- 19 Ağustos 2015
- 1.860
- 1.752
- 133
- 35
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
-
- #31.721
Çoğumuzun ortak derdi sanırım.Ne zaman kurtulucaz bundanBenimki de öyle ya cok zor uyuyor o da yüz üstü yatırırsam. Peki uyumadığı zamanlar nasıl oyalıyorsunuz. Ben sürekli uyutmaya odaklı olduğum için hep uyutmaya çalışmakla geçiyor. Zaten ya memede olucak ya uyuyacak başka türlü ağlamadan en fazla 5,10 dk durabiliyor
Benim büyük kızımda da sol göğsüm az gibiydi ama sütüm yetiyordu kilo alımı da iyiydi bu sefer neden az bilmiyorum meme aynı memeÇok şükür şimdilik anne sutu aliyor kuzum benim ilk kizim 1 yaşından sonra sol göğsümü emmeyi bıraktı 2 yaşına kadar sağı emdi bu bebegimde düzelir sandim malesef sağ gogsum büyük ve daha çok süt var sol küçük ve az sütü var o yuzden öyle oldu benim ki sürekli önce sol göğsü verdim orası bitince saga geçtim öyle öyle arttı ama görüntü olarak biri büyük biri küçük moralim bozuluyor canım ben 4 5 litreye yakın su içiyorum anason içiyorum düzenli arada Promalt bestlak takviye ediyorum sütüm az olduğu günler ,ama en önemlisi su çok iç ,minigine bol sütlü günler diliyorum annesi
Ya acaba ordaki doktorlar doğru diyo olabilir mi? Gece göğüslerimde çok süt oluyor. 12 de emzirdim uyuttum 01.30 da uyandı emzirdim uyuttum 3.30 da bi daha uyandı emzirdim uyumadı 5e kadar dolandık evde 5 te uyudu 5.30 da kalktı ve dayanamayıp anneme bıraktım o da uyutmuş hemen 6 da kalkmış yine ve 6 dan 8.30 a kadar uyudu yine. Hayatım kaydı gibi hissettim dün gece. Aç mümkün değil olamaz çünkü çok süt var hatta boğuluyor sütten. Acaba çok yediği için mü uyumuyor gündüz de çok uyumamıştı tükenmiş haldeyimHaha benim kizda bana bunu yapmistisorun degil canim normalde bulgaristanda doktorlar gece 12 son benek emmeli ondan sonra 6 da emmeli diyor annem de bana hep bebegi 3 te besleme uyanirsa biraz su ver uyusun der bulgaristanda arkadaslarimla da konusuyorum onun doktoruda gece besleme demis yani bir ogun gece kaciriyorlar doktor diyor ki sen gece yatinca yemeye kalkiyormusun o yuzden doktorlar vermeyin diyor almanyada da er diyor su verme diyor Ama sorun olmaz kizimi da alistirabilsem 1 ogun kacirmaya kesintisiz uyur ne guzel bende rahat ederim
Bizim anlattığın şekilde. Bugün doktora gittik kilo alımımız da 1. Ay 300 gram olunca doktor bu yüzden olabilir dedi reflü için ayrı mama verdi. Kilo alımıyla ilgili bi probleminiz yoksa önemli değil çok yediği için olabilir. Bizim beslenmeden sonra 1 saat geçse bile yatırdığımız an illaki yine kusuyor. Yine sorun isterseniz doktorunuzaArkadaslar merhaba ...bebegim kusuyor bazen ve bu kusmasi genelde puturlu yani peynir kesigi gibi oluyor ama arada direk sut olarak da cikyor bu normalmi?bi yerde okumustum sut olarak cikarmasi bir soruna isaret ediyor diye de
Gunaydin
Kızımın 1.ay aşısı yapilirken ben de sinovac aşısı oldum. Ve sütüm ondan beri azaldı aslında. Çünkü hersey yolundaydi bebegim haftada 225 gram almisti önceki haftada. Kız kardeşimde deKuzum ilk kizimda da çok içerdim su hatta eniştem doktor fazla su böbreğini yorar fazla içme derdi ama napiim az içince gerçekten olmuyor süt kızım biberon tutmuyor sütüm az olduğunda sagdiklarimi verme şansım yok malesef bazen akşamları sütüm azaliyor açlıktan ağlıyor biberonla süt veriyorum.asla almıyor ac kalıyor yine içmiyor o yuzden aman göğüste süt olsun doysun diye mecbur içiyorum canım.2 su bardağı su alan büyük bir bardağım saat başı onla içiyorum o zaman fazla fazla içiliyor.ahh ahh inşallah şu iki sene bol bol emzirip bitsin biran önce iki senenin sonuna ışınlanmak istiyorumBenim büyük kızımda da sol göğsüm az gibiydi ama sütüm yetiyordu kilo alımı da iyiydi bu sefer neden az bilmiyorum meme aynı memesu etkili gerçekten 3litrenin altına inince hemen hissediyorum ama sen 4-5litre nasıl içebiliyorsun ben sabahtan beri 2 litreyi zor içtim bugün
Bizimki de 18:00 gibi basliyor ama saat 23:00 kadar devam ediyor bir turlu tam dalamiyor..Benim kizimda 18:00 dan sonra huzursuzlaşıyor ağlıyor akşam 20/21:00 e kadar boyle devam ediyor gece uykusuna girmek istiyor diye huzursuz oluyor besledikten sonra yıkıyorum kundaklıyorum hemen uyuyor sabaha kadarda hiç sorun çikartmiyor çok şukur
Kalça ultrasonu ile birlikte mide ultrasonu da çektirdik. 120 tl verdik.Kalça ultrasonunu özelde çektiren var mı ne kadara çektirdiniz?
