2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kendi muayehanesi olduğu için sen o hastanelerde hocanın doğuma girmesi için doğum ücreti ödeyeceksin.öyle olduktan sonra paket almana gerek yok.direk o hocaya özel gidersin.doğum için anlaşırsın.
Bakalım 2 hafta sonraki kontrol sonrası kararımı vericem bende.

kızlar ikili tarama sonucum çıkmış.sonucu bana watsapla yolladılar.doktor yarın orda olacakmış yarın arayacağım doktoru.BHCG 119.689 PAPP-A 2522 çıkmış.ense kalınlığında doktor 1.5 mm çok iyi demişti.nasıl sizce sonuçlar

Canım bunun haricinde risk oranı olan bir şey daha çıkıyor onda belli oluyor risk oranı

Kızlar haşlanmış patates yiyor musunuz ?
Kuzum bence canının istediği şeyleri ye doktorum bana özellikle bulantin olduğunda patates pilav kurabiye bisküvi ekmek makarna türü ye iyi gelir dedi aşırı olmadiktan sonra herşeyi yiyorum mesela canim çok sucuk istedi geçen gün iyi bir markanın aldık iyice pişirdik yedim gerçi midemi yaktı kavurdu sonra ama canin istediğini mutlaka ye

Evet doğru diyorsun canım yiyorum pazarları kızartma yiyorum bugünde kavurup yiyeceğim öyle düşündüm

Canım bu şekilde pek anlamadım ama benim en alt kısımda low risk karşısındada 1. 250 yazıyordu buda düşük risk demekmiş

Canım bunun haricinde risk oranı olan bir şey daha çıkıyor onda belli oluyor risk oranı
Canım bu şekilde pek anlamadım ama benim en alt kısımda low risk karşısındada 1. 250 yazıyordu buda düşük risk demekmiş
ya benimkinde öyle bişey yazmiyor.daha doğrusu ben sistemden sonucu göremedim.özel bir test olduğu için biz göremiyormuşuz.hemşire isterseniz watsaptan atayım dedi.muhtemelen o bölümü atmadı artık yarın doktodan öğreneceğim

Benim ense kalınlığı 1.4 mm çıkmıştı. Gayet iyi demişlerdi. Hcg ve papp a benim farklı bi referansla bakılmıştı.

Benimde test evrakının alt kısmında yüzdeler vardı 46900 gibi bi oran çıkmıştı.

Benim ense kalınlığı 1.4 mm çıkmıştı. Gayet iyi demişlerdi. Hcg ve papp a benim farklı bi referansla bakılmıştı.
Benimde test evrakının alt kısmında yüzdeler vardı 46900 gibi bi oran çıkmıştı.
benim de ense kalınlığına 1.3 mü dedi 1.5 mı ne dedi de tam hatırlayamadım.ama bu ikisinden biriydi.bana yolladıkları kağıtta hiç birşey yazmiyor ya.bir an önce yarın olsada doktoru arasam.çok merak ediyorum

Güzel çıkar, sen içini ferah tut.
doktorla biraz önce konuştum sonuçlarına göre hiç bir sıkıntı yok dedi.sadece yaşım 36 olduğu için yaş riskin var yaş içinde bişey yapamıyoruz maalesef dedi.içim rahat edebilirmi hocam dedim.etsin etsin sıkıntı yok dedi.kontrol içinde 1 ay sonra dedi.

Gözün aydın canım. Yaş meselesini takma hiç. İnsanlar eskiden menapoza girene kadar çocuk doğuruyormuş.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…