- 21 Nisan 2010
- 1.009
- 1.185
- 333
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
-
- #31.381
Braun yıllardır kullanıyoruz ailecek. Braun ırt 6020. Alırken çok araştırmıştım. Gerçekten çok iyi bir ürün. Tek kötü yanı ekranda ışık olmaması. O da benim için çok problem değil.Kızlar onerecıgınız kulaktan ölcen ates olcer var mı ?
Çok tşk ederim cnm2 parça yatacakmış doğum öncesi rapordan doğuma kadar, doğum gerçekleşmesinden işbaşı yapılan tarihe kadar olmak üzere. Ben özeldeyim ilki doğum sonrası muhasebe onayıyla yattı ikincisi de yine zamanı gelince onaylanıp yatacakmış
Çok tşkler cnm çok sağol bilgi içinEvet canım doğurana kadar olan kısmı alıyorsun işe dönüş tarihinden sonra da doğum sonrasını toplu alacağız yani 2 seferde
Bilmiyorum ilgisi var mı ama lacmix kullanıyorum ben canım. Benimki 25 günde 1065 gram aldı. Tabi bunun bi ilgisi var mı emin değilimMerhaba emzirirken vitamin takviyesi alanlar varsa isim yazabilir misiniz? Icinde omega 3 olanlar tercihim. Sanirim sütüm kaliteli degil kilo alamiyor bebegim 600 gram almis 1 aydaaslinda iyi besleniyorum ama anlamadim
Bizde günde 3 kez 10 damla kullanıyoruz.Kızlar sab simplex i kaçar saat ara ile kac damla kullaniyorsunuz bebeklerinize. Bebegim geceden sabaha kadar durmadi doktor da bu damlayi 6 saatte bir 15 damla diyor yani günlük 60 damla fazla değil mi
Ben braun 6520 ırt kullanıyorum çok memnunum ekranı ışıklı karanlıkta görülüyor bi minik bip sesi çıkıyor ama bebeğim daha hiç uyanmadı ve sonuçları tutarlı klasik ateş ölçerle test ettimKızlar onerecıgınız kulaktan ölcen ates olcer var mı ?
Banyo yaptırıyorum sakınlesıyorBebeğin kolik olanlar acaba neler yapıyorsunuz nasıl çözüm buldunuz? 3 gündür yıldım artık gözlerinden yaş gelircesine ağlıyor
Canım biz 5 haftalık olduk 130ml bitiriyor 3,5-4 saatte bir ama bu bebeğin kilosuna göre değişir bence, benim kızım 4500 kilo falan, kilo aldıkça daha fazla mama ihtiyacı oluyor. Bir de benimki mama ağırlıklı besleniyor anne sütü daha doyurucu olabilir.Slm kizlar benim bi sorum olacak.
Kizim 1 aylik 20 gunluk nekadar sut emmesi gerek
Basta 60 emiyordu 90 cikartik ayin15 inden bu yana 30 hep kaliyor tekrar 60 dustik bazen 90 yoyor bazen 60 ml
Bugun saat 17:30 da acikti diye 30 dk erken verdim anne sutu 20 ml (okadar cikti malesef )
60 ml aptamil icti ama huzursuzdu aliyordu meger acmis 18:00 da 30 ml sut verdim ve doymadi 30 daha verdim karni doydu gazini aldim uyudu
Yani ilk defa toplam tek seferde 140 ml içti normal mi ?
Bebeğinizi sık sık emzirin. Sarılık geçirdk ve Ben yarım saatte bir emzirmeye başlamıştım 10 günlük falandı.sütüm baya arttı çok faydası oldu.Merhabalar, sütüm çok çok azaldı yazınca, ben de aynı durumda olduğum için yazmak istedim size. Ben doğumdan bir ay sonra ameliyat geçirdim, ameliyattan sonra sütüm giderek azaldı, ilaç kullandığım için sağım yaptım, bugün 15. gün ve damla damla geliyor sütüm, hastane tipi pompa çekemiyor nerdeyse. Acaba umut var mı benim için, boşuna mı uğraşıyorum bilmiyorumSiz arttırmak için neler yapıyorsunuz, belki umut olur bana da
Biz mama ağırlıklı besleniyoruz, doktor her mama sonrası 1 çay kaşığı ver dedi.Kızlar merhaba
Bir sorum olacak, biz anne sütü ağırlıklı besleniyoruz yani gunde ortalama 8-9 öğün yiyor bunun 6 si anne sütü kalan 2-3 öğün ise mama.. fakat ben su vermiyorum, etrafimda mama da yediği için su icmesi gerektgni söyleyenler var ciddi bir baskı haatta
Mama veren anneler su veriyormusunz bebislerinize? Ya da benim gbi süt ağırlıklı besleyip ama yine de mama kullanan anneler ??
