2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar ben kaç aylar sonra gelebildim. Nasılsıniz.
Çok kötü geçti benim bulantı ve mide yanması .resmen felç bi hayat yaşadım. 16 martta 2li tarama vermiştim sonucu çıkmış .doktor yarın aylık kontrol için ve sonucu görüşmek için çağırdı.
Kötü bişey yoktur demi kızlar. Ay çok korkuyorum. Daha yeni yeni kendime geliyorum. İnanın hayat neşem bitmisti benim zar zor yasadim

kaçıncı haftada dedi doktor bunu sana.benimde ikilide sorun yok.doktor herşeyin normal dedi.sadece yaşım 36 olduğu için yaş riskin var demişti.gereklimi değil mi onuda tam bilmiyorum
Senin gibi 16-18 haftaları arası demişti galiba. Ya nasip kısmet diye düşünüyorum. Çünkü çok fazla duyuyorum taramalarda ki test de riskli çıkıp bir şey olmayan. Hiç bir şey yok deyip problemli doğan. O yüzden her türlü kabulüm olduğu için yapmaya gerek duymadım . Rabbime emanet

aminn cümlemizinki Allah a emanet bende yaptırmama kararı aldım.arkadaşımlada konuştuktan sonra fikrim netleşti.Inşallah sağ salim kucaklarız yavrularımızı

Kızlar karnında düz çizgi olan var mı göbek deliğine doğru dümdüz çizgi. Bide ya kollarım çok kaşınıyor daha önce yoktu sizde var mı böyle belirtiler?

bende de oluştu o çizgi.alttan göbek deliğine kadar uzuyor
Benimde ikili normal çıktı 3 luye gerek var mı dedim çünkü ilk kızımda ikili normal çıkınca üçlü istememişti doktor.evet ben istiyorum çünkü nifty test falan yaptirmadigimiz için bunu istiyorum dedi tabi özel muayanehane 500 600 lira alıyor bende pek yaptırmak istemiyorum bilmiyorum artık 15 Mayıs'a çağırdı benide

ben dün görümcemle de konuştum.oda çanakkalede hemşire.yeni emekli oldu.oda ikili normal çıktıysa yaptırma dedi.detaylı ultrason yeter dedi.onun da iki çocuğu var.ben ikisindede yaptırmadım dedi

Kızlar karnında düz çizgi olan var mı göbek deliğine doğru dümdüz çizgi. Bide ya kollarım çok kaşınıyor daha önce yoktu sizde var mı böyle belirtiler?
Benim o çizgi gebe kalmadan önce de vardı göbek deliğinden aşağı doğru inen bir çizgi hala aynı ama bi koyulaşma falan olmadı daha. Kolların vücudun kuruduğu için kaşınıyor olabilir nemlendirici sürersen hafifletir

Kabızlık sorunu çeken var mı kızlar ben yine iki gündür kabızlık çekiyorum

Canım aşırı şekilde var. Regenesis başladığımdan beridir sanki arttı. İçinde demir hapı var ya... Benim anlamadığım şimdi benim iştahım da açıldı her şeyi yiyorum madem yine de neden multi vitamin alıyorum kilo almak için mi?? Üstelik bence kabızlığımı artırdı. Sabahları zeytinyağı için kuru incir yiyorum çekirdek yiyorum ama nafile.. Artık psikolojim bozuldu gerçekten. Uğraşıyorum semiz otu yemeği yedim mesela... Bugün haftalardır kullanmadığım duphalac şuruptan içtim son çare olarak...

Bekunis gibi ilaçlara düşmek istemiyorum artık gidişat o ki oraya kadar düşeceğim çaresiz...

Bir ara benim de kollarım kaşınıyordu ben onu probiyotik hapın yan etkisi olarak düşündüm. Kesince geçti çünkü

Kızlar bir de saçlarını boyayan var mı? Doğal organik saç boyası öneriniz varsa alıp evde kendim boyamak istiyorum gerçekten morale ihtiyacımız var. Bu süreçte en azından kendimize bakmak moral olurdu. Yapan var mı boya ya da bilgisi olan fikri olan?

ben saçımı boyatma işini tüp bebek tedavisine başlamadan 2 ay önce bırakmıştım.çünkü çok fazla beyazım var.lisede başladı beyazlamaya.kendi saçımı kullanma kararı almıştım.sonra hamile kaldım zaten.kuaförler açılıncada kısa kestircem boyalı yerlerden kurtulmak için.saç boyatmaktan ciddi anlamada gına gelmişti bana

Benim eltim hamileyken boyadi. Amonyaksiz kulandi. Sorun yok uygun boyayi alirsan

Kızlar bir de gebelikte biliyorsunuz kullandığımız şampuan saç bakım kremi duş jeli krem vb gibi ürünlerin organik parabensiz olmasına dikkat etmeliyiz. Ben ediyor muyum derseniz ben de çok edemiyorum. Ama bu türden ürün önerileriniz olursa ya da araştırıp birbirimize önersek iyi olmaz mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…