- 30 Kasım 2013
- 3.840
- 4.917
- 158
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #10.821
Benimde 2nci gebeligim ama hisetmiyorum.Kızlar ben 12. Hafta itibariyle bebeğimin hareketlerini hissetmeye başladım2. Gebeliği olup da hisseden var mı? İlk gebeliği olanlar 16. Hafta civarı hissetmeye başlarsınız çok ama çok güzel bi duygu
11 haftalıkken yaptirdimKacinci haftada yapildi
Canim ben de hissediyorum bebeğin hareketleriniİlk hamileliğimde 4,5 ay sürmüştü benim sabır canım az kaldı :) bi kaç ay sonra neden bu kadar yiyorum diceksin
Nasil hissediyorsun segirme gibimi ve ne kadar araliklarlaCanim ben de hissediyorum bebeğin hareketlerini
Benim de 200 mg ydi günde 3 kez di canım evet bıraktım ben 10haftada bıraktırdı doktorum adı Progestan di hafta da bir de proluton Depot vurunuyordum kalcadanYaa bana söylemedi normalse devam ediyim zaten çarşamba kontrol var :) çok sağol can
bana çok baş dönmesi yaptı canım ya bi de nefes darlığı. Ama ben günde bi tane alıyorum 200mg olandan sen hangisini kullanıyodun? Bi de bıraktın mı artık?
Canım benim 6. Hafta da başıma geldi senin gibi çok korktum ertesi doktora gittim büyük bi kanama alanı oluşmuş dedi. Bir gün sonra aynı şeyi tekrar yaşadım doktor bu sefer kanama alanı akıp gelmiş rahimde yok dedi. Ama ben sonrasında 1 ay full yattım. Şimdi çok şükür iyiyiz 13. Haftaya girdimKızlar 10+4 günlük ikizlere hamileyim bugün sabah kalktigimda çamaşırımda kan vardı bur çorba kaşığı kadar doktoru aradım gittik bebekler iyi kanana alanı oluşmuş az az dedi kesilmişti kanama az önce yine peceteye silince geldi başına gelen varmi neler yaptınız
Bende hiç bir iş yapmiyordum zaten ama şimdi direk yatıyorum tuvalet dışında kalkmiyorum gece yi hiç uyumadan geçirdim 10 dk da bir geldi mi acaba diye bakarak çok zor Allah kimseye yasatmasin böyle korku evlatlarımıza bişey olmasınCanım benim 6. Hafta da başıma geldi senin gibi çok korktum ertesi doktora gittim büyük bi kanama alanı oluşmuş dedi. Bir gün sonra aynı şeyi tekrar yaşadım doktor bu sefer kanama alanı akıp gelmiş rahimde yok dedi. Ama ben sonrasında 1 ay full yattım. Şimdi çok şükür iyiyiz 13. Haftaya girdim
Progesteronu birakmaBende hiç bir iş yapmiyordum zaten ama şimdi direk yatıyorum tuvalet dışında kalkmiyorum gece yi hiç uyumadan geçirdim 10 dk da bir geldi mi acaba diye bakarak çok zor Allah kimseye yasatmasin böyle korku evlatlarımıza bişey olmasınpeki bir daha herhangi bir lekelenme falan oldu mu sırt üstü mu yatmalı sola dönük mu yatmalı bir de
Gün-de iki defa Crinone jel 1ampul 50 mg progestan iğnem varProgesteronu birakma
Canım benimde ikiz 6. Haftada başladı sürekli leke kanamam oldu 11. Haftaya kadar devam etti. Çok şükür bitti bebeklerde bende iyiyiz haftada 4 gece acile giderdim serum verdi doktorum o serum kan alanını yok etti ayağının altına yastık koy yat hiç kalkma yanına varsa birisi sana yemek yapsın getirsin yatağına hiç kalkma canımGün-de iki defa Crinone jel 1ampul 50 mg progestan iğnem var
Arkadaşım gaz sancısı olabilir. Ultrasonda görünmüyor gaz sabit kaldıysa. Ve bıçak saplanir gibi ağrı yapar kivrandirir insanı. Kendini özellikle ayaklarını sıcak tutman gerekir karnını da saat yönünde ovabilirsin ya da sadece ağrıyan kısmı.Kızlar merhaba üç gündür gobegimin hizasında sağ tarafimda geçmeyen bir ağrı var sabit bir noktada , doktora gittim apandisit den şüphelenip cerraha gönderdi oda ultrason istedi çok detaylı bir ultrason çekildi ama temiz çıktı apandisit belirtileri de yok kusma bulantı falan ama ağrı hala geçmedi yatamiyorum oturamiyorum böyle bir şey yasayaniniz varmı ? tekrar hastaneye de gitmeye korkuyorum Bursa'da pozitif vakalar var
