- 19 Ağustos 2015
- 1.860
- 1.752
- 133
- 35
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
-
- #31.681
Bir de biz gaz için nurse harvey kullanıyoruzMaşallah nazar değmesin çok özendim size ben ne yapsam uyku problemimizi çözemiyorum.. Yedide banyo yaptırdık ve o saatten beri gece uykusuna geçmesi için uğraşıyoruz emzirme sallama hepsini yaptım kolik müzikleri açtım koyuyorum yerine hop beş dakika sonra gözler açılıyor şşş-pat bütün yöntemleri uyguluyorum bana mısın demiyor bir türlü tam dalamiyor.. Gündüz uyusa hadi gündüz uykusunu alıyor diyeceğim o da yok.. Çok yoruldum eşime devredip çıktım artık odadan adam da kucağında dolaşıp duruyor.. Umarım sizin düzen bozulmaz biraz olsun bize de nasip olur
Yara olmasa bulaşır mıydım ben de. Bildigin derisi yoktu, meme ucum kirmizi et parcasi gibiydi. Boyle olacagini hic tahmin etmedim. Ucunu keserek biraktirmaya calisiyodum bu sefer silikonu da reddetmetmye basladi bugun kafayi yiycektim. Pes ettim en sonunda normal veriyorum. Bizim de mama arttirir buyuk ihtimal 2 ay oluncaBaşınıza gelenlerin aynısını yaşadım 2 aylık oldu hala silikon ucu bırakmadı sütüm azaldı, sol göğsüm mastit olmuştu hala reddiyor o göğsü ve benimki de kilo alamıyor ben de günde 2 kez mama vermeye başlamıştım 2 haftadır öyle ilerliyorduk dr bugün bu çocuk gazdan değil açlıktan ağlıyor dedi mamayı 4 saatte 1 e çıkardı 2 saatte 1 de emzirme şeklinde ilerlicez. Şu silikon uca bulaştığıma o kadar pişmanım kiNapıcaz bilemiyorum
Gündüz kizimda kundak istemiyor ama dogdugundan beri geceleri kundakladigim için alişti gece uykuda kimildadiklarinda uyaniyorlar korkuyorlar. Geçen gece kundaklamayacagim dedim yatirdim uyumak istemiyor agliyor kundaklamami istiyor kundaklayinca 1 dk gecmedi hemen uyuduGündüz denediklerimde yarım kundak şeklinde mizirdandi geri açmıştım yarın gece de gece uykusuna geçerken deneyeyim bakalım.. Her öneriye açığım teşekkür ederim
Nurse Harvey aldık ama hic düzenli kullanmadık bir kaç kere verdik yarın düzenli kullanmaya baslayayim.. Ne zaman ve ne kadar veriyorsunuz diye sorsamBir de biz gaz için nurse harvey kullanıyoruz
Doktorumuz uyku da yapar dedi gaz damlası kullanıyorsanız aklınızda olsun
Kullanıcı yorumlarında da hep uykudan bahsetmişler bi deneyin derimNurse Harvey aldık ama hic düzenli kullanmadık bir kaç kere verdik yarın düzenli kullanmaya baslayayim.. Ne zaman ve ne kadar veriyorsunuz diye sorsam
Geçmiş olsun peki peltek konuşma geçti mi 23 yaşında, faydalı olabildi miBenimde dil bağım vardı. 23 yaşıms kadar kimse fark etmemiş. Keşke farkedilip erken davranılsaymış.Alt dişlerim ayrık ve kendimi bildim bileli peltek konuşuyorum. Üstelik hiç meme kabıl etmemişim belki de bu yüzdendi. 23 yaşımda kestirdim çok basit bir operasyon korkulacak hiçbişe yok.
Ayni kaderi paylaşıyoruz ilk cocuktan sonra neredeyse 6 sene ara verme sebebimizdi uykusuzluk anladım ki bizim genlerde bir sıkıntı var bu da uyumuyor gündüz uykuları 5-10 dk gece uykusuna geçirmemse saatler sürüyor.. Abisi 6 yaşına girecek hala geceleri uyanır su ister bir şey sorar.. Benim çocuklarım uykuyu sevmiyorUyuyan bebek büyük nimet..
