2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Anım sen demesen bilmiodum diğer sayfanın olduğunu
Evet canım bende aşağı inince gördüm aynı hastaneye gidiyoruz sanırım sonuç ekranından anladım korkma benimde aynı böyle çıktı risk yok yani 10.000 bir kişi de görülmüş tabloda da yeşil alanda çıkmış zaten

Meraba cnm,ikizler icin hangi ikili testi yaptirdin acaba ?

Meraba cnm,ikizler icin hangi ikili testi yaptirdin acaba ?
Merhaba canım bu testi yaptırdım Daha ayrıntılı da var sanırım ama doktorum ikizler de kafa karışıklığına sebep olduğunu doğru sonuç vermediğini söyledi gerek olmadığını söyledi. Sen ?

Bu kandan bakilan ikili test demi,nifty falan degil
Ben henuz yaptirmadim 21 nisanda randevum var 13haftalik olacagiz sanirim ozmn yapilacak test sma hangisi bilmiyorum doktorla gorusmedim henuz

Bu kandan bakilan ikili test demi,nifty falan degil
Ben henuz yaptirmadim 21 nisanda randevum var 13haftalik olacagiz sanirim ozmn yapilacak test sma hangisi bilmiyorum doktorla gorusmedim henuz
Evet kandan bakılan diğeri de öyle bakılıyor ama biraz daha maliyetli ve ayrıntılı oluyor sanırım 2500-3000 TL arasında bir ödemesi oluyor özel hastanelerde tabi devlette yoktur böyle bir ödeme ama şuan devlette de bakılıyor mu bilmiyorum polikliniklerin çoğu kapalı çoklu gebelerde genelde bakılmıyor çevrem de ikiz gebesi arkadaşlarım var onlar da baktırmadıklarını söylediler. Rabbim sağlıkla hayırlısını nasip etsin canım.

Ben hala tup bebek merkezine devam ediyorum ,bakalim doktorum ne diyecek gerci burun ense normalse diger testler cokta onemli degil.zaten detayli ultrasonda olacaktir ileriki gunlerde.
Insallah sagliklidir bebeklerimiz

Merhabalar, ikili testimde biraz sorun çıktı. Genel risk düşük fakat biyokimyasal risk diye bir şey var orada 320 de 1 down riski çıktı. Ultrason verileri gayet iyi. Doktor verify diye kandan bakılan bir test ya da amniyosentez önerdi.

Nifty testidir o. Insaallah birsey yoktur canim. Bana gore bu testin hic dogruluk payi yok. Statistik resmen...
Bende 1/10000 en dusuk ihtimal cikti burdaki arkadaslarim aldiklari sonuc bendede cikti ve sonuc down olarak dogdu. Doktorun sana yanilma payindan bahsetmistir. O yuzden icini ferah tut dua et. Insaallah sagliklidir bebegin .

Amniyosentez riskli bi yöntem kandan bakılanlar kesin sonuç verir canım canını sıkma benim ilk bebeğim de ikili testte orta riskli grupta çıkmıştı ama Allaha şükür sağlıklı doğdu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…