2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Olabilir canım kordonu da benzetiyorlar bazen hayırlısı olsun sağlıkla gelsinler inşallah

Kiz deseydi yanilma olabiliyor ama erkek dedigi icin yanilma olacani sanmiyorum. Penis sonradan belirginlesebiliyor. Ama penis belirginlestikten sonra genelde emin oluyorlar canim

Eminmi sorsaydin doktora keske

Bende bugün doktora gittim biri kız biri oğlan dedi çok şaşırdım ve çok mutlu oldum
Ayy ne güzel sağlıkla gelsinler inşallah Bana direk kız dedi ama umarım haftaya gittiğim de erkek demez annem şimdiden başladı pempiş şeyler örmeye gerçi doktorum çok emin bir şekilde söyledi ama umarım yanılmaz

Umarım canım olsun sağlıklı olsunlar da Bende çok sevindim ya içim içime sığmıyor

canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.hayırlısı olsun

Bende bugün doktora gittim biri kız biri oğlan dedi çok şaşırdım ve çok mutlu oldum

Ne güzel ne güzel çok mutlu oldum senin adına. Filmlerdeki gibi bir kız bir erkek daha büyük mutluluk olamaz. Allah hayırlısı ile kucağında göstersin canım.

Kızlar bir beri baksanıza hele. Ben şu kadını çok beğeniyorum. Bugün buna benzer bir poğaça yaptım şu anda fırında.

Videoda kullanılan büyük cam kaplardan arıyorum. Elinde olan var mı? Kaç lt dir ve ne olarak aratırsam internette bulabilirim? Ve ne marka olsun. Bu şekilde bir karıştırma kabına ihtiyacım var.

canım google a cam kek karıştırma kabı yazınca paşabahçenin çıkıyor.trendyolda da satışı var

Ne güzel ne güzel çok mutlu oldum senin adına. Filmlerdeki gibi bir kız bir erkek daha büyük mutluluk olamaz. Allah hayırlısı ile kucağında göstersin canım.
Bende çok sevindim duyduğumdan beri ayaklarım yere basmadı diyebilirim Rabbim isteyen herkese nasip etsin Amin canım hepimizin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…