2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gözün aydın canım yaşıda hiç kafana takma doktorlar yaşı hep göz önünde tutuyorlar rabbimin izniyle sağlıklı bir şekilde alıcaz yavrularımızı kucağımıza

Gözün aydın canım. Yaş meselesini takma hiç. İnsanlar eskiden menapoza girene kadar çocuk doğuruyormuş.
sağol canımm.yaş olayı zaten standart bir risk.35 yaş üstü olan herkese söyleniyor..aynen benim arkadaşımın eltisi 40 yaşında 3.çocuğunu doğurdu.1 aya kadarda hastane olayını,paket işini iyice düşünürüm.en azından içim rahatladı çok şükür

Gözün aydın canım yaşıda hiç kafana takma doktorlar yaşı hep göz önünde tutuyorlar rabbimin izniyle sağlıklı bir şekilde alıcaz yavrularımızı kucağımıza
Aminnn canım inşallah bizim yavrularımız savaşçı ruhlu zaten.onlar bize tutunduysa Allahın izniyle sağlıklada kucağımıza alacağız yavrularımızı inşallah

Sarı akıntısı olan arkadaşlar devam ediyormu sizinde hala benim az az devam ediyor doktoruma yazdım bugün bir problem olmaz ama 1 haftayı geçerse fitil yazayım demiş doktoruna sorarsan bizede yazarmısın diyen arkadaşlar vardı

Benim 1 ayı geçti sanırım hala devam ediyor pazartesi kontrolüm var bakalım canım bende gidince soracağım tekrar evet sarı akıntı Dan korkmayın diyorlar genel de

Benim 1 ayı geçti sanırım hala devam ediyor pazartesi kontrolüm var bakalım canım bende gidince soracağım tekrar evet sarı akıntı Dan korkmayın diyorlar genel de
Birde sen sor bakalım canım insan çok korkuyor birşey olur diyeRabbim korusun meleklerimizi senin kaç haftalık oldular

Birde sen sor bakalım canım insan çok korkuyor birşey olur diyeRabbim korusun meleklerimizi senin kaç haftalık oldular
Amin canım aminnn 13 oldular canım benim de hep ŞikAyet ettiğim mide bulantım dün ve bugün yok şimdide korkmaya başladım neden yok diy e

Benimde 10 gün kaldı. Durabilirsem gitmiycem. Kontrol sonrasıda karar vericem.

seni çok iyi anlıyorum beklemek çok zor ama 10 günün kalmış zaten canım.biraz daha sık bence dişini.kontrolden sonrada en doğru kararı verirsin zaten
Kötü bişey olmasın artık inşallah bu saatten sonra. Son ultrasona göre 15.hafta içinde oluyorum. Ne olacağını rabbim bilir tabiki ama düşük riskimiz azalmış oluyor epey.

Kötü bişey olmasın artık inşallah bu saatten sonra. Son ultrasona göre 15.hafta içinde oluyorum. Ne olacağını rabbim bilir tabiki ama düşük riskimiz azalmış oluyor epey.
inşallah canım.aynen artık bizde olumsuz şeyler düşünmeyelim.çok şükür iyi bebeklerimiz.ikili taramaları da atlattık.artık bir dahaki kontrollere belki cinsiyetleri öğreniriz ❤

inşallah canım.aynen artık bizde olumsuz şeyler düşünmeyelim.çok şükür iyi bebeklerimiz.ikili taramaları da atlattık.artık bir dahaki kontrollere belki cinsiyetleri öğreniriz ❤
Ben 10 gün sonra öğrenirim diye düşünüyorum nasipse. Herşeyden önemlisi sağlıklı olmaları, sağlıkla doğmaları.

Başka neye baktı ki? Yaş için ne yapamıyorlar... bebek sağlıklı ise ne olabilir?

Başka neye baktı ki? Yaş için ne yapamıyorlar... bebek sağlıklı ise ne olabilir?
bu yaş riskini 35 yaş üstü herkese diyorlar ya canım onu söylüyor.klasik yani.onun dışında ense kalınlığı,bebeğin suyu,boyu falan herşeyine baktı.bide bişey kemiği oluşmuş var dedi de ne kemiği dedi aklıma gelmedi.

Serviks ölçümü yapılan oldu mu kızlar? Bana bakılmadı, 10 gün sonra gidince söyleyip baktırayım diyorum.
Aynı şeymi bilmiyorum canım ama bana geçen hafta gittiğimde vajinal ultrasonla bakıp ölçtü erken doğum riski rahimde daralma varmı diye

aynı şeymi bilmiyorum ama bana ultrasonla bakarken rahim ağzı kapalı dedi doktor

Bende aynı şeymi bilemedim şimdi canım.

Aynı şeymi bilmiyorum canım ama bana geçen hafta gittiğimde vajinal ultrasonla bakıp ölçtü erken doğum riski rahimde daralma varmı diye

Evet canım dediğim şey o. Rahim ağzı kaç mm ona bakılıyormuş, doğru ölçüm vajinal ultrasonla bulunuyormuş. Bende söyleyip baktırıcam gidince.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…