- 27 Temmuz 2018
- 6.652
- 7.361
- 198
- 31
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #10.881
Bakalım 2 hafta sonraki kontrol sonrası kararımı vericem bende.kendi muayehanesi olduğu için sen o hastanelerde hocanın doğuma girmesi için doğum ücreti ödeyeceksin.öyle olduktan sonra paket almana gerek yok.direk o hocaya özel gidersin.doğum için anlaşırsın.
Bende yedim bi kaç kez kızartmasınıcanım ben valla bir kaç kez kızartmasınıda yedim.bugünde yemekte kullanacağım
Bende daha bu sabah yaptım yedim.Bende yedim bi kaç kez kızartmasını
Teşekkür ederim canım sağolasınÇok geçmiş olsun Allah şifa versin
Bilmiyorum ki canım valla bende anlamadımYaa geçmiş olsun cnm nasıl zorlamış olabilirsin ki acaba
Carptinmi ağır kaldırdın mi dedi hiç birini yapmadım bende anlamadım canımevet nasıl yırtılmış olabilir uzanmak yasak yüksek bir yere...
Afiyet olsun canımBende daha bu sabah yaptım yedim.
Canım bunun haricinde risk oranı olan bir şey daha çıkıyor onda belli oluyor risk oranıkızlar ikili tarama sonucum çıkmış.sonucu bana watsapla yolladılar.doktor yarın orda olacakmış yarın arayacağım doktoru.BHCG 119.689 PAPP-A 2522 çıkmış.ense kalınlığında doktor 1.5 mm çok iyi demişti.nasıl sizce sonuçlar
Kuzum bence canının istediği şeyleri ye doktorum bana özellikle bulantin olduğunda patates pilav kurabiye bisküvi ekmek makarna türü ye iyi gelir dedi aşırı olmadiktan sonra herşeyi yiyorum mesela canim çok sucuk istedi geçen gün iyi bir markanın aldık iyice pişirdik yedim gerçi midemi yaktı kavurdu sonra ama canin istediğini mutlaka yeKızlar haşlanmış patates yiyor musunuz ?
Evet doğru diyorsun canım yiyorum pazarları kızartma yiyorum bugünde kavurup yiyeceğim öyle düşündümKuzum bence canının istediği şeyleri ye doktorum bana özellikle bulantin olduğunda patates pilav kurabiye bisküvi ekmek makarna türü ye iyi gelir dedi aşırı olmadiktan sonra herşeyi yiyorum mesela canim çok sucuk istedi geçen gün iyi bir markanın aldık iyice pişirdik yedim gerçi midemi yaktı kavurdu sonra ama canin istediğini mutlaka ye
Canım bu şekilde pek anlamadım ama benim en alt kısımda low risk karşısındada 1. 250 yazıyordu buda düşük risk demekmişkızlar ikili tarama sonucum çıkmış.sonucu bana watsapla yolladılar.doktor yarın orda olacakmış yarın arayacağım doktoru.BHCG 119.689 PAPP-A 2522 çıkmış.ense kalınlığında doktor 1.5 mm çok iyi demişti.nasıl sizce sonuçlar
Canım bunun haricinde risk oranı olan bir şey daha çıkıyor onda belli oluyor risk oranı
ya benimkinde öyle bişey yazmiyor.daha doğrusu ben sistemden sonucu göremedim.özel bir test olduğu için biz göremiyormuşuz.hemşire isterseniz watsaptan atayım dedi.muhtemelen o bölümü atmadı artık yarın doktodan öğreneceğimCanım bu şekilde pek anlamadım ama benim en alt kısımda low risk karşısındada 1. 250 yazıyordu buda düşük risk demekmiş
Benim ense kalınlığı 1.4 mm çıkmıştı. Gayet iyi demişlerdi. Hcg ve papp a benim farklı bi referansla bakılmıştı.kızlar ikili tarama sonucum çıkmış.sonucu bana watsapla yolladılar.doktor yarın orda olacakmış yarın arayacağım doktoru.BHCG 119.689 PAPP-A 2522 çıkmış.ense kalınlığında doktor 1.5 mm çok iyi demişti.nasıl sizce sonuçlar
Benimde test evrakının alt kısmında yüzdeler vardı 46900 gibi bi oran çıkmıştı.ya benimkinde öyle bişey yazmiyor.daha doğrusu ben sistemden sonucu göremedim.özel bir test olduğu için biz göremiyormuşuz.hemşire isterseniz watsaptan atayım dedi.muhtemelen o bölümü atmadı artık yarın doktodan öğreneceğim
Benim ense kalınlığı 1.4 mm çıkmıştı. Gayet iyi demişlerdi. Hcg ve papp a benim farklı bi referansla bakılmıştı.
benim de ense kalınlığına 1.3 mü dedi 1.5 mı ne dedi de tam hatırlayamadım.ama bu ikisinden biriydi.bana yolladıkları kağıtta hiç birşey yazmiyor ya.bir an önce yarın olsada doktoru arasam.çok merak ediyorumBenimde test evrakının alt kısmında yüzdeler vardı 46900 gibi bi oran çıkmıştı.
Güzel çıkar, sen içini ferah tut.benim de ense kalınlığına 1.3 mü dedi 1.5 mı ne dedi de tam hatırlayamadım.ama bu ikisinden biriydi.bana yolladıkları kağıtta hiç birşey yazmiyor ya.bir an önce yarın olsada doktoru arasam.çok merak ediyorum
inşallah canımGüzel çıkar, sen içini ferah tut.
doktorla biraz önce konuştum sonuçlarına göre hiç bir sıkıntı yok dedi.sadece yaşım 36 olduğu için yaş riskin var yaş içinde bişey yapamıyoruz maalesef dedi.içim rahat edebilirmi hocam dedim.etsin etsin sıkıntı yok dedi.kontrol içinde 1 ay sonra dedi.Güzel çıkar, sen içini ferah tut.
Gözün aydın canım. Yaş meselesini takma hiç. İnsanlar eskiden menapoza girene kadar çocuk doğuruyormuş.doktorla biraz önce konuştum sonuçlarına göre hiç bir sıkıntı yok dedi.sadece yaşım 36 olduğu için yaş riskin var yaş içinde bişey yapamıyoruz maalesef dedi.içim rahat edebilirmi hocam dedim.etsin etsin sıkıntı yok dedi.kontrol içinde 1 ay sonra dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?