- 12 Ağustos 2017
- 269
- 297
- 103
- 35
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #11.041
İnşallah teşekkür ederim Bn pek anlamadım da sizlere sorayım dedimFazla bilgim yok ama guzel gozukuyor. Risk yok denecek kadar az anladigim kadariyla
Evet canım bende aşağı inince gördüm aynı hastaneye gidiyoruz sanırım sonuç ekranından anladımAnım sen demesen bilmiodum diğer sayfanın olduğunu
Maşallah canım çok sevindim sağlıkla gelsin inşallahÇok güzel geçti. Bebek iyi, 12 13 cm olmuş dedi 124 grammış.❤
Serviks uzunluğu iyi çıktı. Cinsiyet %80 erkek dedi.❤
Meraba cnm,ikizler icin hangi ikili testi yaptirdin acaba ?Evet canım bende aşağı inince gördüm aynı hastaneye gidiyoruz sanırım sonuç ekranından anladımkorkma benimde aynı böyle çıktı risk yok yani 10.000 bir kişi de görülmüş tabloda da yeşil alanda çıkmış zaten
Merhaba canım bu testi yaptırdım Daha ayrıntılı da var sanırım ama doktorum ikizler de kafa karışıklığına sebep olduğunu doğru sonuç vermediğini söyledi gerek olmadığını söyledi. Sen ?Meraba cnm,ikizler icin hangi ikili testi yaptirdin acaba ?
Bu kandan bakilan ikili test demi,nifty falan degilMerhaba canım bu testi yaptırdım Daha ayrıntılı da var sanırım ama doktorum ikizler de kafa karışıklığına sebep olduğunu doğru sonuç vermediğini söyledi gerek olmadığını söyledi. Sen ?
buranın muayene ücreti uygunmuş gerçekten.benimkide güya sgk destekli79 lira ödedik, sgk destekli.
Evet kandan bakılan diğeri de öyle bakılıyor ama biraz daha maliyetli ve ayrıntılı oluyor sanırım 2500-3000 TL arasında bir ödemesi oluyor özel hastanelerde tabi devlette yoktur böyle bir ödeme ama şuan devlette de bakılıyor mu bilmiyorum polikliniklerin çoğu kapalı çoklu gebelerde genelde bakılmıyor çevrem de ikiz gebesi arkadaşlarım var onlar da baktırmadıklarını söylediler. Rabbim sağlıkla hayırlısını nasip etsin canım.Bu kandan bakilan ikili test demi,nifty falan degil
Ben henuz yaptirmadim 21 nisanda randevum var 13haftalik olacagiz sanirim ozmn yapilacak test sma hangisi bilmiyorum doktorla gorusmedim henuz
Ben hala tup bebek merkezine devam ediyorum ,bakalim doktorum ne diyecek gerci burun ense normalse diger testler cokta onemli degil.zaten detayli ultrasonda olacaktir ileriki gunlerde.Evet kandan bakılan diğeri de öyle bakılıyor ama biraz daha maliyetli ve ayrıntılı oluyor sanırım 2500-3000 TL arasında bir ödemesi oluyor özel hastanelerde tabi devlette yoktur böyle bir ödeme ama şuan devlette de bakılıyor mu bilmiyorum polikliniklerin çoğu kapalı çoklu gebelerde genelde bakılmıyor çevrem de ikiz gebesi arkadaşlarım var onlar da baktırmadıklarını söylediler. Rabbim sağlıkla hayırlısını nasip etsin canım.
İnşallah canımBen hala tup bebek merkezine devam ediyorum ,bakalim doktorum ne diyecek gerci burun ense normalse diger testler cokta onemli degil.zaten detayli ultrasonda olacaktir ileriki gunlerde.
Insallah sagliklidir bebeklerimiz
Yok sadece ara sıra seyirme oluyor.Bebegi hissediyormusun peki
Maşallah canım çok sevindim sağlıkla gelsin inşallah
buranın muayene ücreti uygunmuş gerçekten.benimkide güya sgk destekli
aynen uygun canım.burasıda sgk olmazsa 180 diyor.yapacak bir şey yok bir süre vereceğiz.hem bebeklerimizi görmek işin değerYok sadece ara sıra seyirme oluyor.
İnşallah hepsi sağlıkla doğsun.
SGK olmazsa 169 lira dediler. Bana çok uygun geldi.
aynen uygun canım.burasıda sgk olmazsa 180 diyor.yapacak bir şey yok bir süre vereceğiz.hem bebeklerimizi görmek işin değer
Ne dedi peki canım yani mantar mı enfeksiyon mu bişey söyledi mi ben de 4. Gün bugün baya azaldı akıntım fitil işe yarıyor sanırımBu arada sarı akıntı için donaxyl diye bi fitil verdi doktor.
Ne dedi peki canım yani mantar mı enfeksiyon mu bişey söyledi mi ben de 4. Gün bugün baya azaldı akıntım fitil işe yarıyor sanırım
Nifty testidir o. Insaallah birsey yoktur canim. Bana gore bu testin hic dogruluk payi yok. Statistik resmen...Merhabalar, ikili testimde biraz sorun çıktı. Genel risk düşük fakat biyokimyasal risk diye bir şey var orada 320 de 1 down riski çıktı. Ultrason verileri gayet iyi. Doktor verify diye kandan bakılan bir test ya da amniyosentez önerdi.
Amniyosentez riskli bi yöntem kandan bakılanlar kesin sonuç verir canım canını sıkma benim ilk bebeğim de ikili testte orta riskli grupta çıkmıştı ama Allaha şükür sağlıklı doğduMerhabalar, ikili testimde biraz sorun çıktı. Genel risk düşük fakat biyokimyasal risk diye bir şey var orada 320 de 1 down riski çıktı. Ultrason verileri gayet iyi. Doktor verify diye kandan bakılan bir test ya da amniyosentez önerdi.
Fitil baya rahatlatıyor canım gece kullanıyorum bende sanırım seninki de öyleBen anlattım kaşıntı akıntı var diye. Hamilelikte olabilir dedi, sana fitil yazayım dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?