- 20 Mayıs 2020
- 1.857
- 3.244
- 133
- 33
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
-
- #31.621
Sen içini ferah tut doktorların yaklaşımları farklı olabilir eğer sorun olsaydı direkt çıkardı zatenBilmiyorum 3. Ayda tekrar bakalım gibi bişey dedi allahtan raporu gördüm yoksa bişey var diye içim içimi yerdi
Sordum israrla onemli degil emzirin diyor bol bolİshal olmuş bebiş çok sulu , doktoruna sorunuz bence
Mamajoo kullanıyoruz biz. E bebekten almıştım.memnunumArkadaslar selam, uzun zamandir giremiyorum, bebek olunca hersey degisti. Meger eskiden ne cok bos vaktimiz varmissizden biberon onerisi isteyecegim. Sutum cok cok az oldugu icin mama ile besliyorum bebegimi. Sutumu tum gun sagip biriktiriyorum 100 cc anca cikiyor chicco nun anne gogsune yakin olan biberonunu aldim ancak emzik kisminda sorun vardi bebegim emerken hava delikleri calismiyor biberonun ucu icine kaciyordu. Sanirim o seride sorun var chicco baska bir baslangic biberonu gonderdi ama onun da deligi bence biraz genis. Avent aldim onun da kapagi sorunlu kapak cevirirken tam kapanmiyor atiyor. Sagdigim sutler dokuldu cok uzulmustum onu da incelemeleri icin gonderdim. Bir turlu biberon sorunumuzu cozemedik. Onerisi olan arkadaslar varsa denemek isterim.
Tommee Tippee kullanıyorum meme reddi yapmıyor çok memnunum ya da Dr. Brown's alabilirsiniz bu iki marka olduka başarılıArkadaslar selam, uzun zamandir giremiyorum, bebek olunca hersey degisti. Meger eskiden ne cok bos vaktimiz varmissizden biberon onerisi isteyecegim. Sutum cok cok az oldugu icin mama ile besliyorum bebegimi. Sutumu tum gun sagip biriktiriyorum 100 cc anca cikiyor chicco nun anne gogsune yakin olan biberonunu aldim ancak emzik kisminda sorun vardi bebegim emerken hava delikleri calismiyor biberonun ucu icine kaciyordu. Sanirim o seride sorun var chicco baska bir baslangic biberonu gonderdi ama onun da deligi bence biraz genis. Avent aldim onun da kapagi sorunlu kapak cevirirken tam kapanmiyor atiyor. Sagdigim sutler dokuldu cok uzulmustum onu da incelemeleri icin gonderdim. Bir turlu biberon sorunumuzu cozemedik. Onerisi olan arkadaslar varsa denemek isterim.
Gündüz uykuları bizim de aynı çok kısa. Şekerleme yapıyor resmen. Böyle olunca büyükle ilgilenemiyorum, ev işi yemek çok zor yapıyorumGündüz uyumuyor desem yeridir. gece uyku süresi uzadı. Gece 10 gibi uyuyor 2 gibi uyanıyor emiyor. Sonrada 6 gibi uyanıp emiyor ondan sonrada kolay kolay uyumuyor 10 dakika 15 dakika falan uyuyor. Gündüz en uzun uyuduğu süre 1 saat ancak oluyor
Yaa biter mi hiç gaz geçsin diyorum ama bu sefer de başka şeyler sırada biliyorum. Ben relactazi unutmuşumyaAy gaz kolik olunca insan her yerde geziyor aydınlık karanlık aramiyor bilirim. Relactaz soracaktın doktora sordun mu ne dedi? Benimkilerin bsgirsaklsrini o rahatlattı başka hicbir sey işe yaramadı. Sıkışınca sab simplex verip bebek rahatliyorsa gazlı falan değil demistim o kadar yoğundu bizimki.
