- 14 Mart 2008
- 6.069
- 5.238
- 723
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #10.921
Kaç mm çıktı canımAynı şeymi bilmiyorum canım ama bana geçen hafta gittiğimde vajinal ultrasonla bakıp ölçtü erken doğum riski rahimde daralma varmı diye
canım özeller bazen farklı testler isteyip para almak için herşeyi yapıyorlar.böyle bir konudada para gözetiyorlarsa oda onların merhametine kalmış..sen hiç kafanı ona takma.Kızlar ben bu gün özele cinsiyet öğrenmeye gittim. Yaklaşık 15 gün önce ikili tarama testi yapıldı ense 1.6 çıktı herşey gayet iyi dedi doktor. Bu gün ense kalınlığı farklı bş doktor 2.8 diye ölçtü sınır da dedi kafam karıştı. Çevresinde böyle olan duyan var mı
Hiç hatırlamıyorum canım ama doktor çok iyi dediKaç mm çıktı canım
Nazal bone demiştir canım burun kemiğibu yaş riskini 35 yaş üstü herkese diyorlar ya canım onu söylüyor.klasik yani.onun dışında ense kalınlığı,bebeğin suyu,boyu falan herşeyine baktı.bide bişey kemiği oluşmuş var dedi de ne kemiği dedi aklıma gelmedi.
doğrudur canım.ben o an bebeğe bakmaktan çok anlamadım ne dediğini.ama ikili taramada onada bakıyorlar ya dediğin gibi onu demiştirNazal bone demiştir canım burun kemiği
Bizim de 10 nisan da cinsiyetleri belli olacak nasipse kuzularimin inşallah sağlıkla büyüsün hepimizin yavrulari ve hep hayırlı güzel haberler alalimKızlar benim de randevum 10 Nisan ben de soracağım rahim boyuna bakacak mısınız diye. Doktorumun ultrason aleti yepyeni zaten daha önce özel hastanedeydi muayenehanesini yeni açtı sayılır. Kendisine her an ulaşabilmem benim için en büyük avantaj.. Herhalde rahim boyuna daralmasına vs de bakacaktır. bu arada ben endokrincimle de görüştüm haşimato troidi olduğum için mutlaka gitmem gerekiyordu kontrole.. Vitamin kullanmadığımı söyledim. O da vitaminlerime baktı ve gayet iyi dedi. Onun belli bir haftası var o haftada başlarsın. Fazla vitamin vucutta birikim yapıp karaciğeri zorluyor dedi. Şu an hiç bir şey kullanmıyorum arkadaşlar sıfır vitamin alıyorum ve değerlerim de gayet iyi çıktı. Tek kullandığım ilaç troid ilacım ve her gün bir adet probiyotik tablet alıyorum (kabızlık için).. Ve o da işe yaradı galiba...
10 nisan'da cinsiyet netleşecek gerçekten çok heyecanlıyım..
Bu arada bizim dersler başladı uzaktan eğitim için üniversitemde alt yapı çalışmaları tamamlandı... Ben de power point dosyalarımı hazırlamaya başladım bile :) Böylece zaman da kolay geçecek...
Herkese musmutlu haftasonları
Dimi ya bende pozitif düşünmek istiyorum. Ki bi hafta da önden gidiyor ve burun kemiği oluşmuş dedi ultrason kağıdında da net görünüyor. Cinsiyet erkeğe benziyor büyük ihtimalle erkek ama ilerleyen aylarda daha net görünür dedi.Adaşım ilk ölçümün ve doktoruna güven yoktur bur sıkıntı Allahin izniyle içini ferah tut cinsiyeti öğrenebildin mi
canım özeller bazen farklı testler isteyip para almak için herşeyi yapıyorlar.böyle bir konudada para gözetiyorlarsa oda onların merhametine kalmış..sen hiç kafanı ona takma.crn91bb de dediği gibi ilk ölçümü yapan doktorunda devam et
Ense kalınlığında sınır değer 3 mm dir ama bu sınır 11.haftada ölçülmülse bile, anladığım kadarı ile sizin ilk etapta 1 küsür çıkmış ve bu da çok normal. 11.haftalardan sonra da ense kalınlığı git gide artar. Endişe etmeyin, emin olun herşey güzel olacak. Aynı durumu ben de yaşadım...Adaşım ilk ölçümün ve doktoruna güven yoktur bur sıkıntı Allahin izniyle içini ferah tut cinsiyeti öğrenebildin mi
Yok canim gecemedim doktordan durum bildirir raporu aldim cuma gunu ikili teste gittigimde basvuru yapacagim evime donmek icin cikarsa egerB Birumutbekleyen canim naptın evine gecebildin mi ?
Sizinde mi yüksek çıkmıştı. İster istemez kafam karıştı biraz.Ense kalınlığında sınır değer 3 mm dir ama bu sınır 11.haftada ölçülmülse bile, anladığım kadarı ile sizin ilk etapta 1 küsür çıkmış ve bu da çok normal. 11.haftalardan sonra da ense kalınlığı git gide artar. Endişe etmeyin, emin olun herşey güzel olacak. Aynı durumu ben de yaşadım...
Yok canim gecemedim doktordan durum bildirir raporu aldim cuma gunu ikili teste gittigimde basvuru yapacagim evime donmek icin cikarsa eger
Benim ilk hamileliğimde çok kaşınırdı o zamanlar doktorum badem yağı önermişti birde vazelinKızlar benim bugün inanılmaz derece göbeğim kaşınıyor kaşımamam gerekiyor biliyorum ama o kadar tatlı tatlı kaşınıyor kivar mı bunun için doğal bir çözüm ne yapabilirim
Canım benimde kasık ve özelliklede bel ağrım çok oluyor korkuyorum birde şu arada sarı akıntı gelmesiBende haftaya pazartesi gidicem. Cinsiyetide öğrenirim sanırım. İnşallah herşey yolundadır. Ara ara karnımda belimde ağrım oluyor, bazen kasık ağrım oluyor ve korkuyorum çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?