2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Cok sevindim peki nasıl hissettin yani nasil bir şey benim ilk hamileliğim

Cok sevindim peki nasıl hissettin yani nasil bir şey benim ilk hamileliğim
Canım karnımın biraz altında içerde bişey hareket etti tekme gibi değil ama daha değişik ilk gebeliğimde tam anlamamıştım acaba hareket mi ediyo falan demiştim bunda daha belirgin hissettim

Canım karnımın biraz altında içerde bişey hareket etti tekme gibi değil ama daha değişik ilk gebeliğimde tam anlamamıştım acaba hareket mi ediyo falan demiştim bunda daha belirgin hissettim
darısı başınıza inşallah ya ikinci gebeliği olanlar erken hisseder dedikleri doğruymuş.biz biraz daha bekleyeceğiz

Kızlar 10+4 günlük ikizlere hamileyim bugün sabah kalktigimda çamaşırımda kan vardı bur çorba kaşığı kadar doktoru aradım gittik bebekler iyi kanana alanı oluşmuş az az dedi kesilmişti kanama az önce yine peceteye silince geldi başına gelen varmi neler yaptınız

Amin canımm senin de az kalmış o kadar güzel bi duygu ki
amin canım inşallah eminim dünyanın en güzel duygularından biridir ❤ ya benim burdaki takvim transfer günüme göre.ama doktor kontrolüne göre bu cumartesi gireceğim 12.haftaya.ama genede az kaldı sayılır.o sağlıklı olsunda ben sabırla beklerim

Benim lekelenmem cok uzun sürmüştü canim . Sadece yattim ayagimin altina yastik koydum lavabo harici de hic kalkmadim

Canım bende 12+4.Haftadayım ikinci gebeliğim bir kaç gündür bende hissediyorum hatta eşime söylüyorum sana öyle geliyordur daha çok küçük nasıl hissediceksin diyor ne bilim aradan baya yıl geçti oğlum 11 yaşında amayinede hissettiğimi düşünmek bile çok güzel

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…