- 17 Ocak 2020
- 4.669
- 10.245
- 158
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
-
- #31.361
Aynen bende onu yazmak icin girmistim.. sinirlerim bozuldu.. nasil anlayacagiz yapildi mi yapilmadi mi ? Minicik bebekleri denek olarak mi kullandilar yaniSosyal medyada bir Prof. 'un videosu dolanıyor. 1-6 ay arası bebeklere '' yanlışlıkla '' covit aşısı vurulduğu ile ilgili.
Tüm sinirlerim ayağa kalktı, uykum kaçtı. Sağlık ocağına da mı güvenemeyeceğiz?
Merhabalar, sütüm çok çok azaldı yazınca, ben de aynı durumda olduğum için yazmak istedim size. Ben doğumdan bir ay sonra ameliyat geçirdim, ameliyattan sonra sütüm giderek azaldı, ilaç kullandığım için sağım yaptım, bugün 15. gün ve damla damla geliyor sütüm, hastane tipi pompa çekemiyor nerdeyse. Acaba umut var mı benim için, boşuna mı uğraşıyorum bilmiyorumBizde her gün küvetinde 15-20 dk oynatıyoruzkollarından ya da kafasından tutuyoruz kendi hareket ediyor hoşuna gidiyo. Dediğiniz gibi gazına çok ii geliyor bazen bakıyorum suda kabarcıklar gaz cıkarıyo boyunluk resmini atar mısınız ? Trendyoldan mı aldınız ?
Dikiş yerim ve bikaç parmak üzeri hala hissiz bence normal
Ben 3-4 gündür kullanıyorum. Günde 4 adet bi değişiklik hissetmedim şuan ama benim durumuö farklı sütüm zaten çok çok azdı. Kullanıp memnun kalan çok var
Bunun bir kan tahlili analizi vs yok mudur?Aynen bende onu yazmak icin girmistim.. sinirlerim bozuldu.. nasil anlayacagiz yapildi mi yapilmadi mi ? Minicik bebekleri denek olarak mi kullandilar yani
Günde 3kez 10 damla canım.Sabah 7 de veriyorum öğleden sonra 3 akşam 9.Kızlar sab simplex i kaçar saat ara ile kac damla kullaniyorsunuz bebeklerinize. Bebegim geceden sabaha kadar durmadi doktor da bu damlayi 6 saatte bir 15 damla diyor yani günlük 60 damla fazla değil mi
sarımsak çok huzursuz ediyor bebeği çiğ sarımsak özellikle bende de biz kez böyle oldu etkisi 2 güne yakın sürdüKızlar merhaba ayıptır söylemesi geçen akşam sarımsaklı yoğurtlu mantı yemiştim...ertesi gün bebeğim o kadar huzursuz oldu ki sabah 9bucuktan gece 12 bucuga kadar ayaktaydı bir türlü dalamadı uykuya ve sanki midesi bulanıo gibiydi tam emin olmamakla birlikte bir de karnından gurul gurul sesler geliyordu ara ara... şuan kucağımda biraz daha sakin bi sekilde uyuyor kucağımdan indirsem eminim ki uyanır.... sarımsaklı yoğurt içini bozmuş olabilir mi bebeğimin neden böyle gurul gurul sesler geliyor acaba
Canım benzer hatayi bende yaptim yeşil soğan vardı canım istiyordu canın istediğini yemezsen sütün çekilir diyorlar. Bende az bir sey yedim sütüme bir şey olmasin diye ve soğan benim 1 gece uykusuz gecirmeme sebep oldu bebegim çok huzursuzlandi hâlâ öyle gazı var. Bu gaz sorunu ne zamana kadar böyle sürecek hiç bir şey yiyemiyoruz gazdan dolayıKızlar merhaba ayıptır söylemesi geçen akşam sarımsaklı yoğurtlu mantı yemiştim...ertesi gün bebeğim o kadar huzursuz oldu ki sabah 9bucuktan gece 12 bucuga kadar ayaktaydı bir türlü dalamadı uykuya ve sanki midesi bulanıo gibiydi tam emin olmamakla birlikte bir de karnından gurul gurul sesler geliyordu ara ara... şuan kucağımda biraz daha sakin bi sekilde uyuyor kucağımdan indirsem eminim ki uyanır.... sarımsaklı yoğurt içini bozmuş olabilir mi bebeğimin neden böyle gurul gurul sesler geliyor acaba
Bizim doktor niye bu kadar fazla söylediyse senin damlatmanla benim damlatmam arasinda 2 kat var.Günde 3kez 10 damla canım.Sabah 7 de veriyorum öğleden sonra 3 akşam 9.
Bizim doktor niye bu kadar fazla söylediyse senin damlatmanla benim damlatmam arasinda 2 kat var.
