2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Kızlar benimkisi artık süpürge sesi,kurutma makinası,ee pış pışlara kanmiyor yeni birşey öğrendim eşimin ablasindan 'Buzuki'diye birşey kolik bebekler için anne karnındaki seslere benziyormuş onu açınca anında sesi kesiliyor onunla salliyoruz uyumasa bile ağlamayı kesiyor yeter ki sese odaklansin.Sakin bir ortamda açın iyi duyacağı şekilde belki sizede faydası dokunur.

Bir de biz gaz için nurse harvey kullanıyoruz
Doktorumuz uyku da yapar dedi gaz damlası kullanıyorsanız aklınızda olsun

Yara olmasa bulaşır mıydım ben de. Bildigin derisi yoktu, meme ucum kirmizi et parcasi gibiydi. Boyle olacagini hic tahmin etmedim. Ucunu keserek biraktirmaya calisiyodum bu sefer silikonu da reddetmetmye basladi bugun kafayi yiycektim. Pes ettim en sonunda normal veriyorum. Bizim de mama arttirir buyuk ihtimal 2 ay olunca ama bazilarindan duydum 4 5 aylikken kendilginden birakiyomus bebekler silikonu insallah öyle olur rahat rahat emziririz cogalir sutumuz. Allah yardimcimiz olsun

Gündüz denediklerimde yarım kundak şeklinde mizirdandi geri açmıştım yarın gece de gece uykusuna geçerken deneyeyim bakalım.. Her öneriye açığım teşekkür ederim
Gündüz kizimda kundak istemiyor ama dogdugundan beri geceleri kundakladigim için alişti gece uykuda kimildadiklarinda uyaniyorlar korkuyorlar. Geçen gece kundaklamayacagim dedim yatirdim uyumak istemiyor agliyor kundaklamami istiyor kundaklayinca 1 dk gecmedi hemen uyudu

Kızlar doktorunuz 2.ay kontrolüne çağırdı mı ? Bizimki 40 günlükken gittiğimizde 3.ayda gelin dedi. Normal mi bilmiyorum

Bir de biz gaz için nurse harvey kullanıyoruz
Doktorumuz uyku da yapar dedi gaz damlası kullanıyorsanız aklınızda olsun
Nurse Harvey aldık ama hic düzenli kullanmadık bir kaç kere verdik yarın düzenli kullanmaya baslayayim.. Ne zaman ve ne kadar veriyorsunuz diye sorsam

Nurse Harvey aldık ama hic düzenli kullanmadık bir kaç kere verdik yarın düzenli kullanmaya baslayayim.. Ne zaman ve ne kadar veriyorsunuz diye sorsam
Kullanıcı yorumlarında da hep uykudan bahsetmişler bi deneyin derim
Doktor sabah akşam 20 şer damla dedi ama bana fazla geldi ben 10 ar veriyorum bizim gaz sorunumuz baya az 20 verince 10 kere falan baya gürültülü kaka yapıyor çok çalışıyor bağırsakları
Sabah 9 da uyanıyor veriyorum bide akşam 9 veriyorum gece uykusundan önce.
yorumlarda da 20 damla ile hiç uyanmadı ağır geldi yazan olmuş

Geçmiş olsun peki peltek konuşma geçti mi 23 yaşında, faydalı olabildi mi

Aynen öyle benm oğlum 7 yasında 25 ay asla düzenli bir uykusu olmadı bu da öyle bak saat 12 hala uyumuyor mama da almıyor emmiyorda emzik de tutmuyor ana kucağında sallıyor babası ama dalar gibi yapıp açıyor ben anlamadım artık dediğin gibi genlerle alakalı bence de çoğu kişinin bebeği akşamdan sabaha uydurmuş göremedik öyle bebek