Gaz sancısıyla beraaber ağlıyor bizimki öyle olunca ayaklarının altına 1 er damla acı elma yağıyla masaj yapıp 2 kat çorap giydiriyoruz bir de bir kesenin içine (kullanılmamış büyükçe bir çorap da olur) bir avuç bulgur koyup mikrodalgada çok az ısıtıp havluya sarıyoruz ardından karnına koyuyoruz bulgur hem hemen soğumuyor hem gaz çıkarmasına yardımcı oluyor hem de ağlama krizini biraz olsun dindiriyor sıcaklığıyla da uykuya daha kolay dalıyor siz ve gaz sancısı ağlaması çeken anneler deneyebilirsiniz ben çok faydasını görüyorumBebeğin kolik olanlar acaba neler yapıyorsunuz nasıl çözüm buldunuz? 3 gündür yıldım artık gözlerinden yaş gelircesine ağlıyor
Ben de su vermiyordum ama dün bezinde 1 damla somon rengi çişiyle karışık birşey gördüm maalesef susuz kaldığındanmış ya da yetersiz beslendiğindenmiş yetersiz beslenme olacağını düşünmüyorum sürekli memede ve günde 2 kez mama takviyesi var, dünden beri mama sonrası 2 çay kaşığı su veriyorum ve birdaha bezinde öyle bişey görmedimKızlar merhaba
Bir sorum olacak, biz anne sütü ağırlıklı besleniyoruz yani gunde ortalama 8-9 öğün yiyor bunun 6 si anne sütü kalan 2-3 öğün ise mama.. fakat ben su vermiyorum, etrafimda mama da yediği için su icmesi gerektgni söyleyenler var ciddi bir baskı haatta
Mama veren anneler su veriyormusunz bebislerinize? Ya da benim gbi süt ağırlıklı besleyip ama yine de mama kullanan anneler ??
Günde 1 kez mama yiyor . Sonrasında bir çay kaşığı su veriyorum.Kızlar merhaba
Bi emzirme danışmanıyla mı görüşsenMerhabalar, sütüm çok çok azaldı yazınca, ben de aynı durumda olduğum için yazmak istedim size. Ben doğumdan bir ay sonra ameliyat geçirdim, ameliyattan sonra sütüm giderek azaldı, ilaç kullandığım için sağım yaptım, bugün 15. gün ve damla damla geliyor sütüm, hastane tipi pompa çekemiyor nerdeyse. Acaba umut var mı benim için, boşuna mı uğraşıyorum bilmiyorumSiz arttırmak için neler yapıyorsunuz, belki umut olur bana da
Hastane tipi pompa kiraladım bir hafta olacak, henüz arttırmadı. İlacı kesince emzirmeye de başlayacağım. Damla damla geldiği için pompa çekemiyor, bebeğin emmesi çok etkili olacaktır, çok haklısınız, teşekkür ederimBebeğinizi sık sık emzirin. Sarılık geçirdk ve Ben yarım saatte bir emzirmeye başlamıştım 10 günlük falandı.sütüm baya arttı çok faydası oldu.
Onu da düşündüm ama kararsız kaldım. En önemlisi stres olmayacak diyorlar ama ben aşırı stresliyim. Ona çare bulamıyorum bir türlüBi emzirme danışmanıyla mı görüşsen
Mama degil de doktorumuz demisti ki gunde 3-4beslenmeden sonra agizda pamukcuk olusmasin diye bebege kaynatip bekletilmis sudan 1cay kasigi ver demisti...oyle yapmaya cqlisiyorum ben deKızlar merhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?