2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Çoğumuzun ortak derdi sanırım.Ne zaman kurtulucaz bundanDoğru dürüst ne yemek yiyebiliyorum ne ev işi..Wc ye zor giriyorum artık mecbur yatağa bırakıyorum ağlaya ağlaya işimi yapiyorum ama mesela yatakları topluyorum bitiyor kucağıma alıyorum sonra iki ilgileniyorum sonra yine bırakıyorum o arada misal çantasını hazırlıyorum dışarı çıkacaksak .Yoksa evin hali perişan olur.Büyüselerde bu durum geçse diye sabırsızlıkla bekliyorum kendi halinde bıraktığımda duracağı günleri.

Benim büyük kızımda da sol göğsüm az gibiydi ama sütüm yetiyordu kilo alımı da iyiydi bu sefer neden az bilmiyorum meme aynı meme su etkili gerçekten 3litrenin altına inince hemen hissediyorum ama sen 4-5litre nasıl içebiliyorsun ben sabahtan beri 2 litreyi zor içtim bugün

Ya acaba ordaki doktorlar doğru diyo olabilir mi? Gece göğüslerimde çok süt oluyor. 12 de emzirdim uyuttum 01.30 da uyandı emzirdim uyuttum 3.30 da bi daha uyandı emzirdim uyumadı 5e kadar dolandık evde 5 te uyudu 5.30 da kalktı ve dayanamayıp anneme bıraktım o da uyutmuş hemen 6 da kalkmış yine ve 6 dan 8.30 a kadar uyudu yine. Hayatım kaydı gibi hissettim dün gece. Aç mümkün değil olamaz çünkü çok süt var hatta boğuluyor sütten. Acaba çok yediği için mü uyumuyor gündüz de çok uyumamıştı tükenmiş haldeyim

Kızlar merhabalar oğlum saat 7de uykuya dalmak istiyor zorla bugün 8 e kadar tuttum onda da feryat figan. Bu saatte yattığında 3 te uyanıp bir daha uyumak istemiyor ve uyumuyor da bu saatleri kaça kaydırmam gerek ve bunu nasıl başarabilirim fikri bilgisi olan var mı çok zor durumdayım

Arkadaslar merhaba ...bebegim kusuyor bazen ve bu kusmasi genelde puturlu yani peynir kesigi gibi oluyor ama arada direk sut olarak da cikyor bu normalmi?bi yerde okumustum sut olarak cikarmasi bir soruna isaret ediyor diye de
Bizim anlattığın şekilde. Bugün doktora gittik kilo alımımız da 1. Ay 300 gram olunca doktor bu yüzden olabilir dedi reflü için ayrı mama verdi. Kilo alımıyla ilgili bi probleminiz yoksa önemli değil çok yediği için olabilir. Bizim beslenmeden sonra 1 saat geçse bile yatırdığımız an illaki yine kusuyor. Yine sorun isterseniz doktorunuza

Bizimki de 18:00 gibi basliyor ama saat 23:00 kadar devam ediyor bir turlu tam dalamiyor..
Karni tok ama uyumuyor..bugun aksam ustu 15:00 den beridir ahliyor saat 23:30 oldu yeni uyudu ama uyanabilir her an.. bugub bende dediğinizi denedim duş aldirdim kundakladim uyudu ama biz bittik resmen
Bu arada kundak meselesini hic bilmiyorum gece boyunca oyle mi uyuyor.. rahatsiz olmuyor mu.. kollarini kullanamayinca sinir oluyor gibi hissediyorum

Kızlar bugün doktora bebeğin uykusunu sordum, bazen uyanıyor 4-5 saat uyutamıyoruz diye, niye uyutmaya çalışıyorsunuz ki dedi, gece uyusun ama gündüz uytmaya çalışmayın uykusu gelmeden, bırakın kendi kendine hareket etsin arada evde gezdirin, konuşun ,şarkı falan söyleyin hep uyursa zihinsel gelişimini nasıl yapacak hiçbir şey öğrenmiyecek mi bu çocuk dedi. Tamam bana mantıklı geldi ama kızım biryere koyunca durmuyor ki, 10-15 dakika duruyor sonra mızırdanmaya başlıyor, bir de ağırlaştı ben onu 4 saat kucağımda nasıl oyalayım ki sizin bebeisler bıraktığınızda kendi kendine duruyor mu bizde mi sorun var.

Benim gümüş kapak ve lansinoh kremle hemen geçmişti gümüş kapaklar genelde işe yarıyor canım
Ayy inşallah inşallah emzirmiyorum şuan tek göğsümü gerçekten çok acıyor. Lansinoh aldım elime ulaşır yakında.
Kremi her emzirme sonrası sürüp kapağı kapatıp çamaşırını mı takıyorsun canım. Emzirme öncesi de yıkıyorsun göğsü öyle mi

Geçmiş olsun atlatmışsınız çok sevindim bana hastaneden Garmastan pomat vermişlerdi iyi geliyor deneyebilirsiniz .
Çok teşekkür ederim. Allah kimseye yaşatmasın Entübeden döndük. Neyseki şuan evimde yavrularımlayım. Oksijen cihazına bağlıyım ama oda bitecek eminim. Garmastan emzirme öncesi siliniyor mu

Ay asla durmuyor. 10-15 dk dursa şükredicem 3 dk kendi kendine durmuyor. 5 tane yatak aldım sadece üstümüzde uyuyor. Hadi bi şekilde koyduk uyudu diyelim uyandığında da asla kendi halinde durmuyor. Ama geçici bir dönem olduğunu biliyoruz, en azından 1 yıl sonra böyle olmayacağından eminiz kendimi böyle avutuyorum. Tabii geçen gün tek başımayken 7 saat boyunca uyumayıp son 3 saatinde devamlı gezmek istediğinde kendimi hiç bi şekilde avutamadım. Dışardan yemek söyledim paketi açıp yiyemedim bile öyle huysuzdu. Sanırım bir kaç ay içinde oyuncaklardan anlar hale gelecek anca o zaman ufaktan oyalar kendini.

Ben 0-4 Ay için internetten zeka kartları getirttim onlara bakarak bir süre duruyor. İsterseniz bir deneyin.

1 yılı akıl sağlığımız yerinde bir şekilde atlatırız umarım ben de gündüzleri yanlizim, eşim akşama doğru 4 gibi geliyor, bazı zamanlar tuvalete bile gidemiyorum gözüm saatte onu bekliyorum

Cevabiniz icin tesekkur ederim...Bizim 1.ay. 900 gr almisti...2.ay icin daha gitmedik tabi gunumuz dolmadigi icin...bu ay kilo alimimiz kotu olur diye ekstra korkuyorum...bebegimin reflusu oldugunu dusunuyorum zaten , cunku biz de 1saate yakin dik tutmaya calisiyoruz ama yatirinca hemen cikariyor ve ozellikle bu 2haftadir durum buanne olmak cok zormus gercekten ..kendini unutup tamamen ona odakli yasiyormus insan...Rabbim saglik sihhat versin yavrularimiza da bize de

Ben bebegimle Wc'Ye gidiyorumcisimi cok tuttunca da yanma yapiyor sonra..zaten bebis dogdugundan beri kendimi cok ihmal ediyorum uzerimde uyuyor bile olsa onunla gidiyom vallaama tabi pijamayi siyir,taharetlen tekrar giy derken hepsini tek elle yapmaya calismak ayri yoruyor zira diger elde de agirlik varken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…