Nerden almıştın canımbence her turlu durumdan koruyor kapaklar. tahris bile olsa iyi gelecektir
Ayy inşallah inşallah emzirmiyorum şuan tek göğsümü gerçekten çok acıyor. Lansinoh aldım elime ulaşır yakında.Benim gümüş kapak ve lansinoh kremle hemen geçmişti gümüş kapaklar genelde işe yarıyor canım
Çok teşekkür ederim. Allah kimseye yaşatmasın Entübeden döndük. Neyseki şuan evimde yavrularımlayım. Oksijen cihazına bağlıyım ama oda bitecek eminim. Garmastan emzirme öncesi siliniyor muGeçmiş olsun atlatmışsınız çok sevindimbana hastaneden Garmastan pomat vermişlerdi iyi geliyor deneyebilirsiniz .
Ay asla durmuyor. 10-15 dk dursa şükredicem 3 dk kendi kendine durmuyor. 5 tane yatak aldım sadece üstümüzde uyuyor. Hadi bi şekilde koyduk uyudu diyelim uyandığında da asla kendi halinde durmuyor. Ama geçici bir dönem olduğunu biliyoruz, en azından 1 yıl sonra böyle olmayacağından eminizKızlar bugün doktora bebeğin uykusunu sordum, bazen uyanıyor 4-5 saat uyutamıyoruz diye, niye uyutmaya çalışıyorsunuz ki dedi, gece uyusun ama gündüz uytmaya çalışmayın uykusu gelmeden, bırakın kendi kendine hareket etsin arada evde gezdirin, konuşun ,şarkı falan söyleyin hep uyursa zihinsel gelişimini nasıl yapacak hiçbir şey öğrenmiyecek mi bu çocuk dedi. Tamam bana mantıklı geldi ama kızım biryere koyunca durmuyor ki, 10-15 dakika duruyor sonra mızırdanmaya başlıyor, bir de ağırlaştı ben onu 4 saat kucağımda nasıl oyalayım kisizin bebeisler bıraktığınızda kendi kendine duruyor mu bizde mi sorun var.
Ben 0-4 Ay için internetten zeka kartları getirttim onlara bakarak bir süre duruyor. İsterseniz bir deneyin.Ay asla durmuyor. 10-15 dk dursa şükredicem 3 dk kendi kendine durmuyor. 5 tane yatak aldım sadece üstümüzde uyuyor. Hadi bi şekilde koyduk uyudu diyelim uyandığında da asla kendi halinde durmuyor. Ama geçici bir dönem olduğunu biliyoruz, en azından 1 yıl sonra böyle olmayacağından eminizkendimi böyle avutuyorum. Tabii geçen gün tek başımayken 7 saat boyunca uyumayıp son 3 saatinde devamlı gezmek istediğinde kendimi hiç bi şekilde avutamadım. Dışardan yemek söyledim paketi açıp yiyemedim bile öyle huysuzdu. Sanırım bir kaç ay içinde oyuncaklardan anlar hale gelecek anca o zaman ufaktan oyalar kendini.
1 yılı akıl sağlığımız yerinde bir şekilde atlatırız umarımAy asla durmuyor. 10-15 dk dursa şükredicem 3 dk kendi kendine durmuyor. 5 tane yatak aldım sadece üstümüzde uyuyor. Hadi bi şekilde koyduk uyudu diyelim uyandığında da asla kendi halinde durmuyor. Ama geçici bir dönem olduğunu biliyoruz, en azından 1 yıl sonra böyle olmayacağından eminizkendimi böyle avutuyorum. Tabii geçen gün tek başımayken 7 saat boyunca uyumayıp son 3 saatinde devamlı gezmek istediğinde kendimi hiç bi şekilde avutamadım. Dışardan yemek söyledim paketi açıp yiyemedim bile öyle huysuzdu. Sanırım bir kaç ay içinde oyuncaklardan anlar hale gelecek anca o zaman ufaktan oyalar kendini.
Cevabiniz icin tesekkur ederim...Bizim 1.ay. 900 gr almisti...2.ay icin daha gitmedik tabi gunumuz dolmadigi icin...bu ay kilo alimimiz kotu olur diye ekstra korkuyorum...bebegimin reflusu oldugunu dusunuyorum zaten , cunku biz de 1saate yakin dik tutmaya calisiyoruz ama yatirinca hemen cikariyor ve ozellikle bu 2haftadir durum buBizim anlattığın şekilde. Bugün doktora gittik kilo alımımız da 1. Ay 300 gram olunca doktor bu yüzden olabilir dedi reflü için ayrı mama verdi. Kilo alımıyla ilgili bi probleminiz yoksa önemli değil çok yediği için olabilir. Bizim beslenmeden sonra 1 saat geçse bile yatırdığımız an illaki yine kusuyor. Yine sorun isterseniz doktorunuza
Merhaba izmirde cinarli kadin dogum hastanesinde cektirdim...200tl aldilarKalça ultrasonunu özelde çektiren var mı ne kadara çektirdiniz?
Ben bebegimle Wc'Ye gidiyorum1 yılı akıl sağlığımız yerinde bir şekilde atlatırız umarımben de gündüzleri yanlizim, eşim akşama doğru 4 gibi geliyor, bazı zamanlar tuvalete bile gidemiyorum gözüm saatte onu bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?