2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kızlar bende bugün ikili taramamı yaptırdım.normalde devlet hastanesinde randevum 7 nisandı.onların ölçümüne göre 10+4 diye biliyordum.bugüm sadece içim rahatlasın diye özel tıp merkezine gittim.11+4 günlük olmuş tarama zamanın gelmiş dedi bende gitmişken yaptırdım.son adet tarihinle haftan uyumlu dedi.ense kalınlığı ve sıvı durumu iyi dedi.kalp atışını görmüştüm ama hiç duymamıştım.onuda dinletti çok duygulandım.doktor maşallah ne hareketli diyor ❤görüntüsü artık tam bi bebek görüntüsüydü sürekli hareket ediyordu miniğim Allahım hepimizin yavrularını sonuna kadar sağlıkla götürüp kucağımıza almamızıda nasip etsin inşallah

Kızlar benim iki gündür çok az sarı akıntım oluyor jeli bırakalı 1 haftayı geçti acaba ondan kalanlarmı geliyor varmı olan bu şekilde
Jeki birakali 1 hafta olduysa ondan kalan gelmezki...
Bence doktoruna sorbi. Normalde ztn sari leke onemsiz diyorlar.
Ama progestani tamamen mi biraktin ???

Benimde aynı bende jeli birakali bur hafta kadar oldu
İnşallah
Jeki birakali 1 hafta olduysa ondan kalan gelmezki...
Bence doktoruna sorbi. Normalde ztn sari leke onemsiz diyorlar.
Ama progestani tamamen mi biraktin ???
Evet tamamen bıraktım şuan sadece aspirin birde vitamin alıyorum yarında gelirse doktoruma sorucam inşallah önemsiz bir şeydir

İnşallah

Evet tamamen bıraktım şuan sadece aspirin birde vitamin alıyorum yarında gelirse doktoruma sorucam inşallah önemsiz bir şeydir
Canim simdiye kadar sari akinti gelmediyse. Ve progestani birakinca geldiyse. Bu progestanin kan degerlerinde azalma oldugunun belirtisi olabilir. Kesin sor. Onemsiz bisey ama geri progestan alman gerekebilir. Ihmal etme

Kızlar günde iki tane probiyotik hap almak zararlı olur mu? Fikri olan var mı?

Bir de bende de sürekli sarı akıntı oluyor çok yoğun değil ama ben yine ufak bezler koyuyorum. Önemli olmadığını bilmiyordum öyle mi diyolar??

Son düzenleme:
Benimde çok yoğun değil dediğin gibi küçük bezler koyuyorum siz kullanıyormusunuz progesteron

Kızlar benim iki gündür çok az sarı akıntım oluyor jeli bırakalı 1 haftayı geçti acaba ondan kalanlarmı geliyor varmı olan bu şekilde
Benim de öyle canım bi hafta oldu jeli bırakalı hafif sarımsı biraz da sümüksü gibi akıntı oluyor ama yoğun değil ve kokusuz. Netten araştırdım da rahim kendini korumak için böyle bu sıvı salgılar normal diyordu.

Benimde çok yoğun değil dediğin gibi küçük bezler koyuyorum siz kullanıyormusunuz progesteron
Kızlar benim neredeyse 1 aydır var bu sarı leke doktorum iltihap olduğundan şüphelendi antibiyotik kullandım geçmedi mantar olduğunu söyledi fitil kullandım geçmedi. Toz olarak suya karıştırılan idrar yolları enfeksiyonu için ilaç kullandım geçmedi. Yani geçmiyor sarı leke devamlı var bende çok korkutucu değil damla damla geliyor devamlı

Ay canım sağol içime su serptin benimde yoğun değil kokusuz valla bu korkular hiç bitmicek rabbim sağ salim kucağımıza aldırsın hepimizinkini

Sağol canım insan hemen panikliyor rabbim korusun esirgesin

Kızlar merhaba 12 +0 dayım ara ara cok sık degil ama ani kramplarım oluyor ama kramplar kasıgımda degil rahmimin oldugu bölgede alt karın benim gibi olanınız var mı cok korkuyorum sabaha randevu aldım

Canım dayanamadım tekrar gittim karın kasını zorlamissin yırtılmış dedi

Korkma canım benim dediğim gibi bir aydır var doktorum bunun enfeksiyon olacağını söylüyor malum hamilelikte enfeksiyon çok sık görülüyor

çok inatçıymış geçmemiş seninki... umarım br tehlikesi olmaz bu durumun önemsenmesi gerekmiyor mu ..? ben de vitamin almamaya taktım iki farklı doktora sordum alma dedi.... tüp bebek doktoru değil bu kişiler... sanırım 10 nisan sonrası başlıycam sabır sabır..... bir de endokrin için gitmem şart oldu coronadan korksam da memorial hastanesine gideceğim bugün... doktor hastanemiz gebeler için güvenli gelebilirsiniz dedi.. 1.5 saat git 1.5 saat dön...dün biraz boğaz ağrısı yaşadım azcık dışarı çıkmıştım manava..... ödüm kopuyor çok kolay bulaşıyor ne yapacağız bilmiyorum... dkka başı el dezenfektanı sürdüm maske taktım yine de stres...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…