- 5 Ekim 2011
- 6.001
- 9.889
- 398
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #11.001
benim daha bişey yok.sadece göbekten aşağıda kısım dolgun gibi ama daha öncede öyle miydi bilmiyorum.cuma günü 3 aylık olacağız.daha erken galiba.Kızlar göbekler çıkmaya başladı mı? Nerede fark edebiliyor musunuz ?
Benim çıkmış gibi göbek altı baya belirginleşti de acaba bana mı öyle geliyor siz de de çıktı mı onu merak ettimBenim cıktı canim az birazgöbeğimin altındaki cizgi oluşmaya başlamış
Ya nasıl güzel bir duygu göbek iyice büyüdükten sonra bide hissetmeye başladığını düşündükçe heyecanlanıyorumbenim daha bişey yok.sadece göbekten aşağıda kısım dolgun gibi ama daha öncede öyle miydi bilmiyorum.cuma günü 3 aylık olacağız.daha erken galiba.
ben de onu hissedeceğim zamanı heyecanla bekliyorum.bi arkadaşım vardı hamileyken karnı belirginleştikçe mutlu olurdu.şimdi daha iyi anlıyorum onuBenim çıkmış gibi göbek altı baya belirginleşti de acaba bana mı öyle geliyor siz de de çıktı mı onu merak ettim
Ya nasıl güzel bir duygu göbek iyice büyüdükten sonra bide hissetmeye başladığını düşündükçe heyecanlanıyorum
Ben zaten göbekliyim.Kızlar göbekler çıkmaya başladı mı? Nerede fark edebiliyor musunuz ?
hayırlı güzel haberlerle gel inşallah canımKızlar yarın sabah randevum var. İnşallah güzel geçer, herşey yolundadır. Dua edin bize.❤
Benim çıktı canım iki haftadır falan belirgin :)Kızlar göbekler çıkmaya başladı mı? Nerede fark edebiliyor musunuz ?
İnşallah canım çok iyi geçer güzel haberler bizede şu kötü günlerde morel oluyorKızlar yarın sabah randevum var. İnşallah güzel geçer, herşey yolundadır. Dua edin bize.❤
Kızlar göğüsler ne durumda benim üç gündür yine aşırı şişip ağrımaya başladı
benimkiler büyüdü uçlarda büyüdü ama ağrı yok.sadece sabah yataktan kalkarken bi ağrı oluyor o kadar .onun dışında ağrısı yok kalmadıKızlar göğüsler ne durumda benim üç gündür yine aşırı şişip ağrımaya başladı
benimkiler büyüdü uçlarda büyüdü ama ağrı yok.sadece sabah yataktan kalkarken bi ağrı oluyor o kadar .onun dışında ağrısı yok kalmadı
Benim de geçmişti şimdi yine başladı şişlik vardı dolgunluk gibi ama yine ağrı da oluyor dokunamıyırum uçlar zaten büyüdüAğrı kalmadi canım bende.
Çok güzel geçti. Bebek iyi, 12 13 cm olmuş dedi 124 grammış.❤
Serviks uzunluğu iyi çıktı. Cinsiyet %80 erkek dedi.❤
Benim de geçmişti şimdi yine başladı şişlik vardı dolgunluk gibi ama yine ağrı da oluyor dokunamıyırum uçlar zaten büyüdü
Benim çıkmaya başladı canım hatta alttan yukarı siyah bi çizgi çıkmış çok heyecanlandım araştırdım normalmiş linea nigra diye bi çizgiymişKızlar göbekler çıkmaya başladı mı? Nerede fark edebiliyor musunuz ?
hadi gözün aydın canım maşallahÇok güzel geçti. Bebek iyi, 12 13 cm olmuş dedi 124 grammış.❤
Maşallah canım gözün aydın sağlıkla gelsin inşallahÇok güzel geçti. Bebek iyi, 12 13 cm olmuş dedi 124 grammış.❤
Cok sevindim arkadaşım masallah sübhanallahrabbim hayırlısı ile saglikli bir şekilde kucağımıza aldigi gunleri de gostersin insallah
hadi gözün aydın canım maşallah❤ güzel geçmesine sevindim
Çok teşekkür ederim kızlar. Hepimiz hep güzel haberler alalım inşallah.Maşallah canım gözün aydın sağlıkla gelsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?