2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kizlar aranızda geniz akintisi yasayan var mi ? Ya bende yaklaşık bir haftadır var . 3 ay boyunca dogru düzgün istifra etmedim ama bu geniz akıntısı midemi bulandırıyor

Kizlar aranızda geniz akintisi yasayan var mi ? Ya bende yaklaşık bir haftadır var . 3 ay boyunca dogru düzgün istifra etmedim ama bu geniz akıntısı midemi bulandırıyor
Ben varım canım 3 gün geçiyor sonra tekrar başlıyor çok kötü birşey benim çok mide bılantılarım olmadı ama geniz akıntısı çok bulandırıyor ben sirkenin içine biraz tuz atıp gargara yapıyorum biraz rahatlatıyor

bu ara bende de var canım.belki mevsim geçişinden dolayı mevsimsel bir şeydir

Benim de fazla bulantim olmadı ama dediğin gibi bu midemi bulandırıyor canim inşallah bir an önce geçer.

kızlar aranızda gaz sorunu yaşayan var mı ? benim 3 gündür çok fazla gazım olmaya başladı.karnımın içinde sanki balonlar patlıyor gaz yapacak şeylerde yemiyorum ama hareketsizlik ve suyu az içmemde etkilidir belki

Ben kaç gündür giremiyorum yazamıyorum doğum günüm çok yoğun geçti ardından da bugün ücretsiz doğum çemberine katıldım 4 saat sürdü çok faydalı bir şeydi zoomdan katıldım...

Neyse cinsiyet netleşti kız bebek geliyor bize cilveli bicirik bir kız işte tam istediğim gibi oldu

Ne güzel kız bebek erkek de güzel hepsi güzel evlat ayırt edilmiyor hepsinin yeri ayrı ama benim gönlümde kız vardı allah gönlüme göre verdi

Bende hazımsızlık oluyor canım. Kabızlık hamile kaldım kalalı hep tekrarlıyor. Bel ağrısı rahimde ağrı ara sıra bıçak batması oluyor.

Bende de var sarı akıntı şip diye kesen fitil bilen var mı...Bana zalain fitil verdi doktor ama nafile.....

oyy maşallah yaa ❤ ben normalde erkek çocuklarını çok severim ama kızlarda ayrı bi tatlı oluyor.hele o babalarıyla aralarındaki ilişki çok güzel oluyor.eğer kızım olursa babasını parmağında oynatacağı kesin benim de son zamanlarda içime kız doğuyor .çok merak ediyorum ama Allahım hayırlısını versin.sizide tebrik ederim canım.sağlıkla kucağımıza alın inşallah güzel kızınızı

Bende hazımsızlık oluyor canım. Kabızlık hamile kaldım kalalı hep tekrarlıyor. Bel ağrısı rahimde ağrı ara sıra bıçak batması oluyor.
kabızlık çok şükür daha yaşamadım ben.hamile kalmadan öncede hiç kabızlık yaşamazdım.az şu içmeme rağmen sindirim sistemim iyi çalışıyordu galiba.ama bu gaz acayip bişey.içimde bişeyler patlıyor sanki.geğirmede oluyor.bel ağrısı bende yaşıyorum bide bugün öksürdüğümde alt tarafımda çok baskı hissetim.çıkacak gibi oldu.

Bende hamilelikle başladı. O kadarda çok su içerim ki. Çok severim zaten. Gaz değil ama hazımsızlık şişkinlik çok oluyor bende. Sindirimi etkiliyor işte hamilelik.

Çok teşekkürler hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah. Benim içime erkek doğuyordu kız sürpriz oldu... erkek diye kendimi alıştırmıştım.. doktor kesin kız deyince bir tuhaf oldum bu sefer de erkekte aklım kaldı

kızdan sonra belki Allah bide erkek çocuk nasip kendiliğinden size hiç aklın kalmasın.sağlıkla gelsin yavrunuz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…