2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Mamajoo kullanıyoruz biz. E bebekten almıştım.memnunum

Tommee Tippee kullanıyorum meme reddi yapmıyor çok memnunum ya da Dr. Brown's alabilirsiniz bu iki marka olduka başarılı

Gündüz uykuları bizim de aynı çok kısa. Şekerleme yapıyor resmen. Böyle olunca büyükle ilgilenemiyorum, ev işi yemek çok zor yapıyorum

Yaa biter mi hiç gaz geçsin diyorum ama bu sefer de başka şeyler sırada biliyorum. Ben relactazi unutmuşumya
Ayy yerimmyaa onları 2 si birden nasılda tatlıdırlar şimdi algıları acilinca
Gülücükleri neşeleri hiç eksik olmasin

Benim gümüş kapak ve lansinoh kremle hemen geçmişti gümüş kapaklar genelde işe yarıyor canım

Amin canum Allah acılarını göstermesin. Bugün kontrole götürdük benimkilerin gazı bitti bence. Yani arada agliyorlar ama ağlarken gaz çıkıyor rahatlayıp uykuya dönüyorlar. Relactaz da mucizevi bir sey değil benimkilerde işe yaradı sadece o yüzden dedim. Kaç aylık şimdi senin bebe 2 ayı geçtiyse hiç sorma bence.

Bir de onu deneyim bakalım, teşekkür ederim

Biz tommee tippee antikolik biberon kullanıyoruz memnunuz yalnız orta akış ucunu da ayrıca aldık yavaş akışta hiç rahat edemedi bebeğim mama gelmiyordu

Merhaba, benim bebegim de gurultulu ve sulu kaka yapiyor tipki boyle, ben doktora sormadim netten arastirdigimda normal diyordu cunku. Sadece sütle besleniyor ve gunde 4 5 defa sulu kaka yapmasi normal, gunde 8 10 defa sulu kaka yapiyorsa ishal oluyormus. Bu aylarda sari ve sulu olmasi normal sayilirmis. Bizim bazen o kadar cok ve sulu oluyoki, yatar pozisyonda yaptiysa sirtina kadar cikip kiyafetlerine bulasiyor. Gurultulu olmasi benim de kafami karistiriyor ama ilk dogdugundan beri oyleydi, dr.una sormustum normal demisti, hic ustunde durmamisti. Ama 2.ay kontrolunde tekrar sorucam.

Merhaba kaka sorunu derken kabız mı bebeğiniz? Benimki de kaka yapamıyor ya ıkınıyor suratı kıpkırmızı oluyor zaten gaz sancısı var bide o sancı yapıyor sanırım çok ağlıyor doktora söyledim 4 gün kaka yapmadı dedim fitil verdi fitili koyar koymaz kakasını yaptı fakat hep böyle fitille de yAptırmak istemiyorum düzene girecek mi acaba sonradan?

Akşam 10 da uyuyor sonra sırasıyla 1.30 3.30 6.30 kalkıyor
Eğer çok emmişse 4 saati buluyor uyanması
Dün akşam 40 ı diye 1 saat küvette yüzdü sanırım fazla rahatladı 10 da uyudu 5 te kalktı bi
guzek
Maşallah ne güzel bir düzen kurmuşsunuz nasıl uyutuyorsunuz peki bebeği? Benimki de asla uyumuyor hele sırt üstü yatırırsam 5 dk sonra gözleri patlatıyor yüzüstü biraz daha uzun uyuyor fakat tehlikeli diye de korkuyoruz hep basında bekliyoruz gece uyuyakalırım diye de korkuyorum. Uyku problemimiz cok fena bizim bir düzen tutturamadık yaa önerileriniz varsa açığım. Bebeğim 50 günlük benimde sizin kaç günlük?

Benimki de öyle ya cok zor uyuyor o da yüz üstü yatırırsam. Peki uyumadığı zamanlar nasıl oyalıyorsunuz. Ben sürekli uyutmaya odaklı olduğum için hep uyutmaya çalışmakla geçiyor. Zaten ya memede olucak ya uyuyacak başka türlü ağlamadan en fazla 5,10 dk durabiliyor

Merhaba....evet bi de yapmadan kendini cok sikistiriyor sonra bol gazla cikariyor ve dediginiz gibi sulu..benimki son 3-4gundur oyle ve benim de sadece anne sutu ile besleniyor...2ayri cocuk doktoru ve 1 aile hekimine sordum .kaka fotosunu onlarla da paylastim 3u de normal hani ishal de olsa tek caresi anne sutu siz beslemeye devam edin dediler...benim simdilik gunde 2-3kez yapiyor...ben de korkuyom ama doktorlar da oyle deyince ne yapacagimi sasirdim

Merhaba kizlar cok dertliyim. Benim meme uçlarım yara olmustu baya, ben de silikon meme ucu aldım 1 aydır öyle emziriyorum ve kizim cok alisti. Yaralarim iyilesince normal meme vereyim dedim yok almiyor. Surekli kafasini salliyor istemiyor basina gelen oldu mu? Nasil alistiracagim bilmiyorum sütüm de azaldi bu yüzden. Kilo alamiyor bebegim. Gunde 2 kez mama vermeye basladim.

bence her turlu durumdan koruyor kapaklar. tahris bile olsa iyi gelecektir

Merhaba ağzında pamukçuk olmuş olabilir mi?
Teşekkür ederim, aylık kontrole gittik, dil bağınin küçük bir operasyonla alınması gerekliymiş peltek konuşmaya da sebep olabiliyormuş böyle bir durum duydunuz mu?

Teşekkür ederim, aylık kontrole gittik, dil bağınin küçük bir operasyonla alınması gerekliymiş peltek konuşmaya da sebep olabiliyormuş böyle bir durum duydunuz mu?
Bizim de dil bağı kısaymış salı günü kontrole gittiğimde soracağım, kestirin derse doktor kestireceğim. Acımıyormuş duyduguma göre. Meme ucum ondan yara olmuş olabilir cunku kavrayamiyormuş bir cok şeye sebep olabilirmis konuşma bozukluguna kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…