- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #10.961
Canım benimde antalyaıvf de tedavim yeni bitti embriyo donduruldu donmustutma olasılığı daha yuksek oluyormuş birde o kadar ilaç kullaniyosun rahmin dinlenmesi ilacı vucuttan atması lazım ama taze transfer de tutançok var hastanede zaten hep donmus embriyo transfer yapiliyorAmin kuzum Allah razı olsunKafam çok karıştı doktoruma çok güveniyorum ama açıkçası merkezin laboratuvarı pek güven vermiyor diğer merkezde de lab iyi ama doktorlar hakkında çok bilgim yok böyle kafalar karısık
Kızlar günaydın ben doktordan geldim sarı lekesi olan arkadaşlar için bende de vardı sordum mantar diyor zaten hafif kaşıntı da vardı bende fitil verdi şimdi yine fitil kullanacağım geçmezse kültür alırız dedi ama şimdilik bunu kullan dedi ağızdan hap vermiyorum veremem dedi. Doğuma kadar devam edebilir korkma dedi bazı gebelerde böyle oluyor dedi
Amin kuzum Allah razı olsunKafam çok karıştı doktoruma çok güveniyorum ama açıkçası merkezin laboratuvarı pek güven vermiyor diğer merkezde de lab iyi ama doktorlar hakkında çok bilgim yok böyle kafalar karısık
Fitil verebilirim dedi canım çünkü hap veremem artık kullanma dedi zaten yeterince kullandın dedi tüp bebekten dolayı :) sağol canım darısı sizlerin başına olsun inşallah çok şükür ama bundan sonra ki randevu neredeyse 17 gün sonra çatlarım benBenimde devam ediyor haftaya bende söyliycem gidince. Kaşıntımda var ara ara. Bu arada gözün aydın bebişler iyiymiş. Bende benimkini erkek hissediyorum ama bakalım.
Ben 2 hafta önce gitmiştim. Dahada 1 hafta var. İnşallah iyidir diye dua ede ede geçiriyorum günleri.Fitil verebilirim dedi canım çünkü hap veremem artık kullanma dedi zaten yeterince kullandın dedi tüp bebekten dolayı :) sağol canım darısı sizlerin başına olsun inşallah çok şükür ama bundan sonra ki randevu neredeyse 17 gün sonra çatlarım ben
İnşallah canımBen 2 hafta önce gitmiştim. Dahada 1 hafta var. İnşallah iyidir diye dua ede ede geçiriyorum günleri.
benim geçen haftalarda çok ağrıdı.ama böyle kalçamda bir kas çekiliyormuş gibi.oturduğum yer den kalkamıyordum.topallıyordumKalça ağrısı çeken var mı sanki düşmüşüm gibi ağrıyor....
Ben başta nötrdüm. Sonra eşim çok diretti kesin erkek içime öyle doğuyo diye. Sonra bende erkek gibi hissetmeye başladım. Haftaya doktora sorucam cinsiyeti. Ama sanki kız dese inanmıycam, o derece erkekmiş gibi geliyor.Ben de erkek hissediyordum ama kız olabilir dedi. Cuma bakalım ne diyecek.
Bende hamile kaldım kalalı oluyor, yavaş yavaş azalıyor bu sıralarkızlar sizde bu ara yada daha önce oldumu böyle bişeyler yedikten sonra boğazınızda ağzınızın içinde tuhaf bir tat kalıyormu
bende bi kaç gündür var ya.ağzımın tadı bi değişik rahatsız edici oluyor.bide mide kazıntım çoğaldı.gece yatmadan süt falan içiyorum.sabah midem açlıktan ağrıyarak uyanıyorum.yemek yiyorum yarim saat sonra midem gene kazınıyorBende hamile kaldım kalalı oluyor, yavaş yavaş azalıyor bu sıralar
Ben ilk haftalarda hiç bişeyin tadını alamıyordum acı bi tat geliyordu. Sonra alıştım birazda azaldı. Ben birazda yesem şişiyorum, çabuk tıkanıyorum. İştahım eskisi kadar yok.bende bi kaç gündür var ya.ağzımın tadı bi değişik rahatsız edici oluyor.bide mide kazıntım çoğaldı.gece yatmadan süt falan içiyorum.sabah midem açlıktan ağrıyarak uyanıyorum.yemek yiyorum yarim saat sonra midem gene kazınıyor
benimde tam tersi oldu sendekilerinBen ilk haftalarda hiç bişeyin tadını alamıyordum acı bi tat geliyordu. Sonra alıştım birazda azaldı. Ben birazda yesem şişiyorum, çabuk tıkanıyorum. İştahım eskisi kadar yok.
Bende sırf yemek için yiyorum cidden.benimde tam tersi oldu sendekilerinama iştahım gene yok.canım hiç birşey istemiyor.sırf yemek için yiyorum.canım istemesede midem kazınıyor. zaman geçtikçe değişik şeyler çıkıyor
Ya benim midem bulantılarım şimdi başladı desem inanmazsınız çok fenayım iştahım gitti bende aynı yemek için yiyorum ama yiyince de kusmamak için çok zor tutuyorum kendimi yediklerim hepsi boğazımda ağzımda kötü bir tat midem hep kaynıyor çok kötüyüm Cumartesi randevum var benim de cinsiyeti öğrenicez o anın heycanından unutmazsam eğer sorucam ne yapmam gerekiyor diyeBende sırf yemek için yiyorum cidden.
Ya benim midem bulantılarım şimdi başladı desem inanmazsınız çok fenayım iştahım gitti bende aynı yemek için yiyorum ama yiyince de kusmamak için çok zor tutuyorum kendimi yediklerim hepsi boğazımda ağzımda kötü bir tat midem hep kaynıyor çok kötüyüm Cumartesi randevum var benim de cinsiyeti öğrenicez o anın heycanından unutmazsam eğer sorucam ne yapmam gerekiyor diye
ben Bio Oil aldım.daha önce araştırmıştım.kullananlar memmun kalmış.aldım ama henüz kullanmaya başlamadım bende 4.aydan sonra mı başlasam diye düşünüyordumKızlar çatlak kremi kullanıyor musunuz ? Doktorum bana başlayabilirsin kullanmaya dedi ama hangisi iyi bilemedim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?