- 5 Ekim 2011
- 6.001
- 9.889
- 398
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #11.021
hamilelikte şeffaf beyaz akıntıda artış olması normal diye biliyorum ben canım.eğer kokusu yoksa yanma falan hissetmiyorsan normaldir benceKızlar benim şimdide iki gündür şeffaf akıntım var sizlerde durum nasıl bende bu akıntılar hiç bitmicek artık doktoruma sormaya çekiniyorum
Maşaallah canım. Rabbim hep böyle güzel haberler almayı nasip etsin. Grup hep erkeklerle gidiyor bakalım kalanların neler olacakÇok güzel geçti. Bebek iyi, 12 13 cm olmuş dedi 124 grammış.
Serviks uzunluğu iyi çıktı. Cinsiyet %80 erkek dedi.
Bende de akıntı var en son doktora gittiğimde doktor kokulu ağrı var kaşıntı yoksa ilaç kullanmaya gerek yok. Normal dedi.Kızlar benim şimdide iki gündür şeffaf akıntım var sizlerde durum nasıl bende bu akıntılar hiç bitmicek artık doktoruma sormaya çekiniyorum
neresi canım hangi hastaneye gittin ? paket alma konusunda iyice kafamız karıştı zaten.gittiğim tıp merkezindeki doktor iyi ama doğumu yaptırdıkları şubelerinin hasta yorumlarını okudu eşim,kimse memmun değil o yüzden istemiyor orayı.kontrollere özele gidip doğumu gene zübeyde hanımda mı yapsam diyorum.o zamana kadar düzelir belki ortamhilallll canım bu arada düşünürsen bugün gittiğim hastane güzeldi, doktorda çok tatlı ilgiliydi. Fiyatta çok uygun.
Gözün Aydın cnm eşin hislerinde yanılmadı yalnız bu da güzel bir ayrıntıÇok güzel geçti. Bebek iyi, 12 13 cm olmuş dedi 124 grammış.
Serviks uzunluğu iyi çıktı. Cinsiyet %80 erkek dedi.
kokusu yanma kaşıntı felan yok genede herşeyden korkuyor insanhamilelikte şeffaf beyaz akıntıda artış olması normal diye biliyorum ben canım.eğer kokusu yoksa yanma falan hissetmiyorsan normaldir bence
Maşaallah canım. Rabbim hep böyle güzel haberler almayı nasip etsin. Grup hep erkeklerle gidiyor bakalım kalanların neler olacak❤❤
Ankara cerrahi tıp merkezi canım. Doğumu koruda yaptırıyormuş. Ben ayda 1 gidicem kısmetse. Doğumu bilmiyorum şu an ama kontroller için gideriz.neresi canım hangi hastaneye gittin ? paket alma konusunda iyice kafamız karıştı zaten.gittiğim tıp merkezindeki doktor iyi ama doğumu yaptırdıkları şubelerinin hasta yorumlarını okudu eşim,kimse memmun değil o yüzden istemiyor orayı.kontrollere özele gidip doğumu gene zübeyde hanımda mı yapsam diyorum.o zamana kadar düzelir belki ortam
Gözün Aydın cnm eşin hislerinde yanılmadı yalnız bu da güzel bir ayrıntı
hakılısın canım herşeyden tedirgin oluyoruz.ama bundan korkma akıntı normal.hatta bende henüz yok akıntı acaba niye olmuyor diyorum bazenYo
kokusu yanma kaşıntı felan yok genede herşeyden korkuyor insan
orayı hiç duymamıştım canım.bi bakayım internetten.bende burdaki doktordan çok memmun kaldım.çok güler yüzlü çok ilgili bi doktordu.banada yürüme mesafesinde olması da iyi.bende heralde kontrollere ve diğer testlere buraya giderim.paket işi şu an beklemede.Amin canım hepimiz güzel haberler alalım inşallah.
Cidden erkek çoğunlukta.
Ankara cerrahi tıp merkezi canım. Doğumu koruda yaptırıyormuş. Ben ayda 1 gidicem kısmetse. Doğumu bilmiyorum şu an ama kontroller için gideriz.
Teşekkür ederim canım. Zaten eşim o kadar emindi ki, kız derse doktor şaşırırım diyordu.
orayı hiç duymamıştım canım.bi bakayım internetten.bende burdaki doktordan çok memmun kaldım.çok güler yüzlü çok ilgili bi doktordu.banada yürüme mesafesinde olması da iyi.bende heralde kontrollere ve diğer testlere buraya giderim.paket işi şu an beklemede.
aynen canım evime yakın burası.orası bana uzak kalıyor.ne kadar muayane ücreti alıyorlar.benim gittiğim yer 103 lira aliyorBende yeni duydum. Çok büyük bi yer değil. Küçük temizdi. Doktor güleryüzlüydü, eşimide aldılar. Fiyat çok iyi. Ama evine yakınsa memnunsan devam et tabi. Ben zaten bi sonrakine detaylı ultrasona gidicem nasipse.
79 lira ödedik, sgk destekli.aynen canım evime yakın burası.orası bana uzak kalıyor.ne kadar muayane ücreti alıyorlar.benim gittiğim yer 103 lira aliyor
MaşaallahÇok güzel geçti. Bebek iyi, 12 13 cm olmuş dedi 124 grammış.❤
Serviks uzunluğu iyi çıktı. Cinsiyet %80 erkek dedi.❤
Bebegi hissediyormusun pekiÇok güzel geçti. Bebek iyi, 12 13 cm olmuş dedi 124 grammış.❤
Serviks uzunluğu iyi çıktı. Cinsiyet %80 erkek dedi.❤
Canım buna ek risk raporu olmaSu lazım Labaratuar sonuçlarının en sonuna in orada oluyor onu atarsan daha iyi olurKızlar bu sonuçtan anlayan var mı doktoruma yolladım ama henüz cvp atmadı
Anım sen demesen bilmiodum diğer sayfanın olduğunuCanım buna ek risk raporu olmaSu lazım Labaratuar sonuçlarının en sonuna in orada oluyor onu atarsan daha iyi olur
Bu dimi canımCanım buna ek risk raporu olmaSu lazım Labaratuar sonuçlarının en sonuna in orada oluyor onu atarsan daha iyi olur
Fazla bilgim yok ama guzel gozukuyor. Risk yok denecek kadar az anladigim kadariylaBu dimi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?