- 5 Ekim 2011
- 6.001
- 9.889
- 398
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #11.341
anladım canım sağol.zaten istesede yaptırmayacağım bendeYok istemedi direk 4. taramayı istedi
Senin gibi 16-18 haftaları arası demişti galiba. Ya nasip kısmet diye düşünüyorum. Çünkü çok fazla duyuyorum taramalarda ki test de riskli çıkıp bir şey olmayan. Hiç bir şey yok deyip problemli doğan. O yüzden her türlü kabulüm olduğu için yapmaya gerek duymadım . Rabbime emanetkaçıncı haftada dedi doktor bunu sana.benimde ikilide sorun yok.doktor herşeyin normal dedi.sadece yaşım 36 olduğu için yaş riskin var demişti.gereklimi değil mi onuda tam bilmiyorum
aminn cümlemizinki Allah a emanetSenin gibi 16-18 haftaları arası demişti galiba. Ya nasip kısmet diye düşünüyorum. Çünkü çok fazla duyuyorum taramalarda ki test de riskli çıkıp bir şey olmayan. Hiç bir şey yok deyip problemli doğan. O yüzden her türlü kabulüm olduğu için yapmaya gerek duymadım . Rabbime emanet❤
Çok şükür rabbime bizimde bir kız bir oglanmisBende bugün doktora gittim biri kız biri oğlan dediçok şaşırdım ve çok mutlu oldum
bende de oluştu o çizgi.alttan göbek deliğine kadar uzuyorKızlar karnında düz çizgi olan var mı göbek deliğine doğru dümdüz çizgi. Bide ya kollarım çok kaşınıyor daha önce yoktu sizde var mı böyle belirtiler?
Bendede var ama o cizgi mi bilmiyorum. Tek 3 4 santim falan. Gobek deligine kadar uzun degilbende de oluştu o çizgi.alttan göbek deliğine kadar uzuyor
Benimde ikili normal çıktı 3 luye gerek var mı dedim çünkü ilk kızımda ikili normal çıkınca üçlü istememişti doktor.evet ben istiyorum çünkü nifty test falan yaptirmadigimiz için bunu istiyorum dedi tabi özel muayanehane 500 600 lira alıyor bende pek yaptırmak istemiyorum bilmiyorum artık 15 Mayıs'a çağırdı benidebende de oluştu o çizgi.alttan göbek deliğine kadar uzuyor
ben dün görümcemle de konuştum.oda çanakkalede hemşire.yeni emekli oldu.oda ikili normal çıktıysa yaptırma dedi.detaylı ultrason yeter dedi.onun da iki çocuğu var.ben ikisindede yaptırmadım dediBenimde ikili normal çıktı 3 luye gerek var mı dedim çünkü ilk kızımda ikili normal çıkınca üçlü istememişti doktor.evet ben istiyorum çünkü nifty test falan yaptirmadigimiz için bunu istiyorum dedi tabi özel muayanehane 500 600 lira alıyor bende pek yaptırmak istemiyorum bilmiyorum artık 15 Mayıs'a çağırdı benide
Benim o çizgi gebe kalmadan önce de vardıKızlar karnında düz çizgi olan var mı göbek deliğine doğru dümdüz çizgi. Bide ya kollarım çok kaşınıyor daha önce yoktu sizde var mı böyle belirtiler?
Benim ilk gebeliğimde de olmamıştı yine olmadı genetik heraldeKızlar karnında düz çizgi olan var mı göbek deliğine doğru dümdüz çizgi. Bide ya kollarım çok kaşınıyor daha önce yoktu sizde var mı böyle belirtiler?
Kabızlık sorunu çeken var mı kızlar ben yine iki gündür kabızlık çekiyorum
Kızlar karnında düz çizgi olan var mı göbek deliğine doğru dümdüz çizgi. Bide ya kollarım çok kaşınıyor daha önce yoktu sizde var mı böyle belirtiler?
ben saçımı boyatma işini tüp bebek tedavisine başlamadan 2 ay önce bırakmıştım.çünkü çok fazla beyazım var.lisede başladı beyazlamaya.kendi saçımı kullanma kararı almıştım.sonra hamile kaldım zaten.kuaförler açılıncada kısa kestircem boyalı yerlerden kurtulmak için.saç boyatmaktan ciddi anlamada gına gelmişti banaKızlar bir de saçlarını boyayan var mı? Doğal organik saç boyası öneriniz varsa alıp evde kendim boyamak istiyorum gerçekten morale ihtiyacımız var. Bu süreçte en azından kendimize bakmak moral olurdu. Yapan var mı boya ya da bilgisi olan fikri olan?
Benim eltim hamileyken boyadi. Amonyaksiz kulandi. Sorun yok uygun boyayi alirsanKızlar bir de saçlarını boyayan var mı? Doğal organik saç boyası öneriniz varsa alıp evde kendim boyamak istiyorum gerçekten morale ihtiyacımız var. Bu süreçte en azından kendimize bakmak moral olurdu. Yapan var mı boya ya da bilgisi olan fikri olan?
bende de oluştu o çizgi.alttan göbek deliğine kadar uzuyor
Aynen çok hafif ama koyulukta bi çizgi. Hamilelik vücudu iyice değiştirmeye başladıBendede var ama o cizgi mi bilmiyorum. Tek 3 4 santim falan. Gobek deligine kadar uzun degil
Vitamin ilacı kullandığımdan beri kaşıntı oluyor. Bunu doktoruma söyleyeyim .Bir ara benim de kollarım kaşınıyordu ben onu probiyotik hapın yan etkisi olarak düşündüm. Kesince geçti çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?