2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar çatlak kremi kullanıyor musunuz ? Doktorum bana başlayabilirsin kullanmaya dedi ama hangisi iyi bilemedim ?
Canım ben incıa aldım hem bitkisel hem de kullananlar çok memnun bi bak istersen kaşıntı başladı karnım da aldım hemen

Allah’ın izniyle büyümüşlerdir Cumartesi gelmek bilmedi bana da bide bana gittiğim de şeker yüklemesi yapılacak onunda stresi var şimdiden zaten bişi yiyip içemiyorum nasıl olcak bilmiyorum

Allah’ın izniyle büyümüşlerdir ♥ Cumartesi gelmek bilmedi bana da bide bana gittiğim de şeker yüklemesi yapılacak onunda stresi var şimdiden zaten bişi yiyip içemiyorum nasıl olcak bilmiyorum
Bende 2 haftayı geçirdim 1 hafta kaldı. İyi olur inşallah herşey.

Kızlar çatlak için kremi sürerken sadece karın ve kalçaya sürmeyin ben ilk hamileligimde sadece karın ve kalcama sürdüm hiç catlamadim ama doğumdan sonra bir baktım bacaklarım hep çatlamış.bacaklari unutmayın

Kızlar benim bugün inanılmaz derece göbeğim kaşınıyor kaşımamam gerekiyor biliyorum ama o kadar tatlı tatlı kaşınıyor ki var mı bunun için doğal bir çözüm ne yapabilirim

Canim göbek karın büyüdüğü zaman mi kaşınmaya başlıyor ? Bu arada catlak kremi olarak bana eczane boşuna para verme kremlere dedi . Ya badem yağı kullan ya da bebek yağı kullan dedi

Canim göbek karın büyüdüğü zaman mi kaşınmaya başlıyor ? Bu arada catlak kremi olarak bana eczane boşuna para verme kremlere dedi . Ya badem yağı kullan ya da bebek yağı kullan dedi
Öyleymiş cnm göbek büyümeye başlayınca geriliyor ondan oluyor. Krem aldım yağ olarak da badem yağı sürücem ikisini bir süreyim de garanti olsun

Perşembe gününe bi tıp merkezinden randevu aldım. Hastaneye gitsem bile hoca olmayacak kesin. Cinsiyetide öğrenmek istiyorum hem. İnşallah güzel geçer.

Perşembe gününe bi tıp merkezinden randevu aldım. Hastaneye gitsem bile hoca olmayacak kesin. Cinsiyetide öğrenmek istiyorum hem. İnşallah güzel geçer.
hadi hayırlısı olsun kuzum.bol bol görürsün bebeğini orda daha uzun süre bakıyorlar hem.inşallah cinsiyetinide öğrenirsin.eşim öğrenmeyelim sürpriz olsun diyor.dedim olmaz.ben onunla konuşuyorum,oğlum,kızım demek istiyorum dedim için ferah olsun çok güzel geçecek

Eşimde gelir benle ultrasona o da görür. Gatada almıyorlar eşleri. İnşallah dediğin gibi herşey yolundadır. Bende cinsiyeti belli olsun istiyorum. Konuşuyorum seviyorum çünkü. Oğlum kızım diye severiz öğrenince.

ya inşallah alırlar eşinide. benim bu gittiğim tıp merkezinde almadılar 1 kişi çıkabilir doktorun yanına dediler.bende çok heveslenmiştim eşimde girecek diye.aynen bende konuşuyorum kızım ya da oğlum diye sevmeyi istiyorum miniğimi

Tabi şu virüs olayından dolayı alınmıyor olabilir. Neyse en azından güzel bi ultrason fotoğrafı verirler. Hastanede hemen geçiştirdiler hep.

Ayrıca göğüsler de çatlıyo özellikle emzirme dönemi bitince aman dikkat

Tabi şu virüs olayından dolayı alınmıyor olabilir. Neyse en azından güzel bi ultrason fotoğrafı verirler. Hastanede hemen geçiştirdiler hep.
aynen normalde alırlar içeriye ama bu virüsten dolayı almıyorlar özelde de .ben direk istedim doktordan ultrason fotoğrafını.unutur falan diye elimde 4 tane fotoğrafı var.ilerde albüm yapınca en başa onlarida koyacağım

Benim 1 tane transfer günü var. 1 tanede 9 haftalıkken var. Telefonumda 2 tane daha var onların fotoğrafını vermemişlerdi. Hayırlısıyla kucağımıza almak nasip olsun inşallah hepimize.

Benim 1 tane transfer günü var. 1 tanede 9 haftalıkken var. Telefonumda 2 tane daha var onların fotoğrafını vermemişlerdi. Hayırlısıyla kucağımıza almak nasip olsun inşallah hepimize.
aminnn canım inşallah.sağ salim kucağımıza alalımda daha çok fotoğrafları olur

İyi yapmışsın cnm tıp merkezinden almakla sevindim valla kafan rahat olur hem bide dediğin gibi gidersin doktorunda olmazsa çektiğin stresle kalcan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…