Kızlar selam, bilginiz varsa cevaplarınızı bekliyorum. İşgöremezlik ödeneği alan çalışan annelere bu soru. Doğum rapor paranız 2 seferde mi yattı. Tek seferde i. E devlette şahıs ödemelerinde doğum anına kadar olan süre için bir tutar gözüküyor şuan. Acaba 2.ödeme de doğum sonrası için mi olur? Şimdiden çok tşkler
Çok geçmiş olsunMerhabalar, sütüm çok çok azaldı yazınca, ben de aynı durumda olduğum için yazmak istedim size. Ben doğumdan bir ay sonra ameliyat geçirdim, ameliyattan sonra sütüm giderek azaldı, ilaç kullandığım için sağım yaptım, bugün 15. gün ve damla damla geliyor sütüm, hastane tipi pompa çekemiyor nerdeyse. Acaba umut var mı benim için, boşuna mı uğraşıyorum bilmiyorumSiz arttırmak için neler yapıyorsunuz, belki umut olur bana da
Moral önemli gerçekten, inşallah bizim de bol bol sütlerimiz olurÇok geçmiş olsunBen de doğuma aniden korkarak, ağlayarak girdim hemen sonrasında covid geçirdim doktor bundan olması yüksek ihtimal diyor. Çünkü ilk gün gelmeye başlamıştı hastanede. Bende sizin gibi çok umutsuzluğa düşüyorum zaman zaman çünkü denemediğim yöntem kalmıyor. Çokta ağladım üzüldüm bu konuda. Kim ne derse alıyorum, yiyorum, içiyorum. Sağdığım zaman 5-10 cc damla damla geliyo Ama bir damla da olsa faydası vardır diye bırakmıyorum.Yakın bi arkadaşım doğum sonrası lohusa depresyonuna girmişti 2 ay sütü yoktu nerdeyse damla damla benim gibiydi 3. ayda kendimi toplardım süte kafayı takmama başladığım anda sütüm gelmeye başladı diyor ve 8. ayında hala emiyor kızı.Bu bana motivasyon oldu Psikoloji çok önemli. Oğlum sürekli biberon aldığı için meme reddi yaşar gibi olmuştu önceki haftalarda Eds yöntemine başladık faydası oldu. Şimdi gün içinde meme arıyor ağlarken mememe alınca sakinleşiyo uyuya kalıyo bu bile çok iyi benim için.Sağmaya devam ediyorum ne çıkarsa enjektör ile veriyorum. Sizde vazgeçmeyin bence elinizden geldiğince çabalayın. İnşallah kısa sürede bol bol sütünüz olur
Evet canım doğurana kadar olan kısmı alıyorsun işe dönüş tarihinden sonra da doğum sonrasını toplu alacağız yani 2 seferdeKızlar selam, bilginiz varsa cevaplarınızı bekliyorum. İşgöremezlik ödeneği alan çalışan annelere bu soru. Doğum rapor paranız 2 seferde mi yattı. Tek seferde i. E devlette şahıs ödemelerinde doğum anına kadar olan süre için bir tutar gözüküyor şuan. Acaba 2.ödeme de doğum sonrası için mi olur? Şimdiden çok tşkler
Gazi var yoğurt gaz yapıyor ayran ve yoğurt ben kimyon koyup çok az yiyorum yediğim tek ye kek tavuk et pirinç pilavı ton balığı kimyon çayı yumurta bile yiyemiyorumKızlar merhaba ayıptır söylemesi geçen akşam sarımsaklı yoğurtlu mantı yemiştim...ertesi gün bebeğim o kadar huzursuz oldu ki sabah 9bucuktan gece 12 bucuga kadar ayaktaydı bir türlü dalamadı uykuya ve sanki midesi bulanıo gibiydi tam emin olmamakla birlikte bir de karnından gurul gurul sesler geliyordu ara ara... şuan kucağımda biraz daha sakin bi sekilde uyuyor kucağımdan indirsem eminim ki uyanır.... sarımsaklı yoğurt içini bozmuş olabilir mi bebeğimin neden böyle gurul gurul sesler geliyor acaba
Valla bende artık yemeye basladimSün mercimek çorbası bol kimyonlu,yoğurt yedim.Bayagi gaz çıkarıyor büyük insan gibi alttan.Benimkinin de karnından gurul gurul sesler geliyor ama aglamadi şükür.Yanliz uyku problemi birkaç gündür bizdede var bilmiyorum ondan mı yoksa başka birşey mi.Kızlar merhaba ayıptır söylemesi geçen akşam sarımsaklı yoğurtlu mantı yemiştim...ertesi gün bebeğim o kadar huzursuz oldu ki sabah 9bucuktan gece 12 bucuga kadar ayaktaydı bir türlü dalamadı uykuya ve sanki midesi bulanıo gibiydi tam emin olmamakla birlikte bir de karnından gurul gurul sesler geliyordu ara ara... şuan kucağımda biraz daha sakin bi sekilde uyuyor kucağımdan indirsem eminim ki uyanır.... sarımsaklı yoğurt içini bozmuş olabilir mi bebeğimin neden böyle gurul gurul sesler geliyor acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?