2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Maalesef yok canım. Tüp bebek bölümü bile kapandı şu an yüksek ihtimalle. Normal diyorlar araştırdım biraz. İnsan korkuyor yinede.
Tüp bebeğe devlet izin vermiyormuş şuan yazı gelmiş canım var olan sikluslarını bitireceklermiş yenisine başlamıyorlarmış. Ama korkma bence de normal arada benim de kasıklarım da ağrı doluluk baskı hissi oluyor bence büyüyorlar

Aslında yeni aklıma geldi. Benim adet dönemim yaklaştı galiba. En son 30 aralıkta adet olmuştum. Ondan olmuşta olabilir gibi düşündüm.

Ben de sadece meyve çok az peynir ekmek, zorla yiyorum herşeyi bıraksalar sadece yoğurtlu makarna yerim. Canım hiç bir şey istemiyor bazen istiyor geçiyor emin de olamıyorum...ne yemek istediğimi bilemiyorum garip bir şekilde.... meyve kurtarıcı ama ne olacak böyle bana vitamin de aldırmıyor doktorum bu ay kestik herşeyi... önümüzdeki ay multi vitamin kullanacakmışım... kabızlık zaten var... çok ağrım yok ama sarı bir akıntım var canımı sıkan... onun harici bugün iyiysem ertesi gün kötüyüm, baş ağrım oluyor bazen... tiksinti belli bir şeye değil genel...

3 ay bitti ama iştahsızlık bitmedi. Hatta sanki arttı

Kızlar progestan hap içtikten sonra baş dönmesi yaşayan var mı? Normal mi acaba?
Canım ben fitil istemedim ağızdan aldım doktor emin misin başını kaldiramazsin dedi uyku ve baş dönmesi yapar dedi ama çok şükür çok hafif hissettim ben günde 3 kez aldım mutlaka tok ic

İnşallah bir an önce biter bu virüs. İyice paniğe sevk ediyor bizi. Psikolojik midir nedir ağrı hissediyorum. Ben Ankaradayım. Özel hastaneler dahil dolmuş vaziyette deniyor. İnşallah herşey yolundadır.
Kaç gündür ağrı çekiyorum korkudan gidemiyorum

Canım doktorum bana yazarken özellikle söyledi aşırı baş dönmesi ve halsizlik yapar korkma diye.
Yaa bana söylemedi normalse devam ediyim zaten çarşamba kontrol var :) çok sağol can
Canım ben fitil istemedim ağızdan aldım doktor emin misin başını kaldiramazsin dedi uyku ve baş dönmesi yapar dedi ama çok şükür çok hafif hissettim ben günde 3 kez aldım mutlaka tok ic
bana çok baş dönmesi yaptı canım ya bi de nefes darlığı. Ama ben günde bi tane alıyorum 200mg olandan sen hangisini kullanıyodun? Bi de bıraktın mı artık?

İlk hamileliğimde 4,5 ay sürmüştü benim sabır canım az kaldı :) bi kaç ay sonra neden bu kadar yiyorum diceksin

Bendede hafif ağrı var ama gidemiyorum bende bi yere.
bende çarşamba günü için tıp merkezinden aldım randevuyu.hem bi kontrol olcam hemde ikili tarama fiyatını sorcam.eğer makul bir fiyat olursa taramayıda orda yaptırıp kontrollerede oraya gitceğim.hastaneden iyice gözüm korktu.iki ara bi derede kaldım.

Kızlar ikiz gebeliklerde ikili tarama yapılmıyor diye biliyorum
Maalesef yok canım. Tüp bebek bölümü bile kapandı şu an yüksek ihtimalle. Normal diyorlar araştırdım biraz. İnsan korkuyor yinede.
Bana doktorum daha 2 gün önce dedi canim hafif sızlama bıçak saplanır gibi kaşık bel ağrıları normal olabilir bu aylarda dedi kivrandiracak kadar olursa ozaman bilgi ver dedi

Ceren benim dr umda bana bu ay demir ilacina , magnorm ve calcmax diye ilaçlara başlattı bile. Ben multi vitamine sonucu aldiktan kısa bir süre sonra basladim

Bende bakıcam gidişata göre.

13. haftalık bebeğinden merhabalar. Anneciğim karnının biraz büyüdüğünün farkında mısın? Sanırım azıcık kilo aldın birazcık da karnın gerginleşmiş olmalı çünkü benim büyümem bayağı hızlandı. Napayım ama sana kavuşmam için bir an önce büyümem lazım. Şeftali kadar oldum ben. Şeftali dedim de canım şeftali çekti bak :) Hemencecik babama söyle alsın bende yemiş olurum :) Babama söyle sana gebe kıyafetleri almayı ihmal etmesin. Kıyafetlerin dar geliyor ben buradan hissediyorum ve bazen kendimi rahat hissedemiyorum. Sana ve babama selamlar. İkinizi de çok seviyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…