- 30 Kasım 2013
- 3.840
- 4.917
- 158
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #10.801
Harikaa.. rabbim saglikla kucaginda gostersinSelamlar kızlar bizde de cinsiyet belli oldu, şükürler olsun hayırla sağlıkla bir erkek bir kız geliyor inşallah
Sağol canım cümlemizinkini inşallah..Harikaa.. rabbim saglikla kucaginda gostersin
maşallah sizeSelamlar kızlar bizde de cinsiyet belli oldu, şükürler olsun hayırla sağlıkla bir erkek bir kız geliyor inşallah
Çok teşekkür ederim, aminnn inşallah hepimiz güzel günlerde büyütürüz yavrularımızı canımmaşallah sizeAllahım sağ salim kucağına aldığın günleride göstersin inşallah canım
Translokasyon1521 canım insallah güzel sonuçlar alirsin. hamileliğin tadını guvenle çıkarırsın. benden de amniyosentez istediler. pgt li olması yeterli olmuyormuş.
Yaptirdim. Sonuc bekliyorum. 2 haftada cikiyor dediler
Benim ikiz ve ikili tarama yapıldı.Kızlar ikiz gebeliklerde ikili tarama yapılmıyor diye biliyorum
Bana doktorum daha 2 gün önce dedi canim hafif sızlama bıçak saplanır gibi kaşık bel ağrıları normal olabilir bu aylarda dedi kivrandiracak kadar olursa ozaman bilgi ver dedi
Kacinci haftada yapildiBenim ikiz ve ikili tarama yapıldı.
Kızlar ben 12. Hafta itibariyle bebeğimin hareketlerini hissetmeye başladım2. Gebeliği olup da hisseden var mı? İlk gebeliği olanlar 16. Hafta civarı hissetmeye başlarsınız çok ama çok güzel bi duygu ❤
Canım karnımın biraz altında içerde bişey hareket etti tekme gibi değil ama daha değişikCok sevindimpeki nasıl hissettin yani nasil bir şey benim ilk hamileliğim
darısı başınıza inşallah yaCanım karnımın biraz altında içerde bişey hareket etti tekme gibi değil ama daha değişikilk gebeliğimde tam anlamamıştım acaba hareket mi ediyo falan demiştim bunda daha belirgin hissettim
Amin canımm senin de az kalmışdarısı başınıza inşallah yaikinci gebeliği olanlar erken hisseder dedikleri doğruymuş.biz biraz daha bekleyeceğiz
amin canım inşallahAmin canımm senin de az kalmışo kadar güzel bi duygu ki
Kızlar 10+4 günlük ikizlere hamileyim bugün sabah kalktigimda çamaşırımda kan vardı bur çorba kaşığı kadar doktoru aradım gittik bebekler iyi kanana alanı oluşmuş az az dedi kesilmişti kanama az önce yine peceteye silince geldi başına gelen varmi neler yaptınız
11+3 de yapıldı benim 200 TL verdikKızlar ikili tarama testini kacinci haftada yaptirdiniz bide ucretleriniz ne kadardi acaba ?
Canım bende 12+4.Haftadayım ikinci gebeliğim bir kaç gündür bende hissediyorum hatta eşime söylüyorum sana öyle geliyordur daha çok küçük nasıl hissediceksin diyor ne bilim aradan baya yıl geçti oğlum 11 yaşında amaKızlar ben 12. Hafta itibariyle bebeğimin hareketlerini hissetmeye başladım2. Gebeliği olup da hisseden var mı? İlk gebeliği olanlar 16. Hafta civarı hissetmeye başlarsınız çok ama çok güzel bi duygu ❤
Benim 12. Haftada yapıldı 280 lira doktor kontrol ücreti 92 lirada test için ödedimKızlar ikili tarama testini kacinci haftada yaptirdiniz bide ucretleriniz ne kadardi acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?