Pes etmeden hergün belli aralıklarla memeyi teklif etmek lazımmış ben denedim aslında hergün biraz daha iyiye gidiyodu hatta çekmeye başlamıştı 10 saniyede olsa, bu sefer sütüm azaldığı için tabi tazyikli gelmiyor eskisi gibi bas bas bağırdı silikon ucun ucuna toplanan süte alışmış sanırım sen de hergün dene çok üstelemeden öyle öyle belki de 4 5 aya kalmadan bıraktırırız

Kızlar doktorunuz 2.ay kontrolüne çağırdı mı ? Bizimki 40 günlükken gittiğimizde 3.ayda gelin dedi. Normal mi bilmiyorum
Bizim çağırmıştı bugün gittik 2. Ay kontrolune 3 biraz fazla gibi geldi bana, sonuçta kilo takibi vs önemli bu haftalarda kaldıki aklına takılanları sormak istiyo insan

Maşallah normal gunde 28gr diyorlar benim kizimda son 19 gun de 20 gr almiş doktor çok iyi dedi kaç gr yiyor ?
90 cc mama veriyorum 3 saat sonra 90 cc sağılmış süt sonraki 3. Saat mama. Öyle ilerliyorum mama - süt ama aralarda hep emiyor. Fakat emmesi hiç süt çekiyor gibi değil oyalanmak gibi oluyor yutma sesi duymuyorum diye hep mama ve sağılmış süt verdim ama emiyor demek ki mamayı azalt biraz dedi doktor öyle yapayım dedim bu kez ağladı az verince.

Arkadaslar merhaba ...bebegim kusuyor bazen ve bu kusmasi genelde puturlu yani peynir kesigi gibi oluyor ama arada direk sut olarak da cikyor bu normalmi?bi yerde okumustum sut olarak cikarmasi bir soruna isaret ediyor diye de

Maşallah bende sadece gece bir defa anne sutu veriyorum o da çok çıkmıyor en fazla 60 benim kizimda bir defa 90cc sonra 60 arkadan 90 bazen 40/50 çok farkli her zaman 90 yemiyor haftasina gore normalda fazla yemesi lazim dun doktora getirdim 15 gun icinde 290gr almis degerlere baktilar normalin biraz ustunde kilo almis sikinti yapacak hic birsey yok boyle beslemeye devam et dedi doktor Bana gore az hesapladim 20 gr almis gunluk 15 gun ondan once gittigimde 29gr aliyordu gunluk doktor iyi dedi de benim icim halanrahat degl

Bir sorun gelismeden beni de haberdar edemrisniz?yani artik neleri takacam bilemiyorum..ilk bebegim ve resmen herseyden bisey cikarmaya calisyir gibiyim
Tabii yazarim buraya da. Bugun tekrar takip ettim kakasini, gece 12den sonra 24 saat icinde 5defa kaka yapti 2si fazla suluydu digerleri daha normaldi, insallah hersey yolundadir benim de ilk bebegim ve fazla pimpirigimdir ins doktorlarin dedigi gibi hersey normaldir

Kizlar merhaba, benim kizim gece 12.30da bi emdi 1de uyuttum, sabah 6.30a kadar uyandi ben de uyumusum 6saat boyunca emmedi hic o aclik suresi fazla degil mi normalde gece ben uyandirmam kendisi 3saatte bir uyanirdi insallah sekeri normaldir cok korktum ilk defa bu kadar uzun uyudu aç olsa uyanirdi sonucta dimi sizin bebeler gece uykusunu ne kadar uyuyo

Gunaydin
Kızımın 1.ay aşısı yapilirken ben de sinovac aşısı oldum. Ve sütüm ondan beri azaldı aslında. Çünkü hersey yolundaydi bebegim haftada 225 gram almisti önceki haftada. Kız kardeşimde de adet gecikmesi yapti. Sizlerde de sütü azalan var mi aşı olup da? Ben hormonlari etkiledigini dusunuyorum.

5-6 saat hic uyanmadigi günler çok oldu arada ama bir sorun olmadı bence karnı iyi doymuş yatmadan önce ama muthis dinleniyor insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…