Pes etmeden hergün belli aralıklarla memeyi teklif etmek lazımmış ben denedim aslında hergün biraz daha iyiye gidiyodu hatta çekmeye başlamıştı 10 saniyede olsa, bu sefer sütüm azaldığı için tabi tazyikli gelmiyor eskisi gibi bas bas bağırdı silikon ucun ucuna toplanan süte alışmış sanırımYara olmasa bulaşır mıydım ben de. Bildigin derisi yoktu, meme ucum kirmizi et parcasi gibiydi. Boyle olacagini hic tahmin etmedim. Ucunu keserek biraktirmaya calisiyodum bu sefer silikonu da reddetmetmye basladi bugun kafayi yiycektim. Pes ettim en sonunda normal veriyorum. Bizim de mama arttirir buyuk ihtimal 2 ay oluncaama bazilarindan duydum 4 5 aylikken kendilginden birakiyomus bebekler silikonu insallah öyle olur rahat rahat emziririz cogalir sutumuz. Allah yardimcimiz olsun
Bizim çağırmıştı bugün gittik 2. Ay kontrolune 3 biraz fazla gibi geldi bana, sonuçta kilo takibi vs önemli bu haftalarda kaldıki aklına takılanları sormak istiyo insanKızlar doktorunuz 2.ay kontrolüne çağırdı mı ? Bizimki 40 günlükken gittiğimizde 3.ayda gelin dedi. Normal mi bilmiyorum
90 cc mama veriyorum 3 saat sonra 90 cc sağılmış süt sonraki 3. Saat mama. Öyle ilerliyorum mama - süt ama aralarda hep emiyor. Fakat emmesi hiç süt çekiyor gibi değil oyalanmak gibi oluyor yutma sesi duymuyorum diye hep mama ve sağılmış süt verdim ama emiyor demek ki mamayı azalt biraz dedi doktor öyle yapayım dedim bu kez ağladı az verince.Maşallah normal gunde 28gr diyorlar benim kizimda son 19 gun de 20 gr almiş doktor çok iyi dedi kaç gr yiyor ?
26 yaşındayım hala peltek konuşuyorum. Bağım altta, alt dişlerim ayrık. Kesilince düzelmez sadece ayrılmayı durdurıur demişti doktorGeçmiş olsun peki peltek konuşma geçti mi 23 yaşında, faydalı olabildi mi
Maşallah bende sadece gece bir defa anne sutu veriyorum o da çok çıkmıyor en fazla 60 benim kizimda bir defa 90cc sonra 60 arkadan 90 bazen 40/50 çok farkli her zaman 90 yemiyor haftasina gore normalda fazla yemesi lazim dun doktora getirdim 15 gun icinde 290gr almis degerlere baktilar normalin biraz ustunde kilo almis sikinti yapacak hic birsey yok boyle beslemeye devam et dedi doktor90 cc mama veriyorum 3 saat sonra 90 cc sağılmış süt sonraki 3. Saat mama. Öyle ilerliyorum mama - süt ama aralarda hep emiyor. Fakat emmesi hiç süt çekiyor gibi değil oyalanmak gibi oluyor yutma sesi duymuyorum diye hep mama ve sağılmış süt verdim ama emiyor demek ki mamayı azalt biraz dedi doktor öyle yapayım dedim bu kez ağladı az verince.
Tabii yazarim buraya da. Bugun tekrar takip ettim kakasini, gece 12den sonra 24 saat icinde 5defa kaka yapti 2si fazla suluydu digerleri daha normaldi, insallah hersey yolundadir benim de ilk bebegim ve fazla pimpirigimdir ins doktorlarin dedigi gibi hersey normaldirBir sorun gelismeden beni de haberdar edemrisniz?yani artik neleri takacam bilemiyorum..ilk bebegim ve resmen herseyden bisey cikarmaya calisyir gibiyim
Teşekkür ederim26 yaşındayım hala peltek konuşuyorum. Bağım altta, alt dişlerim ayrık. Kesilince düzelmez sadece ayrılmayı durdurıur demişti doktor
5-6 saat hic uyanmadigi günler çok oldu arada ama bir sorun olmadıKizlar merhaba, benim kizim gece 12.30da bi emdi 1de uyuttum, sabah 6.30a kadar uyandi ben de uyumusum 6saat boyunca emmedi hic o aclik suresi fazla degil minormalde gece ben uyandirmam kendisi 3saatte bir uyanirdi insallah sekeri normaldir cok korktum ilk defa bu kadar uzun uyudu aç olsa uyanirdi sonucta dimi sizin bebeler gece uykusunu ne kadar uyuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?