2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kızlar üçlü tarama testi yaptıracak olan varmı.hangi haftalar arasında isterler ki.internette 16.hafta ve 18.hafta aralığında yapılır yazıyor.benimde bir dahaki kontrole 16.hafta bitmiş olacak acaba isterlermi benden

Canım ben yaptırmayacağım. 2 linin sonucu normal çıktı. Bana kalsa onu da yaptırmazdım da eşim istedi. Üçüncüyü yapmak istemiyorum dedim doktoruma tamam dedi. Detaylı ultrason yaptıracağım ilerleyen haftalarda .

kaçıncı haftada dedi doktor bunu sana.benimde ikilide sorun yok.doktor herşeyin normal dedi.sadece yaşım 36 olduğu için yaş riskin var demişti.gereklimi değil mi onuda tam bilmiyorum

Kabızlık sorunu çeken var mı kızlar ben yine iki gündür kabızlık çekiyorum
Ben hamile kaldım kalalı kabızlık var bende.

Ben yaptırmıycam. 20.haftada ayrıntılı ultrasona giricem.

Canım benim doktorum 4 tarama istedi normalde perşembe gidip yapılıcaktı yasak gelince salıya kaldı

Ben hamile kaldım kalalı kabızlık var bende.

Ben yaptırmıycam. 20.haftada ayrıntılı ultrasona giricem.
şimdi doktora sorsam gerek varmı yaptırmama diye özel tıp merkezi olduğu için gerek olmasa bile yaptır diyebilir.tekrar devlete gitsem kontrole diyorum oranın ölçümleriyle burası tutmuyor.kontrolüm gelene kadar karar vermem lazım

Canım benim doktorum 4 tarama istedi normalde perşembe gidip yapılıcaktı yasak gelince salıya kaldı
3.taramayı hiç istemedi mı yani senden.yaa internette bakıyorum ikili sorunsuz geçtiyse 3 lü taramaya gerek yok yazıyor bazı yerlerde iyice kafam karıştı

şimdi arkadaşımla konuştum.oda geçen sene doğum yaptı.senin yerinde olsam yaptırmam dedi.detaylı ultrasona gireceksin zaten dedi.onun ilk çocuğunda da ikili normal çıkmış üçlüde bütün değerler bozuk gelmiş.o dönemde ne kadar ağladığımı ben bilirim diyor.sonra kan testi yaptırdık yurt dışına gitti 15 günde onu beklerken ağladım kabus gibi geçti günlerim diyor.o yüzden bu ikinci gebeliğinde hiç 3.lü test yaptırmamış.

Benimde ikili test ölçümüyle gittiğim doktorun ölçümü 1 gün oynuyor sadece. Doktor 1 gün önde söylüyor. Her ikiside 1 hafta önde olduğunu söyledi. Tıp merkezi yaptır diyecektir muhtemelen. Bana gerek yok dediler hastaneden. Gittiğim yerdeki doktorda ikili test sonucuma baktı. Güzel çıkmış, ayrıntılı ultrasonu yaptır sadece dedi, hakkını yemeyim adamın.

Zaten Allah esirgesin test sonucu sıkıntılı çıksa ne değişecek, hayatını zehir edeceksin hergün ağlayarak. Bana hastanedeki doktor ikili test çok güzel çıkmış, istersen devlet her gebeye amniyosentez yapıyor ücretsiz dedi, bende çıkan sonuç benim fikrimi değiştirmez zaten gerek görmüyorum dedim.

burdaki doktor yaptır desede istemiyorum diyeceğim bende.amniyosentezide çoğu kişi riskli bulduğu için yaptırmıyor.bu arkadaşımada onu demişler önce ama kabul etmemiş oda.benim devlet hastanesindeki ölçümle yaklaşık 1 hafta oynuyor arada.ikili taramayı yaptırdığım gün normalde 10+3 günlük diye bildiğimden normal kontrole gitmiştim ama doktor 11+4 ikili tarama gelmiş dedi.son adetime göre ölçümleri karşılaştı.son adetinlede örtüşüyor ölçümlerin dedi.tabi buranın cihazları daha yeniydi.o yüzden şimdi hastane değiştirmekte istemiyorum farklı şeyler duymamak için

Ölçümler oynayabiliyor. Ben doğuma kadar son gittiğim doktora gidicem. Gataya belki uğrarım, şu virüs durumuna bağlı.

Ölçümler oynayabiliyor. Ben doğuma kadar son gittiğim doktora gidicem. Gataya belki uğrarım, şu virüs durumuna bağlı.
bende aynı şekilde düşünüyorum.zaten randevu almak sıkıntı.alıyorsun iptal oluyor.eşimin arkadaşının eşide yeni hamile şu an.onlarda devletten randevu alamıyormuş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…