- 8 Mayıs 2019
- 14.460
- 20.307
- 398
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
-
- #31.701
Üzerinden çok geçmiş ama umarım sağlıkla kavuşmuşsunuzdur yavrunuza. Şeker ile ilgili araştırıyordum. Benim açlık gayet iyi 90 hiç geçmedi 70-89 arası hep. Ama sabah tokluk iki gün üst üste 140 geçti diye hemen insülin dedi doktorum. Bu sabah başladım. Diyetimi sıkayım biraz daha filan dedim dinlemedi bile alman gerek dedi. Bakıyorum çok daha yüksek olanlar kullanmıyor. Bir de dahiliye doktorları daha esnek sanırım. Endokrin doktorları daha sıkı tutuyor. Yükselemede de diyanet çıkmadı aslında ara değermiş değerim ama doktor artış trendinde şekerin diyerek başlamalısın dedi ilaca diyette devam tabii. Biraz suları da sınırı geçmiş bebeklerin ikiz gebelik benim. Risk daha yüksek diye sanırım birazda. Burada okuyunca da gereksiz bir şey mi diyorum tabii ama kafama göre davranamam yine deBir tek sabah aclik yuksek cikiyor diye aksam 8doz benim de normalde sabah 85/97 arası ama yemek yedikten sonra 140 kadar cikiyor oglen iyi 79/85 arasi aksamlari da cok iyi sadece sabah fazla diye baslatilar aslinda size gore cok iyi degerlerim ama burda doktorlar mi fazla tedbirli anlamadim bende
Haha benim kizda bana bunu yapmistiKizlar merhaba, benim kizim gece 12.30da bi emdi 1de uyuttum, sabah 6.30a kadar uyandi ben de uyumusum 6saat boyunca emmedi hic o aclik suresi fazla degil minormalde gece ben uyandirmam kendisi 3saatte bir uyanirdi insallah sekeri normaldir cok korktum ilk defa bu kadar uzun uyudu aç olsa uyanirdi sonucta dimi sizin bebeler gece uykusunu ne kadar uyuyo
Bence gayet iyi benim sabah toklugum dikat etmedigimde 160/170 leri bile buluyordu ama dikat etigimde 135/140 normal bana gore doktorda 130 un ustu diyor da 140 a çokta sey yapiyordu gerci sonuna kadar diyet yaptim korundum son 1 hafta kalmis hala korun benek iri geir diyorduÜzerinden çok geçmiş ama umarım sağlıkla kavuşmuşsunuzdur yavrunuza. Şeker ile ilgili araştırıyordum. Benim açlık gayet iyi 90 hiç geçmedi 70-89 arası hep. Ama sabah tokluk iki gün üst üste 140 geçti diye hemen insülin dedi doktorum. Bu sabah başladım. Diyetimi sıkayım biraz daha filan dedim dinlemedi bile alman gerek dedi. Bakıyorum çok daha yüksek olanlar kullanmıyor. Bir de dahiliye doktorları daha esnek sanırım. Endokrin doktorları daha sıkı tutuyor. Yükselemede de diyanet çıkmadı aslında ara değermiş değerim ama doktor artış trendinde şekerin diyerek başlamalısın dedi ilaca diyette devam tabii. Biraz suları da sınırı geçmiş bebeklerin ikiz gebelik benim. Risk daha yüksek diye sanırım birazda. Burada okuyunca da gereksiz bir şey mi diyorum tabii ama kafama göre davranamam yine de
Anlamadım ki sabah ilk defa ilacı yaptım şekerim daha yüksek çıktıBence gayet iyi benim sabah toklugum dikat etmedigimde 160/170 leri bile buluyordu ama dikat etigimde 135/140 normal bana gore doktorda 130 un ustu diyor da 140 a çokta sey yapiyordu gerci sonuna kadar diyet yaptim korundum son 1 hafta kalmis hala korun benek iri geir diyorduEn son tartistim bebek 2600 dedim be iri gelesi suyumda normaldi sonuna kadar 2850gr dogdu kizim diyet yuzunden minacik geldi