Napsın benimkiler de canım gaz bitti atak başladı. Meme reddi var ikisinde de simdi onunla uğraşıyorum. Biri memeyi sadece gece alıyor diğeri keyfine göre canı isterse alıyor. Algıları açıldı iyice uyumak istemiyorlar. Dertleri hiç bitmiyor anlayacağin
Benim gümüş kapak ve lansinoh kremle hemen geçmişti gümüş kapaklar genelde işe yarıyor canımHenüz kullanmadım. Kanamalı yaralarım yok ama emzirmeye artırsak olacak gibi. Şuan meme ucu be etrafı bayağı kırmızı. Cilt tahriş gibi sanki. Gmüş kapak yaraya iyi geliyor diye okudum ama tahriş etki eder mi bilemedim
Amin canum Allah acılarını göstermesin. Bugün kontrole götürdük benimkilerin gazı bitti bence. Yani arada agliyorlar ama ağlarken gaz çıkıyor rahatlayıp uykuya dönüyorlar. Relactaz da mucizevi bir sey değil benimkilerde işe yaradı sadece o yüzden dedim. Kaç aylık şimdi senin bebe 2 ayı geçtiyse hiç sorma bence.Yaa biter mi hiç gaz geçsin diyorum ama bu sefer de başka şeyler sırada biliyorum. Ben relactazi unutmuşumya
Ayy yerimmyaa onları 2 si birden nasılda tatlıdırlar şimdi algıları acilinca
Gülücükleri neşeleri hiç eksik olmasin
Bir de onu deneyim bakalım, teşekkür ederimSelam, bebelac degil ama humana kullaniyorum memnunum. Humana 1 numara bulamayinca bende sma almak zorunda kaldim dediginiz gibi kabiz yapti, bebegim gunlerce ikinmaktan uyuyamadi. Humana ya tekrar gectik simdi duzeldi. Gunde 1 max 2 kere tuvaletini yapiyor ama rahat yapiyor.
Biz tommee tippee antikolik biberon kullanıyoruz memnunuz yalnız orta akış ucunu da ayrıca aldık yavaş akışta hiç rahat edemedi bebeğim mama gelmiyorduArkadaslar selam, uzun zamandir giremiyorum, bebek olunca hersey degisti. Meger eskiden ne cok bos vaktimiz varmissizden biberon onerisi isteyecegim. Sutum cok cok az oldugu icin mama ile besliyorum bebegimi. Sutumu tum gun sagip biriktiriyorum 100 cc anca cikiyor chicco nun anne gogsune yakin olan biberonunu aldim ancak emzik kisminda sorun vardi bebegim emerken hava delikleri calismiyor biberonun ucu icine kaciyordu. Sanirim o seride sorun var chicco baska bir baslangic biberonu gonderdi ama onun da deligi bence biraz genis. Avent aldim onun da kapagi sorunlu kapak cevirirken tam kapanmiyor atiyor. Sagdigim sutler dokuldu cok uzulmustum onu da incelemeleri icin gonderdim. Bir turlu biberon sorunumuzu cozemedik. Onerisi olan arkadaslar varsa denemek isterim.
Merhaba, benim bebegim de gurultulu ve sulu kaka yapiyor tipki boyle, ben doktora sormadim netten arastirdigimda normal diyordu cunku. Sadece sütle besleniyor ve gunde 4 5 defa sulu kaka yapmasi normal, gunde 8 10 defa sulu kaka yapiyorsa ishal oluyormus. Bu aylarda sari ve sulu olmasi normal sayilirmis. Bizim bazen o kadar cok ve sulu oluyoki, yatar pozisyonda yaptiysa sirtina kadar cikip kiyafetlerine bulasiyor. Gurultulu olmasi benim de kafami karistiriyor ama ilk dogdugundan beri oyleydi, dr.una sormustum normal demisti, hic ustunde durmamisti. Ama 2.ay kontrolunde tekrar sorucam.Arkadaslar merhaba...sizin de bebeginiz gurultulu ve sulu sekilde mi kaka yapiyor?doktora soruyoruz kakanin sekli ve miktarinonemli degil deyip bizi yolluyor ....ishal mi degil mi ben nasil anlayacam,affiniza siginarak paylasacagim kaka goruntusunu de
Merhaba kaka sorunu derken kabız mı bebeğiniz? Benimki de kaka yapamıyor ya ıkınıyor suratı kıpkırmızı oluyor zaten gaz sancısı var bide o sancı yapıyor sanırım çok ağlıyorValla dün 10 da uyumuştu 1 civarları kalktı.Ama gündüz çok ağladı bütün gün gaz veya kaka sorunu vardı sanırım durduramadik en son bitkin düştü tabi.Benimki en fazla 4-4.5 saat uyudu.Başlarda içim gidiyordu acıimıştır diye uyandiriyordum ama artık yapmıyorum.
