- 14 Mart 2008
- 6.069
- 5.238
- 723
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #10.841
Evet inşallah canım benimInşallah 16 haftayı doldursak Allahın izniyle daha rahat olabiliriz belki. Senin 3 haftan var benim 5
Benimde aynı bende jeli birakali bur hafta kadar olduKızlar benim iki gündür çok az sarı akıntım oluyor jeli bırakalı 1 haftayı geçti acaba ondan kalanlarmı geliyor varmı olan bu şekilde
Jeki birakali 1 hafta olduysa ondan kalan gelmezki...Kızlar benim iki gündür çok az sarı akıntım oluyor jeli bırakalı 1 haftayı geçti acaba ondan kalanlarmı geliyor varmı olan bu şekilde
İnşallahBenimde aynı bende jeli birakali bur hafta kadar oldu
Evet tamamen bıraktım şuan sadece aspirin birde vitamin alıyorum yarında gelirse doktoruma sorucam inşallah önemsiz bir şeydirJeki birakali 1 hafta olduysa ondan kalan gelmezki...
Bence doktoruna sorbi. Normalde ztn sari leke onemsiz diyorlar.
Ama progestani tamamen mi biraktin ???
Canim simdiye kadar sari akinti gelmediyse. Ve progestani birakinca geldiyse. Bu progestanin kan degerlerinde azalma oldugunun belirtisi olabilir. Kesin sor. Onemsiz bisey ama geri progestan alman gerekebilir. Ihmal etmeİnşallah
Evet tamamen bıraktım şuan sadece aspirin birde vitamin alıyorum yarında gelirse doktoruma sorucam inşallah önemsiz bir şeydir
Tamam canım sağol sorarımCanim simdiye kadar sari akinti gelmediyse. Ve progestani birakinca geldiyse. Bu progestanin kan degerlerinde azalma oldugunun belirtisi olabilir. Kesin sor. Onemsiz bisey ama geri progestan alman gerekebilir. Ihmal etme
Benimde çok yoğun değil dediğin gibi küçük bezler koyuyorum siz kullanıyormusunuz progesteronKızlar günde iki tane probiyotik hap almak zararlı olur mu? Fikri olan var mı?
Bir de bende de sürekli sarı akıntı oluyor çok yoğun değil ama ben yine ufak bezler koyuyorum. Önemli olmadığını bilmiyordum öyle mi diyolar??
Benim de öyle canım bi hafta oldu jeli bırakalı hafif sarımsı biraz da sümüksü gibi akıntı oluyor ama yoğun değil ve kokusuz. Netten araştırdım da rahim kendini korumak için böyle bu sıvı salgılar normal diyordu.Kızlar benim iki gündür çok az sarı akıntım oluyor jeli bırakalı 1 haftayı geçti acaba ondan kalanlarmı geliyor varmı olan bu şekilde
Kızlar günde iki tane probiyotik hap almak zararlı olur mu? Fikri olan var mı?
Bir de bende de sürekli sarı akıntı oluyor çok yoğun değil ama ben yine ufak bezler koyuyorum. Önemli olmadığını bilmiyordum öyle mi diyolar??
Kızlar benim neredeyse 1 aydır var bu sarı leke doktorum iltihap olduğundan şüphelendi antibiyotik kullandım geçmedi mantar olduğunu söyledi fitil kullandım geçmedi. Toz olarak suya karıştırılan idrar yolları enfeksiyonu için ilaç kullandım geçmedi. Yani geçmiyorBenimde çok yoğun değil dediğin gibi küçük bezler koyuyorum siz kullanıyormusunuz progesteron
Ay canım sağol içime su serptin benimde yoğun değil kokusuz valla bu korkular hiç bitmicek rabbim sağ salim kucağımıza aldırsın hepimizinkiniBenim de öyle canım bi hafta oldu jeli bırakalı hafif sarımsı biraz da sümüksü gibi akıntı oluyor ama yoğun değil ve kokusuz. Netten araştırdım da rahim kendini korumak için böyle bu sıvı salgılar normal diyordu.
Sağol canım insan hemen panikliyor rabbim korusun esirgesinKızlar benim neredeyse 1 aydır var bu sarı leke doktorum iltihap olduğundan şüphelendi antibiyotik kullandım geçmedi mantar olduğunu söyledi fitil kullandım geçmedi. Toz olarak suya karıştırılan idrar yolları enfeksiyonu için ilaç kullandım geçmedi. Yani geçmiyorsarı leke devamlı var bende çok korkutucu değil damla damla geliyor devamlı
Korkma canım benim dediğim gibi bir aydır var doktorum bunun enfeksiyon olacağını söylüyor malum hamilelikte enfeksiyon çok sık görülüyorSağol canım insan hemen panikliyor rabbim korusun esirgesin
Canım dayanamadım tekrar gittim karın kasını zorlamissin yırtılmış dediArkadaşım gaz sancısı olabilir. Ultrasonda görünmüyor gaz sabit kaldıysa. Ve bıçak saplanir gibi ağrı yapar kivrandirir insanı. Kendini özellikle ayaklarını sıcak tutman gerekir karnını da saat yönünde ovabilirsin ya da sadece ağrıyan kısmı.
Çok geçmiş olsun Allah şifa versinCanım dayanamadım tekrar gittim karın kasını zorlamissin yırtılmış dedi
Yaa geçmiş olsun cnm nasıl zorlamış olabilirsin ki acabaCanım dayanamadım tekrar gittim karın kasını zorlamissin yırtılmış dedi
Benimde çok yoğun değil dediğin gibi küçük bezler koyuyorum siz kullanıyormusunuz progesteron
Korkma canım benim dediğim gibi bir aydır var doktorum bunun enfeksiyon olacağını söylüyor malum hamilelikte enfeksiyon çok sık görülüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?