Valla biraz tedirgin oldum ama bana da cok iyi geldi ne yalan söyliim kesintisiz 5saat uyumusum ben deHaha benim kizda bana bunu yapmistisorun degil canim normalde bulgaristanda doktorlar gece 12 son benek emmeli ondan sonra 6 da emmeli diyor annem de bana hep bebegi 3 te besleme uyanirsa biraz su ver uyusun der bulgaristanda arkadaslarimla da konusuyorum onun doktoruda gece besleme demis yani bir ogun gece kaciriyorlar doktor diyor ki sen gece yatinca yemeye kalkiyormusun o yuzden doktorlar vermeyin diyor almanyada da er diyor su verme diyor Ama sorun olmaz kizimi da alistirabilsem 1 ogun kacirmaya kesintisiz uyur ne guzel bende rahat ederim
Evet şşş pat yönetimini ve e.a.s.y deniyorum sonuç 10 dklık uykuBebegi uyku sorunu yaşayanlara şşş pat yöntemi ile e.a.s,y yöntemini öneririm. Bix uyguluyorız. Şuan uyku eğitimş veriyoru. Tracy hogg un kitaplarının uyku ile olan kısmıbı öneririm.
Stres yapma oda etkiliyor bol bol hareket etmeye calisAnlamadım ki sabah ilk defa ilacı yaptım şekerim daha yüksek çıktıDün sabah tok 129 iken 151 çıktı bugün. Şaka gibi
UyumuyoKizlar merhaba, benim kizim gece 12.30da bi emdi 1de uyuttum, sabah 6.30a kadar uyandi ben de uyumusum 6saat boyunca emmedi hic o aclik suresi fazla degil minormalde gece ben uyandirmam kendisi 3saatte bir uyanirdi insallah sekeri normaldir cok korktum ilk defa bu kadar uzun uyudu aç olsa uyanirdi sonucta dimi sizin bebeler gece uykusunu ne kadar uyuyo
Alıştır cnm kaç aylık kaç gr ? Ben bir ay daha bekleyecegim 3 aylık olsun ondan sonra gece bir ogun vermeyecegim midenin de dinenmeye ihtiyaci var sonuçta gece 12 de son besleyecegim ilk geceler uyanacaktir 3 te su verecegim sonra oyle oyle kendi alisacak kalkmayacakValla biraz tedirgin oldum ama bana da cok iyi geldi ne yalan söyliim kesintisiz 5saat uyumusum ben deiyi bari bazi dr larin bunu tavsiye etmesi rahatlatti beni keske hep oyle olsa
Stres oluyorum işte o da doktorların farklı uygulamalarından yanlış mı yapıyorum hissi. Bebeklere geçiyor düşüncesiStres yapma oda etkiliyor bol bol hareket etmeye calis
Ben de onu kullanıyordum ama emziği içine kaçıyor emerken diye avent aldımMamajoo kullanıyoruz biz. E bebekten almıştım.memnunum
Ben de aynıyım ya memede ya ayakta doymuyor mu sorusu iki aydır içimi kuruttu kafayı yedim iyiceBenimki de öyle ya cok zor uyuyor o da yüz üstü yatırırsam. Peki uyumadığı zamanlar nasıl oyalıyorsunuz. Ben sürekli uyutmaya odaklı olduğum için hep uyutmaya çalışmakla geçiyor. Zaten ya memede olucak ya uyuyacak başka türlü ağlamadan en fazla 5,10 dk durabiliyor
Maşallah sadece anne sütü mü alıyor Allah nazardan saklasın ne güzel kilo almışCanım benim meme uçlarım icine çökük o yuzden doğduğundan beri silikon uc kullanıyorum.sakin sütüm.azaliyor diye düşünme bende çok duydum silikon uç ile memeyi boşaltmaz çeneyi yorar diye ama sonuna kadar içirmeye calisiyorum yağlı kısmını bitirsin diye ,sık sık emzirmeye calisiyorum çok şükür 2.ayda 1700gr almış silikon uç kilo almasına engel değil bitanem sen yeterki sık sık emzir sütün kendiliğinden artacak.ama göğüs ucunda varken bebek önceden tutmuşken silikonsuz emzirmeye bak ahh ahh göğüs uçlarım olacaktı ne çok isterdim silikonsuz emzirmeyi