guzekEğer çok emmişse 4 saati buluyor uyanması
Dün akşam 40 ı diye 1 saat küvette yüzdü sanırım fazla rahatladı 10 da uyudu 5 te kalktı bi
Maşallah ne güzel bir düzen kurmuşsunuz nasıl uyutuyorsunuz peki bebeği? Benimki de asla uyumuyor hele sırt üstü yatırırsam 5 dk sonra gözleri patlatıyor yüzüstü biraz daha uzun uyuyor fakat tehlikeli diye de korkuyoruz hep basında bekliyoruz gece uyuyakalırım diye de korkuyorum. Uyku problemimiz cok fena bizim bir düzen tutturamadık yaa önerileriniz varsa açığım. Bebeğim 50 günlük benimde sizin kaç günlük?Ben hiç uyandırmadım doğduğundan beri kendi düzenini kurdu
Akşam 10 da uyuyor sonra sırasıyla 1.30 3.30 6.30 kalkıyor
Eğer çok emmişse 4 saati buluyor uyanması
Dün akşam 40 ı diye 1 saat küvette yüzdü sanırım fazla rahatladı 10 da uyudu 5 te kalktı bi
Merhaba....evet bi de yapmadan kendini cok sikistiriyor sonra bol gazla cikariyor ve dediginiz gibi sulu..benimki son 3-4gundur oyle ve benim de sadece anne sutu ile besleniyor...2ayri cocuk doktoru ve 1 aile hekimine sordum .kaka fotosunu onlarla da paylastim 3u de normal hani ishal de olsa tek caresi anne sutu siz beslemeye devam edin dediler...benim simdilik gunde 2-3kez yapiyor...ben de korkuyom ama doktorlar da oyle deyince ne yapacagimi sasirdimMerhaba, benim bebegim de gurultulu ve sulu kaka yapiyor tipki boyle, ben doktora sormadim netten arastirdigimda normal diyordu cunku. Sadece sütle besleniyor ve gunde 4 5 defa sulu kaka yapmasi normal, gunde 8 10 defa sulu kaka yapiyorsa ishal oluyormus. Bu aylarda sari ve sulu olmasi normal sayilirmis. Bizim bazen o kadar cok ve sulu oluyoki, yatar pozisyonda yaptiysa sirtina kadar cikip kiyafetlerine bulasiyor. Gurultulu olmasi benim de kafami karistiriyor ama ilk dogdugundan beri oyleydi, dr.una sormustum normal demisti, hic ustunde durmamisti. Ama 2.ay kontrolunde tekrar sorucam.
bence her turlu durumdan koruyor kapaklar. tahris bile olsa iyi gelecektirHenüz kullanmadım. Kanamalı yaralarım yok ama emzirmeye artırsak olacak gibi. Şuan meme ucu be etrafı bayağı kırmızı. Cilt tahriş gibi sanki. Gmüş kapak yaraya iyi geliyor diye okudum ama tahriş etki eder mi bilemedim
Teşekkür ederim, aylık kontrole gittik, dil bağınin küçük bir operasyonla alınması gerekliymişMerhaba ağzında pamukçuk olmuş olabilir mi?
Bizim de dil bağı kısaymış salı günü kontrole gittiğimde soracağım, kestirin derse doktor kestireceğim. Acımıyormuş duyduguma göre. Meme ucum ondan yara olmuş olabilir cunku kavrayamiyormuş bir cok şeye sebep olabilirmis konuşma bozukluguna kadar.Teşekkür ederim, aylık kontrole gittik, dil bağınin küçük bir operasyonla alınması gerekliymişpeltek konuşmaya da sebep olabiliyormuş böyle bir durum duydunuz mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?