2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnşallah canim.Evet sonuç olarak kandan bakılan ve yurt dışına gönderilen bir test, aynen canım sadece olasılık veriyor ve mesala 320 kişide 1 olan kişi ben miyim söyleyemiyor. Riskli gebelik uzmanına gittim. Karamsar bir tablo yok ama sende translokasyon da var, amniyosentez öneriyorum dedi. Bir kere takıldı aklıma bu ay sonunda amniyosentez yaptıracağım. Senin ultrasonda farkedilmemis miydi?

Amniyosentez riskli bi yöntem kandan bakılanlar kesin sonuç verir canım canını sıkma benim ilk bebeğim de ikili testte orta riskli grupta çıkmıştı ama Allaha şükür sağlıklı doğdu
Çok sukur. Çok zor bir durum belirsizlik. Bir kere de riski öğrenince susmuyor beynin. Riskli gebelik uzmanına gittim, geçen sene bir hastamızda kandan bakılan test normal çıktı ama down lu doğdu bebek dedi. Amniyosentez öneriyorum dedi. Benim genetik taşıyıcılığım var, 3 tane düşügum oldu. Şimdi 1 oğlum var ve hamileyim, buraya kadar o doktorla geldim şimdi yine onu dinleyeceğim sanırım.

Neeee sende translokasyon mu var pgtli degilmi tup bebek

Ultrasonda farkedilmeye biliyor. Benim kizin ense boyu normaldi. Suan 5 yasinda yine normal

Neeee sende translokasyon mu var pgtli degilmi tup bebek
Pgd var evet ama onun da yüzde altı mi ne yanılma payı varmis. Kafana takılmasını istemem. Biraz da nasip herşey baksana nifty testte temiz çıkmış çocuk downlu doğmuş . Öyle dedi doktorum. Ege üniversitesinde prof. Benim ilk oğlum da pgd + tüp bebek, sağlıklı şuan çok şükür.

Bizde pgtye yuzde 99 oran veriyorlar niftyede yuzde 99 oran veriyorlar. Yuzde 6 yanilmayi hic duymadim ya... Rabbim.saglikla versin insaaallah icini ferah tut dua et canim

Kızlar bende bugün ayrıntılı ultrason yaptırdım bebeğimi gördüm ikili test için kan verdim.Bir de Allah nasip ederse ikinci kızım olacak kız dedi doktorum

Kızlar bende bugün ayrıntılı ultrason yaptırdım bebeğimi gördüm ikili test için kan verdim.Bir de Allah nasip ederse ikinci kızım olacak kız dedi doktorum
Hadi Allahım sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin canım maşallah miniğe ❤

Benim doktorum da perinatolog hiç önermedi amniyosentezi nifty test %99,9 oranında doğruluk veriyo bebeğin dnasını çıkarıyolar anne kanından yani amniyosentezin daha risksiz olanı. Daha önceki bebeğine amniyosentez yaptırmış mıydın canım?

Maşallah canım Allh hayırlı evlat etsin kız çok güzel bir şey bir kızım var ikincisi geliyor benimde

İlkinde yapılmadı ,ikili test iyi çıkmıştı, zaten pgd vardi. Bilemiyorum ki, benim doktorum da bu testlerin rant sağlamak için amniyosentezi karalayabilecegini, şimdiye kadar hiç düşükle sonuçlanan amniyosenteze rastlanmadığını soyledi. Bir hastasında da nifty testte temiz çıkmasina rağmen downlu doğmuş . Ben de tabi sadece kan vermek isterim.

Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin canım benim daha öğrenmeme 3 hafta var.bakalı bize ne diyecek doktor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…