2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar ben 12. Hafta itibariyle bebeğimin hareketlerini hissetmeye başladım 2. Gebeliği olup da hisseden var mı? İlk gebeliği olanlar 16. Hafta civarı hissetmeye başlarsınız çok ama çok güzel bi duygu
Benimde 2nci gebeligim ama hisetmiyorum.

Kızlar ikili tarama sonucum cikmis yarın doktorla gorusucez ama merak ettim biri 38 biri 4.49 normal değerler nedir referans yazmıyor benim ikiz buarada

Benim de 200 mg ydi günde 3 kez di canım evet bıraktım ben 10haftada bıraktırdı doktorum adı Progestan di hafta da bir de proluton Depot vurunuyordum kalcadan

Canım benim 6. Hafta da başıma geldi senin gibi çok korktum ertesi doktora gittim büyük bi kanama alanı oluşmuş dedi. Bir gün sonra aynı şeyi tekrar yaşadım doktor bu sefer kanama alanı akıp gelmiş rahimde yok dedi. Ama ben sonrasında 1 ay full yattım. Şimdi çok şükür iyiyiz 13. Haftaya girdim

Bende hiç bir iş yapmiyordum zaten ama şimdi direk yatıyorum tuvalet dışında kalkmiyorum gece yi hiç uyumadan geçirdim 10 dk da bir geldi mi acaba diye bakarak çok zor Allah kimseye yasatmasin böyle korku evlatlarımıza bişey olmasın peki bir daha herhangi bir lekelenme falan oldu mu sırt üstü mu yatmalı sola dönük mu yatmalı bir de

Progesteronu birakma

Gün-de iki defa Crinone jel 1ampul 50 mg progestan iğnem var
Canım benimde ikiz 6. Haftada başladı sürekli leke kanamam oldu 11. Haftaya kadar devam etti. Çok şükür bitti bebeklerde bende iyiyiz haftada 4 gece acile giderdim serum verdi doktorum o serum kan alanını yok etti ayağının altına yastık koy yat hiç kalkma yanına varsa birisi sana yemek yapsın getirsin yatağına hiç kalkma canım

Arkadaşım gaz sancısı olabilir. Ultrasonda görünmüyor gaz sabit kaldıysa. Ve bıçak saplanir gibi ağrı yapar kivrandirir insanı. Kendini özellikle ayaklarını sıcak tutman gerekir karnını da saat yönünde ovabilirsin ya da sadece ağrıyan kısmı.

Sırt üste de uzandım yanda uzandım oturdum da ama ayaklarımı uzatarak sadece iş güç yemek yapmadım. Yok ondan sonra ne leke ne de kanama oldu. Senin ikiz bide olabiliyor galiba burada ikiz bekleyen başka arkadaşlarda aynısı yaşamışlardı. Korkma bebişler Allah’a emanet inşaallah

Öyle yapıyorum akşamdan beri ayağının altına yastık koyup yatıyorum çok şükür bugün gelmedi haftaya kontrole gidicem inşallah yokolur ozamana kanama alanı da bana serum vermedi bebekler iyi dedi zaten kullanman gereken ilaçları kullaniyosun dedi serum biraz bu işin süsü dedi peki sen yatmaya devam ediyormusun hala

İnşallah canım. Evet yatıyorum yani arada kalktığım oluyor benim geçti tamamen ama gene de iş yapmıyorum yemek yapmıyorum tuvaletime gidiyorum arada mutfakta bulaşık makinasına bulaşık yerleştirip bulaşık topluyorum çamaşırları eşimm asıyor ıslakken ağır oluyor çünkü ben topluyorum gibi ama 13. Haftaya geldim bu vakte kadar hiç kalkmadım doktor zaten kalkma dedi

Kan alani buyukmu boyu icin ne dedi

Inşallah 16 haftayı doldursak Allahın izniyle daha rahat olabiliriz belki. Senin 3 haftan var benim 5

Kanama alanı oluşmuş az az dedi. Bende ultrasonda kesenin arkasında bir çizgi şeklinde gördüm çok denildi sanki ama kanamam toplamda 2 çorba kaşığı kadar geldi durdu inşallah da devam etmez
Azsa hic korkma.. onemsiz dinlen evde.
Bendede oldu ama progestani doktor birak demisti. Birakinca olmuştu.

Kızlar benim iki gündür çok az sarı akıntım oluyor jeli bırakalı 1 haftayı geçti acaba ondan kalanlarmı geliyor varmı olan bu şekilde

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…