- 27 Temmuz 2018
- 6.651
- 7.357
- 198
- 31
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #11.061
Evet gece yaptım yattım. Tamamen geçmeyecek galiba hiç.Fitil baya rahatlatıyor canım gece kullanıyorum bende sanırım seninki de öyle
İnşallah canim.Evet sonuç olarak kandan bakılan ve yurt dışına gönderilen bir test, aynen canım sadece olasılık veriyor ve mesala 320 kişide 1 olan kişi ben miyim söyleyemiyor. Riskli gebelik uzmanına gittim. Karamsar bir tablo yok ama sende translokasyon da var, amniyosentez öneriyorum dedi. Bir kere takıldı aklıma bu ay sonunda amniyosentez yaptıracağım. Senin ultrasonda farkedilmemis miydi?Nifty testidir o. Insaallah birsey yoktur canim. Bana gore bu testin hic dogruluk payi yok. Statistik resmen...
Bende 1/10000 en dusuk ihtimal cikti burdaki arkadaslarim aldiklari sonuc bendede cikti ve sonuc down olarak dogdu. Doktorun sana yanilma payindan bahsetmistir. O yuzden icini ferah tut dua et. Insaallah sagliklidir bebegin .
Çok sukur. Çok zor bir durum belirsizlik. Bir kere de riski öğrenince susmuyor beynin. Riskli gebelik uzmanına gittim, geçen sene bir hastamızda kandan bakılan test normal çıktı ama down lu doğdu bebek dedi. Amniyosentez öneriyorum dedi. Benim genetik taşıyıcılığım var, 3 tane düşügum oldu. Şimdi 1 oğlum var ve hamileyim, buraya kadar o doktorla geldim şimdi yine onu dinleyeceğim sanırım.Amniyosentez riskli bi yöntem kandan bakılanlar kesin sonuç verir canım canını sıkma benim ilk bebeğim de ikili testte orta riskli grupta çıkmıştı ama Allaha şükür sağlıklı doğdu
Neeee sende translokasyon mu varİnşallah canim.Evet sonuç olarak kandan bakılan ve yurt dışına gönderilen bir test, aynen canım sadece olasılık veriyor ve mesala 320 kişide 1 olan kişi ben miyim söyleyemiyor. Riskli gebelik uzmanına gittim. Karamsar bir tablo yok ama sende translokasyon da var, amniyosentez öneriyorum dedi. Bir kere takıldı aklıma bu ay sonunda amniyosentez yaptıracağım. Senin ultrasonda farkedilmemis miydi?
Ultrasonda farkedilmeye biliyor. Benim kizin ense boyu normaldi. Suan 5 yasinda yine normalİnşallah canim.Evet sonuç olarak kandan bakılan ve yurt dışına gönderilen bir test, aynen canım sadece olasılık veriyor ve mesala 320 kişide 1 olan kişi ben miyim söyleyemiyor. Riskli gebelik uzmanına gittim. Karamsar bir tablo yok ama sende translokasyon da var, amniyosentez öneriyorum dedi. Bir kere takıldı aklıma bu ay sonunda amniyosentez yaptıracağım. Senin ultrasonda farkedilmemis miydi?
Pgd var evet ama onun da yüzde altı mi ne yanılma payı varmis. Kafana takılmasını istemem. Biraz da nasip herşey baksana nifty testte temiz çıkmış çocuk downlu doğmuş . Öyle dedi doktorum. Ege üniversitesinde prof. Benim ilk oğlum da pgd + tüp bebek, sağlıklı şuan çok şükür.Neeee sende translokasyon mu varpgtli degilmi tup bebek
Bizde pgtye yuzde 99 oran veriyorlar niftyede yuzde 99 oran veriyorlar. Yuzde 6 yanilmayi hic duymadim ya... Rabbim.saglikla versin insaaallahPgd var evet ama onun da yüzde altı mi ne yanılma payı varmis. Kafana takılmasını istemem. Biraz da nasip herşey baksana nifty testte temiz çıkmış çocuk downlu doğmuş . Öyle dedi doktorum. Ege üniversitesinde prof. Benim ilk oğlum da pgd + tüp bebek, sağlıklı şuan çok şükür.
Hadi Allahım sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin canımKızlar bende bugün ayrıntılı ultrason yaptırdım bebeğimi gördüm ikili test için kan verdim.Bir de Allah nasip ederse ikinci kızım olacak kız dedi doktorum
Öncelikle hayırlı olsun canım.Sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah.Kızlar bende bugün ayrıntılı ultrason yaptırdım bebeğimi gördüm ikili test için kan verdim.Bir de Allah nasip ederse ikinci kızım olacak kız dedi doktorum
Bu arada canım kaç haftalık iken cinsiyet belli oldu.Kızlar bende bugün ayrıntılı ultrason yaptırdım bebeğimi gördüm ikili test için kan verdim.Bir de Allah nasip ederse ikinci kızım olacak kız dedi doktorum
Benim doktorum da perinatolog hiç önermedi amniyosenteziÇok sukur. Çok zor bir durum belirsizlik. Bir kere de riski öğrenince susmuyor beynin. Riskli gebelik uzmanına gittim, geçen sene bir hastamızda kandan bakılan test normal çıktı ama down lu doğdu bebek dedi. Amniyosentez öneriyorum dedi. Benim genetik taşıyıcılığım var, 3 tane düşügum oldu. Şimdi 1 oğlum var ve hamileyim, buraya kadar o doktorla geldim şimdi yine onu dinleyeceğim sanırım.
Amin inşallah canim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahHadi Allahım sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin canımmaşallah miniğe ❤
Maşallah canım Allh hayırlı evlat etsin kız çok güzel bir şey bir kızım var ikincisi geliyor benimdemerhabaalaarrr. Sanırım herkes rutinde ilerliyor. Allah hiçbirimizin ağzının tadını bozmasın keyifler yerinde.Bizim de kızımız geliyor nasip olur da kucağımıza alabilirsek. Dünyalar benim oldu sanki hep hayalimdi. Şükürler olsun
harikaa ne kadar güzel arkadaş olacaklarMaşallah canım Allh hayırlı evlat etsin kız çok güzel bir şey bir kızım var ikincisi geliyor benimde
İlkinde yapılmadı ,ikili test iyi çıkmıştı, zaten pgd vardi. Bilemiyorum ki, benim doktorum da bu testlerin rant sağlamak için amniyosentezi karalayabilecegini, şimdiye kadar hiç düşükle sonuçlanan amniyosenteze rastlanmadığını soyledi. Bir hastasında da nifty testte temiz çıkmasina rağmen downlu doğmuş . Ben de tabi sadece kan vermek isterim.Benim doktorum da perinatolog hiç önermedi amniyosentezinifty test %99,9 oranında doğruluk veriyo bebeğin dnasını çıkarıyolar anne kanından yani amniyosentezin daha risksiz olanı. Daha önceki bebeğine amniyosentez yaptırmış mıydın canım?
Teşekkür ederim canım bugün 12 hafta 4 günlük öğrendimBu arada canım kaç haftalık iken cinsiyet belli oldu.
Aynen o hep kız olsun diye istemişti istediği olduharikaa ne kadar güzel arkadaş olacaklar
Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin canımmerhabaalaarrr. Sanırım herkes rutinde ilerliyor. Allah hiçbirimizin ağzının tadını bozmasın keyifler yerinde.Bizim de kızımız geliyor nasip olur da kucağımıza alabilirsek. Dünyalar benim oldu sanki hep hayalimdi. Şükürler olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?