2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar benim şimdide iki gündür şeffaf akıntım var sizlerde durum nasıl bende bu akıntılar hiç bitmicek artık doktoruma sormaya çekiniyorum
hamilelikte şeffaf beyaz akıntıda artış olması normal diye biliyorum ben canım.eğer kokusu yoksa yanma falan hissetmiyorsan normaldir bence

Kızlar benim şimdide iki gündür şeffaf akıntım var sizlerde durum nasıl bende bu akıntılar hiç bitmicek artık doktoruma sormaya çekiniyorum
Bende de akıntı var en son doktora gittiğimde doktor kokulu ağrı var kaşıntı yoksa ilaç kullanmaya gerek yok. Normal dedi.

hilallll canım bu arada düşünürsen bugün gittiğim hastane güzeldi, doktorda çok tatlı ilgiliydi. Fiyatta çok uygun.
neresi canım hangi hastaneye gittin ? paket alma konusunda iyice kafamız karıştı zaten.gittiğim tıp merkezindeki doktor iyi ama doğumu yaptırdıkları şubelerinin hasta yorumlarını okudu eşim,kimse memmun değil o yüzden istemiyor orayı.kontrollere özele gidip doğumu gene zübeyde hanımda mı yapsam diyorum.o zamana kadar düzelir belki ortam

Maşaallah canım. Rabbim hep böyle güzel haberler almayı nasip etsin. Grup hep erkeklerle gidiyor bakalım kalanların neler olacak❤❤

Amin canım hepimiz güzel haberler alalım inşallah.
Cidden erkek çoğunlukta.

Ankara cerrahi tıp merkezi canım. Doğumu koruda yaptırıyormuş. Ben ayda 1 gidicem kısmetse. Doğumu bilmiyorum şu an ama kontroller için gideriz.

Gözün Aydın cnm eşin hislerinde yanılmadı yalnız bu da güzel bir ayrıntı

Teşekkür ederim canım. Zaten eşim o kadar emindi ki, kız derse doktor şaşırırım diyordu.

orayı hiç duymamıştım canım.bi bakayım internetten.bende burdaki doktordan çok memmun kaldım.çok güler yüzlü çok ilgili bi doktordu.banada yürüme mesafesinde olması da iyi.bende heralde kontrollere ve diğer testlere buraya giderim.paket işi şu an beklemede.

Bende yeni duydum. Çok büyük bi yer değil. Küçük temizdi. Doktor güleryüzlüydü, eşimide aldılar. Fiyat çok iyi. Ama evine yakınsa memnunsan devam et tabi. Ben zaten bi sonrakine detaylı ultrasona gidicem nasipse.

aynen canım evime yakın burası.orası bana uzak kalıyor.ne kadar muayane ücreti alıyorlar.benim gittiğim yer 103 lira aliyor

Kızlar bu sonuçtan anlayan var mı doktoruma yolladım ama henüz cvp atmadı

Eklentiler

• 7C92567B-4937-470F-9D22-C12BB8873AA6.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 59
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…