadece yoğurtlu makarna yerim. Canım hiç bir şey istemiyor bazen istiyor geçiyor emin de olamıyorum...ne yemek istediğimi bilemiyorum garip bir şekilde.... meyve kurtarıcı ama ne olacak böyle bana vitamin de aldırmıyor doktorum bu ay kestik herşeyi... önümüzdeki ay multi vitamin kullanacakmışım... kabızlık zaten var... çok ağrım yok ama sarı bir akıntım var canımı sıkan... onun harici bugün iyiysem ertesi gün kötüyüm, baş ağrım oluyor bazen... tiksinti belli bir şeye değil genel...
3 ay bitti ama iştahsızlık bitmedi. Hatta sanki arttı
Bana doktorum daha 2 gün önce dedi canim hafif sızlama bıçak saplanır gibi kaşık bel ağrıları normal olabilir bu aylarda dedi kivrandiracak kadar olursa ozaman bilgi ver dedi
Bende bakıcam gidişata göre.bende çarşamba günü için tıp merkezinden aldım randevuyu.hem bi kontrol olcam hemde ikili tarama fiyatını sorcam.eğer makul bir fiyat olursa taramayıda orda yaptırıp kontrollerede oraya gitceğim.hastaneden iyice gözüm korktu.iki ara bi derede kaldım.
Ben 12+4 teyim geçen hafta doktorum erkek dediKuzular bugün hastaneye gittim 11 haftam bitmek üzere cinsiyet tahmini yaptı mi doktorunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?