- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #10.861
Yaa geçmiş olsun cnm nasıl zorlamış olabilirsin ki acaba
benim dün gittim özel tıp merkezindeki doktor bana folik asitin yanına ek bi vitamin başlattı.üzerinde omega 3,multivitamin ve multimineral yazıyorçok inatçıymış geçmemiş seninki... umarım br tehlikesi olmaz bu durumun önemsenmesi gerekmiyor mu ..? ben de vitamin almamaya taktım iki farklı doktora sordum alma dedi.... tüp bebek doktoru değil bu kişiler...sanırım 10 nisan sonrası başlıycam sabır sabır..... bir de endokrin için gitmem şart oldu coronadan korksam da memorial hastanesine gideceğim bugün... doktor hastanemiz gebeler için güvenli gelebilirsiniz dedi.. 1.5 saat git 1.5 saat dön...dün biraz boğaz ağrısı yaşadım azcık dışarı çıkmıştım manava..... ödüm kopuyor çok kolay bulaşıyor ne yapacağız bilmiyorum... dkka başı el dezenfektanı sürdüm maske taktım yine de stres...
Ay evet bu virüs stresi eklendi birde hayır zaten biz yeterince stresliydik ama benim idrar kültürüm de birşey çıkmadı sadece mantar çıktı doktorum da tekrar antibiyotik versem yine akıntın olacak dedi doğru da diyo bilmiyorum bakalım pazartesi gideceğim. Sen endokrine ne için gideceksinçok inatçıymış geçmemiş seninki... umarım br tehlikesi olmaz bu durumun önemsenmesi gerekmiyor mu ..? ben de vitamin almamaya taktım iki farklı doktora sordum alma dedi.... tüp bebek doktoru değil bu kişiler...sanırım 10 nisan sonrası başlıycam sabır sabır..... bir de endokrin için gitmem şart oldu coronadan korksam da memorial hastanesine gideceğim bugün... doktor hastanemiz gebeler için güvenli gelebilirsiniz dedi.. 1.5 saat git 1.5 saat dön...dün biraz boğaz ağrısı yaşadım azcık dışarı çıkmıştım manava..... ödüm kopuyor çok kolay bulaşıyor ne yapacağız bilmiyorum... dkka başı el dezenfektanı sürdüm maske taktım yine de stres...
Bu hangi programda yazıyor canım çok güzel Ya13. haftalık bebeğinden merhabalar. Anneciğim karnının biraz büyüdüğünün farkında mısın? Sanırım azıcık kilo aldın birazcık da karnın gerginleşmiş olmalı çünkü benim büyümem bayağı hızlandı. Napayım ama sana kavuşmam için bir an önce büyümem lazım. Şeftali kadar oldum ben. Şeftali dedim de canım şeftali çekti bak :) Hemencecik babama söyle alsın bende yemiş olurum :) Babama söyle sana gebe kıyafetleri almayı ihmal etmesin. Kıyafetlerin dar geliyor ben buradan hissediyorum ve bazen kendimi rahat hissedemiyorum. Sana ve babama selamlar. İkinizi de çok seviyorum.
bende gün gün gebelik diye bir program indirmiştim.ordada her yeni haftasına girdiğinde uygulamadan böyle bir msj geliyor.insan bi değişik oluyor sanki gerçekten bebeğinden gelmiş gibiBu hangi programda yazıyor canım çok güzel Ya
bende dün yaptırdım ikili taramayı.doktorda bana sonuç için gelme telefon et dedi.telefon ettiğimde ne zaman kontrole geleyim diye sorarım artık.en azından cinsiyet içinSlm güzel anneler ben de ne zamandır yazamadım 12. Haftadayım ikili testi yaptırdım pazartesi daha sonuç çıkmadı bebeğim çok şükür iyiAma arasına kordonu almış cinsiyeti bi türlü göremedi doktorum çok uğraştı olmadı Gelme sakın bi daha hastaneye dedi virüsten dolayı 20. Haftaya detaylı ultrason dedi1 hazirana gün verdi ben taaa 1 haziranda mı öğreneceğim cinsiyeti bu arada kalbi duran bebekte hala kaybolmamış yavrum Ya duruyor o şekilde
kızlar bende bugün ikili taramamı yaptırdım.normalde devlet hastanesinde randevum 7 nisandı.onların ölçümüne göre 10+4 diye biliyordum.bugüm sadece içim rahatlasın diye özel tıp merkezine gittim.11+4 günlük olmuş tarama zamanın gelmiş dedi bende gitmişken yaptırdım.son adet tarihinle haftan uyumlu dedi.ense kalınlığı ve sıvı durumu iyi dedi.kalp atışını görmüştüm ama hiç duymamıştım.onuda dinletti çok duygulandım.doktor maşallah ne hareketli diyor ❤görüntüsü artık tam bi bebek görüntüsüydü sürekli hareket ediyordu miniğimAllahım hepimizin yavrularını sonuna kadar sağlıkla götürüp kucağımıza almamızıda nasip etsin inşallah
Bendede az az ve kokusuz sarı akıntı oluyor. Bazende renksiz biraz daha yoğun bi akıntı geliyor. Öğrenince bizede yaz lütfen.Evet tamamen bıraktım şuan sadece aspirin birde vitamin alıyorum yarında gelirse doktoruma sorucam inşallah önemsiz bir şeydir
Bir de bende de sürekli sarı akıntı oluyor çok yoğun değil ama ben yine ufak bezler koyuyorum. Önemli olmadığını bilmiyordum öyle mi diyolar??
bende dün yaptırdım ikili taramayı.doktorda bana sonuç için gelme telefon et dedi.telefon ettiğimde ne zaman kontrole geleyim diye sorarım artık.en azından cinsiyet için
çok sağol canım.10 gün sonra sonuç çıkar dedi.inşallah sonuçta güzel gelirGözün aydın canım. Sonucunda güzel çıkar inşallah.
