2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim cıktı canim az biraz göbeğimin altındaki cizgi oluşmaya başlamış
Benim çıkmış gibi göbek altı baya belirginleşti de acaba bana mı öyle geliyor siz de de çıktı mı onu merak ettim
benim daha bişey yok.sadece göbekten aşağıda kısım dolgun gibi ama daha öncede öyle miydi bilmiyorum.cuma günü 3 aylık olacağız.daha erken galiba.
Ya nasıl güzel bir duygu göbek iyice büyüdükten sonra bide hissetmeye başladığını düşündükçe heyecanlanıyorum

ben de onu hissedeceğim zamanı heyecanla bekliyorum.bi arkadaşım vardı hamileyken karnı belirginleştikçe mutlu olurdu.şimdi daha iyi anlıyorum onu

Kızlar göğüsler ne durumda benim üç gündür yine aşırı şişip ağrımaya başladı

Çok güzel geçti. Bebek iyi, 12 13 cm olmuş dedi 124 grammış.
Serviks uzunluğu iyi çıktı. Cinsiyet %80 erkek dedi.

Cok sevindim arkadaşım masallah sübhanallah rabbim hayırlısı ile saglikli bir şekilde kucağımıza aldigi gunleri de gostersin insallah

Benim de geçmişti şimdi yine başladı şişlik vardı dolgunluk gibi ama yine ağrı da oluyor dokunamıyırum uçlar zaten büyüdü

Evet göğüsler büyüyor benim eski çamaşırlarımı takinca bir süreden sonra agri oluyor sığmıyor galiba artik

Kızlar benim şimdide iki gündür şeffaf akıntım var sizlerde durum nasıl bende bu akıntılar hiç bitmicek artık doktoruma sormaya çekiniyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…