- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #11.081
bir sonraki kontrolün yakın mı ? 14 15. haftalarda bi fikirleri oluyor aslında. benim 11. haftada ben sormadan kıza benziyor bu dedi ama zerre ihtimal vermemiştim. 11. hafta kızın da erkeğin de şekli aynı çünkü.Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin canımbenim daha öğrenmeme 3 hafta var.bakalı bize ne diyecek doktor
en son 1 hafta önceydi kontrolüm.sonraki kontrol için 1 ay sonra dedi doktor.1 ay sonrada tam 4 aylık olucaz inşallah.o zamanda daha net bir şey söyler heralde.ilk başlarda hiç bi hissiyatim yoktu ama bi kaç gündür kız gibi hissediyorumbir sonraki kontrolün yakın mı ? 14 15. haftalarda bi fikirleri oluyor aslında. benim 11. haftada ben sormadan kıza benziyor bu dedi ama zerre ihtimal vermemiştim. 11. hafta kızın da erkeğin de şekli aynı çünkü.
İnşallah sonuçların temiz çıkar canım ikili testte yanılma payı çok yüksek için ferah olsun genetiğe de bakılmış hemİlkinde yapılmadı ,ikili test iyi çıkmıştı, zaten pgd vardi. Bilemiyorum ki, benim doktorum da bu testlerin rant sağlamak için amniyosentezi karalayabilecegini, şimdiye kadar hiç düşükle sonuçlanan amniyosenteze rastlanmadığını soyledi. Bir hastasında da nifty testte temiz çıkmasina rağmen downlu doğmuş . Ben de tabi sadece kan vermek isterim.
İnşallah canım, ilk duyduğumda çok üzüldüm, şimdi kafam karışık, çünkü pgd li bir bebek , amniyosentez'e gerek var mı, doktorum da kan testlerini güvenilir bulmuyor, genel risk düşük çıktı .İnşallah sonuçların temiz çıkar canım ikili testte yanılma payı çok yüksek için ferah olsun genetiğe de bakılmış hem
Canım genelge açıklasın bi belkide e devletten izin alıp çıkabilirsinYarın kontrolüm vardı ama gidemicemsokağa çıkma yasağı ilan edildi üç haftadır heyecanla bekliyordum. Neyse artık bundada bir hayır vardır
Canım ben de pdg baktırdım ama doktor her ihtimale karşı kan testi yaptırdı demek ki o da kesin sonuç vermiyomuşİnşallah canım, ilk duyduğumda çok üzüldüm, şimdi kafam karışık, çünkü pgd li bir bebek , amniyosentez'e gerek var mı, doktorum da kan testlerini güvenilir bulmuyor, genel risk düşük çıktı .
Ay şükür klinik açıkmış Cnm gidebilcemCanım genelge açıklasın bi belkide e devletten izin alıp çıkabilirsin
Tabi hastaneler açık olur canım gidebilirsin hayırlı haberlerle gel inşallahAy şükür klinik açıkmış Cnm gidebilcem
tövbe yarabbim yaa.acaba birine yollarken bilmedenmi paylaştı diyeceğim de watsapta durum paylaşmakta bilmeden yapılacak bişey değil.sanki biz paylaşmayı bilmiyoruz paylaşmak istesek.nazar değecek diye ödümüz kopuyor bizim.valla bugün işten gelirken bi patik gördüm nasıl hoşuma gitti içim gitti elime aldım geri bıraktım korkudan alamadım.ne deyim kuzum Allah kolaylık versin sanaKızlar sinirden deliricem. Dün bebeğin videosunu çekmişti eşim, kv istedi bende izlerim banada at dedi. Eşimde attı, içime sinmesede. Sakın bi yerde paylaşma kimseye gösterme dedi. Biraz önce bi baktım bugün öğlen WhatsAppta paylaşmış. Eşime söyledim hemen sildirdi. Ben atmadım diyor, ben attım heralde. O kadar sinirliyim ki şu an.
Senin neden pgd yapıldı bebise? Nifty mi yaptirdin?Canım ben de pdg baktırdım ama doktor her ihtimale karşı kan testi yaptırdı demek ki o da kesin sonuç vermiyomuşİnşallah sağlıklı doğucak içini ferah tut bebeğin de üzülmesin seninle
tövbe yarabbim yaa.acaba birine yollarken bilmedenmi paylaştı diyeceğim de watsapta durum paylaşmakta bilmeden yapılacak bişey değil.sanki biz paylaşmayı bilmiyoruz paylaşmak istesek.nazar değecek diye ödümüz kopuyor bizim.valla bugün işten gelirken bi patik gördüm nasıl hoşuma gitti içim gitti elime aldım geri bıraktım korkudan alamadım.ne deyim kuzum Allah kolaylık versin sana
Cinsiyet tahlili için yaptırmıştık biz ama doktorum yine de istedi nifty test, ilk bebeğim ikili testte orta riskli çıktığı için. Bu sefer ben ikili test yaptırmadım sadece detaylı ultrason ve nifty test yaptırdım.Senin neden pgd yapıldı bebise? Nifty mi yaptirdin?
aman boşver kuzum ya.evet insanın artık tahammül sınırı kalmıyor ama içinde bulunduğumuz ortam yeterince stresli.bebişe yazık onuda strese sokma canım.sakin ol senUyudum uyandım hala kızgınım. Böyle şey olmaz ya. Zaten beni deli etmek için yapıyor sanki herşeyi. Kafasına göre eşya bakar, bebeğimde bebeğim diye tutturur. Video taşırdı beni ama kalbini kırmak istemiyorum. Çok az kaldı patlamama. Video paylaşmak nedir ya.
Sakin kalayım dedikçe öyle çok bunalttı ki artık. Ben bütün süreçte yalnızken neredeydi acaba diyorum. İnsanlara duyurmalar. Yok ne tüp bebeği diye yalan söyleyip bana dayatmalar. Zaten yeterince stresli bi ortam, ayıp artık ya. Bi benimki böyle galiba.aman boşver kuzum ya.evet insanın artık tahammül sınırı kalmıyor ama içinde bulunduğumuz ortam yeterince stresli.bebişe yazık onuda strese sokma canım.sakin ol sen
valla benimki alt katımda oturuyor kapıdan merhaba merhaba.virüsten dolayı git gelde olmuyor haliyle.arada arıyor napıyor nasılsın miden nasıl falan soruyor işte sağolsun.bebek olduktan sonra patlamazsak iyiyiz şimdiSakin kalayım dedikçe öyle çok bunalttı ki artık. Ben bütün süreçte yalnızken neredeydi acaba diyorum. İnsanlara duyurmalar. Yok ne tüp bebeği diye yalan söyleyip bana dayatmalar. Zaten yeterince stresli bi ortam, ayıp artık ya. Bi benimki böyle galiba.
Bende aynı şeyden korkuyorum şimdi iyiyiz ama çocuk olduktan sonra çokta emin olamıyorumvalla benimki alt katımda oturuyor kapıdan merhaba merhaba.virüsten dolayı git gelde olmuyor haliyle.arada arıyor napıyor nasılsın miden nasıl falan soruyor işte sağolsun.bebek olduktan sonra patlamazsak iyiyiz şimdi
bende ondan emin değilim gerçektenBende aynı şeyden korkuyorum şimdi iyiyiz ama çocuk olduktan sonra çokta emin olamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?