Benim de sol göğsüm daha az gibi ucu içe dönük biraz sağ göğsümü daha güzel tutuyor acaba ondan mı solda az gibi sütünüz nasıl arttı ben neredeyse 1.5 aydır bir sürü şey deniyorum hiç dolup taşan bir sütüm olmadıCanim fındık cevizi bol tuketiyorum süt yaglansin diye tereyağı felan kahvaltıda çok yiyorum tabi kilo olarak bana geliyor ama bir kaç ay dayanacağız yeterki kuzulara dut olsun kuzum bol bol su iç ve çok şık emzir inan artıyor süt benim sol göğsümde sütüm çok çok azdı dedim herhalde artmaz artık ama o göğüsü önce verdim onan arttı artik o gogusle bile doyuyor gak dese meme guk dese meme ver annesi bak o zaman silikonla bile artar evet çok zor temizliği ilk kızımı silikonla 2 yıl emzirdim ahh ahh bıktım artık silikon uçtan
Ücretli mi danışmanlığı ücretliyse ne kadar acabaBen de dün kendisiyle görüştüm randevu aldım.İnşallah sonuca ulaşabiliriz.
Aynenn kundak çok işe yaradı bizde kesinlikle rahatlatıyorGece uykusuna girmeden kundaklayin oyle yatirin işe yarar inşallah
Ben dogdugundan beri kundakliyorum 1 yaşina kadar kundaklamayi da dusunuyorumAynenn kundak çok işe yaradı bizde kesinlikle rahatlatıyor
Ankara için ücretsiz dedi gidip görüşeceğim,online ne şekilde olur bilemiyorumÜcretli mi danışmanlığı ücretliyse ne kadar acaba
Ben de günde 2 kere mama verdikten sonra ardından 1 çay kaşığı su veriyordum dün doktora üstüne basa basa sordum hayır vermiceksin dedi vermiyorum artıkKızlar bebeğim anne sütü ile besleniyor ama ben günlük 1 çay kaşığı su veriyorum birşey olur mu su veren varmı
Çok şükür şimdilik anne sutu aliyor kuzum benim ilk kizim 1 yaşından sonra sol göğsümü emmeyi bıraktı 2 yaşına kadar sağı emdi bu bebegimde düzelir sandim malesef sağ gogsum büyük ve daha çok süt var sol küçük ve az sütü var o yuzden öyle oldu benim ki sürekli önce sol göğsü verdim orası bitince saga geçtim öyle öyle arttı ama görüntü olarak biri büyük biri küçük moralim bozuluyor canım ben 4 5 litreye yakın su içiyorum anason içiyorum düzenli arada Promalt bestlak takviye ediyorum sütüm az olduğu günler ,ama en önemlisi su çok iç ,minigine bol sütlü günler diliyorum annesiBen de onu kullanıyordum ama emziği içine kaçıyor emerken diye avent aldım
Ben de aynıyım ya memede ya ayakta doymuyor mu sorusu iki aydır içimi kuruttu kafayı yedim iyice
Maşallah sadece anne sütü mü alıyor Allah nazardan saklasın ne güzel kilo almış
Benim de sol göğsüm daha az gibi ucu içe dönük biraz sağ göğsümü daha güzel tutuyor acaba ondan mı solda az gibi sütünüz nasıl arttı ben neredeyse 1.5 aydır bir sürü şey deniyorum hiç dolup taşan bir sütüm olmadı
Buhar cihazı aldınız mı? Aldıysanız ne marka aldınız?ÖNEMLİ
Kızlar buhar makinesi alan varmı memnun olduğu marka MODEL
Bizde işe yaradıEvet şşş pat yönetimini ve e.a.s.y deniyorum sonuç 10 dklık uyku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?