Sırt üste de uzandım yanda uzandım oturdum da ama ayaklarımı uzatarak sadece iş güç yemek yapmadım. Yok ondan sonra ne leke ne de kanama oldu. Senin ikiz bide olabiliyor galiba burada ikiz bekleyen başka arkadaşlarda aynısı yaşamışlardı. Korkma bebişler Allah’a emanet inşaallahBende hiç bir iş yapmiyordum zaten ama şimdi direk yatıyorum tuvalet dışında kalkmiyorum gece yi hiç uyumadan geçirdim 10 dk da bir geldi mi acaba diye bakarak çok zor Allah kimseye yasatmasin böyle korku evlatlarımıza bişey olmasınpeki bir daha herhangi bir lekelenme falan oldu mu sırt üstü mu yatmalı sola dönük mu yatmalı bir de
Öyle yapıyorum akşamdan beri ayağının altına yastık koyup yatıyorum çok şükür bugün gelmedi haftaya kontrole gidicem inşallah yokolur ozamana kanama alanı daCanım benimde ikiz 6. Haftada başladı sürekli leke kanamam oldu 11. Haftaya kadar devam etti. Çok şükür bitti bebeklerde bende iyiyiz haftada 4 gece acile giderdim serum verdi doktorum o serum kan alanını yok etti ayağının altına yastık koy yat hiç kalkma yanına varsa birisi sana yemek yapsın getirsin yatağına hiç kalkma canım
İnşallah canım. Evet yatıyorum yani arada kalktığım oluyor benim geçti tamamen ama gene de iş yapmıyorum yemek yapmıyorum tuvaletime gidiyorum arada mutfakta bulaşık makinasına bulaşık yerleştirip bulaşık topluyorum çamaşırları eşimm asıyor ıslakken ağır oluyor çünkü ben topluyorum gibi ama 13. Haftaya geldim bu vakte kadar hiç kalkmadım doktor zaten kalkma dediÖyle yapıyorum akşamdan beri ayağının altına yastık koyup yatıyorum çok şükür bugün gelmedi haftaya kontrole gidicem inşallah yokolur ozamana kanama alanı dabana serum vermedi bebekler iyi dedi zaten kullanman gereken ilaçları kullaniyosun dedi serum biraz bu işin süsü dedi peki sen yatmaya devam ediyormusun hala
Kan alani buyukmu boyu icin ne dediÖyle yapıyorum akşamdan beri ayağının altına yastık koyup yatıyorum çok şükür bugün gelmedi haftaya kontrole gidicem inşallah yokolur ozamana kanama alanı dabana serum vermedi bebekler iyi dedi zaten kullanman gereken ilaçları kullaniyosun dedi serum biraz bu işin süsü dedi peki sen yatmaya devam ediyormusun hala
Inşallah 16 haftayı doldursak Allahın izniyle daha rahat olabiliriz belki. Senin 3 haftan var benim 5İnşallah canım. Evet yatıyorum yani arada kalktığım oluyor benim geçti tamamen ama gene de iş yapmıyorum yemek yapmıyorum tuvaletime gidiyorum arada mutfakta bulaşık makinasına bulaşık yerleştirip bulaşık topluyorum çamaşırları eşimm asıyor ıslakken ağır oluyor çünkü ben topluyorum gibi ama 13. Haftaya geldim bu vakte kadar hiç kalkmadım doktor zaten kalkma dedi
Kanama alanı oluşmuş az az dedi. Bende ultrasonda kesenin arkasında bir çizgi şeklinde gördüm çok denildi sanki ama kanamam toplamda 2 çorba kaşığı kadar geldi durdu inşallah da devam etmezKan alani buyukmu boyu icin ne dedi
Azsa hic korkma.. onemsiz dinlen evde.Kanama alanı oluşmuş az az dedi. Bende ultrasonda kesenin arkasında bir çizgi şeklinde gördüm çok denildi sanki ama kanamam toplamda 2 çorba kaşığı kadar geldi durdu inşallah da devam etmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?