2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende haftaya pazartesi gidicem. Cinsiyetide öğrenirim sanırım. İnşallah herşey yolundadır. Ara ara karnımda belimde ağrım oluyor, bazen kasık ağrım oluyor ve korkuyorum çünkü.
benim de özellikle sabah uyandığımda belim ve karnım çok ağrıyor canım.bu aralar sırt ve bel ağrısı olması normalmiş sanırım

benim de özellikle sabah uyandığımda belim ve karnım çok ağrıyor canım.bu aralar sırt ve bel ağrısı olması normalmiş sanırım
Biraz önce haftalık gebelik makaleleri okurken bu haftalarda karın kasık bel ağrısı yaşayabilirsiniz yazısına denk geldim. Ani kramp girdiğide oluyor benim. Bende en son 2 hafta önce gittim dahada 1 hafta var. İnşallah sağlıkla geçiyordur hepimizin günleri. Allaha emanet, dualarla gün geçiriyoruz. Randevum iptal olursa cuma günü msjı gelir sanırım. Msj gelirsede cumartesi özele giderim hiç beklemeden.

İnşallah canım rabbim korusun kollasın

Sizinde mi yüksek çıkmıştı. İster istemez kafam karıştı biraz.
Benimkini boş bulunup 10.haftada ölçtü, 11 de gittim normaldi. Ama sınır 3mm, üstünde söylenenler de genelde sağlıklı doğarmış. Haftalar geçtikçe de kalınlaşırmış, 13+6 sınır zamanıdır, sonrası bakılmaz diye biliyorum, sizinde ilkin normal çıkmış zaten, gitgide de artması normal bana öyle dendi..

Kızlar günaydın ben doktordan geldim sarı lekesi olan arkadaşlar için bende de vardı sordum mantar diyor zaten hafif kaşıntı da vardı bende fitil verdi şimdi yine fitil kullanacağım geçmezse kültür alırız dedi ama şimdilik bunu kullan dedi ağızdan hap vermiyorum veremem dedi. Doğuma kadar devam edebilir korkma dedi bazı gebelerde böyle oluyor dedi

Kızlar merhaba tecrübelerinize dayanarak size bir şey sormak istiyorum Tüp bebek tedavisine başlayacağım ve iki merkez arasında kaldım .. biri rahim dinlendirme yapıyor embriyoyu dondurup 35 gün sonra transfer yapıyor diğerinde rahim dinlendirme yok taze transfer oluyor sanırım 3 ya da 4. Gün embriyosu.. bu farktan dolayı kafam çok karışık sizin nasıl olmustu hangisini tercih etmeliyim? :)

Nasıl geçti canim nasılmış bebisler bu hafta nelere bakıldı

Bence o merkezin kuralı olmamalı hastanın durumuna göre değişmesi gerekmez mi benim mesela çikolata kistim vardı hiç taze transfer denenmedi 2 kez dondurulmuş kısa protokol denendi 2 kez dondurulmuş uzun protokol 4. denememde oldu yani sizin altta yatan sebebinize bağlı bence bu durum

Nasıl geçti canim nasılmış bebisler bu hafta nelere bakıldı
İyiler maşallah canım 13+6 olmuşlar 16. Haftada göreyim tekrar dedi cinsiyet iki erkek demişti ama emin değil diğer gittiğimde söyleyecek bakalım. Normal muayene boylarına baktı

İyiler maşallah canım 13+6 olmuşlar 16. Haftada göreyim tekrar dedi cinsiyet iki erkek demişti ama emin değil diğer gittiğimde söyleyecek bakalım. Normal muayene boylarına baktı
Çok şükür gözünaydin canim peki cinsiyetlerini sen ne hissediyordun en başından bende iki erkek hissediyorum rüyalarımda hep öyle
Bakalım cuma günü öğrenebiliriz insallah

Çok şükür gözünaydin canim peki cinsiyetlerini sen ne hissediyordun en başından bende iki erkek hissediyorum rüyalarımda hep öyle
Bakalım cuma günü öğrenebiliriz insallah
Sağol canım çok şükür Ben hep iki erkek hissediyordum sanırım öyle inşallah sağlıkla gelsinler de

Tabi hastanın durumuna göre belki değişiyordur bizim sorunumuz erkek faktörü genel olarak bu bilgileri edindim de merkezlerle ilgili fikir almak istedim :)

Çok sağol canım demekki çok endişelenicek bir durum değilbebişler nasıl

Canım o kişiye göre değişiyor mesela bazılarının taze transferle ilkinde tutuyor benim iki kez taze transfer yapıldı tutmadı daha sonra donma çözmeyle tuttu tabi 3.de histereskopi de yapılmıştı inşallah senin için hangisi iyi olucaksa o olsun rabbim yolunu açsın bu yolda kimseyi yolda koymasın

Amin kuzum Allah razı olsun Kafam çok karıştı doktoruma çok güveniyorum ama açıkçası merkezin laboratuvarı pek güven vermiyor diğer merkezde de lab iyi ama doktorlar hakkında çok bilgim yok böyle kafalar karısık

Ama canım bu işte bence doktordan fazla laboratuvar önemli onu çok göz önünde bulundur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…