2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Bebeklere covid aşısı yapıldığı iddiası benim ciddi anlamda midemi bulandırdı. Kime güveneceğiz biz ? Yapıldıysa da anlamanın bir yolu yok mu acaba ?
Cnm böyle birşey mümkün mü hiç? Kafana takma öyle birşey asla yoktur. Zaten dr la ilgili soruşturma başlatılmış. Ben inanmıyorum

Arkadaslar devletin karsilayamadiginasilar varmis onlarinda yaptiracakmisimiz?yaptiracaksaniz nerden temin ettiniz fiyatlwri niraz yuksek diyorlar

Merhaba emzirirken vitamin takviyesi alanlar varsa isim yazabilir misiniz? Icinde omega 3 olanlar tercihim. Sanirim sütüm kaliteli degil kilo alamiyor bebegim 600 gram almis 1 ayda aslinda iyi besleniyorum ama anlamadim
Kuzum ben fındık cevizi bol yiyorum kahvaltıda tereyağı çok tuketiyorum yaglansin süt diye.20 günde 1100gr almış bu ay oceanın multivitaminini kullanan bir doktor anne var emziriyorda instagramda onda gormustum

Canım benim ilk hamileligimde ki sezeryanda de vardı alt göbeğinin bir kısmında hissizlik vardı 6 yıl oldu gecmedi bundada hala devam ediyor hatta sanki biraz daha geniş alana yayılmış gibi açıkçası oraya dokunamıyorum bir hoş oluyorum

Arkadaslar devletin karsilayamadiginasilar varmis onlarinda yaptiracakmisimiz?yaptiracaksaniz nerden temin ettiniz fiyatlwri niraz yuksek diyorlar
Rota veya menenjit aşıları ücretli canım eczaneden alıp sağlık odağındaki hemşire yapıyor asiyi kizimda hic bir ücretli asiyi yaptirmamistim ama bu bebegimde yaptıracağım hepsini etraf heryer salgın hastalık taşiyıcı hastalık dolu

Evet bende dokunmak istemiyorum bir tuhaf oluyorum sanki başkasının eti gibi

Sezeryan sonrası hissizlik için egzersizler var bazı maddeleri dokundurup oradaki dokuyu canlandırmaya çalışıyorsunuz. Ben ara sıra aklıma estikçe düzensiz de olsa uyguluyorum sanki faydası var gibi. İnstagramda görmüştüm kaybettim. Araştırıp bi deneyin isterseniz. Pamuk, diş fırçası falan gibi şeyleri hafifçe değdirip gezdiriyorsunuz kesi bölgesinde

Evet hissizlik var garip bir his oluyor dokunduğumda, göbek deliğimdeki ve gebelik kahve çizgisi hala duruyor ama açılıyor rengi
Merhaba ekledim fotografları oyuncakların iplerini çekince müzik çalıyor istediğiniz yere de takabilirsiniz, belki biraz erken olabilir sizin için, bizim ki 51 günlük, deneyin bakalım inşallah faydası olur
Aaa oynamaya başladı mi bunlarla o zamanları geldi bile mi ya hahah ben versem büyük oğlu kızımdan çok yatar halıda
En son hangi memeyi verdiysen bir sonraki emzirmede o memeyle emzir bir 5dk kadar sonra diğer memeye geç eğer böyle yapmıyorsan canım
Kizlar herkes aşilandi mi.. pazartesiye randevu aldim sinovac olacagim.. bebege bir etkisi olur mu huzursuzluk uykusuzluk vs gibi.. etkileniyor mu bebisler
Ben okula başlayacağım zamana yakın olacağım aşımı inşallah tüm sorduğum doktorlar ol dedi aşıyı zaten de en azından antikorum okula başladığım zamanda oluşmuş olsun
Ah mercimek çorbası nasıl özledim aynen ya ne zaman yiyebileceğiz bakliyat çok yapmazdım ama yapamiyor olunca canım yapmak yemek istiyor
Tomris'in emzirme notlarını oku mutlaka canım!
Rota ve menenjit'in başka türleri karşılanmıyor. Menenjit için devletin de yaptığı bir tür aşısı var ama onun birkaç türü var aşı olarak yapılan bir türünün fiyatı bin tl falandi sanırım 2-3doz yapılıyor bir de onu yaptırmam ama uygun olan türdeki memenjiti ve rotayi yaptırmıştım oğlumda yine yaptırırım kızıma

En son hangi memeyi verdiysen bir sonraki emzirmede o memeyle emzir bir 5dk kadar sonra diğer memeye geç eğer böyle yapmıyorsan canım
Ben bunu arastirdim oyle 5 dk da meme degistirince bebek sütün sulu kısmını aliyormus sadece, yagli kismi en sonda kaliyormus. O yuzden bir memedeki tüm süt bitene kadar emzirmek gerekiyomus yagli kismini alsin diye. Ben suan bu yontemi uyguluyorum bakalim nolcak. Multivitamin ve omega 3 aldım, bir de süt artirici milk tea siparis verdim insallah ise yararlar

Ben de yağlı kısmı alsın diye bunu önermiştim zaten emdi uyudu diyelim bir sonraki emmede en son hangi memeyi emdiyse onu emzirip ordaki yağlı sütü emip, son emzirmede emmedigi memeye geçiş yapın orayı bitirsin. Bana doktor önermişti öyle yapmıştım ben

Anlamamısım pardon evet ayni seyi yazmissin uykusuzluktan beynim sulandı tamamdır tesekkur ederim

Hamileyken okunmuştum, yine bakayım, bilgilerimi tazeleyeyim canım, teşekkür ederim

Geçen hafta ayın 15 inde doktordaydık 4300 gr olmuş benimkide ane sutu en fazla günlük 60 cc
İçiyor 3 saate bir mama veriyorum sütüm yok malesef şimdi de 60cc içti fazlasını reddediyor
Bazende 90cc emiyor fazla istemiyor

Merhaba kızlar bebegimin kakasi hafif yeşilimsi olmuş. Üşütmuş mu demek yeşil renk

Kızlar oglumda aşı olucak haftaya acıkcası korkmaya basladım… deney gibi kullanılmakdan korkuyor insan,,,

Eklentiler

• 46D8DC33-DF94-4838-BD9D-BB1BEBBA9DDD.webp
    54,1 KB · Görüntüleme: 44
Merhaba power pump diye bir yöntem var ben de biraz ise yaramisti. Arastirip denemenizi öneririm

Uygununu nasil bulacaz yani eczaciya uygun olanindan mi verin diyecegiz?devlet keske karsilasa diyecem de neyse ne yapalim muhtemelen biz de alip yapacagiz ortalik virus kayniyor

Az bile olsa anne sütü yarıyor demekki, doyana kadar mama vermek lazım bence, doyunca bırakıyorlar zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…