- 14 Mart 2008
- 6.069
- 5.238
- 723
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #11.301
Olabilir canım kordonu da benzetiyorlar bazen hayırlısı olsun sağlıkla gelsinler inşallahMerhaba kızlar bugün doktora gittim ve bebeklerin ikisinin de erkek olduğunu söyledi ve ben şok oldum.daha evvel kıza benziyor demisti şimdi ikisi de erkek dedi yanılma payı var mıdır?benim bir oglum var.Tabi Rabbim saglik versin hayırla doğsunlar ama...
Kiz deseydi yanilma olabiliyor ama erkek dedigi icin yanilma olacani sanmiyorum. Penis sonradan belirginlesebiliyor. Ama penis belirginlestikten sonra genelde emin oluyorlar canimMerhaba kızlar bugün doktora gittim ve bebeklerin ikisinin de erkek olduğunu söyledi ve ben şok oldum.daha evvel kıza benziyor demisti şimdi ikisi de erkek dedi yanılma payı var mıdır?benim bir oglum var.Tabi Rabbim saglik versin hayırla doğsunlar ama...
Eminmi sorsaydin doktora keskeMerhaba kızlar bugün doktora gittim ve bebeklerin ikisinin de erkek olduğunu söyledi ve ben şok oldum.daha evvel kıza benziyor demisti şimdi ikisi de erkek dedi yanılma payı var mıdır?benim bir oglum var.Tabi Rabbim saglik versin hayırla doğsunlar ama...
Ayy ne güzel sağlıkla gelsinler inşallahBende bugün doktora gittim biri kız biri oğlan dediçok şaşırdım ve çok mutlu oldum
Umarım canım olsun sağlıklı olsunlar daAyy ne güzel sağlıkla gelsinler inşallah ♥ Bana direk kız dedi ama umarım haftaya gittiğim de erkek demezannem şimdiden başladı pempiş şeyler örmeye gerçi doktorum çok emin bir şekilde söyledi ama umarım yanılmaz
Cok guzel bir haber cok sanslisinBende bugün doktora gittim biri kız biri oğlan dediçok şaşırdım ve çok mutlu oldum
Sordum hatta birinin pipisini gösterdi digeri de erkek dedi.kac kere emin misiniz dedim evet dedi.hayırlısı olsun...Eminmi sorsaydin doktora keske
Hayırlı olsun canim...Bende bugün doktora gittim biri kız biri oğlan dediçok şaşırdım ve çok mutlu oldum
Evet canim hayirlisi olsun rabbim saglikla versinSordum hatta birinin pipisini gösterdi digeri de erkek dedi.kac kere emin misiniz dedim evet dedi.hayırlısı olsun...
Amin cümlemizinkini inşallah...Evet canim hayirlisi olsun rabbim saglikla versin
canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.hayırlısı olsunMerhaba kızlar bugün doktora gittim ve bebeklerin ikisinin de erkek olduğunu söyledi ve ben şok oldum.daha evvel kıza benziyor demisti şimdi ikisi de erkek dedi yanılma payı var mıdır?benim bir oglum var.Tabi Rabbim saglik versin hayırla doğsunlar ama...
ohh ne güzel bir kız bir oğlanBende bugün doktora gittim biri kız biri oğlan dediçok şaşırdım ve çok mutlu oldum
Bende bugün doktora gittim biri kız biri oğlan dediçok şaşırdım ve çok mutlu oldum
canım google a cam kek karıştırma kabı yazınca paşabahçenin çıkıyor.trendyolda da satışı varKızlar bir beri baksanıza hele. Ben şu kadını çok beğeniyorum. Bugün buna benzer bir poğaça yaptım şu anda fırında.
Videoda kullanılan büyük cam kaplardan arıyorum. Elinde olan var mı? Kaç lt dir ve ne olarak aratırsam internette bulabilirim? Ve ne marka olsun. Bu şekilde bir karıştırma kabına ihtiyacım var.
Bende çok sevindim duyduğumdan beri ayaklarım yere basmadı diyebilirimNe güzel ne güzel çok mutlu oldum senin adına. Filmlerdeki gibi bir kız bir erkek daha büyük mutluluk olamaz. Allah hayırlısı ile kucağında göstersin canım.
Ayy ne güzel hayırlı olsun sağlıcakla gelsinler bende ikiz tekiyim erkek diğerimizBende bugün doktora gittim biri kız biri oğlan dediçok şaşırdım ve çok mutlu oldum
canım google a cam kek karıştırma kabı yazınca paşabahçenin çıkıyor.trendyolda da satışı var
Hamileyim cok sukurBenim 5.gün bıçak saplanması gibi bi ağrı oldu rahmimde. Adet ağrısı hemen hemen hepimizde oldu.
Rabbim saglikla versin insaallahHamileyim cok sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?