Bendede az az ve kokusuz sarı akıntı oluyor. Bazende renksiz biraz daha yoğun bi akıntı geliyor. Öğrenince bizede yaz lütfen.
Bende hala bez koyuyorum. Progestan zamanındaki gibi yoğun değil ama hergün geliyor az az.
Hangi merkeze gittin canım? Ortam nasıldı?
Bende doğum paketi baktım biraz. İyice karıştı kafam. Ne yapcam bilmiyorum.çok sağol canım.10 gün sonra sonuç çıkar dedi.inşallah sonuçta güzel gelir
canım o söylediğim lokman hekim demet tıp merkezine gittim.kimse yoktu.girişte gene ateş kontrolü vardı.ben randevumdan yarım saat önce gittim kimse olmadığı için beni aldı direk.ben beğendim.şimdilik orda devam etmeyi düşünüyorum.belki doğum paketi bile düşünebilirim
Bende doğum paketi baktım biraz. İyice karıştı kafam. Ne yapcam bilmiyorum.çok sağol canım.10 gün sonra sonuç çıkar dedi.inşallah sonuçta güzel gelir
canım o söylediğim lokman hekim demet tıp merkezine gittim.kimse yoktu.girişte gene ateş kontrolü vardı.ben randevumdan yarım saat önce gittim kimse olmadığı için beni aldı direk.ben beğendim.şimdilik orda devam etmeyi düşünüyorum.belki doğum paketi bile düşünebilirim
bizde dün bilgi aldık ama biraz düşünelim dedik.bide hiç pazarlık varmı sormadık.ufuk üniversitesi hastanesininde paketleri varmış çok uygunmuş ama burası bana yakın.yürüyerek 15 dk da gidiliyor.doğumu etlik lokman hekimde yapıyorlar.orada arabayla yakın.biraz daha düşüncem.ortalık böyle olmasa paket hiç düşünmezdim aslında.dün iyiki ikili taramayı yaptırmışım.eve geldim zübeyde hanımdan aldığım randevunun iptal mesajı geldiBende doğum paketi baktım biraz. İyice karıştı kafam. Ne yapcam bilmiyorum.
Fiyat ne kadarmış canım? Bende baktım 5000 10000 arası. Bende normalde memnundum gatadan. Ama ortalık öyle karıştı ki şaştım kaldım iyice.bizde dün bilgi aldık ama biraz düşünelim dedik.bide hiç pazarlık varmı sormadık.ufuk üniversitesi hastanesininde paketleri varmış çok uygunmuş ama burası bana yakın.yürüyerek 15 dk da gidiliyor.doğumu etlik lokman hekimde yapıyorlar.orada arabayla yakın.biraz daha düşüncem.ortalık böyle olmasa paket hiç düşünmezdim aslında.dün iyiki ikili taramayı yaptırmışım.eve geldim zübeyde hanımdan aldığım randevunun iptal mesajı geldi
5.400 dediler bize.300 de ikili taramaya verdim.eğer paket alırsak fişi atmayın onuda paketten düşeriz dediler.karar verirsek pazarlığı deneriz artıkFiyat ne kadarmış canım? Bende baktım 5000 10000 arası. Bende normalde memnundum gatadan. Ama ortalık öyle karıştı ki şaştım kaldım iyice.
Bende araştırıyorum bakalım. Bi virüs nerelere getirdi ülkeyi.. Gatada ki doktorumun çalıştığı iki hastane varmış doğum için. O hastanelerin fiyatını almak için görüştüm bi sigorta firmasıyla, hoca doğum ücretini kendi belirliyor biz bilemiyoruz dediler. Muayehanesi var kendine ait fiyat ne belirlerse o oluyor dediler.5.400 dediler bize.300 de ikili taramaya verdim.eğer paket alırsak fişi atmayın onuda paketten düşeriz dediler.karar verirsek pazarlığı deneriz artık
Ben yiyorum canım salata olarak yapıpKızlar haşlanmış patates yiyor musunuz ?
Bende Akşam kavuracağımBen yiyorum canım salata olarak yapıp
kendi muayehanesi olduğu için sen o hastanelerde hocanın doğuma girmesi için doğum ücreti ödeyeceksin.öyle olduktan sonra paket almana gerek yok.direk o hocaya özel gidersin.doğum için anlaşırsın.Bende araştırıyorum bakalım. Bi virüs nerelere getirdi ülkeyi.. Gatada ki doktorumun çalıştığı iki hastane varmış doğum için. O hastanelerin fiyatını almak için görüştüm bi sigorta firmasıyla, hoca doğum ücretini kendi belirliyor biz bilemiyoruz dediler. Muayehanesi var kendine ait fiyat ne belirlerse o oluyor dediler.
canım ben valla bir kaç kez kızartmasınıda yedim.bugünde yemekte kullanacağımKızlar haşlanmış patates yiyor musunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?